Bosna i Hercegovina - Grčka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Rezultat?

Poll ended at 23/03/2013 23:02

Pobjeda BiH
322
68%
Nerijeseno
99
21%
Pobjeda Grcke
54
11%

Total votes: 475

splend

#876 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by splend »

:mrgreen:

a sta je sa belay boysima iz beča, ne oglasavaju se nesto :-D
JThomas

#877 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by JThomas »

Infaze Studio wrote: Ne budi naivan. "Grijesio" je u nasu korist nakon sto je odradio posao. Ovakve stvari se uvijek primjecuju u utakmicama gdje suci imaju "plan rada". Obezbjedis pobjedu "favoritu", a onda sviras par faula za ostecenog ili pustis bezopasni gol iz ofsajda itd...
bezopasni gol iz ofsajda za 3-2 umjesto 3-1, gdje 3-3 vodi nas dalje?

ajd umij se časkom hladnom vodom...
ExNihilo

#878 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by ExNihilo »

Sinoć sam sanjao da Maradona igra za BiH i da smo raznijeli Grčku 4:1. Maradona postigao hat-trick :lol:
Kinaski

#879 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Kinaski »

ja71 wrote:Portugalci JESU u Portugalu bili bolji.

Ali Stark nama JESTE dohakao.
Dati Lulicu 2 zuta zaredom za prigovor je skandal u utakmici takve vaznosti.
Po meni je to presudilo utakmicu.

Pa onda sjeckati onako nasu igru bezazlenim faulima.
Spaha dao go iz ofsajda.

Ne zelim reci da je Stark imao u cilju da nas eliminise.
Ali po meni drugorazredni sudija koji ima potencijala da svaku ekipu uhaka.
Mi koji smo ovdje u Njemackoj ga malo bolje poznajemo iz Bundeslige.

Ne bi mi bilo drago da nam opet sudi.
Pa zato je kriv Lulic a ne Stark ... sam mu je dao povoda za to
Edin H.

#880 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Edin H. »

It_is_a_Leclerc wrote:Luckasti li su ti BHF-ovci. Dobili ljubazno kontingent karata da ga podijele među svojim članstvom, i to su dobili i više nego bilo ko drugi u ovoj raspodjeli, ali oni bi još... Ne znam jesu svjesni oni da je Bilino Polje stadion prilično skromnih kapaciteta, i da ne mogu svi oni koji bi željeli doći na utakmicu ?!
Nadam se da ce se pomiriti sa tim, ali jeste zeznuto odrediti koji od clanova mogu, a koji ne na utakmicu.
Korisničkoime

#881 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Korisničkoime »

Ma te priče sudija, UEFA, Platini baba roga nas zakinuli su neozbiljne i u biti utjeha za nas same na žalost zloupotrebljava se to često u smislu da su priče alibi za mnoge, umjesto da se potegne pitanje grešaka i pokuša smisliti način kako iste ispraviti (ako ne do slijedećih kvalifikacija onda dugoročne jer su u nas greške ukorijenjene u sistemu) tj. da se neko pozove da počne radit mi ko mala djeca valjamo krivicu na druge.
Sudac nas je i odštetio i pomogao u Portugalu i nije tu ništa namjerno lik je imao jedan od svojih loših dana za koje je poznat. Toga me je strah i u Zenici ako bude on sudio (mada izgleda da neće) jer bezveze je sada reći lik loš sudac ali recimo ima loše dane i u međunarodnim tekmama i u BL.
Najbolji dokaz da su te zavjere u biti samo utjeha gubitniku je Slovenija koja izbaci Rusiju kojoj su svi zagovornici zavjera predvidjeli prolaz 1000%, nikad za nikad se po njima nije moglo dogoditi da ruske milijarde ostanu kod kuće međutim upravo tako se desilo.
legionar2010

#882 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by legionar2010 »

Sta mislite 4-1-3-2 formacija :) Prijedlozi??

Image
legionar2010

#883 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by legionar2010 »

o istoj formaciji ovdje: http://www.football-lineups.com/tactic/4-1-3-2

Image

ps: Inace Hrvatska je dvaputa pobjedila Englesku sa istom formacijom :roll:
fekir

#884 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by fekir »

legionar2010 wrote:Sta mislite 4-1-3-2 formacija :) Prijedlozi??

