visina. problem ili ne?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
mehoxy

#876 Re: visina. problem ili ne?

Post by mehoxy »

Puno visok? sa 183? Ja bih prije rekao da je to prosjecna visina.A sto se tice debljine,zavisi od toga kakve su mu proporcije.Ja imam istu visinu,a tezi sam 15 kil i opet izgledam mrsav.
madner

#877 Re: visina. problem ili ne?

Post by madner »

Coek bez trocifrenog broja kila i nije neki coek. :D
sheilak

#878 Re: visina. problem ili ne?

Post by sheilak »

madner wrote:Coek bez trocifrenog broja kila i nije neki coek. :D
koliko ti imas kila, madneru? na koju visinu?
tendzera

#879 Re: visina. problem ili ne?

Post by tendzera »

167,7 cm-67 kg 8-)
swanfilter

#880 Re: visina. problem ili ne?

Post by swanfilter »

S4mpion wrote:
swanfilter wrote:
Bolesni Doktor wrote:Koliko ste visoki,a koliko teški?
Ja imam 69,3 kg (svježe mjereno),visina 183 cm.
Izvini, ali na sta ti licis?
Ne mora značit da je hodajući kostur. Ima likova koji su pravo mršavi, a 90 kila vagaju upravo zbog težine kostiju, ali je bolje biti mršaviji nego deblji. :sabur:
Ja, sa svojih 189 cm i trenutnom kilazom od 83 kg za sve svoje poznanike izgledam kao da sam iz komune izasao, a imam mozda 2-3 kg mnaje nego bi morala biti na moju visinu (inace variram od 88-92 kg). Tezina kostiju nema veze sa masom, mogu biti teske, al ne i masivne da bi covjek izgledao cemu ...
tendzera

#881 Re: visina. problem ili ne?

Post by tendzera »

Ne igra ulogu samo težina kostiju, već i sama konstrukcija tijela/kostiju. :oops:
Ramzess Veliki

#882 Re: visina. problem ili ne?

Post by Ramzess Veliki »

tendzera wrote:Ne igra ulogu samo težina kostiju, već i sama konstrukcija tijela/kostiju. :oops:
Jeste ... imam nekakvu kost zbog koje mi kažu da mi visina nije presudna ... :D
Kikibombona

#883 Re: visina. problem ili ne?

Post by Kikibombona »

:lol: :lol: :lol: :lol:

Koji kompleksasi, sunce ti ljubim, pa sta je ovo. Kipti od kompleksa i frustracija. Imam neki osjecaj da je ovo tema na kojoj se javljaju nesretni ljudi. :( Procitao sam nekoliko komentara i sve gori od goreg.

Neke zene zele visoke i zgodne muskarce. Navodno ih nema. Cuj nema? Cuj zauzeti?

A zasto vi niste zauzele jednog takvog. Odgovor je jednostavan. Nemate karakteristike da privucete jednog takvog muskarca. Ima ih jako puno koji vam se svidjaju, ali vi nekim cudom ne uspjevate privuci i zadrzati za sebe nijednog. Mislim, halo? Ne zivite valjda na selima gdje obitavaju 2 muskarca pa da kazemo da je u pitanju 'losa sreca'.

Niski muskarci si muda pojedose zato sto zene vise privlace visoki muskarci. Pa onda standardna patnja za duzinom i obimom spolnog organa. Jad zivi.

Kompleksi zaista vremenom postanu ocigledni, i pored onog ko ih ima, negativno se odraze i na partnera. Nizak muskarac ima svoje adute. Moze biti sarmantniji od visokog, moze bolji u krevetu, moze imati bolje oblikovano tijelo, moze, moze... Moze se dovesti u situaciju da prednost visokog bude jedino ta sto je visok.

Ljudi koji nisu svjesni sebe, svojih kvaliteta i svojih dometa su neminovno nesretni. Ocekuju vise nego mogu dobiti i to ih konstantno izjeda. Nema veceg kvaliteta od spoznaje sebe i samozadovoljstva. Uvijek ima neko koga cete potpuno osvojiti kada ste zadovoljni sobom i saljete takvu energiju.
tendzera

#884 Re: visina. problem ili ne?

Post by tendzera »

Ramzess Veliki wrote:
tendzera wrote:Ne igra ulogu samo težina kostiju, već i sama konstrukcija tijela/kostiju. :oops:
Jeste ... imam nekakvu kost zbog koje mi kažu da mi visina nije presudna ... :D
Misliš nešto nalik kosti :mrgreen: :lol:
tendzera

#885 Re: visina. problem ili ne?

