Sarajevo City Center

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Sta bi zeljeli vidjeti u SCC????

H&M
15
14%
C&A
16
15%
Subway
9
8%
Müller
23
21%
Humanic
2
2%
Esprit
6
6%
Jack&Jones
7
6%
Decathlon
30
28%

Total votes: 108

Hajvan

#876 Re: Sarajevo City Center

Post by Hajvan »

Nisrin wrote:Da li je istina da je sat vremena u PLAYLANDu 8KM?
nije
5 bodova je 8 maraka
bod je žeton
Nisrin

#877 Re: Sarajevo City Center

Post by Nisrin »

Hajvan wrote:
nije
5 bodova je 8 maraka
bod je žeton

Koliko sa jednim bodom.zetonom dijete moze da se igra?
Logovan

#878 Re: Sarajevo City Center

Post by Logovan »

karanana wrote:evo me svjez otamo pa da prenesem utiske.
garaza haos, nema nikakvih znakova, prvi level krcat, seljacine parkirale na jednoj od voznih traka. zbog nedostatka znakova, uletio sam par puta u slijepu ulicu i moro nazad na rikverc sa kolonom iza mene. nakon 20 minuta nalazim put za level -2 a dole prazno nidje nikoga. tipicno seljaci nasi moraju biti na levelu -1. nedovrseno sve, gradjevinski materijal dole i tako to. ulazim u donji level gdje je konzum, nista ne radi i sve je nedovrseno. radi dm jedino. onda se penjem na prizemlje i ok to izgleda, siroko i dugacko. radnje me ne zanimaju ali ima ih pola nedovrsenih ili ne izdatih. odlazim gore u food court, rade 3-4 restorana, nako ne izgleda lose. idem na drugu stranu tog istog levela kod velike igraonice da shmekam mame. ima mama betona. hodam pored njih, mirisem ih dok prolaze, gledam dok cuce i oblace i feniraju djecu.....fenomenalno. bilo je i ok mladjih trebica, ali su mame bas nesto ostale u sjecanju. wc na tom levelu odmah do igraone, nezavrsen. nekakvi kablovi vire iz zida vjerovatno gdje ce biti one masine za susenje ruku. nema wc papira unutra. pisoari nemaju pregrade i nekako su niski tako da se vjerovatno chune mogu lako vidjeti gledajuci s jednog pisoara na drugi.
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
stup metropola

#879 Re: Sarajevo City Center

Post by stup metropola »

hehe odu u sarajevo siti centar i ne mogu da nadju wc. a kako bi nasli wc da odete po njemackim centrima ?
Hajvan

#880 Re: Sarajevo City Center

Post by Hajvan »

stup metropola wrote:hehe odu u sarajevo siti centar i ne mogu da nadju wc. a kako bi nasli wc da odete po njemackim centrima ?
a tek po centrima metropole stupske!!
Hajvan

#881 Re: Sarajevo City Center

Post by Hajvan »

Nisrin wrote:
Hajvan wrote:
nije
5 bodova je 8 maraka
bod je žeton

Koliko sa jednim bodom.zetonom dijete moze da se igra?
pa kao i u ostalim igraonicam togtipa- jedan žeton, jedna igra. .. ne traje nesto predugo
BadCopy

#882 Re: Sarajevo City Center

Post by BadCopy »

Image
staradis

#883 Re: Sarajevo City Center

Post by staradis »

JEDNA JE JAGODA
staradis

#884 Re: Sarajevo City Center

Post by staradis »

Realno Karanin review je dobar. Koji si ti kralj.
duminjo

#885 Re: Sarajevo City Center

Post by duminjo »

Gomila betona otvorena nedovrsena i prodata levatim ko nesto aman zaman sa bezobraznim cijenama.
Mislim da u onom ruglu necu vise ni marku potrositi, nadam se ni uci. Steta lokacije

Daj boze da nece niko poginuti. ona "ograda" im je stabilna ko babin zub
kota_pisvir

#886 Re: Sarajevo City Center

Post by kota_pisvir »

stani sad :D
ima li alkohola u centru, ili nema :?:
titinho

#887 Re: Sarajevo City Center

Post by titinho »