Image
Mislim da će Salihović biti spreman ,tako da bi mogao umjesto Vranješa na tu poziciju .
legionar2010

#885 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by legionar2010 »

fekir wrote:

Image
Mislim da će Salihović biti spreman ,tako da bi mogao umjesto Vranješa na tu poziciju .
Neznam ali kako sam ja razumio press konferenciju malu su sanse za Salihovica, Pjanica jos jednog?
Korisničkoime

#886 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Korisničkoime »

Image
Zamjeni mjest Mujdži i Vranješu.
S tim da ovo od Sušića nećeš nikad vidjeti jer ima prije svega dva krila to ne ide nikako i još samo jednog veznjaka ni to ne ide nikako još nema ni Medunjanina ni Zahirovića ni to ne ide nikako.
JThomas

#887 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by JThomas »

Korisničkoime wrote:Ma te priče sudija, UEFA, Platini baba roga nas zakinuli su neozbiljne i u biti utjeha za nas same na žalost zloupotrebljava se to često u smislu da su priče alibi za mnoge, umjesto da se potegne pitanje grešaka i pokuša smisliti način kako iste ispraviti (ako ne do slijedećih kvalifikacija onda dugoročne jer su u nas greške ukorijenjene u sistemu) tj. da se neko pozove da počne radit mi ko mala djeca valjamo krivicu na druge.
Sudac nas je i odštetio i pomogao u Portugalu i nije tu ništa namjerno lik je imao jedan od svojih loših dana za koje je poznat. Toga me je strah i u Zenici ako bude on sudio (mada izgleda da neće) jer bezveze je sada reći lik loš sudac ali recimo ima loše dane i u međunarodnim tekmama i u BL.
Najbolji dokaz da su te zavjere u biti samo utjeha gubitniku je Slovenija koja izbaci Rusiju kojoj su svi zagovornici zavjera predvidjeli prolaz 1000%, nikad za nikad se po njima nije moglo dogoditi da ruske milijarde ostanu kod kuće međutim upravo tako se desilo.
u prošlosti stvarno jeste bilo slučajeva kada smo uzeti lopatom, npr. kad nas je grčka uzela 0-4, ili sa mađarskom u zenici. pa i famozni penal u parizu...al' to je platini i tamo su opljačkani i mnogo veći od nas :-) no portugal definitivno nije jedan od tih slučajeva, ljudi su nas u lisabonu zgazili nogama. to je bio ambis u kvalitetu, portugalu je boba falila da na tom evropskom u polufinalu izbaci španiju, a koja je jedna od najboljih reprezentacija svih vremena.
Mikady

#888 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Mikady »

fekir wrote:

Image
Ovako protiv L repki proti Grcke nema sanse a moze na PES-u ovako jedino..

Stevanovica izgleda nije u formi nema tekmi.. nesto i ne ocekujem nista specijalno od njega a za 2p. je dobra opcija da osvjezi ionako klupe nemamo, ko ce osvjeziti :?
Vrancic, Stojan Vranjes :(

Mujdza je u svom klubu odigrao dosta tekmi na lijevom beku ko prati BL zna i to solidno nije se dalo primjetiti da je desni bek :) ocito da je njemu lakse nego Vranjesu na LB.
legionar2010

#889 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by legionar2010 »

Stevanovic je danas u kadru protiv Mallorce tako da mali ce odigrati koju utakmicu prije Grcke i 100 ce pocet tekmu u Zenici jer je brz i potreban nam je na desnom krilu...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#890 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by JoseMujica »

opet lijevi bek fali :( hebemu nikako na zelenu granu....da se završe papiri za Kolašinca trajat će najmanje godinu :roll:

hebemu ljudi imamo li i jednog pristojnog lijevog beka, pa makar u nekoj drugoj ligi? Ne treba nam Roberto Karlos nego bek koji zna odigrati odbranu i izbit loptu!
Muhamed Đakmić

#891 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Muhamed Đakmić »

