Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ti što su zabijali po 90 poena su i naveli glavne da mjenjaju pravila.
bila drugačija košarka. pogledaj na you tube kako su se izvodila slobodna bacanja. iz gaća, tako smo to mi zvali kad smo bili klinci.
Ma naša šansa je samo u šutu, koji je kroz ove pripreme bio katastrofalan, samo jednom smo došli do cifre 90. Samo tako smo i dobivali tekme kroz kvalifikacije, jer odbrana je hev... velika
Možda u ove 4 tekme nas krene bar jednom, i kako reče north, možda i dobijemo jednu.
Kompletna Srbija, sa ovim timskim duhom (sto ipak nikad nije slucaj kad su sve zvijezde tu), bi pregazila i Spaniju i Francusku, a o ostalima i da ne pricam.
španija kompletna je nešto najbolje što je evropa imala od sfrj reprezentacije početkom 90-tih godina prošlog vijeka,srbija i da je kompletna nije na nivou španije
Srbija na cetvorci ima igrace koje nijedan Spanac ne moze cuvati, i tu (kompletna) Srbija ima veliki mismatch, a i na ostalim pozicijama su skoro bare-bare, stoga bi bilo jaaako zanimljivo
zlajapravaraja wrote:Srbija na cetvorci ima igrace koje nijedan Spanac ne moze cuvati, i tu (kompletna) Srbija ima veliki mismatch, a i na ostalim pozicijama su skoro bare-bare, stoga bi bilo jaaako zanimljivo
zlajapravaraja wrote:Kompletna Srbija, sa ovim timskim duhom (sto ipak nikad nije slucaj kad su sve zvijezde tu), bi pregazila i Spaniju i Francusku, a o ostalima i da ne pricam.
I svi ovi klinci su strasno talentovani.
Ma kakvi... Dobri su, ali pretjerujes. Jos nisu dobili Litvaniju, a mislim da ce to ici tesko bez obzira na rezultat sada. Srbija je na EP dosla kao 24. selekcija (najbolja treceplasirana). Ocajne kvalifikacije i to sa Teodosicem.
zlajapravaraja wrote:Srbija na cetvorci ima igrace koje nijedan Spanac ne moze cuvati, i tu (kompletna) Srbija ima veliki mismatch, a i na ostalim pozicijama su skoro bare-bare, stoga bi bilo jaaako zanimljivo
Slusam Ivkovica na time-outu govori igracima "Lavrinovici su bacarosi pustite ih nek se bacaju a cuvajte ovog" Sto ovo onaj nas nije rekao za onog sto nas je ubio u prvom poluvremenu I kako ljudi igraju odbranu uz covjeka .. Budi uz igraca a ako mogu nek odigraju akciju i nek izbore poziciju za sut a ne da ti suta a ti stojis 2 metra od njega konstantno Nadam se da nasi gledaju ovu utakmicu ili ako ne gledaju da su negdje u prostoriji i da galame jedan na drugog !
Mustang1 wrote:Slusam Ivkovica na time-outu govori igracima "Lavrinovici su bacarosi pustite ih nek se bacaju a cuvajte ovog" Sto ovo onaj nas nije rekao za onog sto nas je ubio u prvom poluvremenu I kako ljudi igraju odbranu uz covjeka .. Budi uz igraca a ako mogu nek odigraju akciju i nek izbore poziciju za sut a ne da ti suta a ti stojis 2 metra od njega konstantno Nadam se da nasi gledaju ovu utakmicu ili ako ne gledaju da su negdje u prostoriji i da galame jedan na drugog !
Dudina filozofija je jednostavna. ..dakle;"sta smo rekli, odbrana odbrana i odbrana"
I onda mozes dovesti koga hoces. ..imas litvaniju u tri cetvrtine na 40 poena
Pa ja sam danas napisao citat covjeka koji me kosarkaski odgojio "U napadu se odmara od odbrane!" Ili ti ga u napadu uzivas i kupis plodove onoga sto uradis u odbrani .. Cesto je znao derajuci se reci "Ako neces da igras odbranu nego samo da bacas loptu na kos mars mi iz dvorane" Nasim je napad taman takav da bi mogli dobiti svaku i prosjecnu ekipu .. Ali odbranom se utakmica dobija i ako pustis igraca 2-3 metra od sebe jebo ti svoju kosarku
kapa dole za Srbiju,pobjjedili su favorita ove grupe ono sto se cinilo kao katastrofa za Srbiju (otkaz mnogih igraca koji nisu dosli) na kraju se pokazalo kao dobitna kombinacija