Post by tendzera »

Kikibombona wrote::lol: :lol: :lol: :lol:

Koji kompleksasi, sunce ti ljubim, pa sta je ovo. Kipti od kompleksa i frustracija. Imam neki osjecaj da je ovo tema na kojoj se javljaju nesretni ljudi. :( Procitao sam nekoliko komentara i sve gori od goreg.

Neke zene zele visoke i zgodne muskarce. Navodno ih nema. Cuj nema? Cuj zauzeti?

A zasto vi niste zauzele jednog takvog. Odgovor je jednostavan. Nemate karakteristike da privucete jednog takvog muskarca. Ima ih jako puno koji vam se svidjaju, ali vi nekim cudom ne uspjevate privuci i zadrzati za sebe nijednog. Mislim, halo? Ne zivite valjda na selima gdje obitavaju 2 muskarca pa da kazemo da je u pitanju 'losa sreca'.

Niski muskarci si muda pojedose zato sto zene vise privlace visoki muskarci. Pa onda standardna patnja za duzinom i obimom spolnog organa. Jad zivi.

Kompleksi zaista vremenom postanu ocigledni, i pored onog ko ih ima, negativno se odraze i na partnera. Nizak muskarac ima svoje adute. Moze biti sarmantniji od visokog, moze bolji u krevetu, moze imati bolje oblikovano tijelo, moze, moze... Moze se dovesti u situaciju da prednost visokog bude jedino ta sto je visok.

Ljudi koji nisu svjesni sebe, svojih kvaliteta i svojih dometa su neminovno nesretni. Ocekuju vise nego mogu dobiti i to ih konstantno izjeda. Nema veceg kvaliteta od spoznaje sebe i samozadovoljstva. Uvijek ima neko koga cete potpuno osvojiti kada ste zadovoljni sobom i saljete takvu energiju.
Dobar post! 8-)
mefistofilis

#886 Re: visina. problem ili ne?

Post by mefistofilis »

ja imam 199 cm.
110 kilograma
izgledam ko visoki silvester testelone samo sam ljepsi. a i porporcionalan sam :per:
koja ce prva :lol:
sha_ba

#887 Re: visina. problem ili ne?

Post by sha_ba »

:lol: :lol: :lol: :lol:
KPNCTNJAH

#888 Re: visina. problem ili ne?

Post by KPNCTNJAH »

Ti ustvari hoces da kazes da su forumasice krampaste ?
Ramzess Veliki

#889 Re: visina. problem ili ne?

Post by Ramzess Veliki »

tendzera wrote:

Dobar post! 8-)
Meni vala nije ... Po ovome smo svi iskompleksirani sa čime se ne mogu složiti. :roll:
madner

#890 Re: visina. problem ili ne?

Post by madner »

Sto je vise nego evidedentno. :D
annoy

#891 Re: visina. problem ili ne?

Post by annoy »

A sad se imanje kriterija naziva iskompleksiranošću?
Svatko ima fizičke kriterije, priznao on to ili ne, rijetko kome je izgled nebitan, i svaki takav kriterij je više manje površan, isključiv i diskriminirajući, ali to je način na koji fizička privlačnost funkcionira. To se odvija na nesvjesnoj razini, nije da možemo utjecat svjesno na stvari koje će nas privlačit na drugima. Ako mene ne može fizički privući muškarac niži od mene, što ja mogu napravit da to promijenim, napravit si lobotomiju?
Svatko ima pravo sebi tražit partnera koji njemu odgovara, ne znam zašto to nazivati kompleksima.
irac300

#892 Re: visina. problem ili ne?

Post by irac300 »

annoy wrote:A sad se imanje kriterija naziva iskompleksiranošću?
Svatko ima fizičke kriterije, priznao on to ili ne, rijetko kome je izgled nebitan, i svaki takav kriterij je više manje površan, isključiv i diskriminirajući, ali to je način na koji fizička privlačnost funkcionira. To se odvija na nesvjesnoj razini, nije da možemo utjecat svjesno na stvari koje će nas privlačit na drugima. Ako mene ne može fizički privući muškarac niži od mene, što ja mogu napravit da to promijenim, napravit si lobotomiju?
Svatko ima pravo sebi tražit partnera koji njemu odgovara, ne znam zašto to nazivati kompleksima.
Odlično napisano. :thumbup:
Kikibombona

#893 Re: visina. problem ili ne?

Post by Kikibombona »

annoy wrote:A sad se imanje kriterija naziva iskompleksiranošću?
Nije kompleks imati kriterij. Nisam to apsolutno nigdje napisao. Cak naprotiv, imam dugacku listu kriterija, ali i realnih kako se ispostavilo. Nasao sam tacno ono sto mi je trebalo. Moje karakteristike su bile dovoljne da privuku i zadrze osobu koju sam zelio. Da sam zelio Sakiru, vjerovatno bih bio nezadovoljan, frustriran i iskompleksiran.

