pasa,ja ti porucujem dastidljiv wrote:Aj onda idi na temu o interu i ne seri vise ovdje.

Moderators: Charuga, Tomahawk11
pasa,ja ti porucujem dastidljiv wrote:Aj onda idi na temu o interu i ne seri vise ovdje.

Hehe,al jarane...Sta sam im lose rekao?samo cinjenice...zoom66 wrote:daj ba majstorinho primiri malo, zar ti nije dovoljno dva puta?...:zzzz:
jelde,priznaj da si ti mene bas uzeo na zub...Uvijek ja nayebem,a ne gledas sta drugi pisu...zoom66 wrote:'ajde samo josh jednu zucni mimo teme a pride sa dugachkim jezikom kako na ovoj tako i na bilo kojoj drugoij temi, idesh u banovice expresno na 30 dana...Majstorinho wrote:Hehe,al jarane...Sta sam im lose rekao?samo cinjenice...zoom66 wrote:daj ba majstorinho primiri malo, zar ti nije dovoljno dva puta?...:zzzz:

Kad sam ja govorio na ovoj temi istinu,samo sto me nisu banovaliHakala wrote:eno pokrenuce se istraga protiv smradova..pustili speziji pobjedu,da bi ostala u kvalifikacijama za opstanak,a arezzo gurnut u seriu C
juve ostaje juve...sa.... ili bez moggia
![]()
trebalo bi ih zabranit

Hasan, Grygera i Cristico su vec potpisali za Juventus. Iaquinta je 99% Juventino. Spominju se mnoga imena...Uglavnom, bice jos pojacanja.vatana wrote:Sta je sa pojacanjima za slijedecu godinu? Ko je siguran osim Hasana, za koga se jos spekulira?
Trezeguet nije zadovoljan novim ugovorom koji mu je uprava ponudila. Mozda je to samo priprema terena za njegov odlazak. Ako on ode, dolazi Huntelaar ili Gilardino. Tako da ce imati dostojnu zamjenu.mawkish wrote:Ako Mirante, Giovinco, De Ceglie i njima slični budu igrali u seria A onda od ove sezone nema ništa, još plus puštaju najboljeg igrača, pa Trezegeut je dao za juve više od većine igrača, nije mi jasna ni ova uprava, daj dovedite prave vrhunske igrače,a ne ove neke poluamatere