Ne mogu kriviti nick Telemach, ne pišu oni to iz svoje glave niti oni ovo smišljaju ali ko god da je smislio ovaj "poklon", on je za ludnice. Tačno nascrnivrag wrote:Telemach o poštenju!
Kaže naš dragi Telemach da "Premium" korisnici dobijaju SVOD katalog "Naš poklon" sa 10 filmova koji su već bili u ponudi u ostalim SVOD paketima, i da trebamo još biti zahvalni na tome, te da je to sve što nam mogu ponuditi.
Usput, pošto folder već nije automatski aktiviran, kažu da trebamo zvati call centar i moliti ko zadnji jadnici da nam ga otključaju.
Ko o čemu, Telemach o poštenju!!!
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Tesla Edison
#87476 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
-
Sarabon96
#87477 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Odnosi li se ovo na trenutno stanje u vezi otključanih kanala i "poklona" Premium korisnicima, ili si mislio na nešto drugo? Jer ovo prvo je krajnje smiješno, ne zna čovjek šta će plaćati naredna dva mjeseca jer je sve besplatno.CooK wrote: licno dozivljavati sitne odluke neke kompanije
Upravo tako, nije ni njima lako, sav pritisak ide na njih jer su na prvoj liniji u komunikaciji sa korisnicima. Sve ostalo što si napisao mogu samo da potvrdim!TESLA_EDISON wrote: Ne mogu kriviti nick Telemach, ne pišu oni to iz svoje glave niti oni ovo smišljaju ali ko god da je smislio ovaj "poklon", on je za ludnice. Tačno nasu zdrav mozak. Ali, polahko, niti jedan ugovor nije vječan.
-
aida25
#87478 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pozdrav ne odgovaraju mi ovi iz Telemacha, imam li pravo na eon smart tv aplikaciju u starom trio grande paketu ili je to samo u eon light? Koja je razlika između te apliukacije i resivera u eon light paketu što se tiče vraćanja sadržaja, šta je bolje aplikacija je ili ovaj resiver u eon light paketu što dođe?
- Tesla Edison
#87479 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Tih ljudi u Call Centru mi je pravo žao, nick Telemach isto tako. Svi koji ih zovu misle su oni tu glavni, j...u im porodicu, provociraju a oni tu rade za ispod prosječnu platu za svoj posao. Dok sam radio u BHT-u, zvali su i tražili da ih sa Bakirom spojim da mu j... mater SDA-ovsku. U Telemachu nema Bakira ali traže direktora, vlasnika, KKR,... misle da su operateri u Call Centru svemogući.
Ali, na dušu ovima koji donose odluke, organizuju rad i sl. Da nema ovih debilnih poteza, bilo bi bolje i korisnicima i ljudima koji rade tu gdje rade. Ovako su svi frustrirani.
Ali, na dušu ovima koji donose odluke, organizuju rad i sl. Da nema ovih debilnih poteza, bilo bi bolje i korisnicima i ljudima koji rade tu gdje rade. Ovako su svi frustrirani.
-
CooK
#87480 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nije 3 mjeseca nego 2 mjeseca i 10 dana. Uostalom svake godine Telemach otkljucava sve kanale i svake godine se zale pojedini korisnici premium paketa. Do sad su vam ugovori isticali nekoliko puta a i Telemach je poskupljivao 3 godine uzastopno pa ste imali mnogo sansi da raskinete ugovore i predjete na manje pakete ako vam je dovoljno ovih par mjeseci kada su kanali i VOD besplatni, ali jok, i dalje ostajete na istim paketima i svake godine vristite kad budu ta promotivna otkljucavanja 2-3 mjeseca kao da ih otkljucavaju zauvijek. Kako reagujete neko bi pomislio da su vama zakljucali te kanale da bi ih drugima otkljucali. Uostalom brzine interneta nisu promotivno povecane i niti su ikada bile a mogu zamisliti kako bi vi tada reagovali. To je onaj zalosni balkanski "komsiji crkne krava" mentalitet koji nas i drzi tu gdje jesmo. I jos nesto, ne otkljucava Telemach ove kanale i VOD zato sto mrzi korisnike premium paketa ili sto voli korisnike nizih paketa nego prvenstveno radi sebe odnosno da bi se ljudi u nizim paketima navukli na pojedine kanale ili VOD-ove i narucili ih odnosno presli na veci paket kada prodje ovaj promotivni period.Sarabon96 wrote:![]()
![]()
Poklonili nam ono što smo već imali i gledali u video klubu![]()
Taj folder nije ni kod mene aktiviran, a nisam pao na to da se ponižavam i bukvalno molim da otključaju nešto što je već bilo u ponudi. 3 mjeseca ćemo plaćati nešto što je svima otključano![]()
Last edited by CooK on 22/06/2019 22:39, edited 1 time in total.
- Benq
#87481 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
EON aplikacija za Smart TV je dostupna u starim Trio/Duo Grande Extra i Premium paketima, dok je u novim EON paketima dostupna u sklopu Full i Premium paketa. U Eon Light paketu je "promo" verzija, koju vjerovatno dobijes na probu odredjeni vremenski period.aida25 wrote:Pozdrav ne odgovaraju mi ovi iz Telemacha, imam li pravo na eon smart tv aplikaciju u starom trio grande paketu ili je to samo u eon light? Koja je razlika između te apliukacije i resivera u eon light paketu što se tiče vraćanja sadržaja, šta je bolje aplikacija je ili ovaj resiver u eon light paketu što dođe?
