Aminlua wrote:Stjui, prosvjetitelj duvača.
Legalizacija kanabisa
- AdoCka
#876 Re: Legalizacija kanabisa
- Kinesko prkno
#877 Re: Legalizacija kanabisa
Sumnjiv si mi nest,kao das dzomintom boo venuuAdoCka wrote:Evo mene na rehabuKinesko prkno wrote:Jes guru zaveo red,nit ima vise masnih hasisara,nit prljavih metalika.
Ave stjui,ex-narkomanikus te salutant
- AdoCka
#878 Re: Legalizacija kanabisa
Injecting marihuana is lethal.Kinesko prkno wrote:Sumnjiv si mi nest,kao das dzomintom boo venuuAdoCka wrote:Evo mene na rehabuKinesko prkno wrote:Jes guru zaveo red,nit ima vise masnih hasisara,nit prljavih metalika.
Ave stjui,ex-narkomanikus te salutant
Don't let Satan inside come inside you.
- Stjui
#879 Re: Legalizacija kanabisa
...i to kako spomenuh neugodno iskustvo,g.ćelave dlake.prpa ,šta li?Kinesko prkno wrote:Jes guru zaveo red,nit ima vise masnih hasisara
-
celava_dlaka
#880 Re: Legalizacija kanabisa
mi smo korito, a ti si bujna rijeka
- avetinja
#881 Re: Legalizacija kanabisa
Neka legalizuju sve droge, pa da se drogiramo ko ljudi.Cracked wrote:Idem od toga da je neko do sada vec postavio linkove sa raznim dokumentarcima da ne trazim ja. Najveci problem kod nas ali i kod ostatka svijeta je sto ljudi ne znaju ni sta je tacno marihuana. Kad je prvi put testirano na majmunima, to testiranje se koristi i dan danas kao referenca za zabranu marihuane. Jedan prosjecan covjek uvijek ima isti odgovor na stetnost marihuane a to da unistava mozdane celije, sto je nebuloza. Iako se vec davno ustanovilo kako se testiranje provodilo zbog kratkog roka koji im je bio zadan. Masa kasnijih eksperimenata je pokazalo da marihuana nema apsolutno nikakvo stetno dejstvo, ne ubija mozdane celije ali sve je to dzabe jer prvo testiranje (koje nije validno) je ostavilo mit da je marihuana stetna.
Jos jedan pogresan argument protiv legalizacije je da se radi o drogi koja uvodi u teze opasnije droge. Sto je opet greska jer svega 6% korisnika marihuane PROBA teze droge a od tih 6% ispitanika skoro svi su dali identicne odgovore: jer su imali priliku i bila im dostupna. Ljudi ne shvataju da upravo ilegalizacija gura tih 6% u koristenje tezih narkotika. U slucaju legalizacije ta veza otpada. Nece se ici lokalnom dileru ilegalnih narkotika da se nabavi trava koji vecinom pored marihuane ima i druge ilagalne droge. Kad bi u prodavnici pored alkohola prodavao flasu otrova odredjen procenat bi ga i kupio.
PS: zadnji put da sam ispusio joint je bilo prije 15 godina
- House
#882 Re: Legalizacija kanabisa
celava_dlaka wrote:
mi smo korito, a ti si bujna rijeka
- Kinesko prkno
#883 Re: Legalizacija kanabisa
Ma jok,svi mi imamo jednog malog Stjuija u sebiStjui wrote:...i to kako spomenuh neugodno iskustvo,g.ćelave dlake.prpa ,šta li?Kinesko prkno wrote:Jes guru zaveo red,nit ima vise masnih hasisara
- Panzer_Daddy
#885 Re: Legalizacija kanabisa
To vas opet smogovac iz Zenice lozi....skupite mu sumpora i prasine u vreci- kad god krizira dajte mu dimnjak u ruke i nek smrcelua wrote:Stjui, prosvjetitelj duvača.
