Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MarlboroGold wrote:Jeste, samo što nisu pokazali kako im se javljao. Nekako mi je nemoguće da je mogao dobiti samo 15 odgovora NE ako se ljubazno i bez "creepy" poruka javljao, a da su ostavile seen na preostalih 4985.
Ako se u startu javljao sa "halo, da li želiš biti moja djevojka" onda u 99% slučajeva od toga nema ništa i normalno je da i ne odgovore na to.
Vec sam pisao da zene ne vole kad im se nepoznati likovi javljaju. Moze imati prolaz ako ima manekenski izgled jedino. Prosjecni muskarci treba da pokusavaju u krugu ljudi u kojem se krecu i koje poznaju. Javljanjem online samo dizu ego zenama i daju im materijal da se smiju sa drugaricma porukama koje dobijaju.
jaro mislim da si ti doktorirao teoriju... kakva ti je praksa...
znam likove koji su do 30. povalili 150 žena...
koja je tvoja brojka
MarlboroGold wrote:
Hajd ok, recimo da si u pravu... ali 15 od 5000? De ba.
Meni su se javljale i kad nisam imao profilnu... doduše na tinderu.
ja sam se svojevremeno mimo fejszbiuka jer nije postojao zezao sa 47 odjeba
znači razdoblje 1997-2005 recimo
nekoć sam brojao sad se ne sjećam više ali tu je to oko 40 odjeba
oćemo na kavu
oćemo izać
onda na dernecima
školskim izletima
a ja sam svjesno/ nesvjesno odjebao možda 4-5 cura u tom istom razdoblju
je li ta brojka istinita ne znam ali sad kad bi se krenuo sjećati možda sam i ne znajući odbio više djevojaka... a da sam bio odbijen izravno 40-ak puta
MarlboroGold wrote:Jeste, samo što nisu pokazali kako im se javljao. Nekako mi je nemoguće da je mogao dobiti samo 15 odgovora NE ako se ljubazno i bez "creepy" poruka javljao, a da su ostavile seen na preostalih 4985.
Ako se u startu javljao sa "halo, da li želiš biti moja djevojka" onda u 99% slučajeva od toga nema ništa i normalno je da i ne odgovore na to.
Vec sam pisao da zene ne vole kad im se nepoznati likovi javljaju. Moze imati prolaz ako ima manekenski izgled jedino. Prosjecni muskarci treba da pokusavaju u krugu ljudi u kojem se krecu i koje poznaju. Javljanjem online samo dizu ego zenama i daju im materijal da se smiju sa drugaricma porukama koje dobijaju.
koja je tvoja brojka
Kod nas?
Daleko sam ja od te brojke. Ali nemam jos trideset pa mogu stici.
Black swan wrote:
koja je tvoja brojka
Sa tim kalibrom Minhauzena nikad nisam imao priliku druziti se ...
koja je tvoja brojka