Iran bas lose, pa bolje su sa Argentinom odigrali
Begovic, Pjanic, Dzeko, Susic, Kolasinac, Besic
Avdija, svaka cast za gol
Jbo ga i negativa vise
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Drago mi je sto smo solidno igrali i imamo upisanu pobjedu na svjetskim prvenstvima, ali da, i ja sam poprilicno sjeban i nikako ne mogu zaboraviti Nigeriju. Gotovo sam ubijeđen da bi i danasnji tim to dobio ili bar ne bi izgubio. Ukoliko neko ne objasni sta se desilo pa smo igrali bez lijevog beka, otici cu u grob pitajuci se.spinel_ wrote:gorka, pirova pobjeda![]()
![]()
![]()
![]()
ne znam kako neko ovo moze slaviti.. ok, prva je, ali jebem ti, uhhhhhhhhhhhhhhh
Riddle wrote:Drago mi je sto smo solidno igrali i imamo upisanu pobjedu na svjetskim prvenstvima, ali da, i ja sam poprilicno sjeban i nikako ne mogu zaboraviti Nigeriju. Gotovo sam ubijeđen da bi i danasnji tim to dobio ili bar ne bi izgubio. Ukoliko neko ne objasni sta se desilo pa smo igrali bez lijevog beka, otici cu u grob pitajuci se.spinel_ wrote:gorka, pirova pobjeda![]()
![]()
![]()
![]()
ne znam kako neko ovo moze slaviti.. ok, prva je, ali jebem ti, uhhhhhhhhhhhhhhh
Slazem se, kako samo srcano istice nas grb. Svaka mu cast!racionalista wrote:Najemotivniji trenutak na SP-u za mene je Avdijin gol. Čovjek da je mogao iskočio bi iz sebe
Teufik wrote:JBM ti forum i sajt i sve u picku maternu!!!
Jeko Semsa ?Edin H. wrote:Nisi ti valjda Semsa sa portala?Picajzla wrote:Avdija oplodi me
Sent from my LG-G2 using Tapatalk

ona razvalitaPicajzla wrote:Jeko Semsa ?Edin H. wrote:Nisi ti valjda Semsa sa portala?Picajzla wrote:Avdija oplodi me
Za Avdiju znamo da je limitiran svime osim brzinom,kad je pucao zatvorio je oči,za Hadžića si upravu nije puno pokazao,ali s obzirom ko nam je bio protivnik i kako je igrao čak ni njih dvojica nisu izgledali tol'ko loše.Za TSS bi se moglo svašta napisati,da se bori,bori se,ali i ja bi se borio k'o lav da sam nezasluženo pozvan na prvenstvo,dao bi 200% svojih mogućnosti da to pokušam opravdati.On posjeduje neku tehniku ali ruku na srce nema on još kvalitet za reprezentaciju,posebno što se iz aviona vidi da je lik ofanzivno orjentisan igrač a ne k'o što mu amidža kaže defanzivni vezni,jer ja ne vidjeh neke posebne defanzivne aktivnosti danas,a osim toga Iran ne može biti pravi pokazatelj nečijeg kvaliteta jer smo ih zgazili k'o žohare.Steph wrote:Ma Hadžić je karina, nit' se vidio nit' je pokušav'o šta, Avdija osim gola nije ništa napravio osim što je griješio, dok je TSS druga priča definitivno.Šibicar wrote:Normalno je da mi u odnosu na Iran izgledamo k'o Brazil,jer su oni ispodprosječna reprezentacija koja ne zna igrati ništa osim bunkera i kontri,tako da je i Sušićev trojac izgledao solidno na terenu,srećom Džeko im je jednim odličnim udarcem razbio bunker,inače bi se namučili da je bilo 0-0 na poluvremenu.
Troll_Happens wrote:Teufik wrote:JBM ti forum i sajt i sve u picku maternu!!!i ovo je bosna
Pa da nije bilo onakvog Tina, izmedju ostalih naravno, mi ne bi zgazili Iran ko zohare...momak sto je odigrao do sad vise nego dobro, sta jos treba da uradi da se vidi da itekako ima materijala za ovu ekipuŠibicar wrote:Za Avdiju znamo da je limitiran svime osim brzinom,kad je pucao zatvorio je oči,za Hadžića si upravu nije puno pokazao,ali s obzirom ko nam je bio protivnik i kako je igrao čak ni njih dvojica nisu izgledali tol'ko loše.Za TSS bi se moglo svašta napisati,da se bori,bori se,ali i ja bi se borio k'o lav da sam nezasluženo pozvan na prvenstvo,dao bi 200% svojih mogućnosti da to pokušam opravdati.On posjeduje neku tehniku ali ruku na srce nema on još kvalitet za reprezentaciju,posebno što se iz aviona vidi da je lik ofanzivno orjentisan igrač a ne k'o što mu amidža kaže defanzivni vezni,jer ja ne vidjeh neke posebne defanzivne aktivnosti danas,a osim toga Iran ne može biti pravi pokazatelj nečijeg kvaliteta jer smo ih zgazili k'o žohare.Steph wrote:Ma Hadžić je karina, nit' se vidio nit' je pokušav'o šta, Avdija osim gola nije ništa napravio osim što je griješio, dok je TSS druga priča definitivno.Šibicar wrote:Normalno je da mi u odnosu na Iran izgledamo k'o Brazil,jer su oni ispodprosječna reprezentacija koja ne zna igrati ništa osim bunkera i kontri,tako da je i Sušićev trojac izgledao solidno na terenu,srećom Džeko im je jednim odličnim udarcem razbio bunker,inače bi se namučili da je bilo 0-0 na poluvremenu.