Regrutacija za WORLD OF TANKS

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Naslovnica

#876 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Naslovnica »

Co0l wrote:
Naslovnica wrote:Tačno ne treba vikendom igrati i gubiti vrijeme.
Od 10 partija, u 9 me zapadnu IDIOTI koji poginu u roku od 4 minute.
Sada sam im j*bo majku na chatu, na tečnom bosanskom.
Pa fakat, kose počupah!
:place1:
Tvoji protivnici se onda ne bi slozili sa time,njima su onda od 10 partija u 9 zapali levati koje su brzo pobili :D
Znam i shvatam.
Odigram 20, 10/10.
Iz krajnosti u krajnost.
Ili nas oderu, ili ih oderemo, nigdje sredine, taktike, igre. Sve retardi.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#877 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by japin_mutapi »

a zato ja ginem odmah
jal prvi jal iza prvog

drama
Co0l

#878 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Co0l »

japin_mutapi wrote:a zato ja ginem odmah
jal prvi jal iza prvog

drama
Budes li vozio ruske tenkove odrecu te se javno na temi o Siriji :D :D
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#879 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by japin_mutapi »

Co0l wrote:
japin_mutapi wrote:a zato ja ginem odmah
jal prvi jal iza prvog

drama
Budes li vozio ruske tenkove odrecu te se javno na temi o Siriji :D :D
vozim švapske tenkove i američku artiljeriju
sema911s

#880 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by sema911s »

Image
Image

Image
Image

da se malo pofalim mozel ko bolje i vise sa prackom
Warashii

#881 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Warashii »

Kad se vec hvalimo :)

Image

Sa stock motorom :P . A sta bi tek bilo da smo pobjedili :) .
sema911s

#882 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by sema911s »

premium je cudo,., jbga vrijedi svake marke,.,

neko kaze ti top tier tenkovi ne zaradjuju,.,al kada pogledas malo bolje il kad pocnes da malo bolje igras,,.

nego pitanje za malog leoparda,.,vk1602 kako sa njim izac na kraj, ., problem vecinom te ubacuje sa tier 5-6 nekad i 7,., e sa njima nemozes pasivnog scouta igrat,., jer te lahko vide,., brz dovoljno nisam i okretan,., top 4 tier onako probija dosta sa strane dok ovaj sa klipom saspes sve metke i 16 sekundi cekaj ,., nije ko komarac pz 1c,., a nije ko francuzi iz sedamdesetih,.,
Warashii

#883 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Warashii »

Mah ne zaradjuju malo sutra ja dok sam grindao ovaj tenk nisam posezao za T34 i skupio sam na kraju sasvim dovoljn o da kad ga prodam kupim Maus-a .
Pored T54 jedan od naboljih Tier IX koji sam igrao .
E ne bi ti znao to oko Lea, nsiam igrao to al nam taj osjecaj bespomocnosti i kad jednostavno ne nas sta je u stvari zadatak tvom tenku, cini mi se da sam sa T21 bio na istim mukama, al jbga pokrijem se usima i dam sve od sebe sto nam da ga sto prije preskocim :) .
sema911s

#884 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by sema911s »

ma krivo mi vecinu tenkova sam skonto,.al ovaj,., krenem naprijed kv2 me malehnim topom otpuse,. sinoc me je tako prepo kad je opalio name,.,

ja sam sebe pocastio sa 2 miliona silver pretvorio u gold granatle,. joj miline sa e75,., i onako je cudoviste,.,jos kada pocne busit sve sprijeda,., sinoc sam t95 kako neznam sprijeda probusio tip odma u rikverc,.,

ja nesto neigram cesto,. nisam bogzna nesto dobar al jos par dana i e100,., free ex se skupilo pa ce zanji top odmah,.,
Creasy

#885 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Creasy »

Warashii wrote:Mah ne zaradjuju malo sutra ja dok sam grindao ovaj tenk nisam posezao za T34 i skupio sam na kraju sasvim dovoljn o da kad ga prodam kupim Maus-a .
Pored T54 jedan od naboljih Tier IX koji sam igrao .
E ne bi ti znao to oko Lea, nsiam igrao to al nam taj osjecaj bespomocnosti i kad jednostavno ne nas sta je u stvari zadatak tvom tenku, cini mi se da sam sa T21 bio na istim mukama, al jbga pokrijem se usima i dam sve od sebe sto nam da ga sto prije preskocim :) .

