Mausa jesam kupio al je maus, tako da kazem, jadan u svoj ovoj zbrci WG-a, tenk koji je mozda najgore prosao u svim ovim patchevima i nabrijavanju igre .
Ima jako solidan top, na VK 45 02 B nisam uopste koristio zlato dok sam grindao preciznost fenomenalna jednostavno top koji na Tier IX pravi razliku i cini ga extra tenkom uz pomoc solidnog oklopa ali na Tier X taj top vec gubi smisao jer nista posebno ne kompenzira se na Mausu .
Ima se tog nekog oklopa ali dio izmedju gusjenica tj. donja ploca kao i dio na kupoli buse cak i devetke bez zlata a sa zlatom da ne pricamo, spor je i ogroman, savrsena meta za artiljeriju kao i ove TD-ove koji ti prepolove HP svejedno sto ga imas i 3000, pocesto ostanes sam pa te cak i tier VIII moze toliko nazivcirati da automatski zatvoris igru, hebe ga ta medalja koju svi jure pa kad se vidi Maus na mapi svi jur da mu skinu skalp, jednostavno Maus, po meni, u random bitkama nema mjesto.
U klanskim na pojedinim mapama ima ulogu ali u random je bolje ne ici, uloga Mausa je da zaustavi neku od strana i da prima pogotke, da kupuje vrijeme i ako moze nije lose i da koga pogodi koji put ili ubije .
Ja sam odigrao sa svojim 2 partije cini mi se i bilo mi sasvim dovoljno, a ovo ostalo sam se nagledao od ostalih kao i naslusao

.
JA sam ga samo kupio da imam "legendu od tenka" u garazi

.