Savović je taj što je igrao za CG, on će se vjerovatno priključiti u SlovenijiIt_is_a_Leclerc wrote:
Tu su Omić, Pašalić, pa onaj lik iz Crne Gore kojeg opasno naši skautiraju, uvijek mu ime zaboravim. Uglavnom, imamo tim koji se još gradi. To ne ide preko noći, već treba minimalno godina-dvije da se izgradi jedna vrlo dobra baza kvalitetne evropske košarkaške momčadi. Nažalost, naši ljudi misle da, sad kad je Petrović tu, sve se odjednom mijenja i odmah ima da Špance držimo u šaci do 4 / 4. Strpljenja - i nama, i njima.
I ja ugledah Konakovića. U suštini on ima funkciju - menadžera reprezentacije. Strah me i pomisliti čime se taj zapravo bavi.
Inače, sad sam gledao ponovo utakmicu, i nisam isprva primjećivao urnebesni komentar Aleksandra Babića. Koliko god mi Majer bio drag kao komentator , Babić je presmiješan. Kaže : "Sportski pozdrav dragi gledatelji.."![]()
Pašalić i Gordić će se oporaviti i eto nas odma smo jači
Treba prvo da se odradi 2-3 dobre sezone u mlađim kategorijama i pa da se nečemu imamo nadati.
Omić vidjećemo, teško da će njega Slovenci nama pustati
Ma neka Dina, on je doveo Haruna
Aco Babić nije dobar
Aco ostaje do Eurobasket, za dalje ko zna.ultima_palabra wrote:
Jedino me brine situacija kada Aco napusti klupu, ko god da bude selektor mijenjaće filozofiju iz korijena... taj prelaz bi mogao biti bolan.
Ja bi onog Velića iz Širokog kad Aco ode
Ma nek Aco i Harun postave dobre temelje , onda ko god uzme za dalje će to nekako voditi