nek si je vala otkrijo. bila je ofirna. hotjela bi da svoje dupe uvali u esov djip, da odvrne cecu, ruku izbaci kroz prozor i da se vozika po gradu, da je vidi raja...e nemere, mala moja, nije to eso kupijo za vozikanje po gradu. terenac je to, samo za sume i planinestarisalko wrote: Poceo si ko ona sponzorusa Helena sto se raspitivala koje i staje,mislila se Essu uvalit i trosit mukom zaradjeno,
oprosti al nemeres znat
Esed Radeljaš - lik i djelo
-
hizo ramidovic
#876 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo
- Banksy
#877 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo
Kad smo Suljagiću oprostili, možemo i EssU ..._BataZiv_0809 wrote:Cek, de uputite me kako je to izveo?
Kandidat za skupstinu KS, sad odjednom u BPK
- Helena2014
#878 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo
Ako ne umijete civilizirano razgovarati, to je vaš problem.hizo ramidovic wrote:nek si je vala otkrijo. bila je ofirna. hotjela bi da svoje dupe uvali u esov djip, da odvrne cecu, ruku izbaci kroz prozor i da se vozika po gradu, da je vidi raja...e nemere, mala moja, nije to eso kupijo za vozikanje po gradu. terenac je to, samo za sume i planinestarisalko wrote: Poceo si ko ona sponzorusa Helena sto se raspitivala koje i staje,mislila se Essu uvalit i trosit mukom zaradjeno,
oprosti al nemeres znat
Al što se mene tiče, uvrijedili ste me svojim načinom
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#879 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo
ne ne ne nemre tako Banksy ...to je jeno bogohuljenjeBanksy wrote:Kad smo Suljagiću oprostili, možemo i EssU ..._BataZiv_0809 wrote:Cek, de uputite me kako je to izveo?
Kandidat za skupstinu KS, sad odjednom u BPK
Esso a.s. će oprostiti nama!
-
hizo ramidovic
#880 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo
spusti malo loptu, opusti se...Helena2014 wrote: Ako ne umijete civilizirano razgovarati, to je vaš problem.
Al što se mene tiče, uvrijedili ste me svojim načinom
nije sve tako crno ni ozbiljno kako izgleda...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#881 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo
E golemo!
Esed Radeljas ministar privrede. Apsurdistan na steroidima
- jao_situacije
#882 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo
Ne hulii Batane čoik će od BeGte preciznog napravit mUtinacijonalnu kompaniju, vićeš ti šta će da bidne od Gž za 4 godine._BataZiv_0809 wrote:E golemo!![]()
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#883 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo
ko je sarajvu kriv što očera taku veličinu ko što je eso
sad če goražde da se gradi i napreduje a sarajvo če postat rupa obična
tako nam i treba kad nismo znali cjenit šta smo imali u vidu ese i njegovog đipeta
selim se u goražde
sad če goražde da se gradi i napreduje a sarajvo če postat rupa obična
tako nam i treba kad nismo znali cjenit šta smo imali u vidu ese i njegovog đipeta
selim se u goražde
-
pedeset
#884 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo
Mi građani KS smo krivi što smo dozvolili da ova moralna gromada, ogroman intelektualac ode u drugi kanton. Sad će Goražde procvjetati a mi kad nismo znali cijeniti njegovu ekselenciju Esu i ne zaslužujemo bolje. Blago Goraždu po sto puta.
- jazzer
#885 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo
Tako je godinama bilo i sa drugim velikanima. Sarajevo im postane malo, tijesno pa idu odavde..Tako i Esso...pedeset wrote:Mi građani KS smo krivi što smo dozvolili da ova moralna gromada, ogroman intelektualac ode u drugi kanton. Sad će Goražde procvjetati a mi kad nismo znali cijeniti njegovu ekselenciju Esu i ne zaslužujemo bolje. Blago Goraždu po sto puta.
