Problem pasa lutalica

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Radar71

#876 Re: Problem pasa lutalica

Post by Radar71 »

Naslovnica wrote:Javljanje iz Zagreba:

Jasmina Merdanović
Jebem im sve sitno što imaju u kuči rod i porod.Da Bog da si vlastitu mater i djete davio i nosio na takoj žičanoj uzici Jebem mu rod i porod i zrmlju u koju će lečiProkkleta gamad.Ubice nije im bi9lo dosta ubijanja za rata pa moraju sada još nadoknaditi Da mogo pucat kroz kompjutor da ta dva gada smrljiva ubijem bez razmišljanjaIsuse dragi zar viudi9š tu krvoločnu zvjer-i što rade jadno0m psu.Pička im materina krvoločna,krvnici.nemogu doči sebi to0liko sam uzrujana i tresem se.Koje vlasti to rade i drže taj način na koji oni to radeMa proklet im bio svaki dan i jutro koje ugledali Da Bog da se paralizirali i puzali ko gliste i zmijeProklet im svaki zalogaj i u njemu vidjeli tog psa kojeg dave a on sa šapicama moli i taj pogled i bolnu cilenje sa otvorenim ustima ma jebem djete ,prokkleto mu bilo
6 hours ago · Like · 3

Jasmina Merdanović
Pa očito u toj vladi i jesu smo krvoloci dok mogu da donesu takav čin i uživati u tome umjesto da su pokupili ih sa ulice i našli im pristojni smještaj a i tim ljudima ako ih se može nazvati ljudima koji ih prvo uzmu za kučnog ljubimca pa ga poslije bace na ulicu upravo da ove gnjide od ljudi se i8življavaju na njima Jadne životinjeJebem i tu vladu skupina govnara retardiranih smradova jer da su normalni nebi mogli tako što napraviti nego se na humaniji način pobriniti da se pomogtne toj jadnoj životinji -ma SRAM IH BILO FUJ ZA TAKVU VLADEU treba njih tako sve objesiti za primjer nehumanosti na sred Baš čaršije gmizavci
6 hours ago · Like · 5
jebi me ako je iko normalan na onim komentarima :-)
L u c i f e r

#877 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

Norm wrote:
Naslovnica wrote:Ovo je odavno zrelo da Jagomira!
Eto kakve psihoze drže 99% ljudi ovog grada taocima!

Sandra Kenda
6 hours ago
13. 9. 2014 u 2,30 min.. ---- ne mogu da spavam od bola.. zaklinjem se : -- OD SUTRA BORIĆU SE KRVLJU ZA ULIČNE PSE.. zgaziću, polomiti, uništiti i proliti krv svakoj gnjidi koja mi ikada dotakne psa na ulici.. -- vratiću svaku kapljicu boli ako je ikada zadate biću koje volim više od života.. -- OD SUTRA NEMA MILOSTI, NEMA STRAHA, NEMA ZAUSTAVLJANJA.. BORIĆU SE KRVLJU ZA SVAKOG ULIČNOG PSA.. kunem se
HALO, nadlezni organi...imate li povod da reagujete u ovome slucaju? Otvorene prijetnje, krvlju? Prekrsajna prijava?
Ista?
'Azil' za ovu zvijer?
Au jbt kakva ratnica... :D
Jedan fino plasirani štos rješava stvar bez problema... :roll:
Rizvan

#878 Re: Problem pasa lutalica

Post by Rizvan »

Naslovnica wrote:Javljanje iz Zagreba:

Jasmina Merdanović
Jebem im sve sitno što imaju u kuči rod i porod.Da Bog da si vlastitu mater i djete davio i nosio na takoj žičanoj uzici Jebem mu rod i porod i zrmlju u koju će lečiProkkleta gamad.Ubice nije im bi9lo dosta ubijanja za rata pa moraju sada još nadoknaditi Da mogo pucat kroz kompjutor da ta dva gada smrljiva ubijem bez razmišljanjaIsuse dragi zar viudi9š tu krvoločnu zvjer-i što rade jadno0m psu.Pička im materina krvoločna,krvnici.nemogu doči sebi to0liko sam uzrujana i tresem se.Koje vlasti to rade i drže taj način na koji oni to radeMa proklet im bio svaki dan i jutro koje ugledali Da Bog da se paralizirali i puzali ko gliste i zmijeProklet im svaki zalogaj i u njemu vidjeli tog psa kojeg dave a on sa šapicama moli i taj pogled i bolnu cilenje sa otvorenim ustima ma jebem djete ,prokkleto mu bilo
6 hours ago · Like · 3

