SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
palamuda

#876 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by palamuda »

julisiz es grant wrote:
palamuda wrote:Ovaj lik cijeli život živi ko klošar i na glasu je ko lud, motivi će više toga otkriti.
Ma jebe mi se za motiv, lik je ubio čovjeka, sigurno nije u samoodbrani, i treba da leži.
Naravno da će da leži bar 20 godina. Lik je totalni kreten i odavno mu je mjesto bilo u kavezu.
Verocious

#877 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Verocious »

Procitah komentar ispod clanka na portalu da se ovaj lik valjda posro nasred kladionice :-) :lol:
burekdzijabezmesa

#878 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by burekdzijabezmesa »

Verocious wrote:Procitah komentar ispod clanka na portalu da se ovaj lik valjda posro nasred kladionice :-) :lol:
:lol:
Neradnik

#879 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Neradnik »

Nek se sad mangup sere u celiji gdje ce lezat.Mora da su mu fino zaplesali na leđima cim cota na nogu :D
Treba mu kakvog crnca gay-a dovest da mu skine nevinost.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#880 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by -LIBERO- »

Zatvorski kapaciteti, i to jako veliki...to je ono sto ovom drustvu i drzavi treba. Ako treba i kredit dici, ako treba uvesti maksuz dodatni porez na plate samo u svrhu pravljenja novih zatvora...ili bilo koji nacin da se skupi novac za ove svrhe.

Stalno povratnici u kriminal rade iste stvari..i stalno isti likovi.
karanana

#881 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by karanana »

zna li se kako su dosli do njega? snimak neke kamere, svjedok, dojava, otisci....?

u svakom slucaju svaka cast policiji na brzom rasvjetljivanju slucaja. svaka cast. osim onih par politickih ubistava, nemamo niti jedno nerasvjetljeno ubistvo. ono prosle godine, oni su uhvatili pravog covjeka sigurno. a to sto ga je sud oslobodio, nije ni prvi ni zadnji ubica koji hoda ulicama.
zateznistub

#882 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

Verocious wrote:Procitah komentar ispod clanka na portalu da se ovaj lik valjda posro nasred kladionice :-) :lol:
Neka je, i sada ce se posrat na sred celije al od batina...
burekdzijabezmesa

#883 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by burekdzijabezmesa »

karanana wrote:zna li se kako su dosli do njega? snimak neke kamere, svjedok, dojava, otisci....?
lik sam priznO :D
dusa_raskopuša

#884 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by dusa_raskopuša »

Tako mu je to kad se fura na Blitz-a. :dance:

Nadam se samo da su uhvatili pravog krivca.
julisiz es grant

#885 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by julisiz es grant »

burekdzijabezmesa wrote:
karanana wrote:zna li se kako su dosli do njega? snimak neke kamere, svjedok, dojava, otisci....?
Ne pita to, nego kako su došli do njega. I mene fakat zanima. Policija neće to nikada službeno saopštiti, a pošto su nam novinari kite, koje to neće i ne znaju istražiti, nikada saznati nećemo :D
krater

#886 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by krater »

burekdzijabezmesa wrote:
Jes' , komsinca cula par kratkih rafala i vidjela auto kako ide preko mosta, a bilo je dosta timova na terenu, kako kazu.

Slican slucaj kao sa Danom Skrbom i ubistvom onog fotografa , 10 metara od PS (neko od komsija vidio kako bjezi). Ne bi oni nikad nasli ko je ubio da svjedoci ne jave!
memić memo

#887 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by memić memo »

karanana wrote:zna li se kako su dosli do njega? snimak neke kamere, svjedok, dojava, otisci....
Prilazni putevi ovoj crkvi pokriveni su video kamerama. Vjerujem da su ga pronašli po registarskim tablicama automobila. Prva informacija bila je o hapšenju nekog tipa iz Velešića, možda rođaka ovog idiota, možda stvarnog vlasnika auta... Pretpostavljam :-)
bordo_fan

#888 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by bordo_fan »

Treba uzeti u obzir da je tu noć zbog guste magle vidljivost bila smanjena, pogotovo u tom dijelu. (Rajlovac)
Vozio sam se par puta tom dionicom prema Vogošći, i zaista kada je magla mislim da je vidljivost
ne više od dva, tri metra.
Tako da sumnjam da su kamere ili svjedoci mogli pomoći u istrazi.
mali_balon

#889 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mali_balon »

Svasta procitah, ohladite glave, ne bi me iznenadilo da lik izadje nakon mjesec dana, da ceka sudjenje na slobodi, pa da mu kao olaksavajucu okolnostu uzmu to "ludilo", pa dobije pet godina ode na igman i iazadje nakon godinu.
Sjetite se lika koji je nedavno majku zaklao, nedugo zaitm setao po gradu.
Znaci ubuduce znamo da se slucajevi ubistava mogu rijestit u roku, hajde et 48h.