JoseMujica wrote:opet lijevi bek fali :( hebemu nikako na zelenu granu....da se završe papiri za Kolašinca trajat će najmanje godinu :roll:

hebemu ljudi imamo li i jednog pristojnog lijevog beka, pa makar u nekoj drugoj ligi? Ne treba nam Roberto Karlos nego bek koji zna odigrati odbranu i izbit loptu!
Mujdža igra lijevog beka.
JoseMujica

#892 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by JoseMujica »

a nek Pape uđe da igra desnog
Muhamed Đakmić

#893 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Muhamed Đakmić »

Pa lakše se pokriti sa Vranješom na desnom beku nego izmišljati toplu vodu.
Nuken

#894 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Nuken »

Meni srce već radi k`o ludo.Bojim se samo da će do utakmice otkazati :akoumremhalite: :) HAHAHA
JoseMujica

#895 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by JoseMujica »

ko je stoper onda...nemojte svega vam samo Zukanovića trpat....kako je igrao protiv Slovenije prijateljsku prije bi za Grke onog Mravca zvao :-)
Muhamed Đakmić

#896 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Muhamed Đakmić »

Imamo ili tu opciju ili da gledamo combo Lulić - Salihović na lijevoj strani, a to je nešto najneučinkovitije svih vremena :roll:
Mikady

#897 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Mikady »

JoseMujica wrote:ko je stoper onda...nemojte svega vam samo Zukanovića trpat....kako je igrao protiv Slovenije prijateljsku prije bi za Grke onog Mravca zvao :-)
:thumbup:
Korisničkoime

#898 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Korisničkoime »

JoseMujica wrote:ko je stoper onda...nemojte svega vam samo Zukanovića trpat....kako je igrao protiv Slovenije prijateljsku prije bi za Grke onog Mravca zvao :-)
Moraš onda zamoliti Papeta da odustane od lažnih krila u korist dodatnog veznog u sredini ili od kombinacije Ibišević na desnom krilu.
Mislim da kad se malo tekma pogleda uopšte nije teško skontati zašto je Zukanović par puta ispao. Nismo imali lijevo krilo a sredina sa Zahirovićem u def.smislu se ponašala kao da ne postoji.
Nije na odmet pogledati ga nekad u klubu nije najbrži to mu jest mana ali igra sasvim solidno po meni je Bičakčić bolji od njega a on opet je bolji od Pandže i Vranješa.
Ova me priča podsjeti na B.rusiju (mislim) i Štilića kad je ovaj zbog povreda morao da uskoči na lijevo krilo i naravno odigrao loše tada se niko nije sjetio da kaže pazi momku tu nije mjesto nego odmah popljuj.
MightyMatch

#899 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by MightyMatch »

Korisničkoime wrote:
Moraš onda zamoliti Papeta da odustane od lažnih krila u korist dodatnog veznog u sredini ili od kombinacije Ibišević na desnom krilu.
Mislim da kad se malo tekma pogleda uopšte nije teško skontati zašto je Zukanović par puta ispao. Nismo imali lijevo krilo a sredina sa Zahirovićem u def.smislu se ponašala kao da ne postoji.
Nije na odmet pogledati ga nekad u klubu nije najbrži to mu jest mana ali igra sasvim solidno po meni je Bičakčić bolji od njega a on opet je bolji od Pandže i Vranješa.
Ova me priča podsjeti na B.rusiju (mislim) i Štilića kad je ovaj zbog povreda morao da uskoči na lijevo krilo i naravno odigrao loše tada se niko nije sjetio da kaže pazi momku tu nije mjesto nego odmah popljuj.
Oh,pa igrao je Ibro lijevog beka protiv Belgije u Genku i to kako.Ni lijevi,ni bek.Stilic je ,makar bio lijevi :run:
inace nesto ste mi vec ohanuli u vezi Zukanovica sto li :mrgreen: ,ne racunajuci ove tvrdoglave kojima i ne pase uspjeh BIH repke.Jer valja sa mezom BB onako na sofri krenuti :lol:
Logovan

#900 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Logovan »

http://sportsport.ba/ino_fudbal/nova-dv ... dan/100211

Ništa posebno od njih, malo se ovaj Salpingidis raspucao i to je to. :D
Locked