BiH, kvalifikacije za EP 2013

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
legenda reala

#876 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by legenda reala »

It_is_a_Leclerc wrote:
Tu su Omić, Pašalić, pa onaj lik iz Crne Gore kojeg opasno naši skautiraju, uvijek mu ime zaboravim. Uglavnom, imamo tim koji se još gradi. To ne ide preko noći, već treba minimalno godina-dvije da se izgradi jedna vrlo dobra baza kvalitetne evropske košarkaške momčadi. Nažalost, naši ljudi misle da, sad kad je Petrović tu, sve se odjednom mijenja i odmah ima da Špance držimo u šaci do 4 / 4. Strpljenja - i nama, i njima.

I ja ugledah Konakovića. U suštini on ima funkciju - menadžera reprezentacije. Strah me i pomisliti čime se taj zapravo bavi.

Inače, sad sam gledao ponovo utakmicu, i nisam isprva primjećivao urnebesni komentar Aleksandra Babića. Koliko god mi Majer bio drag kao komentator , Babić je presmiješan. Kaže : "Sportski pozdrav dragi gledatelji.." :lol: :lol:
Savović je taj što je igrao za CG, on će se vjerovatno priključiti u Sloveniji 8)
Pašalić i Gordić će se oporaviti i eto nas odma smo jači :P
Treba prvo da se odradi 2-3 dobre sezone u mlađim kategorijama i pa da se nečemu imamo nadati.

Omić vidjećemo, teško da će njega Slovenci nama pustati :-) , džaba što je on odbio Slovensku reprezentaciju, neće to ići tako lahko košto smo mi mislili :wink:

Ma neka Dina, on je doveo Haruna :mrgreen:

Aco Babić nije dobar :lol: :lol: , on nije ni jednom povisio tona, Vlado je doktor nauka, i ne znam koji đavo Belmin stavlja Babića da komentariše :roll:
ultima_palabra wrote:
Jedino me brine situacija kada Aco napusti klupu, ko god da bude selektor mijenjaće filozofiju iz korijena... taj prelaz bi mogao biti bolan.
Aco ostaje do Eurobasket, za dalje ko zna.
Ja bi onog Velića iz Širokog kad Aco ode 8)

Ma nek Aco i Harun postave dobre temelje , onda ko god uzme za dalje će to nekako voditi :wink:
ZV Keli

#877 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by ZV Keli »

Prvim poluvremenom sam izuzetno zadovoljan i to je prava igra,drugo razocaravajuce jedva smo zadrzali prednost ali to je sport,mi nedavno Gruziji tako uradili juce nama Rumuni.

Sto se kaze rezultat brisi,pobjedu pisi i to je to.
phillie

#878 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by phillie »

Ne znam, mene je "kupio" sa recenicom na pocetku utakmice: "...sve nas koji volimo ovu reprezentaciju"...da je to rekao Marjan, sasvim normalno, ali od Babica (mada mi je lik uvijek realan bio) bas je lijepo cuti... :thumbup: :bih:

Sto se utakmice tice, pisi dva boda, drugo poluvrijeme dooobro izanalizirati (nije valjda da im je nestanak struje toliko naskodio :D ), pa u Litvu po pobjedu od jednog kosa razlike, cisto da nam jedu zivce kao i u dosadasnjim utakmicama...

Volim te BiH!
p206

#879 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by p206 »

crkvice wrote:Ne znam, mene je "kupio" sa recenicom na pocetku utakmice: "...sve nas koji volimo ovu reprezentaciju"...da je to rekao Marjan, sasvim normalno, ali od Babica (mada mi je lik uvijek realan bio) bas je lijepo cuti... :thumbup: :bih:

Sto se utakmice tice, pisi dva boda, drugo poluvrijeme dooobro izanalizirati (nije valjda da im je nestanak struje toliko naskodio :D ), pa u Litvu po pobjedu od jednog kosa razlike, cisto da nam jedu zivce kao i u dosadasnjim utakmicama...

Volim te BiH!
Dobar je Babić, i Vlado isto.
Vlado je malo veći znalac što se tiče košarke, ali odlično rade svoj posao obojica. Često kad slušam fudbalske komentatore poželim da je jedan od njih dvojice, ako ništa onda zbog nekog optimizma u glasu i blagog glasa, lahko i bez napora se sluša...
Kardelj01

#880 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Kardelj01 »

p206 wrote:
crkvice wrote:Ne znam, mene je "kupio" sa recenicom na pocetku utakmice: "...sve nas koji volimo ovu reprezentaciju"...da je to rekao Marjan, sasvim normalno, ali od Babica (mada mi je lik uvijek realan bio) bas je lijepo cuti... :thumbup: :bih:

Volim te BiH!
Dobar je Babić, i Vlado isto.
Vlado je malo veći znalac što se tiče košarke, ali odlično rade svoj posao obojica. Često kad slušam fudbalske komentatore poželim da je jedan od njih dvojice, ako ništa onda zbog nekog optimizma u glasu i blagog glasa, lahko i bez napora se sluša...
Babić i Majer ne idu u isti koš nikako. Pored Babića se može zaspati koliko god utakmica zanimljiva bila. Čovjek nije za toga. Majer je najbolji komentator na javnom servisu.
Mračajski proto

#881 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Mračajski proto »

Ma Vlado Majer bog i batina što se košarke tiče. Nego, gdje je Menso Bajramović? :mrgreen:
mistek

#882 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by mistek »

Vlado je vrh što se komentatora kod nas tiče. I kad prenosi tenis, meni je super, a za košarku je majstor.

