BH klubovi u Evropi - općenito

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Charuga
Globalni moderator

#876 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Charuga »

antifascism wrote:Ja nisam provociro al iskreno receno nije mi vas zao. Non stop napadate i ismijavate navijace Olimpica na temi Vukova a sad vam krivo sto vas plavi malo zezaju.
E kas si se vec javio da ti nesto kazem. Jos jednom spomeni fuziju dva sarajevska kluba (znas ti dobro na koja dva mislis) i opet ces otici na odmor ...
Pokerboy11

#877 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Pokerboy11 »

KPNCTNJAH wrote:Ne nasjedajte na provokacije ovog plavih11, njemu je sve sala dok njegova strana provocira, kad mu se odgovori onda znamo sta slijedi. Cestitam komsijama na prolasku dalje.
Jesi ti onaj sto je napisao :oops: "mi prolazimo a ostali ispadaju" ? Ahhahahahahahahhhahhhhahah !
po_reznac

#878 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by po_reznac »

KPNCTNJAH wrote:Ma sve je sjajno, znamo sto si spojio teme ;-) ja ti jos nisam halalio ono sto si izbrisao nasu prvu temu za Europu ;-) sad nemamo sta traziti ni mi ni vi na ovoj temi.
pozdravio te melun zvani penal efendija :thumbup:
vryzas

#879 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by vryzas »

Šibicar wrote:
KPNCTNJAH wrote:Ne nasjedajte na provokacije ovog plavih11, njemu je sve sala dok njegova strana provocira, kad mu se odgovori onda znamo sta slijedi. Cestitam komsijama na prolasku dalje.
Zbog likova kao što je north mi nije drago što ste ispali,ali zbog takvih kao ti mi je merak,i to žešći. :mrgreen:
:thumbup:
KPNCTNJAH

#880 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by KPNCTNJAH »

Zar nije pomalo komicno da nas podhebaju navijaci kluba koji je i ove godine ispao prije nas.

@Pokemon vi ste prosli ?
Last edited by KPNCTNJAH on 26/07/2013 00:10, edited 1 time in total.
po_reznac

#881 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by po_reznac »

mene bi bilo stid u pekaru otici posle vecerasnje blamaze, da navijam za sarajevo
Last edited by po_reznac on 26/07/2013 00:10, edited 1 time in total.
Charuga
Globalni moderator

#882 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Charuga »

KPNCTNJAH wrote:Ma sve je sjajno, znamo sto si spojio teme ;-) ja ti jos nisam halalio ono sto si izbrisao nasu prvu temu za Europu ;-) sad nemamo sta traziti ni mi ni vi na ovoj temi.
Dobro je kad "znate", bice vam lakse u zivotu ... :thumbup:

Sta sad da radim sto mi nisi halalio? Budi mi pozdravljen ...
Brat

#883 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Brat »

And the oscar goes to.. Asmir Suljić. :oops:
EselamAlejk

#884 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by EselamAlejk »

po_reznac wrote:mene bi bilo stid u pekaru otici posle vecerasnje blamaze, da navijam za sarajevo
Upali pp da ti napišem nešto. ;-)
Šibicar

#885 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Šibicar »

Šta ćeš kad Liga Prvaka ima prednost ispred nebitnog Kupa Uefa.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#886 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Pitar sa Kariba »

:oops:
LSD

#887 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by LSD »

Admir_1984 wrote:
LSD wrote:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... -TrM#at=12
Ovo je smiješno izveden penal...nema tu kuveta, jer je frajer nejač....umjesto da raspali ko covjek i unese zajedno i golmana i loptu u gol.

Husref se bio okrenuo i nije mogao gledati ovu patnju od penala...kao da je znao.

