znaci, samo nastavljam s dosadasnjom politikomArturo B wrote:Vanilla evo pisacu ti ja govore, vodicemo proustasku politiku
Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavidovići
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#876 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
- fatamorgana
#877 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
TRST JE NAŠ!plain vanilla wrote:znaci, samo nastavljam s dosadasnjom politikomArturo B wrote:Vanilla evo pisacu ti ja govore, vodicemo proustasku politiku
- plain vanilla
#878 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
joj Fato, nista nisi upratio..cojk je usmjerava..sve do Srbijefatamorgana wrote:A ko Dženy usmjerava da prostiš .....plain vanilla wrote: ne mogu ja, moram imati cojka da me usmjerava
- Arturo B
#879 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Naravno, zasto izmisljati toplu vodu. Za par godina bicemo zivuce legende hrvatskog korpusa u BIH, a ako bude srece i imat cemo jednu od posjecenijih tema na Poskokuplain vanilla wrote:znaci, samo nastavljam s dosadasnjom politikomArturo B wrote:Vanilla evo pisacu ti ja govore, vodicemo proustasku politiku
Last edited by Arturo B on 04/09/2012 02:08, edited 1 time in total.
- fatamorgana
#880 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Joj pa kad bi ja sve pratio gdje bi mi kraj bio ..... da prostiš,plain vanilla wrote:
joj Fato, nista nisi upratio..cojk je usmjerava..sve do Srbije
- plain vanilla
#881 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
imala sam ja vec iskustvo s Poskokovcima..sve nam ide na rukuArturo B wrote:Naravno, zasto izmisljati toplu vodu. Za par godina bicemo zivuce legende hrvatskog korpusa u BIH, a ako bude srece i imat cemo jednu od posjecenijih tema na Poskokuplain vanilla wrote:
znaci, samo nastavljam s dosadasnjom politikom![]()
ima da zamijenim Babinu Elviru, hrvatsku kraljicu
-
AaronB
#882 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Arturo B wrote:Naravno, zasto izmisljati toplu vodu. Za par godina bicemo zivuce legende hrvatskog korpusa u BIH, a ako bude srece i imat cemo jednu od posjecenijih tema na Poskokuplain vanilla wrote:znaci, samo nastavljam s dosadasnjom politikomArturo B wrote:Vanilla evo pisacu ti ja govore, vodicemo proustasku politiku
![]()
- Arturo B
#883 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Ja sam tamo pokusao pisati i odustao nakon pola sata. Vidjao sam sve i svasta, pokusavao diskutirati sa raznim vrstama ludjaka, spodoba i opcenito perverznjaka ali onako nesto nisam dozovio. Masovna lobotomija jebote.plain vanilla wrote:imala sam ja vec iskustvo s Poskokovcima..sve nam ide na rukuArturo B wrote:Naravno, zasto izmisljati toplu vodu. Za par godina bicemo zivuce legende hrvatskog korpusa u BIH, a ako bude srece i imat cemo jednu od posjecenijih tema na Poskokuplain vanilla wrote:
znaci, samo nastavljam s dosadasnjom politikom![]()
![]()
- fatamorgana
#884 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Jel' se vi to nešto dogovarate bez mene, 
- plain vanilla
#885 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
moja su iskustva druga vrste..dolazili su oni ovamo..Arturo B wrote:Ja sam tamo pokusao pisati i odustao nakon pola sata. Vidjao sam sve i svasta, pokusavao diskutirati sa raznim vrstama ludjaka, spodoba i opcenito perverznjaka ali onako nesto nisam dozovio. Masovna lobotomija jebote.plain vanilla wrote:
imala sam ja vec iskustvo s Poskokovcima..sve nam ide na ruku![]()
a i jedan je idiot tamo pisao gluposti o meni(iako ja tamo nikad nisam registrovana bila) ..i neces vjerovati u istom stilu kao onaj danas-da se vratim svojim hrvatskim korijenima i sl gluposti
- plain vanilla
#886 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
pa ja tebi predlozih da me zenis, a ti nesto zanovijetasfatamorgana wrote:Jel' se vi to nešto dogovarate bez mene,
- Arturo B
#887 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Ako neces ti, hoce druga trifatamorgana wrote:Jel' se vi to nešto dogovarate bez mene,
- fatamorgana
