naravno da nemoze..tu se slazemo..ali to nije izgovor za ovu smijuriju veceras.ako ce se vec predati prije bitke onda i ne trebaju ici u Brazil i blamirati se..animals wrote:Svaka dobronamjerna kritika je dobrodosla..ali problem nastaje kad su veca ocekivanja od mogucnosti..mozeli se do naslova SP..ne moze..moze li se do polufinala..jako tesko..cetvrtfinale..gotovo kao finale..osmina finala je mislim kranji domet..u drugi krug se moze, ali ako se i ne dogodi nija kraj svijeta..kad se svati da je fond igraca takav, da nemas rezerve, ako neko podbaci,imas jednu prosjecnu ekipu, sa veoma tankom klupom i to je realnost..poostar wrote:ma ja..plasirali se na SP pa sad se mogu setati po terenu ko nekakve tetke, jel ?animals wrote:Sanjao se plasman na SP..pa kad je dosanjan onda se diglo u visine i maltene se vec plasiralo u finale..i sad se po nasem mentalitetu pljuje sve i svako..pa pogledajte gdje igraju Srpski igraci, po najboljim klubovima pa se nisu plasirali ..sta vi sad hocete..sa ovakvim fondom igraca, sam plasman je velicanstven, a sve ostalo sta se desi , desi..pa pogledajte u kakvom je stanju drzava, pa pola igraca igra za druge drzave, sta vi hocete.budite zadovoljni sa ovim sto se ima, i nemojte vise pljuvati po igracima..
gledaj, narod nije ogorcen sto smo izgubili.gubili smo i prije, narodu je pun qrac sarlatanskog odnosa prema reprezentaciji, nezalaganja u prijateljskim utakmicama, diletatnskih poteza Susica itd.
Cuj, nemojte pljuvati po igracima ? Zbog cega ? Pa nije ovo vise vrijeme Tite i komunjara..nisu bogovi jebemti trunje..
Drzavni dres treba da bude svetinja, a ne izlet na sta je i licilo veceras