Ipak, u pravu je čovjek kada kaže i da je Babić za fudbalske komentatore odličan. Samo da Belmina ne moram slušati, ko na Eurobasketu. Meni su skroz ok ova dvojica :)
ultima_palabra

#883 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by ultima_palabra »

Kakav Vlado i tenis, šta vam je :-) Frajer ne zna udarce, kamoli šta drugo. Neka se drži košarke, tu je dobar.

Babić nije ništa posebno, ali makar ne iritira kao većina.
Mračajski proto

#884 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Mračajski proto »

Feđa Fetahagić je za tenisa. :mrgreen:
Hibridni_Otučak

#885 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Hibridni_Otučak »

Slažem se :mrgreen: :bih:
Altsa

#886 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Altsa »

e ja opet ne mogu ovog majera koji kada prenosi srbiju dozivljava egstazu za egstazom :cry: vise volim slusati ovog babica nego majera...a kad god majer prenosi mi zijanimo
irac300

#887 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by irac300 »

Altsa wrote:e ja opet ne mogu ovog majera koji kada prenosi srbiju dozivljava egstazu za egstazom :cry: vise volim slusati ovog babica nego majera...a kad god majer prenosi mi zijanimo
Mislim da griješiš. Majer je jedan od najobjektivnijih komentatora uopšte u BiH, i kod čovjeka se vidi da voli košarku, a to za Srbiju što spominješ je samo refleksija divljenja prema igri. (neće valjda kao onaj panj sa HRT-a Slavko Cvitković da slaže neukusne šale samo zato što je Srbija u pitanju) Da nam je u svim boljim sportovima bar po jedan komentator u rangu Vlade, bila bi milina pratiti utakmice!
legenda reala

#888 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by legenda reala »

Ma Vlado treba da prenosi, sve utakmice košarkaške reprezentacije i ćao :P
Nije samo što voli košarku, on je i poznaje, dosta dobro, jbt on sve objasni šta i kako, dok ostali komentatori ne kontaju ni pravila a kamoli šta drugo, ne bi imao ništa protiv da on prenosi i fudbal :wink:
Al razlika je gledati reprezentaciju uz njega ili Babića, jednostavno Vlado digne adrenalin 8-)
Kad se sjetim Eurobasketa, i koja vriska 8-) :-D , pa podigne i mene , da se derem koda sam u dvorani :lol:
Vodja uvale

#889 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Vodja uvale »

Vlado jesi to ti care? :)
legenda reala

#890 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by legenda reala »

Vodja uvale wrote:Vlado jesi to ti care? :)
:lol: :lol:
Ma jok, samo volim pratiti košarku uz njegov komentar, neki preferiraju Avdića(isto veliki stručnjak), meni je za Euro košarku Vlado vrh :wink:

A ko zna, možda je i Vlado među nama, nismo ni svjesni ko se sve kreće po ovim forumima :wink:
Vodja uvale

#891 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Vodja uvale »

Ma salim se ja malo..
Dobar je Vlado komentator. :D
jah_

#892 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by jah_ »

Vlado aka. "ruku na srce" :D
It_is_a_Leclerc

#893 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by It_is_a_Leclerc »

Altsa wrote:e ja opet ne mogu ovog majera koji kada prenosi srbiju dozivljava egstazu za egstazom :cry: vise volim slusati ovog babica nego majera...a kad god majer prenosi mi zijanimo
Kud baš Majera, pa za Srbiju da navija ?! :-D
vinnie_jones

#894 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by vinnie_jones »

I naši su izjednačili!

Vladislav "Snorkijevac" Majer u ekstazi kad je matica istopila -20 protiv Elade.
Comrad

#895 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Comrad »

Meni je Majer ok, normala komentator.
ikota

#896 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by ikota »

:thumbup:
Comrad wrote:Meni je Majer ok, normala komentator.
elk

#897 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by elk »

teme su kvalifikacije,ne komentatori.... iako je vlado i meni dobar da iskren budem i za košarku i za tenis. večeras se igra i u našoj grupi. gruzija i latvija će upisati lagane pobjede. ostale grupe isto bez nekog velikog derbija. moglo bi se na kladi uzeti :D
It_is_a_Leclerc

#898 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by It_is_a_Leclerc »

Koji im je vrag s tim dokumentima i gubljenjem istih ?! :? :| :|
Tkd

#899 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by Tkd »

Isto neka djeca. Pa ljudi moji, ostavite pasoš u hotelu, kući, bilo gdje. Šta ga nosaju kao sat :-)
jazzer

#900 Re: BiH, kvalifikacije za EP 2013

Post by jazzer »

Predlazem da cim udju u neku zemlju, pasose predaju ekonomu reprezentacije koji voditi brigu o njima :)
Locked