a sta je sa belay boysima iz beča, ne oglasavaju se nesto
Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- splend
#876 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
a sta je sa belay boysima iz beča, ne oglasavaju se nesto
- JThomas
#877 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
bezopasni gol iz ofsajda za 3-2 umjesto 3-1, gdje 3-3 vodi nas dalje?Infaze Studio wrote: Ne budi naivan. "Grijesio" je u nasu korist nakon sto je odradio posao. Ovakve stvari se uvijek primjecuju u utakmicama gdje suci imaju "plan rada". Obezbjedis pobjedu "favoritu", a onda sviras par faula za ostecenog ili pustis bezopasni gol iz ofsajda itd...
ajd umij se časkom hladnom vodom...
- ExNihilo
#878 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Sinoć sam sanjao da Maradona igra za BiH i da smo raznijeli Grčku 4:1. Maradona postigao hat-trick 
- Kinaski
#879 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Pa zato je kriv Lulic a ne Stark ... sam mu je dao povoda za toja71 wrote:Portugalci JESU u Portugalu bili bolji.
Ali Stark nama JESTE dohakao.
Dati Lulicu 2 zuta zaredom za prigovor je skandal u utakmici takve vaznosti.
Po meni je to presudilo utakmicu.
Pa onda sjeckati onako nasu igru bezazlenim faulima.
Spaha dao go iz ofsajda.
Ne zelim reci da je Stark imao u cilju da nas eliminise.
Ali po meni drugorazredni sudija koji ima potencijala da svaku ekipu uhaka.
Mi koji smo ovdje u Njemackoj ga malo bolje poznajemo iz Bundeslige.
Ne bi mi bilo drago da nam opet sudi.
- Edin H.
#880 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Nadam se da ce se pomiriti sa tim, ali jeste zeznuto odrediti koji od clanova mogu, a koji ne na utakmicu.It_is_a_Leclerc wrote:Luckasti li su ti BHF-ovci. Dobili ljubazno kontingent karata da ga podijele među svojim članstvom, i to su dobili i više nego bilo ko drugi u ovoj raspodjeli, ali oni bi još... Ne znam jesu svjesni oni da je Bilino Polje stadion prilično skromnih kapaciteta, i da ne mogu svi oni koji bi željeli doći na utakmicu ?!
-
Korisničkoime
#881 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ma te priče sudija, UEFA, Platini baba roga nas zakinuli su neozbiljne i u biti utjeha za nas same na žalost zloupotrebljava se to često u smislu da su priče alibi za mnoge, umjesto da se potegne pitanje grešaka i pokuša smisliti način kako iste ispraviti (ako ne do slijedećih kvalifikacija onda dugoročne jer su u nas greške ukorijenjene u sistemu) tj. da se neko pozove da počne radit mi ko mala djeca valjamo krivicu na druge.
Sudac nas je i odštetio i pomogao u Portugalu i nije tu ništa namjerno lik je imao jedan od svojih loših dana za koje je poznat. Toga me je strah i u Zenici ako bude on sudio (mada izgleda da neće) jer bezveze je sada reći lik loš sudac ali recimo ima loše dane i u međunarodnim tekmama i u BL.
Najbolji dokaz da su te zavjere u biti samo utjeha gubitniku je Slovenija koja izbaci Rusiju kojoj su svi zagovornici zavjera predvidjeli prolaz 1000%, nikad za nikad se po njima nije moglo dogoditi da ruske milijarde ostanu kod kuće međutim upravo tako se desilo.
Sudac nas je i odštetio i pomogao u Portugalu i nije tu ništa namjerno lik je imao jedan od svojih loših dana za koje je poznat. Toga me je strah i u Zenici ako bude on sudio (mada izgleda da neće) jer bezveze je sada reći lik loš sudac ali recimo ima loše dane i u međunarodnim tekmama i u BL.