Jasmina Merdanović
Pa očito u toj vladi i jesu smo krvoloci dok mogu da donesu takav čin i uživati u tome umjesto da su pokupili ih sa ulice i našli im pristojni smještaj a i tim ljudima ako ih se može nazvati ljudima koji ih prvo uzmu za kučnog ljubimca pa ga poslije bace na ulicu upravo da ove gnjide od ljudi se i8življavaju na njima Jadne životinjeJebem i tu vladu skupina govnara retardiranih smradova jer da su normalni nebi mogli tako što napraviti nego se na humaniji način pobriniti da se pomogtne toj jadnoj životinji -ma SRAM IH BILO FUJ ZA TAKVU VLADEU treba njih tako sve objesiti za primjer nehumanosti na sred Baš čaršije gmizavci
6 hours ago · Like · 5
Koja bolest :shock:

I mi se sa ovakvima natežemo oko izmjene zakona. :-)

I kad tu dodamo političare iz srpskih i hrvatskih stranaka koji iz mržnje stopiraju promjenu, potpomognute kvazi liberalima NS, te trustovce i ostale profi organizacije koje imaju direktnu korist od ovakvog stanja, fakat građani Sarajeva su pod opsadom broj 2. :(
Alfons Kauders

#879 Re: Problem pasa lutalica

Post by Alfons Kauders »

L u c i f e r wrote:
L u c i f e r wrote:Evo glupače koja je podnijela tu krivičnu prijavu:

http://rujanajeger.com/index.php/razno/ ... -rade-24-7

http://www.visoko.co.ba/vijesti/politik ... anke-breza

Besposlena balavica, 24 godine, "diplomirana pravnica", "s već više od 15 godina iskustva" :roll: i - predsjednica opštinskog odbora Naše stranke Breza... E moj Peđa, čitaš li ti ovo... :)

Image

Ako sam imao ikakve sumnje, sad više nemam i sad makar 100% znam za koga NEĆU glasati. :nargila:
L u c i f e r wrote:Pa jebe se njoj u Brezi, tamo se nije nakotilo ko po Sarajevu i njoj ne odgrizaju guzove...

Pazi idiotluka iz njene "krivične prijave":
Građani moraju da znaju da svaki vid pomaganja “radnicima higijesnkog servisa” predstavlja saučesništvo u niz kaznenih djela i da će protiv svakog građanina koji pomaže i podstrekava na ilegalno hvatanje pasa biti podnesena kaznenan prijava.

Također, napominjen da svako dijete i svaki građanin koji je pretrpio duševnu bol zbog prisustvovanja okrutnosti nad napuštenim psima koju svakodnevno provode radnici higijenskog servisa, ima pravo da tuži općinu Novi Grad Sarajevo, J. P. „Lokom“, načelnika općine Novi Grad Sarajevo i direktora J. P. „Lokom“ d. o. o., kao i nadležne organe gonjenja koji svojim neprovođenjem zakonom previđenih radnji, doprinose stvaranju ozračja da građani BiH žive u nečijem privatnom dvorištu u kojem oligarhija radi što hoće i kako hoće.
Načitao sam se u životu svakakvih gluposti, ali ovo...nevjerovatno... :facepalm:
I onda pitaju zasto prozivamo ekipu s diplomama iz Travnika, Kiseljaka, Bijeljine... :roll:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#880 Re: Problem pasa lutalica

Post by pici »

Allahu dragi pa jesul one normalne...guzili iko ovo...
Naslovnica

#881 Re: Problem pasa lutalica

Post by Naslovnica »

Ko će ih guzit ba, to tukne na paščad, puno dlaka, fu.
Kemal Malovčić

#882 Re: Problem pasa lutalica

Post by Kemal Malovčić »

Više ima finih cuka nego normalnih ljudi.
eeeeeee

#883 Re: Problem pasa lutalica

Post by eeeeeee »

Kemal Malovčić wrote:Više ima finih cuka nego normalnih ljudi.
ako uzmes kao vodilju samo vas iz raznih udruzenja onda i ima jer ste svi ionako blesavi to ne treba ponavljati...

hajd sad u cumez i igraj se s pascadima
homega

#884 Re: Problem pasa lutalica

Post by homega »

eeeeeee wrote:
ako uzmes kao vodilju samo vas iz raznih udruzenja onda i ima jer ste svi ionako blesavi to ne treba ponavljati...

valjal' to tako, eeeeeeee :-)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#885 Re: Problem pasa lutalica

Post by pici »

Naslovnica wrote:Ko će ih guzit ba, to tukne na paščad, puno dlaka, fu.

pa da guzi neko nebi bile ovakve i trazile ljubav od kerova...treba dobro oprat kabasem, inekciju protiv bjesnila, tetanus, kod frizera i sprcit...smirile bi se 100%...provjereno
Kemal Malovčić

#886 Re: Problem pasa lutalica

Post by Kemal Malovčić »

eeeeeee wrote:

Koliko tebe forumaša zna u stvarnom životu a koliko mene?

