25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Tomahawk11
Globalni moderator

#876 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by Tomahawk11 »

Dobru utakmicu odigrasmo. Jesmo jeftino primili gol, ali hajde, dali smo tri :D
Iran bas lose, pa bolje su sa Argentinom odigrali :-)
Begovic, Pjanic, Dzeko, Susic, Kolasinac, Besic :thumbup: oni su se bas danas istakli, mada i ostalim :thumbup:
Avdija, svaka cast za gol :thumbup:
Jbo ga i negativa vise :bih: Mogli smo i proci, ali ne treba zaboraviti tesku gresku sudije na nas racun. Sad bi ga vec ostrili na Francusku :izet: :(
Riddle

#877 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by Riddle »

spinel_ wrote:gorka, pirova pobjeda :sad: :sad: :sad: :sad:

ne znam kako neko ovo moze slaviti.. ok, prva je, ali jebem ti, uhhhhhhhhhhhhhhh :twisted:
Drago mi je sto smo solidno igrali i imamo upisanu pobjedu na svjetskim prvenstvima, ali da, i ja sam poprilicno sjeban i nikako ne mogu zaboraviti Nigeriju. Gotovo sam ubijeđen da bi i danasnji tim to dobio ili bar ne bi izgubio. Ukoliko neko ne objasni sta se desilo pa smo igrali bez lijevog beka, otici cu u grob pitajuci se.
Logovan

#878 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by Logovan »

Eto neka smo i mi jednu pobijedili. :D Ovo je bio častan oproštaj. :bih:
Nemojte samo onog "da smo" pobijedili Nigeriju, ili da je makar remi bio... :skoljka: Bilo što je bilo, nećemo sada plakati. Sada iz ovog prvenstva trebamo izaći što jači i što bolji i naravno iskusniji smo što je bitno. :thumbup:

Hvala igračima i Papetu na prvoj pobjedi na prvenstvu. :bih: :bih: :bih:
racionalista

#879 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by racionalista »

Najemotivniji trenutak na SP-u za mene je Avdijin gol. Čovjek da je mogao iskočio bi iz sebe
jasko_ba

#880 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by jasko_ba »

Momci nisu razocarali! Sudija je odlucio protiv Nigerije! Veoma zadovoljan nastupom reprezentacije!
Svaka cast momci!
mushkile chibira

#881 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by mushkile chibira »

Pa jel' ovo bilo tesko PAPE ?

Makar i sa igracima koje si poslao na teren, trazio si nasu igru i dobio si je. Lagano, dva spica i pokazalo se da ipak mozemo uz vrlo malo srece dobiti i Iran koji nikada nismo dobili do sada.

E tek sad me nakav jad obuzeo sto nismo otisli na Francuze pa da i njima pokusamo naplatiti ono iz Pariza.

"Da prostite" pokakim se i na Nigeriju i na Argentinu.
nema me tamo

#882 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by nema me tamo »

Riddle wrote:
spinel_ wrote:gorka, pirova pobjeda :sad: :sad: :sad: :sad:

ne znam kako neko ovo moze slaviti.. ok, prva je, ali jebem ti, uhhhhhhhhhhhhhhh :twisted:
Drago mi je sto smo solidno igrali i imamo upisanu pobjedu na svjetskim prvenstvima, ali da, i ja sam poprilicno sjeban i nikako ne mogu zaboraviti Nigeriju. Gotovo sam ubijeđen da bi i danasnji tim to dobio ili bar ne bi izgubio. Ukoliko neko ne objasni sta se desilo pa smo igrali bez lijevog beka, otici cu u grob pitajuci se.

Identicno iznerviran kao poslije košarkaša..
Doduše malo manje.. :D

Al' tu je to negdje..
Iako sam igrao na kladari na nas nisam se nešto radovao nakon golova - naprotiv.
zalizani

#883 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by zalizani »

racionalista wrote:Najemotivniji trenutak na SP-u za mene je Avdijin gol. Čovjek da je mogao iskočio bi iz sebe
Slazem se, kako samo srcano istice nas grb. Svaka mu cast! :bih:
Teufik

#884 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by Teufik »

Da budem iskren, ocekivao sam da nas krknu.
Kontam, nece sebi doci od one utakmice sa Nigerijom. Al eto fino zavrsismo ovo SP. Iran je havarija :lol:
Sad se okrenut kvalifikacijama. Bit ce tu borbe.
Troll_Happens

#885 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by Troll_Happens »

Teufik wrote:JBM ti forum i sajt i sve u picku maternu!!!
:thumbup: i ovo je bosna
SanskiBiser

