Ograničen sam jer nisam ograničen na "obične i normalne stvari"?Ocigledno je da si onda ogranicen, cim se ne znas zajebavati na racun obicnih i normalnih stvari
Pozdrav domovini
Ograničen sam jer nisam ograničen na "obične i normalne stvari"?Ocigledno je da si onda ogranicen, cim se ne znas zajebavati na racun obicnih i normalnih stvari
У праву си, али размишљао сам ја тад и о томе! Зашушкао бих ја то под какву буквуPM72 wrote:E moj Trocadero,
I da si oborio helikopter s parama - misliš da bi to u zdravlju i rahatluku potrošio?Prvo bi te roknuli tvoji iz komande kao svjedoka ili bi došli kakvi specijalci pa oduzeli sve pare da odnesu Rašinom sinu.
Hajd' ovo potkrijepi nekim primjerom: "Vas dvojica - u puno većem broju"Ako me iko otjera odavde to ce biti takvi likovi kao sto ste vas dvojica, naravno u puno vecem broju,jer tada ovde ne bih vidio nikakve buducnosti
helpdesk1 wrote:Ruzno je citati ove 'sale' sa obaranjem helikoptera. Moji kolege su ostavile svoju mladost, a mnogi i zivot zivot u tim kantama dovlaceci pomoc tamo gdje je to bilo nezamislivo. I da, imali su muda, OGROMNA. Svim posadama, a neki momci/ljudi su i danas zivi, se treba klanjati do zemlje. O tome mozda na nekoj novoj temi, kada se uhvati vremena.
Nekako s proljeća wrote:Za onaj voz iz 1992.... u pravu si da ga je na šinama pokretala - vukla improvizovana lokomotiva, nešto nalik na karoseriju modernijeg kamiona . Gledao sam te fotografije... mislim da je taj voz bio u funkciji na nekoj skraćenoj ruti ali ne znam tačno kojoj .
Мало је команданата који су погинули у борби прса у прса, врло врло мало.Nekako s proljeća wrote:Poginuo od eksplozije bombe , koju su mu poklonili branioci Otesa. Vrlo jednostavno kada je riječ o borbi ''prsa u prsa''.
Ali zato su nesmetano ulazile cigare i još neka roba za šverca i to preko prve linije.Repetitor wrote: Koliko me sjećanje služi,ne udje četnička čizma u Dobrinju,ne udje četnička čizma u Sarajevo,ali ostade popuhano kao da je tornado prošao kroz.Zato danas imamo,ono što imamo/nemamo...
Naši su fini,krema društva.Oni anamo tamo,su pih...kaka...
Al u k....
Pa jesi li ti imao Stazam Revolucije ? Mika Bosnic Narodni Heroj nije bacila deku na tenk nego je sa tenka svukla satorska krila koje su na tenk bacili njemacki padobranici te sami time onemogucili ga da djeluje, Mika koja je bila zarobljena je iskocila iz kolone i svukla satroska krila tako da se tenk vratio u borbu a nju su njemici to ubili.PM72 wrote:A najbolja im je fora kako se bacio na neprijateljsku bombu da zaštiti ostale saborce...baš kao i ona partizanka što je u Drvaru bacila deku na tenk pa spasila saborce.Moš' mislit' kolika je bila ta deka.