kad ja krenuo pjesacka iz IUS-a na ilidzi prema butmir za Debelo Brdo ja sam prohodao skorz Istocno sarajevo. 10 kilometara sam hodao prosle hefte. Nema ni jedna park na lukavici da mozes sjest i odarat malo.
dok sam šetao sam imao promjenu promatrati i analizirati lica oponaša istočne Srba u Lukavici.
kao jedan Turcin,
Bošnjaci su puno više veseli i ljudi s nasmijana lica, dok ima dosta srbi su lica Srbi su teška, nije bas milosrdan, ali ozbiljna, zabrinjavajući lice
Prolazio sam kroz u Tivala s autom. ono što ja mogu reći da nakon što prođe Tus shopping centar u Lukavici prema Vracama vidite kuća s vrtom i ljude pasu stoka i bave poljoprivredom, Mislim kako se čini mi Srbi vole selo života oni su se na centru Lukavici, ali i dalje zadržati svoje tradicije, a oni su vrijedni u fizičkim radovima.
Koliko ja vidim oni se ne boje Bošnjaka, ali naši Bošnjaci su uznemirni od srba.
oni su isto na osjetljivost nacionalnog identiteta koliko Albanci su
što čini sandzaklije i Albanci i Srbi slični u mentalitetu života.
jer Srbin je u potpunosti svjestan svog etničkog identiteta kao sandzaklije i Albanci su poput njih
to je potpuno besmisleno plesti Jugoslaviji zastave na ulicama, dok su Srbi bili bombardiranje Sarajevu od Trebevića
Sljedeći put ću posjetiti Kalinovik insalah
.