Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
anonimnaosoba wrote:pa i privjesak je funkcionalan (ako imaš neku žensku osobu kraj sebe )
ženo, evo ti poklon za Valentinovo, treb'o je bit' tablet, al' me Džasko zezn'o
Hahaha nadam se da neceš da se ljutiš i ako je sitnica od srca je ipak sam prevaren draga .... u nedelju idem na autopijacu da vidim ko prodaje nike carape pa se nadajte da necete da budete razotkriveni.
Sta bi sa tabletama iz Kine,je li tko dobio od vas,kako se ponasaju,ja vratio lovu jos prvih dana,mozda je bolje bilo ipak da sam sacekao malo,jbg,vi ste me demoralisali ovde:-))))))))))))
StrelacZE wrote:Sta bi sa tabletama iz Kine,je li tko dobio od vas,kako se ponasaju,ja vratio lovu jos prvih dana,mozda je bolje bilo ipak da sam sacekao malo,jbg,vi ste me demoralisali ovde:-))))))))))))
Sent from my PMP3270B using Tapatalk 2
Pa citaj druže, ja sam dobio privjesak a kolega carape
TarikSA wrote:Ja otvorio case, dobio i ja tri nausnice...wtf??? Kome trebaju tri nausnice...hmmm...nema veze, otvorio sam case na ebayu, sad cekam da se smiluju na mene i vrate mi pare sto nisam dobio ono sto sam kupio...a jesam levat, sam sam kriv, al eto iskreno sam se nadao da ce doci makar komad crijepa ili nesto sto lici na tablet, a ne nausnice i meni. Pih.
Na zalost neces dobiti novac ukoliko ne posaljes nazad njemu nausnice. To se zov "item not as described" Koliko ja znam jedini nacin za povrat novca je slanje prodavacu taj artikal
dječak sa šibicama wrote:To ko biva, zajebali vas?
sto su ih zajebali, vratili im pare a dobili i carape i lancic. Pa nisu ni oni ocekivali za 20 dolara tablet, zato je odma u pocetku bilo price o cigli, znali su da nece izgubiti nista, nego dobiti novo iskustvo i jos malo zabave na ovom forumu
dječak sa šibicama wrote:To ko biva, zajebali vas?
sto su ih zajebali, vratili im pare a dobili i carape i lancic. Pa nisu ni oni ocekivali za 20 dolara tablet, zato je odma u pocetku bilo price o cigli, znali su da nece izgubiti nista, nego dobiti novo iskustvo i jos malo zabave na ovom forumu
upravo tako zajebancija je zajebancija a ovo je bila ekstra dobra zajebancija plus hajrovasmo chorape, naushnice, privjeske
dje nam je makaranka??? shta li je ona dobila?
Pa da Hakalu nije ebay ukinuo, ne bi bila zajebancija. Sve bi vas ona zajebo. Jer mi mu morali vratiti te stvari koje vam je poslao ili mu pare ostaviti koje ste mu dali.
eh sta bi bilo da je ili nije, to mi lici ko na onaj vic sa fizicarem , hemicarem i ekonomistom.
Srusio se avion i njih 3 jedini perzivjeli i sada na pustom otoku. Nasli neku konzervu neotvorenu i sada raspravljaju kako otvoriti konzervu.
Kaze fizicar: da je probamo baciti sa velike visine na kamen i da tako otvorimo
Kaze hemicar: da je ubacimo u more i da sol i voda stvore hrđu i tako otvorimo
Kaze ekonomista: pretpostavimo da imamo otvarač...
Sipak dobila.
hakala i dasmin vratili preko pokrenutog casea lovusu.pa od njih ni ne ocekujem nista.
al kod nekog del boy-a narucen 21.04, ebay ga maka,pokrenila case, del javio ebayu da je posla stavio i traksn number.
e sad, zohari ne pisu ime lokacije nego neke tamo brojeve,pa po guglu tablet se vozika:Guangzhou-Beijing.
3.02. pise Departure from outward office of exchange location 10010200.kaze gugl da je na carini u kini; Arrived at customs inspection. (in China) The parcel probably is going to be/was opened for inspection.
