nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- sorcerer
#876 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
prevod glasi:
odrasli u autu
i mi bi takodje da zivimo
odrasli u autu
i mi bi takodje da zivimo
- basicm
#877 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Vidis da je narcisoidno prkno koje se sminka, pa se tako i na cesti ponasa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- punta
#878 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
vidi se da su mu obrve sređene a da li se sminka mozda je i do efekta na aparatu za slikanje
- Droog
#879 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Veceras oko 22:10 jedna demon-mutantkinja (da, zenski rod) proletila min. 150km/h (minimum) kod remize u nekom sivom SUV-u. Ne znam tacno koji je proizvodjac.
Haj to, nego me je pretekla sa moje lijeve strane, preko šina i pored zastitne ograde na tramv.stanici (iako sam ja bio u krajnjoj lijevoj).
Sekunda je falila da se zalijepi u neku Lagunu kad je presla iz te imaginarne krajnje lijeve u krajnju desnu.
Usporila je kod televizije i stala na crvenom. Stajem da vidim ko je to...kontam sad neki sin "sexy ratnoprofiterskog biznismena" kad ono cura...plafon 28god. Lik pored nje...umiru od smijeha.
Jbt a ja u autu sa suprugom i kcerkom od godinu...
Gdje je murija za takve?
A jah...protesti...
Haj to, nego me je pretekla sa moje lijeve strane, preko šina i pored zastitne ograde na tramv.stanici (iako sam ja bio u krajnjoj lijevoj).
Sekunda je falila da se zalijepi u neku Lagunu kad je presla iz te imaginarne krajnje lijeve u krajnju desnu.
Usporila je kod televizije i stala na crvenom. Stajem da vidim ko je to...kontam sad neki sin "sexy ratnoprofiterskog biznismena" kad ono cura...plafon 28god. Lik pored nje...umiru od smijeha.
Jbt a ja u autu sa suprugom i kcerkom od godinu...
Gdje je murija za takve?
A jah...protesti...
- johntra
#880 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Što to niko ne ofira ovdje onog strašnog trkača što lomi Golfove po M. Dvoru, a usput malo i pali zgrade...mamu mu seljačku olovsku...
-
choseNz
#881 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Pa cekaj, i meni se cinilo da sam ga vidio preko TV-a kako baca kamenje i to, da li je to zaista jedan te isti bilmez koji luduje sa onom Seat Ibizom u krug kod Alte, a takodjer imao je i onaj udes na M. Dvoru, jel to jedan te isti?johntra wrote:Što to niko ne ofira ovdje onog strašnog trkača što lomi Golfove po M. Dvoru, a usput malo i pali zgrade...mamu mu seljačku olovsku...
-
shandrprcSA
#882 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
http://www.klix.ba/forum/spaljenje-arhi ... 3#p9693032choseNz wrote:Pa cekaj, i meni se cinilo da sam ga vidio preko TV-a kako baca kamenje i to, da li je to zaista jedan te isti bilmez koji luduje sa onom Seat Ibizom u krug kod Alte, a takodjer imao je i onaj udes na M. Dvoru, jel to jedan te isti?johntra wrote:Što to niko ne ofira ovdje onog strašnog trkača što lomi Golfove po M. Dvoru, a usput malo i pali zgrade...mamu mu seljačku olovsku...![]()
- sorcerer
#883 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
gdje god snimaju on je tu ...baca kamenje ili razvaljuje prozor....
mrsko mi trazit sad ima jos jedna slika na klix-u ispred skupstine s fantomkom s drotovima pozira....
mrsko mi trazit sad ima jos jedna slika na klix-u ispred skupstine s fantomkom s drotovima pozira....