- lua
#886 Re: Legalizacija kanabisa
Iz Zenice? Ozbiljno? Pa tamo je raja inače rega normalna. 
-
GaRGa
#887 Re: Legalizacija kanabisa
u Zenici normalna raja ? skandirali "noz zica srebrenica" na utakmici Zeljo - Čeliklua wrote:Iz Zenice? Ozbiljno? Pa tamo je raja inače rega normalna.
kako je to normalno ? to treba sve pobit da se ne razmnozavaju dalje ...
- lua
#888 Re: Legalizacija kanabisa
Nisam znala da su to skandirali, al' opet ne vjerujem da je baš cijela Zenica bila na stadionu. Znam da su im navijači malo...Čudni...Blago rečeno. Al' ono raje što ja znam, upoznala sam mimo tribine i dobra su raja. Govorim samo iz ličnog iskustva.GaRGa wrote:
u Zenici normalna raja ? skandirali "noz zica srebrenica" na utakmici Zeljo - Čelik
-
GaRGa
#889 Re: Legalizacija kanabisa
Mrze sarajlije strasno a i Zenicankama je san docepat se Sarajeva pa su vjerovatno zbog toga malo ljuti...lua wrote:Nisam znala da su to skandirali, al' opet ne vjerujem da je baš cijela Zenica bila na stadionu. Znam da su im navijači malo...Čudni...Blago rečeno. Al' ono raje što ja znam, upoznala sam mimo tribine i dobra su raja. Govorim samo iz ličnog iskustva.GaRGa wrote:
u Zenici normalna raja ? skandirali "noz zica srebrenica" na utakmici Zeljo - Čelik
- Stjui
#890 Re: Legalizacija kanabisa
neki dan sam rekao svoje mišljenje o tom navijačkom pijanom i nadrogiranom šljamu koji fola navija za svoje klubove ,a ustvari 95% ih dođe na utakmicu da piju,uživaju droge i onda po mogućnosti i belaj naprave.vi, g.garga i ostali na ovoj temi branite ovakve,sviđalo vam se to ili ne.GaRGa wrote:
inače,ova zadnja rečenica vam ne ide na čast.u zadnjem ratu su zeničani ginuli na sarajevskim brdima,a vi ih sad sve poistovjećujete sa stotinjak napušenih babuna.
- Stjui
#891 Re: Legalizacija kanabisa
a dajte mi grad gdje je raja inače nenormalna ? naravno da smo normalni gđice.lua ,a naravno da ima i devijanata.o njima vam i pišem već 3-4 mjeseca.lua wrote:Iz Zenice? Ozbiljno? Pa tamo je raja inače rega normalna.
- lua
#892 Re: Legalizacija kanabisa
Stjui stvarno jarane, ja znam trijezne raje koji su kreteni. Ne valja generalizirati, vidiš kako poludiš kad si ti žrtva generalizacije.Stjui wrote:
neki dan sam rekao svoje mišljenje o tom navijačkom pijanom i nadrogiranom šljamu koji fola navija za svoje klubove ,a ustvari 95% ih dođe na utakmicu da piju,uživaju droge i onda po mogućnosti i belaj naprave.vi, g.garga i ostali na ovoj temi branite ovakve,sviđalo vam se to ili ne.
inače,ova zadnja rečenica vam ne ide na čast.u zadnjem ratu su zeničani ginuli na sarajevskim brdima,a vi ih sad sve poistovjećujete sa stotinjak napušenih babuna.
-
GaRGa
#893 Re: Legalizacija kanabisa
Stjui wrote:neki dan sam rekao svoje mišljenje o tom navijačkom pijanom i nadrogiranom šljamu koji fola navija za svoje klubove ,a ustvari 95% ih dođe na utakmicu da piju,uživaju droge i onda po mogućnosti i belaj naprave.vi, g.garga i ostali na ovoj temi branite ovakve,sviđalo vam se to ili ne.GaRGa wrote:
ma nisu bolje ni zasluzili....