Kako sam vec ranije rekao, ne sekiram se puno ako i ne dobijem pare, ja otvorio case mirno spavam, nek odluce sta god hoce. Uostalom poslat cu njima u USA ove fine nausnice:):):)
Evo slika da se fino vidi tablet, iako me je zeznuo nije 10" nego 7", zato sam i pokrenuo case.
_Reds_ wrote:
Pa da Hakalu nije ebay ukinuo, ne bi bila zajebancija. Sve bi vas ona zajebo. Jer mi mu morali vratiti te stvari koje vam je poslao ili mu pare ostaviti koje ste mu dali.
zar ti nije jasno da je vecinu nas zabolio djon u startu za 20-30 dolara zarad zajebancije. dodushe, bilo ih je i koji su bili spremni da zijane i stotku za nekoliko komada no, opet, vecina nas su iskusni ibejashi i kupo-prodoholici
Hocu da ti kazem da bi Hakala dobro hajrovo, 30 puta koliko. Fino bi se on opario do skupine ljudih psremnih na zajebanciju.
Nista, onda odoh vam i ja prodavati tablete, po 10 dolara, a vi se zajebajite, pa cu vam poslati po privjesak sa TN.
Evo ga poslije mjesec i kusur dana upotrebe, na displayu je još uvijek folija, ovo je zadnja strana, jako fina obrada i izbor materijala, zazori minimalni.
Naručio notebook, dobio cjepanicu! Blic - 05.02.2013 11:22
Nenad Petrović (29) iz Beograda mogao je samo da se uhvati za glavu kada mu je umjesto notebooka, koji je za 12.100 dinara (oko 210 KM) kupio preko sajta "kupujemprodajem.com", stigla - cjepanica teška više od dva kilograma!
"Paket mi je stigao dan pošto sam naručio noutbuk. Kada sam otvorio, u jednom uglu video sam drvo. Odmah sam ga odneo u poštu da kažem da sam prevaren i da stopiraju novac koji sam uplatio. Paket je otvoren pred komisijom, i tamo su mi rekli da slučaj prijavim policiji. To sam i učinio, posle čega sam se vratio u poštu, gde su mi ipak rekli da oni ništa ne mogu da učine i da moraju da proslede novac", priča Petrović.
Ovim povodom on se obratio i sajtu "kupujem-prodajem".
"Na sajtu nema broja telefona, već samo imejl. Oglas preko koga sam kupio noutbuk je skinut, a dva sata pošto sam na sajtu postavio komentar o prevari, skinut je i on", objašnjava Petrović.
On kaže da mu nije jasno zašto i oni koji kupuju i oni koji prodaju imaju obavezu da ostavljaju lične podatke, kada nema nikoga ko bi reagovao.
U međuvremenu, prodavac Saša Kostić iz Bačke Topole javio se juče Petroviću i rekao da će mu vratiti novac?!
Izvini buraz, nisam znao da ces se buniti, evo pare, sve udure...
Discball wrote:Evo ga poslije mjesec i kusur dana upotrebe, na displayu je još uvijek folija, ovo je zadnja strana, jako fina obrada i izbor materijala, zazori minimalni.
Discball wrote:Evo ga poslije mjesec i kusur dana upotrebe, na displayu je još uvijek folija, ovo je zadnja strana, jako fina obrada i izbor materijala, zazori minimalni.
može link odakle si ga naručio, ako nije problem
PAZI!
Discball-u je hakala prva familija. Mozda je i ovo navlakusa
al ozbiljno tražim po netu jedan tablet sad ni sam ne znam šta hoću a još sam zbunjeniji kad vidim koliko ima tih čuda sa raznim sranjima. Znam jedino da neću da uzimam ništa ispod 1GB RAm-a.....sad koliko će interne memorije imati nije ni bitno toliko jer svakako kontam uzeti barem 16 GB SD ili micro SD karticu..hajmo reći da bih tražio nešto od incha do 9.7 incha
jel iko prati ova dešavanja po klix, focal ili pandaville i sličnih stranica da mi pošalje koji best bay link?