Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dobojlija81 wrote:ljudi imao bi par tehničkih pitanja
hocu li dobiti blokiranje ako udjem preko wifi antene i rutera izgleda da mi je mrezna karta riknula
smijem li oboriti sistem pa staviti novi stopa mi racunar opasno
poceo mi je padat chrome pojavlju se on aw swap
ako kome nije mrsko ukratko sta smijem a sta ne smijem da mi ne propadne 8 dolara taman sam presao magicnu granicu
na sadašnjoj vezi na net ukucaj u google:
what is my IP
napravi isto i kad se spojiš preko wifi-a....
ako je isti IP, možeš, nema problema...
I pošalji support case na neobux/clixsense s tekstom:
My computer sayonara / goodbye / Aufwiedersehen
I buy computer new ----> new IP
please accept
joooj wrote:Da li postoji nacin da otkrijem s kojeg racunara odnosno s koje lokacije sam se registrovala na clixsense!? U jednom gradu zivim, u drugom studiram, a ne mogu da se sjetim nikako po datumu registracije.
pošalji support case i pitaj jel problem što sad radiš s ove adrese, da si se regao / regala u gradu gdje studiraš...
@laxius ,nemoj se ljutiti ali kada već tako dobro zarađuješ onda nemaš potrebe čačkati išta ovdje i interesovati se za rad na na Crowdu.
Ovaj što je spomenuo 10 $ mjesečno se odnosilo na Microworkers.com
Brzoplet si i ne čitaš ,a ubacio si se kao padobranac sa svojom temom degradirajući ovo što mi radimo ovdje.Otvori temu posebno za to.
Last edited by SStijena on 08/10/2014 18:28, edited 1 time in total.
Ne smiješ ni da kažeš o kojoj vrsti zarade se radi, zato ljudi sklonite se od njega. Radim na internetu duže vrijeme, poznajem HTML, CSS nešto javascripta, dobar sam u video editingu, jedno vrijeme zanimao se i radio sa SEO optimizacijom solidan sam bio u tome. Svaki dan tražim nove kurseve, učim, radim i kada sam jedan mjesec zaradio 500$ skakao sam od sreće, gledao sam u one pare kao u ne znam ti šta. I ti mi dodđeš sad i kažeš da preko noći, bez ikakvog predznanja mogu zaraditi stotine i stotine dolara mjesečno, ma nemoj.
dobojlija81 wrote:ljudi imao bi par tehničkih pitanja
hocu li dobiti blokiranje ako udjem preko wifi antene i rutera izgleda da mi je mrezna karta riknula
smijem li oboriti sistem pa staviti novi stopa mi racunar opasno
poceo mi je padat chrome pojavlju se on aw swap
ako kome nije mrsko ukratko sta smijem a sta ne smijem da mi ne propadne 8 dolara taman sam presao magicnu granicu
na sadašnjoj vezi na net ukucaj u google:
what is my IP
napravi isto i kad se spojiš preko wifi-a....
ako je isti IP, možeš, nema problema...
I pošalji support case na neobux/clixsense s tekstom:
My computer sayonara / goodbye / Aufwiedersehen
I buy computer new ----> new IP
please accept
sretno
Baba
hvala Baba
usput jel bilo posla danas sam prva tek oko 22.00 sam kako ste prošli
laxius wrote:
Dokaze moje zarade u koje ćeš dugo sa čuđenjem gledat kao i moj šef kad sam napuštao firmu .
joj copy-paste rečenice
haj s teme
tema je zarada na netu rješavanjem mikrozadataka
fino ti reče baba
otvori novu pa farbaj tim fontom druge
ovo je offtopic nemoj da urgiram s adminima fino te opominjem!
Poštujem da svako traži svoj način za zaradu, ali nas je ovdje već prilično koji redovno uzimamo lovu i tačno znamo o čemu se radi. U svakom slučaju želim ti sreću i dobru zaradu za koji god način da se odlučiš.
Ovo
Find the "Payee" on a Property Tax Bill (Rush) i ovo govno Find Company Leaders (CFO, VP of Finance, Finance Director)
su mi skinuli 5 % sa accuracy
Ne mozes pogoditi da si hljeb/kruh ovaj prvi kaze ako ima adresu preskaci, preskocis od ponuđenih 4 jer imaju adresu i 3 ti ne prizna a isti potpuno samo druge adrese, hebo lud zbunjenog
Baš sam za ta dva napomenuo stranicu prije da se ne rade ali zatrpa se tema spamom pa vjerovatno nisi vido
Jedino je dobar onaj sa PIN ,on se može uraditi 100 %.
SStijena wrote:Baš sam za ta dva napomenuo stranicu prije da se ne rade ali zatrpa se tema spamom pa vjerovatno nisi vido
tek sad dosao kuci
nema mi tog sa pinom u ponudi ni na neobux ni na clicksense
SStijena wrote:Baš sam za ta dva napomenuo stranicu prije da se ne rade ali zatrpa se tema spamom pa vjerovatno nisi vido
tek sad dosao kuci
nema mi tog sa pinom u ponudi ni na neobux ni na clicksense
a sto bezveze padoh na 80%
al jos uvijek mi nekim cudom stoji level 3
i bolje je imaš fore da popraviš
dobri su i parcel number i property number ako ima
ja sam te radio i prije bez problema
ima da nadješ /a ima i da validuješ
Svako sat vremena se ažurira accuracy,tako da ti još stoji level3.Do juče,dok nisu promijenili izgled sajta, znalo je i po 2 dana kasniti ažuriranje accuracy-ja.
Ma samo odradi 5-6 onih bezveznih ,slablo plaćenih zadataka i nabićeš opet na 85 %.
kako nemaš treći si nivo sve ti je otvoreno
refrešuj stranicu sa poslovima evo recimo is there parcel number on...
ja sad uradio 5 komada po 2 c i 2 komada po 4 c
za nekolike minute i neke stause o barbi na fb po 4 c
ako ko bude radio ovaj
Judge the sentiment of Content about Starbucks
ima jedno pitanje quiz
ja stavio neutral kaže positive
a frajer samo napiso
everybody tweet @starbucks to get cofee at college
i kaže u objašnjenju "a desire"
pa eto metnite positive