S.Korea all about

Post Reply
Co0l

#876 Re: AW: S.Korea all about

Post by Co0l »

sema911s wrote:
Mate Simmons wrote:
area51 wrote:Image
boli njega qrac :lol:
Rasplakat ću se i ja :lol:
Ovo njihovo plakanje na okidač mi ide na nerve :roll:
zar ova bucka sto savrsavaa uz prdecedeneika nije bila na par stranica prije na videu dok recitira nesto sa onim tipom sto nosi zlatni sat
Pa tako se gradi karijera na TV-u-moras prvo snimit nekoliko propagandnih videa da bi zasluzio da se pojavis u istom kadru sa predsjednikom,ne moze to bez zasluga :D (iako mislim da to nije ista mlada).

P.S.Obratiti paznju na vojnika sa lijeve strane kako pazljivo posmatra :lol:
hAZNADAR

#877 Re: S.Korea all about

Post by hAZNADAR »

area51 wrote:Image
boli njega qrac :lol:
Sta strah radi od ljudi - plakanje na okidac je garant da ces biti postedjen. Svi oni placu iz straha jer znaju kako prolaze oni koji ne padaju u trans dovoljno.
Vidi vojnika sa strane kako kuzira ovu jednu sto ne pada u trans i ne place dovoljno. Jao i njoj i njenoj familiji ako zakljuci da je "element".
Bodkin

#878 Re: S.Korea all about

Post by Bodkin »

kox wrote:
emirolini wrote:Ja mislim da ljudi u S Koreji kao i kim jong pjong ili kako vec ni ne znaju da prijete svijetu, vjerujem da su zrtve mucki od strane amerikanaca kao i sve ostalo sto je bilo njihovo maslo, arapsko proljece, sada sirija, yugoslavija, pa i sssr ... a ovi sto brane demokratiju neka samo pogledaju sta je nama demokratija donjela, a jos nije ni pocela... mislite da nasi politicari imaju bilo kakvu moc upravljanja? Heh, varate se, uskoro ce doci i rasprodati sto se moze rasprodati, to su uradili Hrvatskoj, trenutno rade Srbiji, i mi smo na redu... pa cemo onda biti robovi, kao i nasa djeca i unuci...
I ti koji će kupiti naše telekome, elekroprivrede i sve ostalo dolaze iz demokratskih zemalja.To što smo npr.mi neodgovorni pa nam se osladio život na kredit zbog čega ćemo za koju godinu rasprodati sve što imamo da isfinansiramo stotine hiljada ljudi na budžetu nema veze sa demokratijom. A naša neodgovornost se vidi i po ovoj priči amerikanci su krivi za raspad jugoslavije, amerikanci nas natjerali da sve rasprodamo itd. Ja ne vidjeh ni jednog marinca da ravna Vukovar ni da se ukopava oko Sarajeva '91, niti ih danas vidim po administraciji koja troši ono što nema.
znam da nije tema ali ovo je ono sto je ukopalo ovu drzavu. sada svakako nema povratka, otisla je u kurac
Drvosjeca iz Dejcica

#879 Re: S.Korea all about

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

sherbett wrote:Jel samnom nesto nije u redu il sta? Meni izgledaju nasmijane....

Sve za 5, nasmijane, sretne, razigrane, horne...bilo je ovakvih nasmijanih i ranije kroz istoriju.
Hame_
Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!

#880 Re: S.Korea all about

Post by Hame_ »

TV Sjeverne Koreje stream (ubaciti u PotPlayer ili VLC ili MPC)...

Image

Code: Select all

http://112.170.78.145:50000/chosun
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#881 Re: S.Korea all about

Post by Truba »

meni nije jasno šta vam nije jasno :D

pa u manje od 30 godina "plakali smo" za nekoliko ljudi kad su umrli
zamisli da bi mogao izgubitisve što imaš ako ne plačeš

ja i vjerujem da to ovaj debeljuca na slici ne naređuje nego neki oko njega
možda i traže seksualne usluge u zamjenu za život ako imaju elemenata da ucjenjuju

Nkorea je perverzija od države u 21. stoljeću
relikt jednog prošlog vremena...
pogubna za svoje građane i "nekoliko kilometara" od svoje granice...

meni je veći problem imperijalizam ako najviši stadij kapitalizma
izvoženje jednog načina života u cijeli svijet
što izaziva depresije, samoubistva nesreću kod ljudi koji nisuz navikli na divlji kapitalizam... da ne širim

Nkoreja mora pasti
kao i svi nepravedni sistemi u svijetu
uključujući i one prividne demokracije gdje lova igra jedinu ulogu
34sf4drgu67d25

#882 Re: S.Korea all about

Post by 34sf4drgu67d25 »

Nemogu da vjerujem da ljudi jos placu za komunizmom, i porede ga sa demokratijom. Pa uporedite samo taj ubogi narod na sjeveru sa demokratskim susjedom.