Melonović je rinaka, to je jasno....ali što je Džakmić kapiten smiješan igrac :lol: :lol: on bi kao treba povuci ekipu, a lik sam sebe jedva vuce po terenu
taj lik je sigurno najslabiji kapiten u istoriji kluba, ja od njega ni f od fudbalskog znanja ne vidim na poziciji koju igra. raja kao brani Husrefa, i meni je drag kao covjek i pitar, al mi ne ide u glavu da on kao strucnjak može trpiti i gledati jednog dzakmica, melunovica i slicne balvane u ekipi. daj juniorima šansu, od ovih ni chak noris poštenog igraca ne moće napraviti
Husref je bolesnik Sarajeva, i veceras je to pokazao....covjek slabog srca se nervirao i skakao citavu tekmu pored aut linije, jedino što još mogao je da on uđe i zabije gol (vjerovatno bi ga i zabio bez obzira na godine).
Samo ovaj put Husref je uletio u klub nepromišljeno....nisu više iste okolnosti, nisu isti ljudi u klubu ko prije.
Pitanje kolike on ovlasti sad ima, ko gura tog Melunovića i još 5-6 igraca koji veze nemaju.....onda 2006 je imao tim selektiran po svom čeifu i slobodu u radu.
Sad i nema igraca na klupi, pa mora ove kloceve trpiti...jedino da juniore gura, ali od rezutata nema ništa jer se to mora trpiti par godina.
Ustvari, njemu i ne treba sav ovaj stres, zayebancija i cirkus...bezveze ce covjek oboliti, jer je nemoguce od ovih igraca napraviti neki ozbiljan tim.
Husref je izgleda zavaljen i sad ce i po njemu navijaci oplesti....bolje mu je da se izvlaci i sacuva zdravlje, što mu je najprece.
Last edited by LSD on 26/07/2013 00:13, edited 1 time in total.
po_reznac

#888 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by po_reznac »

EselamAlejk wrote:
po_reznac wrote:mene bi bilo stid u pekaru otici posle vecerasnje blamaze, da navijam za sarajevo
reci javno mletavi leet. svi se mi ovdje poznajemo. nema sta da krijemo jedni od drugih :lol:
vryzas

#890 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by vryzas »

Pitar sa Kariba wrote::oops:

Realan osvrt na igru voljenog kluba :D
EselamAlejk

#891 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by EselamAlejk »

po_reznac wrote:
EselamAlejk wrote:
reci javno mletavi leet. svi se mi ovdje poznajemo. nema sta da krijemo jedni od drugih :lol:
Samo se ti glupiraj, mojne učiti na svojim forumskim greškama, mislim da ti najbolje znaš o čemu pričam.
art vandeley

#892 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by art vandeley »

LSD wrote: Pitanje kolike on ovlasti sad ima, ko gura tog Melunovića i još 5-6 igraca koji veze nemaju.....onda 2006 je imao tim selektiran po svom čeifu i slobodu u radu.
Irfan :oops:
BHF_Manijak

#893 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by BHF_Manijak »

EselamAlejk wrote:
Vec u glavi zamisljam! :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
po_reznac

#894 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by po_reznac »

jos samo cekamo da moke "aka" thomasgravesen da svoj struchni komentar na vecerasnju utakmicu pa da mogu mirno zaspati
scooby_dooby_doo

#895 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by scooby_dooby_doo »

a jes dobar radio,ima i semsa pjeva. :kiss:
Point.

#896 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Point. »

poostar wrote:jad i bijeda..podjebavate jedni druge ko je izgubio sa manje razlike i protiv koga :lol:

dno dna
This!
Zelji haman drago sto su, hajmo reci, minimalno izgubili. A znamo svi kakve su kuknjave bile cim je Viktoria izvucena, isto da Barca dolazi na megdan. Predali se prije dvomeca i sad sto su minimalno prosli to treba da bude pozitivno? Zeljo jest super odigro al ne razumijem ovo "svejedno dobro smo prosli" sljeganje ramena. Krivo mi je sto se Sarajevo ovako obrukalo protiv ovih iz Albanije, al vise mi je krivo sto je Zeljo ispo jer su imali istorijsku sansu da makar doguraju do grupne faze EL, s obzirom ko bi ih cekao u drugom kolu. Viktoria je to bila, iz hebenog Plzena, a ne Barca. Pa taman nek su izbacili Napolija, namucili Fenera milion puta prosle godine.