Najbolji dokaz da su te zavjere u biti samo utjeha gubitniku je Slovenija koja izbaci Rusiju kojoj su svi zagovornici zavjera predvidjeli prolaz 1000%, nikad za nikad se po njima nije moglo dogoditi da ruske milijarde ostanu kod kuće međutim upravo tako se desilo.
- legionar2010
#882 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Sta mislite 4-1-3-2 formacija
Prijedlozi??

- legionar2010
#883 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
o istoj formaciji ovdje: http://www.football-lineups.com/tactic/4-1-3-2

ps: Inace Hrvatska je dvaputa pobjedila Englesku sa istom formacijom

ps: Inace Hrvatska je dvaputa pobjedila Englesku sa istom formacijom
- fekir
#884 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Mislim da će Salihović biti spreman ,tako da bi mogao umjesto Vranješa na tu poziciju .legionar2010 wrote:Sta mislite 4-1-3-2 formacijaPrijedlozi??
- legionar2010
#885 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Neznam ali kako sam ja razumio press konferenciju malu su sanse za Salihovica, Pjanica jos jednog?fekir wrote:Mislim da će Salihović biti spreman ,tako da bi mogao umjesto Vranješa na tu poziciju .legionar2010 wrote:Sta mislite 4-1-3-2 formacijaPrijedlozi??
-
Korisničkoime
#886 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Zamjeni mjest Mujdži i Vranješu.legionar2010 wrote:Sta mislite 4-1-3-2 formacijaPrijedlozi??
S tim da ovo od Sušića nećeš nikad vidjeti jer ima prije svega dva krila to ne ide nikako i još samo jednog veznjaka ni to ne ide nikako još nema ni Medunjanina ni Zahirovića ni to ne ide nikako.
- JThomas
#887 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
u prošlosti stvarno jeste bilo slučajeva kada smo uzeti lopatom, npr. kad nas je grčka uzela 0-4, ili sa mađarskom u zenici. pa i famozni penal u parizu...al' to je platini i tamo su opljačkani i mnogo veći od nasKorisničkoime wrote:Ma te priče sudija, UEFA, Platini baba roga nas zakinuli su neozbiljne i u biti utjeha za nas same na žalost zloupotrebljava se to često u smislu da su priče alibi za mnoge, umjesto da se potegne pitanje grešaka i pokuša smisliti način kako iste ispraviti (ako ne do slijedećih kvalifikacija onda dugoročne jer su u nas greške ukorijenjene u sistemu) tj. da se neko pozove da počne radit mi ko mala djeca valjamo krivicu na druge.
- Mikady
#888 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ovako protiv L repki proti Grcke nema sanse a moze na PES-u ovako jedino..fekir wrote:Mislim da će Salihović biti spreman ,tako da bi mogao umjesto Vranješa na tu poziciju .legionar2010 wrote:Sta mislite 4-1-3-2 formacijaPrijedlozi??
Stevanovica izgleda nije u formi nema tekmi.. nesto i ne ocekujem nista specijalno od njega a za 2p. je dobra opcija da osvjezi ionako klupe nemamo, ko ce osvjeziti
Vrancic, Stojan Vranjes
Mujdza je u svom klubu odigrao dosta tekmi na lijevom beku ko prati BL zna i to solidno nije se dalo primjetiti da je desni bek
- legionar2010
#889 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Stevanovic je danas u kadru protiv Mallorce tako da mali ce odigrati koju utakmicu prije Grcke i 100 ce pocet tekmu u Zenici jer je brz i potreban nam je na desnom krilu...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#890 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
opet lijevi bek fali
hebemu nikako na zelenu granu....da se završe papiri za Kolašinca trajat će najmanje godinu
hebemu ljudi imamo li i jednog pristojnog lijevog beka, pa makar u nekoj drugoj ligi? Ne treba nam Roberto Karlos nego bek koji zna odigrati odbranu i izbit loptu!
hebemu ljudi imamo li i jednog pristojnog lijevog beka, pa makar u nekoj drugoj ligi? Ne treba nam Roberto Karlos nego bek koji zna odigrati odbranu i izbit loptu!
