Zmijuga loma wrote:
Ne pada mi na pamet tražiti tvoje postove. Pisao si nekakvu suhu hipotetiku kako ovaj možda neće igrati u Barceloni, da se može desiti ovo ili ono što ga može spriječiti da bude prvi strijelac
(dok se isto valjda ne može desiti Ronaldu
). Ko zna, možda ga i voz udari ili se Ronaldu avion sruši, o tom potom. Ne mijenja činjenicu da je jedan stariji, ima znatno više odigranih utakmica te konsekventno tome i manju šansu da na kraju završi na čelu.
Dežurnom forumskom probisvijetu gotovo 2,5 godine razlike i 17 utakmica više ne znače ništa, i onda meni imputira da nisam realan uz probrane fraze iz svog oskudnog dječačkog vokabulara ('drkanje').

Pa ja, možda ode iz Barcelone, možda ovo, možda ono, a isto mislim i za Ronalda, tako da ti je ovo u zagradi skroz nepotrebno, tj. ovo boldirano. Ne znam što si se našao uvrijeđenim ako sam naveo Messija, a ne Ronalda. To dovoljno govori koliko si samo opsjednut Argentincem.
Da, Messi ima više šansi da postane najbolji strijelac kada obojica završe karijeru, ali to je samo dvije godine. Znači nije 10, a niti 5, nego samo dvije. 17 utakmica više jeste povelika razlika... Godine i broj utakmica govore da će Messi biti najbolji strijelac, ali na strani Portugalca je bolje održavanje tijela raznim nekakvim metodama.
Aha, oskudni dječački vokabular, a tebi i još nekim ovdje kad neko nešto napiše protiv Messija, nađete se uvrijeđenim, isto k'o da vam je rod rođeni. Nemoj mi cmizdriti eto Boga ti, neću više pisati ništa protiv Messija, a neću ga dovoditi u isti rang sa Ronaldom, da ti ne bi zaplakao.
Jebo te, evo dokle je došlo da ne smiješ ova dva majstora stavljati u isti rang od raznih ljubitelja ove dvojice. Evo i @LSD je jedan od ovih koji Messija smatraju svetom kravom.