Svjetski co'ek
- stakasa
#886 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo
Svaka cast Gorazdu ali je problem sto nemaju medijalnu infrastrukturu pa cemo ostat uskracenijazzer wrote:Tako je godinama bilo i sa drugim velikanima. Sarajevo im postane malo, tijesno pa idu odavde..Tako i Esso...pedeset wrote:Mi građani KS smo krivi što smo dozvolili da ova moralna gromada, ogroman intelektualac ode u drugi kanton. Sad će Goražde procvjetati a mi kad nismo znali cijeniti njegovu ekselenciju Esu i ne zaslužujemo bolje. Blago Goraždu po sto puta.![]()
Svjetski co'ek
- JoseMujica
#887 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo
ništa drugo braćo i sestre no za Essom a.s. na Drinu
-
hizo ramidovic
#888 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo
esov odlazak u gorazde samo zlo namjerni ljudi, puni zavisti i zlobe, tumace kao odlazak za foteljom.
eso odlazi u bpk da pomogne tom napacenom narodu, da pomogne povratak jer ce sigurno svaki pametan i razuman cojk ici tamo gdje ide jedan magistar ekonomski nauka.
eso odlazi u bpk da pomogne tom napacenom narodu, da pomogne povratak jer ce sigurno svaki pametan i razuman cojk ici tamo gdje ide jedan magistar ekonomski nauka.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#889 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo
hahahahahizo ramidovic wrote:esov odlazak u gorazde samo zlo namjerni ljudi, puni zavisti i zlobe, tumace kao odlazak za foteljom.
-
Iker C
#890 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo
Sarajevo te zaboraviti neće Esede Radeljaše.
-
hizo ramidovic
#891 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo
nece ni eso zaboravit sarajvo.Iker C wrote:Sarajevo te zaboraviti neće Esede Radeljaše.
kad zavrsi poso u gorazdu i napravi ekonomski buum od tog gradica, eso ce se vratit da konacno i sarajvo digne iz pepela...
- frontalni_kokuz
#892 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo
u Goraždu narod viče dobrodošo prešjeniče.
Plakat cete vi u SK za magistrom.
- biske
#893 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo
nek se ne vraca dok ne doktorira.frontalni_kokuz wrote:u Goraždu narod viče dobrodošo prešjeniče.
- JoseMujica
#894 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo
jebga zato smo ga trebali u Travnik poslat...al haj blizu mu je iz Goražda u Neu Markt skoknutbiske wrote:nek se ne vraca dok ne doktorira.frontalni_kokuz wrote:u Goraždu narod viče dobrodošo prešjeniče.
- Zeljoooo
#895 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo
Pa EssaA ce doktorirati preko interneta. Moderan je to civjek. Taj kapacitet nema vremena vucati se po fakutetima. Mada ima dobro auto pa moze brzo ukoliko bude bilo potrebe do studenste da ovjeri semestar i pokupi potpise.JoseMujica wrote:jebga zato smo ga trebali u Travnik poslat...al haj blizu mu je iz Goražda u Neu Markt skoknutbiske wrote:nek se ne vraca dok ne doktorira.frontalni_kokuz wrote:u Goraždu narod viče dobrodošo prešjeniče.
- dječak sa šibicama
#896 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo
Uvijek su najveci medju nama odlazili iz Sarajeva... Andric, Prelog, Radeljas...
- jao_situacije
#897 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo
Pokrećem petiSiju da se u programske šeme ućera i skupšćina BPK, oču da ćujem ekselencije i gospodu Essa na talavizoru kako uvodi red u Gž nemere se vako izdurat bez njegovih sentencija. Ukinite ZMBT hoćemo Essa!
-
StupskaBitanga
#898 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo
ima RTV BPKjao_situacije wrote:Pokrećem petiSiju da se u programske šeme ućera i skupšćina BPK, oču da ćujem ekselencije i gospodu Essa na talavizoru kako uvodi red u Gž nemere se vako izdurat bez njegovih sentencija. Ukinite ZMBT hoćemo Essa!
- JoseMujica
#899 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo
dječak sa šibicama wrote:Uvijek su najveci medju nama odlazili iz Sarajeva... Andric, Prelog, Radeljas...
najaći smo po odlivu mozaka u Ojropi
- AcaLukas
#900 Re: Esed Radeljaš - lik i djelo
Kad se nasi uvjek pljuju, eno na temi o Merlinu