fatamorgana wrote:respo me podsjeća na onog lika iz Alan Forda što bezuspješno pokušava da izvrši samoubistvo,MedenoSrce wrote:![]()
![]()
nesposoban da se samoubije
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
fatamorgana wrote:respo me podsjeća na onog lika iz Alan Forda što bezuspješno pokušava da izvrši samoubistvo,MedenoSrce wrote:![]()
![]()
Respo, lijepo je dijeliti stvari koje volis s drugimarespo wrote:pustite mi djevojku na miru
davno ti je on ispario, al tu smo mi, s istim problemima i dilemamanowyouseeme wrote:obraćala sam se pokretaču teme, ali izgleda da se ispario i ostavio stare forumaše da uživaju
a sada i jaSmajic.smajo wrote:davno ti je on ispario, al tu smo mi, s istim problemima i dilemamanowyouseeme wrote:obraćala sam se pokretaču teme, ali izgleda da se ispario i ostavio stare forumaše da uživaju
on ti valjao a mi ne valjamo? pffnowyouseeme wrote:a sada i jaSmajic.smajo wrote:davno ti je on ispario, al tu smo mi, s istim problemima i dilemamanowyouseeme wrote:obraćala sam se pokretaču teme, ali izgleda da se ispario i ostavio stare forumaše da uživaju
nije to naravno, nego je on jedini pitao gdje naćiSmajic.smajo wrote:
on ti valjao a mi ne valjamo? pff
pa svi se to pitamo ljubavi, gdje... u setnji?nowyouseeme wrote:nije to naravno, nego je on jedini pitao gdje naćiSmajic.smajo wrote:
može i na vožnji biciklomSmajic.smajo wrote:pa svi se to pitamo ljubavi, gdje... u setnji?nowyouseeme wrote:nije to naravno, nego je on jedini pitao gdje naćiSmajic.smajo wrote:
Kuda tacno i kad?nowyouseeme wrote:može i na vožnji biciklomSmajic.smajo wrote:pa svi se to pitamo ljubavi, gdje... u setnji?nowyouseeme wrote: nije to naravno, nego je on jedini pitao gdje naći
Ako kažem kuda vozim biciklo, mislit ćeš da nisam normalna, i onda ću fuliti temuSmajic.smajo wrote:
Kuda tacno i kad?
nowyouseeme wrote:Ako kažem kuda vozim biciklo, mislit ćeš da nisam normalna, i onda ću fuliti temuSmajic.smajo wrote:
Kuda tacno i kad?
a kako bi ti da te zovemo smajo?Smajic.smajo wrote:smajo the flexible![]()
![]()
sega mi je kad me ovdje zovu smajo, jes da mi je nick al mi sega
shmizlica wrote:a kako bi ti da te zovemo smajo?Smajic.smajo wrote:smajo the flexible![]()
![]()
sega mi je kad me ovdje zovu smajo, jes da mi je nick al mi sega
pa dušice, ostavi brojSmajic.smajo wrote:Na telefonshmizlica wrote: a kako bi ti da te zovemo smajo?
dogovorit cemo seshmizlica wrote:pa dušice, ostavi brojSmajic.smajo wrote:Na telefonshmizlica wrote: a kako bi ti da te zovemo smajo?
ma nema dogovorit ćemo se....sam si rekao da te se ne zove smajo nego na telefon....ostavi sad curama brojSmajic.smajo wrote: dogovorit cemo se
ma nezgodno mi ovako javnoshmizlica wrote:ma nema dogovorit ćemo se....sam si rekao da te se ne zove smajo nego na telefon....ostavi sad curama brojSmajic.smajo wrote: dogovorit cemo se![]()
smajo kokica smajićSmajic.smajo wrote:ma nezgodno mi ovako javnoshmizlica wrote:ma nema dogovorit ćemo se....sam si rekao da te se ne zove smajo nego na telefon....ostavi sad curama brojSmajic.smajo wrote: dogovorit cemo se![]()
a može me se pitati da ovako javno kažem kuda vozam i kad tačnoSmajic.smajo wrote:
ma nezgodno mi ovako javno
Vils večeras, čekam te kod mosta, unikat sam jer sam biciklista koji dimi.nowyouseeme wrote:a može me se pitati da ovako javno kažem kuda vozam i kad tačnoSmajic.smajo wrote:
ma nezgodno mi ovako javno![]()
![]()