A Sarajevo je posebna prica. Zalosno je da onakvi amateri nose dres bordo kluba.
vryzas

#897 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by vryzas »

art vandeley wrote:
LSD wrote: Pitanje kolike on ovlasti sad ima, ko gura tog Melunovića i još 5-6 igraca koji veze nemaju.....onda 2006 je imao tim selektiran po svom čeifu i slobodu u radu.
Irfan :oops:

Odgovor nije tacan :D ...drugaciji deal je na stolu ;-)
Šibicar

#898 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Šibicar »

Sjo nika alejke selam... :lol:
ganjeta

#899 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by ganjeta »

Sabrana djela divova :oops: .

Objektivni navijac wrote:Mislim da ovogodisnji veliki uspjeh zeljeznicara ( dva minimalna poraza su OGROMAN napredak na njihove rezultate
proslih sezona ) trebamo ipak staviti u arhivu i okrenuti se utakmicama BiH klubova u Evropi. Listica,zrinjski i Sarajevo. Sigurno ispadanje zrinjskoga,vjerovatno Listice i knjiga spada na slovo S ,kao i svake godine uostalom. Puno srece u vecerasnjim utakmicama Sarajevu i Irtyshu,dok Botevu sreca nije potrebna,tamo ce biti 3-4 razlike.
S ili š svejedno je :wink: .
ledeni_caj wrote:Vidim tesko se odvojiti od Evrope pa jos uvijek prdite na ovim temama iako ste svoje zavrsili. :D :D
Hm...u redu je.
Sa_u_srcu wrote:Hallo ba....tema je BH klubovi u Evropi....hajmo gas odavde... :D
Vi niste vise dio ove teme i mozete nastaviti raspravu na svojoj temi...ne zacatavajte...
:oops: Gas, gas....
omega369 wrote:
Sarajevo je zadnji bh. tim za koji se moze reci da se bruka u evropi.
Fakat, živa istina :wink: .
lider wrote:
Time što ste vi "postigli", treba da se pozabavi SIPA ili možda interpol, ako već neće uefa i naš savez :wink:
Ti ako i dalje stojiš iza toga da su vaši trofeji zasluženi nakon blamaže na euro sceni svake godine, onda lažeš i samog sebe.
Neko laže u masi, šta je istina? Krkhko je znanje :oops: .
Sa_u_srcu wrote:Ovu temu treba preimenovati u Sarajevo u Evropi... :D dosta ba price o Zelji...bili, vidjeli, ispali, i bye..nema se vise o cemu pricati...idemo sada o pravom i jedinom velikom timu sa ovih prostora...
Jedinom koji uspije da uzme bod Albancima. Čestitam. 8-)
Maharadza wrote:
PS2. Želja ti se neće ostvariti, koliko god je sanjao i priželjkivao! :skoljka:
kinzekonze wrote:
karanana wrote:ljudi, mislim da je vrijeme da se okrenemo premijer ligi. vec sutra navecer ce ova tema na odmaranje do iduceg ljeta.
Ne slažem se. Sutra treba samo promijeniti naslov u BH KLUB u Evropi :D
Može :wink: .
MaroonBrigade wrote:
GandalfSivi wrote:Treba i koeficijent zaraditi, pa igrati protiv ribara, konobara, pekara... Ne dobivamo mi lake ekipe sto imamo sreće, nego što smo zaslužili...
Sve po zaslugama :wink: .
U evropi se najbolje vidi ko je sta zasluzio :thumbup:
:thumbup: To je ta priča :kiss: .

I tako branioci časti BH fudbala iz godine u godinu svjetlaju obraz. Aferim momci. U tome leži snaga ili je ipak bitan sistem :zjev:.
Šibicar

#900 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Šibicar »

:lol: :lol: :lol: Bravo ganjeta,odoh spavati sad.
Post Reply