Vidim da si već kupio Mausa, kakav je? Ja ću ga otključati za koji dan, ali nemam keša sad... jbg sve potrošio na ovim sniženjima, pa mi je deppo (morao sam napisati ovako jer mi napisa "no links" :D ) pun ko onaj švapski u "Valter brani Sarajevo"... :D
Last edited by Creasy on 08/01/2014 10:16, edited 1 time in total.
sema911s

#886 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by sema911s »

maus je dobar da primas udarce i ako imas dobar tim da te stiti,., nagledo sam se misica koji ostanu sami,. ima on mnogo hp,. al dok okrens kupolu ovaj vec dva kruga oko tebe
Warashii

#887 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Warashii »

Mausa jesam kupio al je maus, tako da kazem, jadan u svoj ovoj zbrci WG-a, tenk koji je mozda najgore prosao u svim ovim patchevima i nabrijavanju igre .
Ima jako solidan top, na VK 45 02 B nisam uopste koristio zlato dok sam grindao preciznost fenomenalna jednostavno top koji na Tier IX pravi razliku i cini ga extra tenkom uz pomoc solidnog oklopa ali na Tier X taj top vec gubi smisao jer nista posebno ne kompenzira se na Mausu .
Ima se tog nekog oklopa ali dio izmedju gusjenica tj. donja ploca kao i dio na kupoli buse cak i devetke bez zlata a sa zlatom da ne pricamo, spor je i ogroman, savrsena meta za artiljeriju kao i ove TD-ove koji ti prepolove HP svejedno sto ga imas i 3000, pocesto ostanes sam pa te cak i tier VIII moze toliko nazivcirati da automatski zatvoris igru, hebe ga ta medalja koju svi jure pa kad se vidi Maus na mapi svi jur da mu skinu skalp, jednostavno Maus, po meni, u random bitkama nema mjesto.
U klanskim na pojedinim mapama ima ulogu ali u random je bolje ne ici, uloga Mausa je da zaustavi neku od strana i da prima pogotke, da kupuje vrijeme i ako moze nije lose i da koga pogodi koji put ili ubije .
Ja sam odigrao sa svojim 2 partije cini mi se i bilo mi sasvim dovoljno, a ovo ostalo sam se nagledao od ostalih kao i naslusao :) .
JA sam ga samo kupio da imam "legendu od tenka" u garazi :) .
Creasy

#888 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Creasy »

Kad sam prvi put ušao u igru (davne 2012.god) :D rekao sam sebi, Mausa moram imati! I zato sam krenuo na tu liniju, iako sam igrajući dobio negativne informacije o njemu, upoređujući ga sa drugim desetkama. Meni ionako ne odgovaraju spori tenkovi, jer i sa VK4502B se mučim, a mogu misliti sa Mausom... U klanskim ga takođe vrlo rijetko koriste, uglavnom su to ovi brži napadački tenkovi, šaržeraši... osim kad se brani teritorija, pa da zaustavi stranu ili blokira prolaz... Ali Maus je Maus, što reče jedan moj kolega iz klana. :D
mirsek

#889 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by mirsek »

Creasy wrote:Kad sam prvi put ušao u igru (davne 2012.god) :D rekao sam sebi, Mausa moram imati! I zato sam krenuo na tu liniju, iako sam igrajući dobio negativne informacije o njemu, upoređujući ga sa drugim desetkama. Meni ionako ne odgovaraju spori tenkovi, jer i sa VK4502B se mučim, a mogu misliti sa Mausom... U klanskim ga takođe vrlo rijetko koriste, uglavnom su to ovi brži napadački tenkovi, šaržeraši... osim kad se brani teritorija, pa da zaustavi stranu ili blokira prolaz... Ali Maus je Maus, što reče jedan moj kolega iz klana. :D
Imam SU-85, SU-100 i SU-152 TD i A-44 medium tank. Koji su vasi prijedlozi za daljim razvijanjem i kupovinom ?
Last edited by mirsek on 08/01/2014 12:19, edited 1 time in total.
madtv

#890 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by madtv »

mirsek wrote: Imam SU-85, SU-100 i SU-152 TD i A-44 medium tank. Koji su vas prijedlozi za daljim razvijanjem i kupovinom ?
nastavi sa SU-152 prema Object 704, pa do kraja...
Creasy

