Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
KatarinaKosaca wrote:
Upravo me ovo asociralo na Adija Sarajlića i njegovo ismijavanje bolesnih ljudi. Ekrem ima porodicu, ali kako neko reče , upravo je radi svoje bolesti (neodoljivost alkoholu i potpuno smanjena uračunljivost pod djejstvom istog) izgubio ženu, jer je pao u očaj , jer su zli ljudi (Čupo i Mića) iskoristili tu bolest. Ekrem voli pare. Zapad ga je već dovoljno oblikovao da samo na pare misli i samo tako funkcionira. I svaki put mu se obeća pobjeda i on dođe i svaki put popu**i pobjedu. Sad meni je degutantno i gledati njega napaćenog kako ga nagovaraju za Nasera i Srebrenicu, degutantno mi je petljati Srebrenicu u ovo sve (tako jadno i mizerno), degutantno mi je i što se neki četnici simijavaju Erkremeovom imenu, iako ja za njega ne mislim ni da je musliman ni Bošnjak. Ali, baš zato što je takav nedefiniran, bvolestan, neuračunljiv degutantno bi mi bilo da mi je to zabava i smijeh.
kisni indijanac wrote:jebe se vas za njegovo zdravlje, bitno je da je ekrem jevrić in, pa makar i kolabrirao....
Fakat ne razumijem što bi ga mi žalili i spašavali, i to još na način da bokotujemo Farmu..Ekrem Jevrić ima porodicu, ženu, djecu, majku, braću..valjda bi oni trebali da odluče zajedno sa njim o njegovom učešću na Farmi...da ga žale, spašavaju ili šta već..žao mi ga je kao i svakog drugog alkoholičara, ali to je njegov izbor..na prvom mjestu žao mi je ljudi koji su tu blizu nas, svaki dan, bolesni, nemaju da jedu, ljudi koji nemaju krova nad glavom i sl..
Nakon rata na Federalnoj televiziji emitovala se emisija "Vatrene ulice", autor iste Adi Sarajlić, i ko se sjeća u toj emisiji pojavljivali su se ljudi, sasvim slučajni prolaznici koji su, ničim izazvani ismijavani i, vidiš, oni su bili opravdano za žaljenje.
..a ovo, biti na Farmi, Ekremov je izbor, isto kao i Zoričin..uz dobru zaradu, naravno.
vatrene ulice su se emitovale tokom agresije, ali nije tema ove emisije.....
LEDA wrote:nešto sam primijetila : ušao Ekrem - forum živnuo.
Ušao ekrem- tenzije na forumu.
Spustite lopticu i dozvolite ,kako sebi,tako i drugima pravo na drugačije mišljenje ,makar bilo sasvim netačno .
Upravo TI trebas biti PARLAMENTARNA nauci se uvazavati NE istomisljenike lp
Koga to JA izazivam ?
Čije ime sam JA pomenula?
Kada sam to JA nekoga provocirala na ovom forumu ?
Kao i TI i JA imam pravo reći svoje mišljenje i ,napokon, s kojim pravom TI prozivaš mene ili bilo koga?
I ako je ovo lekcija kako biti PARLAMENTARAN ......nauči značenje
TI pročitaj ponovo MOJE postove ,pa me onda prozivaj -ali ARGUMENTIRANO.
I to što mi pišeš nije nimalo lijepo i nejasno mi je čime ,kojom rečenicom,konstukcijom,aluzijom sam izazvala takvu reakciju.
U 99% sličajeva ne reagiram na postove koji su slični ili isti kao tvoj .
Takvi idu na IGNORE i u zaborav.
Tebe NIKADA neću citirati niti bilo što pisati o tebi i tvojim postovima.
vrijeme je da se napravi jedan poseban pinkni kanal: ekrem jevric, dje bi se emitovalo sve u svezi sa njega: izjave, intervjui, koncerti, modne revije, mudrosti, ma sve zivo i to 24 sahata dnevno.
glede farme dal je neko predlozio laku i kako bi to izgledalo? ovo kad se ekrem popiskio, podsjeti me na lakinu pjesmu
Kal El wrote:Eki pao u nesvijest :/ Ima drugi dio na tom kanalu
Sent from my LT26i using Tapatalk 4
sad tek vidim da je sinoc usao, a ja jos gledala sinoc kad je divna dosla da kaze da joj je jelena stavila jaja u krevet...ovima izgleda nije uspjelo da sahrane micu na farmi, pa se nadaju da ce ekrem riknut od rakije...