Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovaj momak ima muda do poda, i nikakvog straha nema... odmah prvi dodir i trojicu izbaci fintom pa odlicna duga lopta... otimace se za njega daleko jaci klubovi.
Ali na lijevom beku igra trenutno, hmm...
EDIT: Nakon kratkog vremena vracen je na DM zajedno sa Berijem. Sad mi je jasno zasto je bio najbolji strani igrac Madjarske lige.
Jeste ga izbacio asistent gola, ali Jacksona 2 igraca nisu uspjela sacuvati da postigne gol.
Cini mi se da ce Besic morati poraditi na dodavanju lopte igracu do sebe ili vracanju nazad. Kad dobije loptu odmah gleda koga naprijed da uposli dubokom loptom ili da predribla par igraca.
Imao je jos jednom dobru situaciju u polukontri, isto izbacio jednog ako ne i dva igraca.
Odlican, jak na lopti, a i tehnicki potkovan, ima cijena da mu skoci na 30 mil u roku dvije godine.
decko 2 sedmice i odmah moze intervju da da na eng i to bez nekog akcenta slavenskog, a Tevez nakon 2 godine na pitanje How do you feel after winnin' championship? odgovara sa I am feliz, muy feliz, i bleji ko ovca , kretencina
Mada je jos rano govoriti ali mislim da ce Mume u Engleskoj napraviti velike stvari. Nije to lako u tako zahtjevnoj ligi ali mislim da je dovoljno tehnicki potkovan za tako nesto. Na fizickoj spremnosti i psihickoj stabilnosti se uvijek moze poraditi i to jos mora popraviti. Igrom me dosta podsjeca na cuvenog Roy Keana i mislim da je napravio pravi potez dolaskom u Premiership. Cini mi se da su i Evertonovi smekeri prepoznali pravog igraca za svoj klub i ligu. Samo da ga ne ureknem.
Ja mislim da ce umjesto Barryija ili sa njim igrati. Voli Martinez mlade igrace ove, ima Barkleyja, Lukakua, Besica, Mierallesa, onog Jonesa ili kako se vec zove stoper mladi. Gura on mladje od starta ne na kapaljku, zaista bolje Muhamedu se nije moglo posloziti. Solidan tim, odlican trener, odlicna liga.
Pravo mi je drago za njega, imao je dobru prvu utakmicu i vec se uveliko prica o njemu. Sad je najvaznije da izbori prvo mjesto u timu, da igra redovno i da uci. Mlad je jos, iako je talenat ima on jos mnogo toga da nauci.
I volio bi ga vidit' da cuva Dzeku kad budu igrali Everton i ManCity, to bi bilo nesto posebno.