#886 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by SanskiBiser »

Men' drago Quireoz dobro zapjenio sjetim se Portugala, Avdija kad ljubi grb FSBIH nakon gola PRICELESS! :navijacica:
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#887 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by Picajzla »

Edin H. wrote:
Picajzla wrote:Avdija oplodi me

Sent from my LG-G2 using Tapatalk
Nisi ti valjda Semsa sa portala?
Jeko Semsa ?

notsure

#888 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by notsure »

Siguran sam da nas je protiv Argentine i Nigerije dokusurila klima... nisu naši naviklui na onoliku vlagu i vrućinu. Pa vidite da dominiraju južnoameričke ekipe jer im je to prirodno okruženje, a naši su dali sve od sebe tek danas, kad je kiša pala i kad je malo rashladilo.
Dakle, sudije i klima su krivi za poraze i zmajevima naklon do poda. Ipak je ovo uspjeh. :bih: :bih: :bih:
Nuken

#889 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by Nuken »

Image

Za kapitena ga postaviti :thumbup:
SanskiBiser

#890 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by SanskiBiser »

Picajzla wrote:
Edin H. wrote:
Picajzla wrote:Avdija oplodi me

Nisi ti valjda Semsa sa portala?
Jeko Semsa ?

ona razvalita :lol:
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#891 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by Privatna poruka »

Pape, Pape....i svi (ne)trkaci sa utakmice protiv Nigerije...kakva bi to festa bila!

Nadam se da cemo sa ovog Svjetskog ipak sa nekim naucenim lekcijama i nekim otvorenim ocima: Spahic, Miske pa i Salihovic trebaju polako da se pripremaju za oprostaj od reprezentacije.

Dzeki treba autoritet i da se malo dozove sebi, ali ova reprezentacija ima neke nove igrace, borbene mladice i vodje: Pjanic, Besic, Kolasinac, Sunjic (koji je odigrao dvije stvarno odlicne utakmice i vidi se da se bori za ovu repku), Visca tu je naravno i Vedo, Lulic, Medunjanin koji su tu duze godina i imaju potrebno iskustvo i uz par pravih sljedecih poteza repka moze puno dobiti od ovog Svjetskog. Danas sutra su tu Hodzic, Cimirot i ko zna ko jos, samo treba stati na loptu, tiho napraviti rez i izvuci najbolje iz ovog "neuspjeha".

Ne znam, do nekog drugog vremena i nekih boljih igraca, mislim da Tino Sven Susic ima sansu da bude dio ove reprezentacije i u buducnosti.

Avdija Vrsajevic je veceras pokazao sta mu znaci reprezentacija. Kakav naboj emocija, da je bila LEGEA poderao bi onaj dres - da ne bude zabune, jasno je da Avdija nije kalibar za reprezentaciju.

--
Nigerija ce ostati gadan pecat sa WC2014 i jebiga to je tako.
Last edited by Privatna poruka on 25/06/2014 20:49, edited 1 time in total.
Šibicar

#892 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by Šibicar »

Steph wrote:
Šibicar wrote:Normalno je da mi u odnosu na Iran izgledamo k'o Brazil,jer su oni ispodprosječna reprezentacija koja ne zna igrati ništa osim bunkera i kontri,tako da je i Sušićev trojac izgledao solidno na terenu,srećom Džeko im je jednim odličnim udarcem razbio bunker,inače bi se namučili da je bilo 0-0 na poluvremenu.
Ma Hadžić je karina, nit' se vidio nit' je pokušav'o šta, Avdija osim gola nije ništa napravio osim što je griješio, dok je TSS druga priča definitivno.
Za Avdiju znamo da je limitiran svime osim brzinom,kad je pucao zatvorio je oči,za Hadžića si upravu nije puno pokazao,ali s obzirom ko nam je bio protivnik i kako je igrao čak ni njih dvojica nisu izgledali tol'ko loše.Za TSS bi se moglo svašta napisati,da se bori,bori se,ali i ja bi se borio k'o lav da sam nezasluženo pozvan na prvenstvo,dao bi 200% svojih mogućnosti da to pokušam opravdati.On posjeduje neku tehniku ali ruku na srce nema on još kvalitet za reprezentaciju,posebno što se iz aviona vidi da je lik ofanzivno orjentisan igrač a ne k'o što mu amidža kaže defanzivni vezni,jer ja ne vidjeh neke posebne defanzivne aktivnosti danas,a osim toga Iran ne može biti pravi pokazatelj nečijeg kvaliteta jer smo ih zgazili k'o žohare.
uglavnomja