A nije mi jasno sto omara mjesecara napadate pa covjek radi svoj poso, nije on kriv sto koristi sistem
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#890 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by KatarinaKosaca »

Treba da bude suđen, treba da leži u zatvoru i istrune tamo,ali fakat ne kontam to onanisanje nad pretpostavkom o fizičkom nasilju, kao i slike sa zlobnim komentarima , prizivanje batina nad njim murije u stilu "Usraće se od batina", sem ako se ne radi o pukom sadizmu. Ipak će biti da je to :-)

Podvukoh prvu rečenicu, jer se često izvlače rečenice iz posta, pa čak i spočitava kriminalna prošlost onome ko se samo , moš mislit čuda zalaže za osnovne pretpostavke pravne države.
BHF_Manijak

#891 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by BHF_Manijak »

Zato mozda sto je to najmanje sto mozes uraditi idiotu koji je ubio neduznog covjeka, da samo 1% osjeti za ono sto je pocinio! :roll:
sorted

#892 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sorted »

KatarinaKosaca wrote:Treba da bude suđen, treba da leži u zatvoru i istrune tamo,ali fakat ne kontam to onanisanje nad pretpostavkom o fizičkom nasilju, kao i slike sa zlobnim komentarima , prizivanje batina nad njim murije u stilu "Usraće se od batina", sem ako se ne radi o pukom sadizmu. Ipak će biti da je to :-)

Podvukoh prvu rečenicu, jer se često izvlače rečenice iz posta, pa čak i spočitava kriminalna prošlost onome ko se samo , moš mislit čuda zalaže za osnovne pretpostavke pravne države.
:thumbup:

Ma mani internet razbijace. :zzzz:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#893 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Truba »

još će napraviti kakvog umjetnika od njega
mučenik umjetnik

heroj ne zločinac :D
KatarinaKosaca

#894 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by KatarinaKosaca »

neca1986 wrote:Nije to bio direktno napad na crkvu, vise bih rekao iz revolta, bijesa i mrznje prema pravoslavnom stanovnistvu i crkvi i nazalost to se slomi na policajcu. Nije ni Mevlid zapalio USA ambasadu, ali je pucao po osoblju uz revolta kao sto kaze :-)
Ko zna sta je u glavama ovakvih bolesnika... ali stvaraju nepovjerenje medju narodima, i strah za vlastitu sigurnost! :wink:
Ukazuje se jasna poruka povratnicima da nisu dobro dosli, ovakvim gestovima i vandalske napade na objekte, osoblje i stanovnistvo :thumbup: :run:

E al' generalno bezbjednosna situacija je u s*anjima u gradu cijelom,
Odakle tebi ove informacije? Sad je Nefić rekao da se još ne zna motiv, pa je vrlo drsko, opsano i zlonamjerno prije zvaničnih saznanja provalčiti ove teze, jer one samo unose nemir i smutnju. Sva je vjerovatnoća da je napada bio na policajca baš tog , a to što je tu noć čuvao crkvu puka slučajnost.. ne slučanjnost jer mu je bilo u opisu posla, ali mogao se naći čuvati tako i neki drugi nevjerski objekat. . Dakle, sa tim nacionalnim fobijama, nađi drugo mjesto ne Sarajevo. Široka ti PC :wink:
JThomas

#895 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

iz revolta prema pravoslavnom stanovništvu klošar bošnjačkog imena ubije policajca bošnjačkog imena na dužnosti iz automatske puške i navali sebi dugotrajni zatvor na vrat.

mislim većina nas se napila sinoć, al' tebe izgleda još nosa...

ovo je garant onaj debeljko ili kako već ponovo vaskrsao...
JThomas

#896 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

što zadamfa nešto odjednom...

evo koliko ti priča ima smisla

Image
KatarinaKosaca

#897 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by KatarinaKosaca »

neca1986 wrote:Pa i Mevlid nasao pucati po USA ambasadi i zaposlenim bosnjacima u istoj. Sto nije otisao u USA i tamo pucao :-) :-)
Niđe veze ili što bi rekao @madner logika ti nije jača strana....Ne lupetaj živ bio (ovo ne volim inače ovim riječnikom pisati), ali kad je u pitanju dizanje nacionalnih tenzija, namjerno i svjesno demoniziranje Sarajeva u tom smislu, moram
julisiz es grant

#898 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

JThomas wrote:iz revolta prema pravoslavnom stanovništvu klošar bošnjačkog imena ubije policajca bošnjačkog imena na dužnosti iz automatske puške i navali sebi dugotrajni zatvor na vrat.

Ovo je nermin.padež ili Veliko stopalo, salonac koji se prvo pravi fin, ali se brzo razotkrije i popije ban
julisiz es grant

#899 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

julisiz es grant wrote:
JThomas wrote:iz revolta prema pravoslavnom stanovništvu klošar bošnjačkog imena ubije policajca bošnjačkog imena na dužnosti iz automatske puške i navali sebi dugotrajni zatvor na vrat.

Ovo je nermin.padež ili Veliko stopalo, salonac koji se prvo pravi fin, ali se brzo razotkrije i popije ban
A možebit da se zvao i debeljko, uglavnom, nedavno je na temi o osudi Milana Lukića isto ovako nekakve gluposti pisao, sa ovim smajlijima što trče i kolutaju očima, vidi mu se "stil" iz aviona.
JThomas

#900 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

mislim da je sve to isti lik.
Locked