- Muhamed Đakmić
#891 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Mujdža igra lijevog beka.JoseMujica wrote:opet lijevi bek falihebemu nikako na zelenu granu....da se završe papiri za Kolašinca trajat će najmanje godinu
![]()
- JoseMujica
#892 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
a nek Pape uđe da igra desnog
- Muhamed Đakmić
#893 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Pa lakše se pokriti sa Vranješom na desnom beku nego izmišljati toplu vodu.
-
Nuken
#894 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Meni srce već radi k`o ludo.Bojim se samo da će do utakmice otkazati :akoumremhalite:
HAHAHA
- JoseMujica
#895 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
ko je stoper onda...nemojte svega vam samo Zukanovića trpat....kako je igrao protiv Slovenije prijateljsku prije bi za Grke onog Mravca zvao 
- Muhamed Đakmić
#896 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Imamo ili tu opciju ili da gledamo combo Lulić - Salihović na lijevoj strani, a to je nešto najneučinkovitije svih vremena 
- Mikady
#897 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
JoseMujica wrote:ko je stoper onda...nemojte svega vam samo Zukanovića trpat....kako je igrao protiv Slovenije prijateljsku prije bi za Grke onog Mravca zvao
-
Korisničkoime
#898 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Moraš onda zamoliti Papeta da odustane od lažnih krila u korist dodatnog veznog u sredini ili od kombinacije Ibišević na desnom krilu.JoseMujica wrote:ko je stoper onda...nemojte svega vam samo Zukanovića trpat....kako je igrao protiv Slovenije prijateljsku prije bi za Grke onog Mravca zvao
Mislim da kad se malo tekma pogleda uopšte nije teško skontati zašto je Zukanović par puta ispao. Nismo imali lijevo krilo a sredina sa Zahirovićem u def.smislu se ponašala kao da ne postoji.
Nije na odmet pogledati ga nekad u klubu nije najbrži to mu jest mana ali igra sasvim solidno po meni je Bičakčić bolji od njega a on opet je bolji od Pandže i Vranješa.
Ova me priča podsjeti na B.rusiju (mislim) i Štilića kad je ovaj zbog povreda morao da uskoči na lijevo krilo i naravno odigrao loše tada se niko nije sjetio da kaže pazi momku tu nije mjesto nego odmah popljuj.
-
MightyMatch
#899 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Oh,pa igrao je Ibro lijevog beka protiv Belgije u Genku i to kako.Ni lijevi,ni bek.Stilic je ,makar bio lijeviKorisničkoime wrote:Moraš onda zamoliti Papeta da odustane od lažnih krila u korist dodatnog veznog u sredini ili od kombinacije Ibišević na desnom krilu.JoseMujica wrote:ko je stoper onda...nemojte svega vam samo Zukanovića trpat....kako je igrao protiv Slovenije prijateljsku prije bi za Grke onog Mravca zvao
Mislim da kad se malo tekma pogleda uopšte nije teško skontati zašto je Zukanović par puta ispao. Nismo imali lijevo krilo a sredina sa Zahirovićem u def.smislu se ponašala kao da ne postoji.
Nije na odmet pogledati ga nekad u klubu nije najbrži to mu jest mana ali igra sasvim solidno po meni je Bičakčić bolji od njega a on opet je bolji od Pandže i Vranješa.
Ova me priča podsjeti na B.rusiju (mislim) i Štilića kad je ovaj zbog povreda morao da uskoči na lijevo krilo i naravno odigrao loše tada se niko nije sjetio da kaže pazi momku tu nije mjesto nego odmah popljuj.
inace nesto ste mi vec ohanuli u vezi Zukanovica sto li
- Logovan
#900 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
http://sportsport.ba/ino_fudbal/nova-dv ... dan/100211
Ništa posebno od njih, malo se ovaj Salpingidis raspucao i to je to.
Ništa posebno od njih, malo se ovaj Salpingidis raspucao i to je to.