#893 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by uglavnomja »

Troll_Happens wrote:
Teufik wrote:JBM ti forum i sajt i sve u picku maternu!!!
:thumbup: i ovo je bosna

:twisted:
It_is_a_Leclerc

#894 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by It_is_a_Leclerc »

Zašto si nas izbacio, o sudija Rulle, dabogda se sjetio Bosne i šta si joj uradio, prokleštino prokleta.
Infaze Studio

#895 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by Infaze Studio »

OK..gdje je onaj momak sto brzo pravi gifove :D
DAj ono kad Avdija cupa grb a VEdo umire od smijeha. I meni se zamantalo od smijeha kad Avdija zabi gol. :lol: BRavo Avdo majstore!
Sta ono Miske na kraju suruje sa Kirozhom? Does Ciro have a case, after all?? :D

KAzu da Pape ostaje selektor. :skoljka:
Steph

#896 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by Steph »

Ma naravno da nije defanzivni vezni, to je još jedan razlog zašto Pape mora otići, međutim, možeš se ti trudit' koliko hoćeš, al' ako ne znaš onda ne znaš.

I u onoj tekmi protiv Egipta nije bio loš, protiv Nigerije je unio svježinu, drugi je par opanaka što smo igrali bez beka, i to je razlog zašto Pape mora biti bivši, a danas je briljirao.

Mali ima potencijal, što ne mora značiti da će biti dobar igrač, al' opet kažem da bi bila velika šteta šutnuti ga zbog načina na koji je dospio u repku. Pape mu je nanio više štete nego koristi onakvim pozivom.
Last edited by Steph on 25/06/2014 20:53, edited 1 time in total.
emigrazione

#897 Re: Odg: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by emigrazione »

Šibicar wrote:
Steph wrote:
Šibicar wrote:Normalno je da mi u odnosu na Iran izgledamo k'o Brazil,jer su oni ispodprosječna reprezentacija koja ne zna igrati ništa osim bunkera i kontri,tako da je i Sušićev trojac izgledao solidno na terenu,srećom Džeko im je jednim odličnim udarcem razbio bunker,inače bi se namučili da je bilo 0-0 na poluvremenu.
Ma Hadžić je karina, nit' se vidio nit' je pokušav'o šta, Avdija osim gola nije ništa napravio osim što je griješio, dok je TSS druga priča definitivno.
Za Avdiju znamo da je limitiran svime osim brzinom,kad je pucao zatvorio je oči,za Hadžića si upravu nije puno pokazao,ali s obzirom ko nam je bio protivnik i kako je igrao čak ni njih dvojica nisu izgledali tol'ko loše.Za TSS bi se moglo svašta napisati,da se bori,bori se,ali i ja bi se borio k'o lav da sam nezasluženo pozvan na prvenstvo,dao bi 200% svojih mogućnosti da to pokušam opravdati.On posjeduje neku tehniku ali ruku na srce nema on još kvalitet za reprezentaciju,posebno što se iz aviona vidi da je lik ofanzivno orjentisan igrač a ne k'o što mu amidža kaže defanzivni vezni,jer ja ne vidjeh neke posebne defanzivne aktivnosti danas,a osim toga Iran ne može biti pravi pokazatelj nečijeg kvaliteta jer smo ih zgazili k'o žohare.
Pa da nije bilo onakvog Tina, izmedju ostalih naravno, mi ne bi zgazili Iran ko zohare...momak sto je odigrao do sad vise nego dobro, sta jos treba da uradi da se vidi da itekako ima materijala za ovu ekipu
jefferson

#898 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by jefferson »

Pobjedili su i svaka im cast!
Susic sam sebi skocio u stomak gdje se potvrdilo da je ispao magarac protiv nigerije!
lider

#899 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by lider »

Meni Višća nikada nije bio igrač za reprezentacije, a nakon ove utakmice još manje.
Imao par prodora u kojima je pokušao proći kroz njihovih par igrača bez pokušaja da doda nekome loptu :-)
Svaki put neuspješno naravno.
It_is_a_Leclerc

#900 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by It_is_a_Leclerc »

Pape je za Rin Tin Tina teret.
Jer, on mora pobijediti prvo pola klixovog foruma koji ga proziva, pa onda navijače koji mu zvižde, i tek onda protivnika.

Kad dođe, a doći će, novi selektor, Rin Tin Tin ima priliku da se dokaže i pokaže. Pa, ako je dobar, nek' ga zove. Niko slova neće reći.
Locked