#891 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Creasy »

mirsek wrote:
Creasy wrote:Kad sam prvi put ušao u igru (davne 2012.god) :D rekao sam sebi, Mausa moram imati! I zato sam krenuo na tu liniju, iako sam igrajući dobio negativne informacije o njemu, upoređujući ga sa drugim desetkama. Meni ionako ne odgovaraju spori tenkovi, jer i sa VK4502B se mučim, a mogu misliti sa Mausom... U klanskim ga takođe vrlo rijetko koriste, uglavnom su to ovi brži napadački tenkovi, šaržeraši... osim kad se brani teritorija, pa da zaustavi stranu ili blokira prolaz... Ali Maus je Maus, što reče jedan moj kolega iz klana. :D
Imam SU-85, SU-100 i SU-152 TD i A-44 medium tank. Koji su vasi prijedlozi za daljim razvijanjem i kupovinom ?

Ne znam šta će ti SU-85 i SU-100, ako si već kupio SU-152? Mislim, dobri su to TD-ovi, ali bolje ti je tu posadu prebaciti na novi tenk koji kupiš u toj liniji... Ja trenutno imam Object 704 i kad kupim Obj. 268, fino prodam 704 i prebacim posadu na 268. Tako svi rade, jer šteta je voziti neki dobar tenk za lošom posadom.
A što se prijedloga tiče, sve zavisi kakve tenkove voliš... Recimo meni je dobar Bat-Chat, Centurion 7/1, pa i Jagdtiger... ima strašnih tenkova...
Naslovnica

#892 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Naslovnica »

Trenutno sa ISU-152 i BL-10 j*bem mamu odreda.
:D
Don Zivconi

#893 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Don Zivconi »

Naslovnica wrote:Trenutno sa ISU-152 i BL-10 j*bem mamu odreda.
:D
slazem se hihi
mirsek

#894 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by mirsek »

Ja igram SU152 sa top gunom 122mm i dobar je, nosi se frontalno sa svim vozilima do tier 8 osim T29 koji je pravo jeben za probit i one AT serije koje mozes naprijed probiti samo ako ih naciljas u onu malu kupolu na vrhu.
Dok sam igrao sa 152mm uzmem lagano HE granate i derem cak i tier 9 sprijeda naravno sa 280-400 dmg u prosjeku.

Znaci mogu posudu sa ovog TD sa svim perkovima i XP prebacit na ISU152 kad ga jednom kupim ?
Creasy

#895 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Creasy »

mirsek wrote:Ja igram SU152 sa top gunom 122mm i dobar je, nosi se frontalno sa svim vozilima do tier 8 osim T29 koji je pravo jeben za probit i one AT serije koje mozes naprijed probiti samo ako ih naciljas u onu malu kupolu na vrhu.
Dok sam igrao sa 152mm uzmem lagano HE granate i derem cak i tier 9 sprijeda naravno sa 280-400 dmg u prosjeku.

Znaci mogu posudu sa ovog TD sa svim perkovima i XP prebacit na ISU152 kad ga jednom kupim ?

Naravno, samo će ti u početku biti na 90% (sem ako ne želiš da bacaš zlato)...
sema911s

#896 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by sema911s »

Image
Image

malo cudovistee
Yapi Yapo

#897 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Yapi Yapo »

Valja li čemu onaj D.W. 2, njemački heavy tenk, on mi je sljedeći za otključavanje. :D
Yapi Yapo

#898 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Yapi Yapo »

Šta je ovo sve pomrlo :oops:

Idem sad preko Matilde do Churchilla 1 i preko T-28 do KV-1.
Stihy

#899 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Stihy »

Ljudi jel iko ikad prodao acc, moj se suši već godinu?

Sent from my SGP321 using Tapatalk
sema911s

#900 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by sema911s »

Stihy wrote:Ljudi jel iko ikad prodao acc, moj se suši već godinu?

Sent from my SGP321 using Tapatalk
jesam ja za 10 € prije godinu dvije,., stim ako ko iz wg to vidi sazna dobijes ban na taj racun,.,.

al danas da prodas acc ttrebas imat dobar score na njemuu i mnogo tenkica i dzidza
Post Reply