- Stjui
#894 Re: Legalizacija kanabisa
ma to je to.dokaz ste onoga što svo vrijeme tvrdim na ovoj temi g.garga. vjerovatno i vi sa svoje tribine skandirate slične gadosti ,ali ja sigurno neću poistovjetit jedan cijeli grad sa tom jeftinom tribinom iza gola,gdje se mota,šmrče i loče bambuća.GaRGa wrote: ma nisu bolje ni zasluzili....
- Stjui
#895 Re: Legalizacija kanabisa
evo vidite po onom što piše g.garga, da je moja generalizacija svo vrijeme bila tačna i opravdana.lua wrote:
Stjui stvarno jarane, ja znam trijezne raje koji su kreteni. Ne valja generalizirati, vidiš kako poludiš kad si ti žrtva generalizacije.
- lua
#896 Re: Legalizacija kanabisa
Al' hoćeš ljude koji duvaju i koji sebi duvaju, a ne tebi, nazivati raznim imenima i pravit' od njih Gashije.
Neka ti je. Kad imaš dvostruke aršine, osjeti na svojoj koži kako je kad te neko hrače samo jer si iz Zenice.
Za mene diskusija završena, too much bullshit in one place.
Pozdrav.
Neka ti je. Kad imaš dvostruke aršine, osjeti na svojoj koži kako je kad te neko hrače samo jer si iz Zenice.
Za mene diskusija završena, too much bullshit in one place.
Pozdrav.
Last edited by lua on 20/08/2014 10:48, edited 1 time in total.
-
GaRGa
#897 Re: Legalizacija kanabisa
Stjui wrote:ma to je to.dokaz ste onoga što svo vrijeme tvrdim na ovoj temi g.garga. vjerovatno i vi sa svoje tribine skandirate slične gadosti ,ali ja sigurno neću poistovjetit jedan cijeli grad sa tom jeftinom tribinom iza gola,gdje se mota,šmrče i loče bambuća.GaRGa wrote: ma nisu bolje ni zasluzili....

- Stjui
#898 Re: Legalizacija kanabisa
ne duvaju oni "sebi" ako će poslije drogiranja i malo nafuravanja razbit glavu nekome zato što je iz zenice,tuzle itd.ja svo vrijeme skrećem pažnju na profil ljudi (bar kod nas je tako) koji konzumiraju marihuanu, a vi vjerovatno njih zamišljate kao onu ekipicu s ludih sedamdesetih.lua wrote:Al' hoćeš ljude koji duvaju i koji sebi duvaju, a ne tebi, nazivati raznim imenima i pravit' od njih Gashije.
- lua
#899 Re: Legalizacija kanabisa
Nisi ti upoznao dovoljno ljudi, Stjui. I nikad nećeš ni upoznati sve ljude, tako da je generaliziranje uvijek pogrešno. Ja znam ljude koji duvaju, koji su divni i dobri i odgovorni. I nisu ni blizu onome što ti mlataraš. Izvini, al' pun mi je organ gluposti. A generaliziranje i poređenje marihuane s nekim hemijskim drogama je meni čisto neznanje. Nije tačno da će neko ko se naduva tući nekoga. Ja to nisam očima svojim nikad vidjela. Ti mrzi i laj i seri i troši svoju egzistenciju na takve stvari, da se uzrujavaš oko drugih na forumu ili gdje već. Slobodno, tvoj izbor. Al' se nemoj iznenaditi kad i ti postaneš žrtva pljuvačine. Tako to ide, ovdje, gdje je svima draže da se petljaju u tvoju privatnost, nego da sebe malo preispitaju. Stvarno, tužno.

-
GaRGa
#900 Re: Legalizacija kanabisa
cuj njega zamisljate
hahahahaha pa haveru samo ti ovdje nesto zamisljas mi znamo o cemu pricamo jer imamo iskustva iz prve ruke a ti samo mislis da znas ono sto su ti drugi ispricali