Nevjerujem da je sjever toliko lud da udje u sukob. Pokusavaju blefovima zaustaviti daljne sankcije.
hhaarree

#883 Re: S.Korea all about

Post by hhaarree »

Ozil wrote:
emirolini wrote:Ja mislim da ljudi u S Koreji kao i kim jong pjong ili kako vec ni ne znaju da prijete svijetu, vjerujem da su zrtve mucki od strane amerikanaca kao i sve ostalo sto je bilo njihovo maslo, arapsko proljece, sada sirija, yugoslavija, pa i sssr ... a ovi sto brane demokratiju neka samo pogledaju sta je nama demokratija donjela, a jos nije ni pocela... mislite da nasi politicari imaju bilo kakvu moc upravljanja? Heh, varate se, uskoro ce doci i rasprodati sto se moze rasprodati, to su uradili Hrvatskoj, trenutno rade Srbiji, i mi smo na redu... pa cemo onda biti robovi, kao i nasa djeca i unuci...
ovakve treba identifikovati i poslati s. korei i kubi kao poklon. nije demokratija za svakakvu stoku....
eih, onda bi nam pola hvoruma odveli :cry:
nosara

#884 Re: S.Korea all about

Post by nosara »

Ozil wrote:
ovakve treba identifikovati i poslati s. korei i kubi kao poklon. nije demokratija za svakakvu stoku....
Samo za najgluplju...
hhaarree

#885 Re: S.Korea all about

Post by hhaarree »

nosara wrote:
Ozil wrote:
Samo za najgluplju...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hhaarree

#886 Re: S.Korea all about

Post by hhaarree »

nosara wrote:
Ozil wrote:
Samo za najgluplju...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drvosjeca iz Dejcica

#887 Re: S.Korea all about

34sf4drgu67d25 wrote:Nemogu da vjerujem da ljudi jos placu za komunizmom, i porede ga sa demokratijom. Pa uporedite samo taj ubogi narod na sjeveru sa demokratskim susjedom.

Nevjerujem da je sjever toliko lud da udje u sukob. Pokusavaju blefovima zaustaviti daljne sankcije.
Problem nije u demokratiji ili komunizmu koji je na pipiru gotovo pa idealan, problem je što ljudi između kapitalizma i demokratije stavljaju znak jednokosti a to dvoje stoje na suprotstavljenim pozicijama.
hAZNADAR

#888 Re: S.Korea all about

Post by hAZNADAR »

34sf4drgu67d25 wrote:Nemogu da vjerujem da ljudi jos placu za komunizmom, i porede ga sa demokratijom. Pa uporedite samo taj ubogi narod na sjeveru sa demokratskim susjedom.

Ja se rado sjecam naseg YU komunizma, i imam nostalgiju za tim vremenom. Samo - taj komunizam kojeg smo mi imali je bio demokratija za ovu tiraniju u Koreji. Nisu svi komunisticki i socijalisticki sistemi isti.

Ovo u Koreji nije vidjelo ni komunizma niti ijedne zabiljezene ideologije - ovo je uvreda je za komunizam.
emirolini

#889 Re: S.Korea all about

Post by emirolini »

Ozil wrote:
Ja stoka a ti pustio svoj jezik na pasu? Pa bolje biti i stoka nego biti takav :) a ajd mozemo se indentifikovati bez ikakvih problema "Ozilu" predpostavljam da vozas napucan golf 2, imas utrpanu majcu u hlace i bijeli DG kais koji je velicine mezetare... :dance:
swanfilter

#890 Re: S.Korea all about

Post by swanfilter »

Nit je kod nas bio klasicni komunizam, a nije nit u Koreji Sjevernoj. Dvije skrajnosti totalne ..
emirolini

#891 Re: S.Korea all about

Post by emirolini »

Kod nas uopce nije bila kruta diktatura vec je narod bio taj koji je imao glavnu rijec, strajk tada je bio pojam i TITO je na svaki odreagovao pazljivo i slusao narod.
swanfilter

#892 Re: S.Korea all about

Post by swanfilter »