Ipak mislim da bolje mene znaju. Idi pitaj ih jesam li u nekom udruženju bio, osim u karate klubu Čempijon.

Jednostavno nemaš validnog argumenta protiv mene. Npr. je od tebe bolji ker na Zmajevcu što hoće jesti Jadro keksa.

Umiljatiji i pismeniji, najmanje to.
homega

#887 Re: Problem pasa lutalica

Post by homega »

pici wrote:

pa da guzi neko nebi bile ovakve i trazile ljubav od kerova...treba dobro oprat kabasem, inekciju protiv bjesnila, tetanus, kod frizera i sprcit...smirile bi se 100%...provjereno

jebač, od kad si ti počeo birati... :?
eeeeeee

#888 Re: Problem pasa lutalica

Post by eeeeeee »

homega wrote:
eeeeeee wrote:

valjal' to tako, eeeeeeee :-)
pa sta je drugo nego cumez :D :D :D kako da ga nazovem :izet:
zamisli oko tebe 10 cuka, a kurko im se naostrili vide nema fajde i da pucaju u prazno guze okolo a nema prinove, vidis da su pametniji nego ljudi pa kontaju da ih prcaju ovi iz udruzenja sa sterilizacijom
Last edited by eeeeeee on 13/09/2014 10:14, edited 2 times in total.
Jokericious

#889 Re: Problem pasa lutalica

Post by Jokericious »

pici wrote:

Ima onaj forumas karanana. Trebamo ga zamoliti da pomogne.
Tuzan je zivot onih kojima se sve vrti oko pasa.
eeeeeee

#890 Re: Problem pasa lutalica

Post by eeeeeee »

Kemal Malovčić wrote:
eeeeeee wrote:

Koliko tebe forumaša zna u stvarnom životu a koliko mene?

Ipak mislim da bolje mene znaju. Idi pitaj ih jesam li u nekom udruženju bio, osim u karate klubu Čempijon.

Jednostavno nemaš validnog argumenta protiv mene. Npr. je od tebe bolji ker na Zmajevcu što hoće jesti Jadro keksa.

Umiljatiji i pismeniji, najmanje to.
ne bitno je ko koga poznaje dovoljno si gore reko, pametnom dosta (ako ima pametnih i normalnih po tebi)
Kemal Malovčić

#891 Re: Problem pasa lutalica

Post by Kemal Malovčić »

Zaista je ne-bitno. :)
kakavdanakneiskustvu

#892 Re: Problem pasa lutalica

Post by kakavdanakneiskustvu »

Sandra Kenda
6 hours ago
13. 9. 2014 u 2,30 min.. ---- ne mogu da spavam od bola.. zaklinjem se : -- OD SUTRA BORIĆU SE KRVLJU ZA ULIČNE PSE.. zgaziću, polomiti, uništiti i proliti krv svakoj gnjidi koja mi ikada dotakne psa na ulici.. -- vratiću svaku kapljicu boli ako je ikada zadate biću koje volim više od života.. -- OD SUTRA NEMA MILOSTI, NEMA STRAHA, NEMA ZAUSTAVLJANJA.. BORIĆU SE KRVLJU ZA SVAKOG ULIČNOG PSA.. kunem se

Sandra Kenda
8 hours ago
- my paypal blocked a little, I can not withdraw your donacion into my account .. PLEASE ALL OF YOU WHO SENT DONATES TO MY PAYPAL to confirm with " recipe confirm " please.. thank you

Image
Image
Image

Dobro,ovo je fakat bolesna osoba,to je već poznato
kakavdanakneiskustvu

#893 Re: Problem pasa lutalica

bubi_mama wrote:Nije bolest sve sto boli :run:
Ova Kenda i njeni "istomisljenici" su opasni i krvolocni.
Ovakvi bi bili u stanju napasti fizicki i djete.
Fuj!

Spominjali su novi genocid,zazivali Karadžića,pametnom dovoljno da vidi kakve su to osobe
homega

#894 Re: Problem pasa lutalica

Post by homega »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Fuj!