- johntra
-
shandrprcSA
- sorcerer
#886 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
eto ga izmedju 2 policajca
-
choseNz
#887 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Kreten šošonski, sad sam pregledao snimak i to sve, i tek sada sam siguran da je to fakat on, pa policija fakat da hoce ima sve dokaze da ga zatvori na jedno 5godina i to hladno ! Fuj !sorcerer wrote:eto ga izmedju 2 policajca
- sorcerer
#888 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
ma nije soson ,iz neke selendre pored olova je sljego ......sto bi rekli od olova

- punta
#889 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
sve je to istosorcerer wrote:ma nije soson ,iz neke selendre pored olova je sljego ......sto bi rekli od olova![]()
![]()
- klaki
#890 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Sve sto nije rodjeno u nekoj od Sarajevskih opstina je šošon 
-
direstraits0078
#891 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Svi ostali su obicni indijanci, tj. domoroci. 
- Bakir1
#892 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
sta smo mi koji smo se silom prilika rodili u sarajevu a ne zivimo u istom niti smo ikada
polusosoni
polusosoni
-
direstraits0078
#893 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Mitska bica, jednorozi. 
- Bakir1
#894 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
to je nova terminologija, do sada smo bili kao focaci 
-
Pirija
#895 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Bakir1 wrote:sta smo mi koji smo se silom prilika rodili u sarajevu a ne zivimo u istom niti smo ikada![]()
polusosoni
Pola Bosne se rodilo na jezeru... a zasto ne znam jer ih je bilo i iz gradova koji su imali porodiliste...
- Bakir1
#896 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
tako i ja osamdesete nije bilo porodilista u Visokom.
helem umal da i ja ne zavrsim u ovoj rubrici, na vlasicu, prije skender vakufa, okuka, na vrh iste stoji auto sa upaljena sva 4, ulazim u okuku i nakon bjezanja preko nosa ka rubu provalije i zaustavljanja na samom rubu iste, tocak visi u zraku, shvatih da je iz onog na vrhu iste isteklo ulje po cesti nakon sto je razbio karter.
tako da za osudu vinovnika udesa treba imati rezervu na temu osude i etiketiranja trkac, papak i slicno
helem umal da i ja ne zavrsim u ovoj rubrici, na vlasicu, prije skender vakufa, okuka, na vrh iste stoji auto sa upaljena sva 4, ulazim u okuku i nakon bjezanja preko nosa ka rubu provalije i zaustavljanja na samom rubu iste, tocak visi u zraku, shvatih da je iz onog na vrhu iste isteklo ulje po cesti nakon sto je razbio karter.
tako da za osudu vinovnika udesa treba imati rezervu na temu osude i etiketiranja trkac, papak i slicno
-
mefistofilis
#897 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Bakir1 wrote:tako i ja osamdesete nije bilo porodilista u Visokom.
ja ovo procit'o des' puta i jos uvijek nisam siguran da li sam 100 % skonto.
znaci isteklo je ulje iz onog auta sto je stajalo na okuki.
a koga bi okarakterisao/etiketirao... sebe ili toga sto je stajao na okuki i da li se radi o samo dva auta
- Bakir1
#898 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
pa da me nije sadaka sacuvala opalio bi drito u provaliji od 40 metara, pa bih bio okarakterisan kao trkac koji nekoga ugrozava, a ja sam na razvoj dogadjaja ulja na cesti nisam mogao uticati a prav zdrav.
-
mefistofilis
#899 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Bakir1 wrote:pa da me nije sadaka sacuvala opalio bi drito u provaliji od 40 metara, pa bih bio okarakterisan kao trkac koji nekoga ugrozava, a ja sam na razvoj dogadjaja ulja na cesti nisam mogao uticati a prav zdrav.
jasnije, jasnije
mislio sam da si morao u drugu traku prelaziti pa si izbjegavao auto iz suprotnog smjera...
a jelde da si zapalio jednu prije nego sto si nastavio dalje
- Bakir1
#900 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
pa nije prijatno, meni koji je stalno na cesti je bilo khm
samo sto nisam pisnuo
samo sto nisam pisnuo