Mislim da je bezveze potez otvaranja centra koji je nedovrsen
Negdje se zurilo, ocigledno da im je Zara i njene sestrinske kompanije bile za vratom

Nekako se cini da sve ide na silu
newlevel

#888 Re: Sarajevo City Center

Post by newlevel »

Kad sam setao centrom, taj neki luksuz me ocarao, mislio sam da zivim u nekoj zemlji standarda Svedske, ljudi razgledaju onu odjecu, neko bome i iz kabina izlazi, ja se protegnu do wc_a, i tako ocaran tom ljepotom dodje do izlaza, tek tad me po glavi lupi surova realnost, sjeti se dje zivim, pa svrati do amke po pastetu i kuci.
Cjene su ljudi, nemam rijeci,, mogli su komotno gdje pise Zara, dodati jos kvaku iznad slova z, pa da se zna na startu.

Sent from my Nokia 3310.
daxon

#889 Re: Sarajevo City Center

Post by daxon »

titinho wrote:Mislim da je bezveze potez otvaranja centra koji je nedovrsen
Negdje se zurilo, ocigledno da im je Zara i njene sestrinske kompanije bile za vratom

Kako je nešto što je nedovršeno i gdje još traju radovi, uopće moglo dobiti upotrebnu dozvolu, a kako je moglo biti otvoreno bez upotrebne dozvole? :-?
Pa ljudi za privatnu koćicu 6x6 sa jednom etažom, ne mogu dobiti upotrebnu dozvolu ukoliko nemaju ogradu na stepeništu koje vodi na tu etažu, a ovi dobili za onog nedovršenog monstruma :roll:

Ova država kao da se namjerno trudi da krši propise koje sama donosi, te time građanima daje primjer da ih i sami krše, gdje god to stignu.
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#890 Re: Sarajevo City Center

Post by mk ultra »

newlevel wrote:Kad sam setao centrom, taj neki luksuz me ocarao, mislio sam da zivim u nekoj zemlji standarda Svedske, ljudi razgledaju onu odjecu, neko bome i iz kabina izlazi, ja se protegnu do wc_a, i tako ocaran tom ljepotom dodje do izlaza, tek tad me po glavi lupi surova realnost, sjeti se dje zivim, pa svrati do amke po pastetu i kuci.
Cjene su ljudi, nemam rijeci,, mogli su komotno gdje pise Zara, dodati jos kvaku iznad slova z, pa da se zna na startu.

Sent from my Nokia 3310.
ima ljudi u Sarajevu, koji ne gledaju cijene ;-)
samo sad ne moraju ici do Beca, ili do Emirata da kupuju :mrgreen:
mayab

#891 Re: Sarajevo City Center

Post by mayab »

mk ultra wrote:
newlevel wrote:Kad sam setao centrom, taj neki luksuz me ocarao, mislio sam da zivim u nekoj zemlji standarda Svedske, ljudi razgledaju onu odjecu, neko bome i iz kabina izlazi, ja se protegnu do wc_a, i tako ocaran tom ljepotom dodje do izlaza, tek tad me po glavi lupi surova realnost, sjeti se dje zivim, pa svrati do amke po pastetu i kuci.

Sent from my Nokia 3310.
ima ljudi u Sarajevu, koji ne gledaju cijene ;-)
samo sad ne moraju ici do Beca, ili do Emirata da kupuju :mrgreen:
Ali to nije zanimljivo!Šta sad?
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#892 Re: Sarajevo City Center

Post by ladyblue18 »

daxon wrote: Kako je nešto što je nedovršeno i gdje još traju radovi, uopće moglo dobiti upotrebnu dozvolu, a kako je moglo biti otvoreno bez upotrebne dozvole? :-?
Pa ljudi za privatnu koćicu 6x6 sa jednom etažom, ne mogu dobiti upotrebnu dozvolu ukoliko nemaju ogradu na stepeništu koje vodi na tu etažu, a ovi dobili za onog nedovršenog monstruma :roll:
E i ti svasta pitas, pa ljudi nisu Al Shiddi :oops: :mrgreen:
newlevel wrote: Cjene su ljudi, nemam rijeci,, mogli su komotno gdje pise Zara, dodati jos kvaku iznad slova z, pa da se zna na startu.
Rekoh ja da Zara nije za obicni puk nazalost :D
titinho wrote: Negdje se zurilo, ocigledno da im je Zara i njene sestrinske kompanije bile za vratom
Jesam li ovdje procitala ili cula negdje kako je im Zara vec pocela naplacivati penale jer nisu otvorili prvog.
Skyfox