Na tome je naglasak. Treba biti realan, imati razumne zelje i ocekivanja. To je garant za srecu i zadovoljstvo.

Ako muskarac i djevojka u svojoj 25-oj ili 30-oj govore kako im se neda da nadju osobu kakvu zele, problem je samo i samo u njima. PRECIJENILI STE SE DRAGI/DRAGE. Da vrijedite, da posjedujete potrebne kvalitete za nivo na koji pretendirate, dosegli bi ga sasvim sigurno.

Iz ove teme kipte kompleksi bas zato sto su mnoge komentare poslali duboko nezadovoljni ljudi. Nikako da nadju ono sto zele za sebe. Ne vide da su zelje nerealne, da nastoje dobiti vise nego vrijede.

U zivotu je sve po zaslugama. Uzivas status kakav si zasluzio. U srecu samo budale vjeruju.

Ok, zenama je bitno da je visok. U redu. Ima visokih koliko hoces. Bosanci su u prosjeku visoki, izbor ogroman. Taj kriterij je lako ispuniti. Visokog muskarca moze naci svaka djevojka. Problem niposto nije jedan kriterij. Problem je kada imas spektar velikih ocekivanja? Ako su ocekivanja veca od kvaliteta koji posjedujes, pretvorit ces se u hronicnog nezadovoljnika.

Muskarci zele sisatu i guzatu. Super. Nije ni to tesko naci, ni najmanje. Ima ih koliko hoces, i za male i za velike muskarce. Problem nije jedan kriterij. Kod ostalih moze zapeti.

Evidentno je da su mnoge zene duboko nezadovoljne svojim tijelo. Evidentno je da su mnogi muskarci nezadovoljni svojom visinom i svojom duzinom. Primjetno je da su i ovi visoki koji se radi genetskih karakteristika ne mogu razviti zeljenu misicnu masu duboko nezadovoljni.

Ako je momak visok 1.70, ako drzi do izgleda (ne mislim na pederluke tipa Biber i ove nove metro garda), ako je duhovit i sarmantan, ako se izdvaja osobnoscu, ako je sposoban i spreman na uzbudjenja i tako dalje. Kakve su molim lijepo sanse nekoga od 1.90 ko se istice jedino visinom? Rekao bih, male, skoro nikakve. Dakle, niski muskarci nikada nece biti visoki. Tu se nista ne moze promijeniti. Imaju gomilu drugih aduta. Visina je samo jedna karakteristika koja privlaci zene.

Isto ovo se moze reci za visoke muskarce koji ne mogu nabaciti misicnu masu. Zene cesto govore kako ne vole mrsave. Al ako si pametan, sarmantan, duhovit, ako se osobnoscu izdvajas u masi atletskih tipova... Sta ti ko moze? Sve su tvoje! :D

Najveci jebac kojeg znam nije pretjerano lijep, nije ni visok, nije ni bogat. Al je po predanjima odlican u krevetu, sarmantan i nevjerovatno zabavan i duhovit. Ne mogu mi ovi lijepi i visoki nikako parirati. Nazalost, ne radi se o meni. :D
MOSALJOZE

#894 Re: visina. problem ili ne?

Post by MOSALJOZE »

kiki ti nama svašta napriča o kompleksima,a zadnja rečenica :zzzz:
Kikibombona

#895 Re: visina. problem ili ne?

Post by Kikibombona »

MOSALJOZE wrote:kiki ti nama svašta napriča o kompleksima,a zadnja rečenica :zzzz:
Ma sala.

Nisam sposoban da se bakcem sa toliko zena, niti mi je to ikada bila zelja.

Za to treba biti rodjen. :D
Googlerica

#896 Re: visina. problem ili ne?

Post by Googlerica »

visina nije problem,problem je tezina :D
Googlerica

#897 Re: visina. problem ili ne?

Post by Googlerica »

,
Ramzess Veliki

#898 Re: visina. problem ili ne?

Post by Ramzess Veliki »

Googlerica wrote:visina nije problem,problem je tezina :D
:lol: :lol: :lol: Jes' vala u pravu si ... :D
Jokericious

#899 Re: visina. problem ili ne?

Post by Jokericious »

Kiki gluposti pises. Tom od 170 nece pomoci nikakva osobnost jer nece ni doci u situaciju da je pokaze.
madner

#900 Re: visina. problem ili ne?

Post by madner »

No teoretski dobro zvuci. :D
Post Reply