#888 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Čekaj malo, jeste da je ovo tema o polikiti al' .....plain vanilla wrote:pa ja tebi predlozih da me zenis, a ti nesto zanovijetasfatamorgana wrote:Jel' se vi to nešto dogovarate bez mene,
- Arturo B
#889 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Ja sam jednom iz dosade pokusao tipkati tamo i to prilicno blagih i pomirljivih stavova. Poslije sam isao na saljevanje straveplain vanilla wrote:moja su iskustva druga vrste..dolazili su oni ovamo..Arturo B wrote:Ja sam tamo pokusao pisati i odustao nakon pola sata. Vidjao sam sve i svasta, pokusavao diskutirati sa raznim vrstama ludjaka, spodoba i opcenito perverznjaka ali onako nesto nisam dozovio. Masovna lobotomija jebote.plain vanilla wrote:
imala sam ja vec iskustvo s Poskokovcima..sve nam ide na ruku![]()
a i jedan je idiot tamo pisao gluposti o meni(iako ja tamo nikad nisam registrovana bila) ..i neces vjerovati u istom stilu kao onaj danas-da se vratim svojim hrvatskim korijenima i sl gluposti
- plain vanilla
#890 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
da skratimo, ko me zeni i kad, nemamo puno vremena 
- Arturo B
#891 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Teska srca ovo govorim ali tvoje srce ocito pripada udarniku Fatamorgani. Povlacim se iz utrke 
- It_is_a_Leclerc
#892 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
E našli ste gdje ćete tipkati. Par notornih alkoholičara. Forum im je tako posjećan da nije ni među 400 u BiH.
Korisnije bi bilo diskutovati za kolonijom babuna sa sifilisom, nego sa tih par "posjetioca" dotičnog foruma.
Nego, zamoliJo bih da se ovdje ne vode kontra-diverzione rasprave koje imaju u cilju miniranje svijetle, mudre, blistave i nadasve zrele kandidature dražesne Đenane za mjesto u OV.
Korisnije bi bilo diskutovati za kolonijom babuna sa sifilisom, nego sa tih par "posjetioca" dotičnog foruma.
Nego, zamoliJo bih da se ovdje ne vode kontra-diverzione rasprave koje imaju u cilju miniranje svijetle, mudre, blistave i nadasve zrele kandidature dražesne Đenane za mjesto u OV.
- fatamorgana
#893 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Pa dobro, može i tako,plain vanilla wrote:da skratimo, ko me zeni i kad, nemamo puno vremena
- Arturo B
#894 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Sta cu, volim sve da probamIt_is_a_Leclerc wrote:E našli ste gdje ćete tipkati. Par notornih alkoholičara. Forum im je tako posjećan da nije ni među 400 u BiH.![]()
![]()
- plain vanilla
#895 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
ijepo moje nagodno, jesi vidio kako se Arturo odmah povuce iz utrke za zenidbu...a sve muskarci junacinefatamorgana wrote:Pa dobro, može i tako,plain vanilla wrote:da skratimo, ko me zeni i kad, nemamo puno vremena
samo im spomenes zenidbu, i to je to
to cu zapamtiti za kampanju
- Arturo B
#896 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Pa kad si iskoristila univerzalni znak u svijetu muskaraca da je vrijeme zaplain vanilla wrote:ijepo moje nagodno, jesi vidio kako se Arturo odmah povuce iz utrke za zenidbu...a sve muskarci junacinefatamorgana wrote:Pa dobro, može i tako,plain vanilla wrote:da skratimo, ko me zeni i kad, nemamo puno vremena![]()
samo im spomenes zenidbu, i to je to
to cu zapamtiti za kampanju
- fatamorgana
#897 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Urođeni atavistiĆki strah od nepoznatog,plain vanilla wrote: samo im spomenes zenidbu, i to je to
- plain vanilla
#898 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
ne zna on da se ja 'vako udajem svako malofatamorgana wrote:Urođeni atavistiĆki strah od nepoznatog,plain vanilla wrote: samo im spomenes zenidbu, i to je to
sta uradismo Dzenani od teme, gluho bilo
- fatamorgana
#899 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Ma ona sad spava snom pravednika,plain vanilla wrote:
sta uradismo Dzenani od teme, gluho bilo
- Tkd
#900 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Dok drugi pametuju a ništa ne poduzimaju kao i većina