#893 Re: Sarajevo City Center

Post by Skyfox »

jesu im neki minijaturni brojevi u zari. svidio mi se jedan sako, probam svoju velicinu kad ne moze ni preko ramena, ne moze ni XL... kaze prodavacica - "pa pravili su ih za spanjolce" ??? ok steta sto ih je tako malo u sarajevu... :D

inace ponuda im je nekih 40-50% od ponude zare za muskarce po europi... :-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#894 Re: Sarajevo City Center

Post by ladyblue18 »

Skyfox wrote:jesu im neki minijaturni brojevi u zari. svidio mi se jedan sako, probam svoju velicinu kad ne moze ni preko ramena, ne moze ni XL... kaze prodavacica - "pa pravili su ih za spanjolce" ???
Znaci ipak smo dobili njihove velicine :roll:
mali_balon

#895 Re: Sarajevo City Center

Post by mali_balon »

Skyfox wrote:jesu im neki minijaturni brojevi u zari. svidio mi se jedan sako, probam svoju velicinu kad ne moze ni preko ramena, ne moze ni XL... kaze prodavacica - "pa pravili su ih za spanjolce" ??? ok steta sto ih je tako malo u sarajevu... :D

inace ponuda im je nekih 40-50% od ponude zare za muskarce po europi... :-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Davno, ja uzmem tole moj broj ne mogu ih ni preko koljena navuci, mislim da zara nije cak ni za fude backovica sto se brojeva tice.
Reko dajte mi najveci broj nekako sam jedva jednu nogavicu navukao na na pola butine :D
madner

#896 Re: Sarajevo City Center

Post by madner »

T sk, a dobro se zna da mi visoki ljudi više zarađujemo nego kepeci.

Sent from my htc one max :D
Skyfox

#897 Re: Sarajevo City Center

Post by Skyfox »

hladan tus... mali ljudi dosli na svoje i dabudu trendy fendy :D

vidio sami te hlace koje bi mogao obuci jedino da ih otpore pa zasiju oko mene, a mozda ni tada... :-) :D
The Realist

#898 Re: Sarajevo City Center

Post by The Realist »

stup metropola wrote:hehe odu u sarajevo siti centar i ne mogu da nadju wc. a kako bi nasli wc da odete po njemackim centrima ?
Bez problema, kao i u svakom centru gdje je to regulisano kako treba.
mali_balon

#899 Re: Sarajevo City Center

Post by mali_balon »

Skyfox wrote:hladan tus... mali ljudi dosli na svoje i dabudu trendy fendy :D

vidio sami te hlace koje bi mogao obuci jedino da ih otpore pa zasiju oko mene, a mozda ni tada... :-) :D
Mali i mrsavi, mi debeli mozemo to zaobilaziti. Kads mo vec kod zare, u Mepasu odem u onau bershkhuu i padne mi majca za oko reko odo probat, hahah hajd sto ne mere preko bicepsa, nego mi ostade pupak virit i pola stomaka, takodje haman mi sise ispale i sva taspiserija koliki je okovratnik na majci.
VjecitiStudent

#900 Re: Sarajevo City Center

Post by VjecitiStudent »

daxon wrote:
titinho wrote:Mislim da je bezveze potez otvaranja centra koji je nedovrsen

Kako je nešto što je nedovršeno i gdje još traju radovi, uopće moglo dobiti upotrebnu dozvolu, a kako je moglo biti otvoreno bez upotrebne dozvole? :-?

Ova država kao da se namjerno trudi da krši propise koje sama donosi, te time građanima daje primjer da ih i sami krše, gdje god to stignu.
Bakir je izdao fetvu "puščaj sve".
Post Reply