Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kinaski wrote:al cuj pape zakasnio , pa nije pijaca majku mu
ma pape već zna da smo mi u drugom potu, pa je demonstrativno odbio da se pojavi.
Mislim da je onda na nagovor ostalih iz delegacije... ipak pristao... ali pod uslovom da spaha pošalje avion po njega
DonVitoN wrote:Ali eto..
U slucaju slucajeva da nas ne izvucu u taj special za taj Pot 2, a eto kao slucajno ce izvuci krupnu ribu recimo Portugal i onda naravno da ostajemo u igri mi, hrvati, grci i eto velike sanse kao iz Euro Zone Pota 4.
Znaci samo ti plesku odvali sa strane ono ofirno dok kontas evo zajebali smo ih.
Grupe smrti nece biti na SP.
Izuzev grupe recimo..
Njemacka, Holandija, O.Slo, Japan..
Mada su tu crnci sa Obale. Slo., mrtvi a japanci dodju kao harakir sami po sebi.
Dakle sve je namjesteno osim ako ne bude grupa Svajcarska, Alzir,Honduras i BiH
Kinaski wrote:Mozda je i njega Lepi isamar'o ko Hajru onomad
Lepi se rodio u Dubrovniku, on je hrvatski "igrač", sve čini po njihovom nalogu, panika se uvukla u hrvatske redove, svi Boga mole da ne budu s nama u grupi
U slucaju slucajeva da nas ne izvucu u taj special za taj Pot 2, a eto kao slucajno ce izvuci krupnu ribu recimo Portugal i onda naravno da ostajemo u igri mi, hrvati, grci i eto velike sanse kao iz Euro Zone Pota 4.
Znaci samo ti plesku odvali sa strane ono ofirno dok kontas evo zajebali smo ih.
Izuzev grupe recimo..
Mada su tu crnci sa Obale. Slo., mrtvi a japanci dodju kao harakir sami po sebi.
Dakle sve je namjesteno osim ako ne bude grupa Svajcarska, Alzir,Honduras i BiH
edit;
Izuzev grupe recimo..
Mada su tu crnci sa Obale. Slo., mrtvi a japanci dodju kao harakiri sami po sebi.
Daj ba, imaj muda... Ostani čvrsto pri svom stavu, šta praviš izlazne strategije
edit;
Izuzev grupe recimo..
Mada su tu crnci sa Obale. Slo., mrtvi a japanci dodju kao harakiri sami po sebi.
Daj ba, imaj muda... Ostani čvrsto pri svom stavu, šta praviš izlazne strategije
Gdje ti vidis da se neko izvlaci iz neceg i za ovo ti ne treba to..
Pri ovom zdrijebu vjerovatno imas jednu grupu naivani i neka je.. dok je naroda bilo je i naivne raje.
Sto se mene tice ja sam prezadovoljan sto smo mi na SP od SP ne ocekujem puno ustvari ocekujem ono sto je logicno da se bore za svaku loptu pametno, da trce, trce i trce na terenu da uzmu i 1b ja sam zadovoljan a kako kazu dace sve od sebe pa..
cyprus wrote:Daj ba, imaj muda... Ostani čvrsto pri svom stavu, šta praviš izlazne strategije
Pri ovom zdrijebu vjerovatno imas jednu grupu naivani i neka je.. dok je naroda bilo je i naivne raje.
Sto se mene tice ja sam prezadovoljan sto smo mi na SP od SP ne ocekujem puno ustvari ocekujem ono sto je logicno da se bore za svaku loptu pametno, da trce, trce i trce na terenu da uzmu i 1b ja sam zadovoljan a kako kazu dace sve od sebe pa..
Pa prvo si tvrdio da će nas stavit u special pot pod izgovorom da smo debitanti... Pa nakon što nije bilo tako, počeo si govorit kako će nas svakako tamo gurnut metodom grijanja kuglica... Pa si onda sebi povećao šanse dodavši da ako slučajno ne budemo mi, biće Hrvatska, Grčka ili Rusija... Pa sad sebi još širiš manevarski prostor, pa govoriš ako ne budu ni oni, onda će se velikanu u specijalnom šeširu šteliti lagana evropska selekcija... Na kraju kakav god žrijeb ispadne, ti ćeš naći nešto za šta da se uhvatiš i kažeš kako si bio upravu
Troll level cikcanga
Last edited by cyprus on 05/12/2013 20:15, edited 1 time in total.
edit;
Izuzev grupe recimo..
Upravo! Vito, besi se bre, ako ne budemo u drugom potu, kao pravi oficir od casti (zajebavam se,ne zamjeri )
cyprus wrote:Daj ba, imaj muda... Ostani čvrsto pri svom stavu, šta praviš izlazne strategije
Pa prvo si tvrdio da će nas stavit u special pot pod izgovorom da smo debitanti... Pa nakon što nije bilo tako, počeo si govorit kako će nas svakako tamo gurnut metodom grijanja kuglica... Pa si onda sebi povećao šanse dodavši da ako slučajno ne budemo mi, biće Hrvatska, Grčka ili Rusija... Pa sad sebi još širiš manevarski prostor, pa govoriš ako ne budu ni oni, onda će se velikanu u specijalnom šeširu šteliti lagana evropska selekcija... Na kraju kakav god žrijeb ispadne, ti ćeš naći nešto za šta da se uhvatiš i kažeš kako si bio upravu
Troll level cikcanga
Radi se o vrsnom poznavaocu fudbala i FIFE...da citiram Hamsikovog havera: ako nas ne izvucu...(dalje nije potrebno, sve nam je rekao).
SaPnA wrote:vito hajd u ban na 14 dana da necemo u spec. pot
Sta u 14 .. U dozivotni ban ali da ne smije ni klonove praviti bar mjesec dana Cim se skonta da je on da se prijavi i banuje .. Ako pristane odmah zovemo Bureka da presjece
Sta u 14 .. U dozivotni ban ali da ne smije ni klonove praviti bar mjesec dana Cim se skonta da je on da se prijavi i banuje .. Ako pristane odmah zovemo Bureka da presjece
puno ba meni dozivotni jel' ono 11.1% saMsa da ja idem u banovice
puno ba meni dozivotni jel' ono 11.1% saMsa da ja idem u banovice
To je bila početna Sad je Vito statistički sebi navukao 72,22%
Da sam ja organizator/domacin/neutralac namjestio bi:
Brazil
BiH
Hrvatska
Alzir
Lagan put za Brazila to jest domacina, nikoga nije briga za ostale tri repke, svjetske kuce mogu prodati okrsaj BiH v HRV domacem stanovnistvu + citava prica oko BiH i pepeljuge ce biti zanimljiva.
A strpati Brazil/Argentinu zajedno sa Englezima i Holandzanima pa izgubiti jednu od tih tri drzave odma u grupnoj fazi ne ide nikome u prilog. Pogotovo ako Brazil kao domacin ili Argentina sa Mesijem ispadnu.