Korejska verzija "Kako je poceo rat na nasem otoku"

http://www.show.hr/poster/ovako-ce-izgl ... a-svijeta/
cyprus

#893 Re: S.Korea all about

Post by cyprus »

Jel gledo ko Pulgasarija? :mrgreen: Isplati li se odvojiti sat ipo za ovaj film? :mrgreen:
hhaarree

#894 Re: S.Korea all about

Post by hhaarree »

Jebo sve al gledaj kad im je Tile tamo upo 8-)

edit: joj al kad na kraju pjevaju na srpsko-hrvaCkom :lol:
Drvosjeca iz Dejcica

#895 Re: S.Korea all about

hhaarree wrote:Jebo sve al gledaj kad im je Tile tamo upo 8-)

Sve na stranu ali hajde objektivno pogledajte ovaj prilog. U jednom dijelu komentator kaže kako Karter preko Tita šalje poruku da je spreman za razgovore sa S. Korejom. :shock: Sada napravite poređenje sa ovim našim amaterima od političara. A tek doček k'o da je doš'o osobno glavom i bradom sam Mesija, mislim da su ovakve stvari ne ponovljive u ljudskoj povijesti. Bez obzira na sve Titu mogu zamjeriti hiljadu stvari ali za jednu mu skidam kapu, čovjek je imao stila, bio gospodin, umio je sa političarima, državnicima, radnicima, lordovima, seljacima, kapitalistima, komunistima jednom riječju imao je pozitivnu KARIZMU za razliku od ovih današnjih chobana koji ne znaju ni cipele izabrati. Aferim.
Rob_Atl

#896 Re: S.Korea all about

Post by Rob_Atl »

hhaarree wrote:Jebo sve al gledaj kad im je Tile tamo upo 8-)

Brate koliko koreografija je bilo ovdje, jebo sve navijacke grupe sta ovi mogu :D
RtrnOfSalisbury

#897 Re: S.Korea all about

Post by RtrnOfSalisbury »

apropot tite samo da reknem, kad su izbili studentski nemiri doso tito i odrzo govor: dragi studenti potpuno ste u pravu i sve vas razumijem :shock:
jeza u ledja

#898 Re: S.Korea all about

Post by jeza u ledja »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:

Problem nije u demokratiji ili komunizmu koji je na pipiru gotovo pa idealan, problem je što ljudi između kapitalizma i demokratije stavljaju znak jednokosti a to dvoje stoje na suprotstavljenim pozicijama.
Pa tako nekako.
Ljudi povezuju jedno s drugim i onda o demokraciji pisu kao o jednom sistemu koji ce biti i proci, a ne o necemu sto postoji jos od anticke Grcke.

Gledam ovo o Titu, pa sam isao potraziti snimke sa Hajduk - Zvezda i neke slicne da vidim "kako placu". Nije isto kao Korejci. :D
emirolini

#899 Re: S.Korea all about

Post by emirolini »

Yugoslavija je bila jedinstvena a i sam TITO, covjek kojeg je cijeli svijet volio ali nazalost to je doslo sa cijenom, kapitalisti su odlucili da sprovedu demokratiju i da nas "oslobode" samo se pitam od cega su nas oslobodili... kada logicki pogledas stvari onda nema smisla ali zato pogledas situaciju sada potpuno je jasno!

Samo kasno su se neki probudili, eno Janezi proklinju dan kada su ih " oslobodili " uskoro ce i ostali doci pameti ali kasno, imamo "slobodu" ali zato nemamo prebijene marke u dzepu
hhaarree

#900 Re: S.Korea all about

Post by hhaarree »

emirolini wrote:Yugoslavija je bila jedinstvena a i sam TITO, covjek kojeg je cijeli svijet volio ali nazalost to je doslo sa cijenom, kapitalisti su odlucili da sprovedu demokratiju i da nas "oslobode" samo se pitam od cega su nas oslobodili... kada logicki pogledas stvari onda nema smisla ali zato pogledas situaciju sada potpuno je jasno!

Samo kasno su se neki probudili, eno Janezi proklinju dan kada su ih " oslobodili " uskoro ce i ostali doci pameti ali kasno, imamo "slobodu" ali zato nemamo prebijene marke u dzepu
kako ko 8-) Neki imaju i jare i pare, sto ti nemas nije nikakav argument da se vratimo u stari sistem

uostalom mislio sam da smo bar nacisto da jugoslaviju nisu rasturili cionisti, masoni, mrski zapad i drevni vanzemaljci. Izgleda da sam u krivu bio
Post Reply