Spominjali su novi genocid,zazivali Karadžića,pametnom dovoljno da vidi kakve su to osobe
Ti osobine jedne osobe generaliziraš i podmećeš ih kao svojstvene svima, vodiš mučku kampanju protiv svih koji se nalaze na zaštitničkoj strani životinja - pasa po ulicama, jer se ti osobno plašiš pasa. Koja ljigava ljudska osobina, bljak :( :(

A ne pada ti na pamet da potražiš stvarni razlog prekobrojnosti pasa po ulicama, da potražiš stvarne krivce, između ostalih i načelnike lokalnih zajednica i veterinarske službe, koje godinama primaju budžetski novac za svoje obaveze koje ne izvršavaju.

Da psi znaju s kakvim ljudima se druže, ubijeđen sam da bi od takvih poput tebe, pobjegli u najdublju tamu Planete :-)

Koji ljigavi kukavičluk, u pm :(
Forsaken

#895 Re: Problem pasa lutalica

Post by Forsaken »

Sandra Kenda
6 hours ago

Sandra Kenda
8 hours ago
- my paypal blocked a little, I can not withdraw your donacion into my account .. PLEASE ALL OF YOU WHO SENT DONATES TO MY PAYPAL to confirm with " recipe confirm " please.. thank you

Image
Image
Image

Dobro,ovo je fakat bolesna osoba,to je već poznato
Report a profile for hate speech:

https://www.facebook.com/help/263149623790594/
l33t

#896 Re: Problem pasa lutalica

Post by l33t »

sad ce ovi cukoljupci krsit zakon i kerove cuvat u ovim nekim njihovim prljavim sobama i ulazima i podrumima.... hajmo lagano kazne da im se pucaju. prva ova kendra sandra kako se zove vec
L u c i f e r

#897 Re: Problem pasa lutalica

Post by L u c i f e r »

homega wrote: Ti osobine jedne osobe generaliziraš i podmećeš ih kao svojstvene svima, vodiš mučku kampanju protiv svih koji se nalaze na zaštitničkoj strani životinja - pasa po ulicama, jer se ti osobno plašiš pasa. Koja ljigava ljudska osobina, bljak :( :(

A ne pada ti na pamet da potražiš stvarni razlog prekobrojnosti pasa po ulicama, da potražiš stvarne krivce, između ostalih i načelnike lokalnih zajednica i veterinarske službe, koje godinama primaju budžetski novac za svoje obaveze koje ne izvršavaju.

Da psi znaju s kakvim ljudima se druže, ubijeđen sam da bi od takvih poput tebe, pobjegli u najdublju tamu Planete :-)

Ljudi, ne nasjedajte na ovakve i slične provokacije nabijene ličnim obraćanjem, uvredama, provokacijama i zapaljivim rječnikom nabijenim negativnim emocijama.

Radi se o već viđenom receptu za izazivanje reakcije i stvaranje razloga za zaključavanje teme...
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#898 Re: Problem pasa lutalica

Post by Chmoljo »

eluna wrote:
forest gump wrote:Hajde da spomenemo i ove vlasničke pse koje vlasnici vodaju bez brnjica. Realno i takav pas predstavlja opasnost. Realno imam svako pravo da ispraznim šaržer u takvog psa ako slučajno krene na mene.
realno i formalno-pravno imas svako pravo da isprazniš šaržer u SVAKOGA od koga očekuješ prijetnju svom fizičkom integritetu - samoodbrana :D
ovo mi je zapelo za oko, i moram odgovoriti da neko ne bi pomislio kako je ovako kako si napisala.

realno, a pogotovo-formalno pravo isprazni šaržer tako, pa se spremi na Zenicu. svako ima pravo odbiti protivpravni napad, a ne protivpravnu prijetnju. prijetnja je širok pojam, i mora biti neposredna, a ne dobaci ti klošar sa trideset metara "ho'š da ti *ebem..." i ti ga rokneš :roll: . a šaržer bi opravdano mogla isprazniti u krokodila kapitalca, ili slona izbačenog iz krda. pravo na nužnu odbranu prestaje kada je prijetnja odbijena i postoji drugi, lakši način otklanjanja opasnosti.

a za trovanje 14 dana :)
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#899 Re: Problem pasa lutalica

Post by Chmoljo »

homega wrote:
Ti osobine jedne osobe generaliziraš i podmećeš ih kao svojstvene svima, vodiš mučku kampanju protiv svih koji se nalaze na zaštitničkoj strani životinja - pasa po ulicama, jer se ti osobno plašiš pasa. Koja ljigava ljudska osobina, bljak :( :(

hajd i ti malo...

Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» homega

2 hefte
kakavdanakneiskustvu

#900 Re: Problem pasa lutalica

homega wrote:
Fuj!

Jesam li sta slagao?
Bojim se čopora kerova pred zgradom kad izvodim bebu,priznajem
Bio BiH najsretniji da ih nema u mojoj blizini,pasa lutalica
Locked