Sto se tice resivera u EON Light paketu, dobijes obicni D3 resiver, dok EON Box dobijes besplatno na koristenje u Full i Premium paketima. Box je bolji u toliko sto Live sadrzaj ide preko DVB-C, a za Smart TV aplikaciju je neophodan internet da gledas kanale.
-
aida25
#87482 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Aha hvala ti Benq na odgovoru.
-
aida25
#87483 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Aha hvala ti Benq na odgovoru.
-
soha96
#87484 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach nek promijeni ime u “Grupni kvar”. Grupni kvar svake sedmice i satima nema usluge u cijelom naselju. Pa da nemaju monopol na sport klubovima izgubili bi 50% korisnika, nemoj da bi mi slucajno neko trazio podatke da me “kontaktira” milioniti put.
Ubjedljivo najgora usluga i najmanje “zasluzen” racun koji placam svaki mjesec!
- Tesla Edison
#87485 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nije problem otključavanje kanala već odnos prema Premium korisnicima. Dati VOD "Naš poklon" u kojem su svi filmovi koji su već odgledani i sastavni dio paketa i govoriti da nam je to "benefit" i "poklon" je za zatvora. Sama ta izjava, sve ostalo na stranu.CooK wrote:Nije 3 mjeseca nego 2 mjeseca i 10 dana. Uostalom svake godine Telemach otkljucava sve kanale i svake godine se zale pojedini korisnici premium paketa. Do sad su vam ugovori isticali nekoliko puta a i Telemach je poskupljivao 3 godine uzastopno pa ste imali mnogo sansi da raskinete ugovore i predjete na manje pakete ako vam je dovoljno ovih par mjeseci kada su kanali i VOD besplatni, ali jok, i dalje ostajete na istim paketima i svake godine vristite kad budu ta promotivna otkljucavanja 2-3 mjeseca kao da ih otkljucavaju zauvijek. Kako reagujete neko bi pomislio da su vama zakljucali te kanale da bi ih drugima otkljucali. Uostalom brzine interneta nisu promotivno povecane i niti su ikada bile a mogu zamisliti kako bi vi tada reagovali. To je onaj zalosni balkanski "komsiji crkne krava" mentalitet koji nas i drzi tu gdje jesmo. I jos nesto, ne otkljucava Telemach ove kanale i VOD zato sto mrzi korisnike premium paketa ili sto voli korisnike nizih paketa nego prvenstveno radi sebe odnosno da bi se ljudi u nizim paketima navukli na pojedine kanale ili VOD-ove i narucili ih odnosno presli na veci paket kada prodje ovaj promotivni period.Sarabon96 wrote:![]()
![]()
Taj folder nije ni kod mene aktiviran, a nisam pao na to da se ponižavam i bukvalno molim da otključaju nešto što je već bilo u ponudi. 3 mjeseca ćemo plaćati nešto što je svima otključano![]()
Nekad je zaista bolje prešutjeti nego ovakvo nešto izvaliti.
Za kanale koliko vidim niko se ne budni što je drugome otključano već upravo zbog ovog "poklona". Ja sam Premium i meni to odgovara jer imam četvrtu televiziju samo DVB-C neki 70-tak kanala i sada ću imati oko 250 preko dva mjeseca (mada još nisam testirao). Meni je ok to ali ovaj "poklon" bolje neka ga uklone skroz. Vrijeđa inteligenciju.
-
sencobih
#87486 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Predao sam bio za modul kad je ona akcija bila tek počela, tad nije bilo modula i rekli javiće . Nikad javili nisu. Bio sam se naložio da ih nalijepim kad me nazovu, ili da ih vratim ako dođu, ali ne ne nazvaše niti dođoše nikad. Sada sam se ohladio, a nisam htio da za glupost ovdje peglam ove sa nicka @telemah, vjerujem da bi oni to završili. Baš sam htio da vidim može li išta bez ganjanja za bilo šta i bilo gdje. Sad sam odustao možda opet pred zimu podnesem zahtjev.Benq wrote:Za te korisnike postoji besplatna digitalizacija. Da ne bude sada komentara tipa "platices to", nekoliko dana nakon ove obavijesti, komsija je prikljucio digitalnu i nista dodatno ne placa, a bilo je primjera i ovdje, javljali su se korisnici.sencobih wrote:Opet nista za korisnike samo analogne? Ovi što plaćaju najviše i najmanje uvijek oštećeni
https://telemach.ba/a33634/podrska/vije ... acija.html
Sto se tice ovih sto najvise placaju... ne stavljaj so na ranu
- Tesla Edison
#87487 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Grupni kvarovi se svima dešavaju i niko na to ne može uticati. Bagerista se napije, zakači kabal i eto, 3000 korisnika bez usluge. Za tebe se samo može reći da nisi baš nafakalisoha96 wrote:Telemach nek promijeni ime u “Grupni kvar”. Grupni kvar svake sedmice i satima nema usluge u cijelom naselju. Pa da nemaju monopol na sport klubovima izgubili bi 50% korisnika, nemoj da bi mi slucajno neko trazio podatke da me “kontaktira” milioniti put.
-
Sarabon96
#87488 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dobro, 2 mjeseca, nebitno. Nisam i neću raskinuti ugovor i prelazit na manji paket, a to nije ni rijesenje ovog problema. Telemach se ovako ophodi prema svojim korisnicima kontantno. Vidim da nisi korisnik Premium paketa, inače bi drugačije pričao, istina, i ja sam nekad tako razmišljao dok sam koristio Trio Grande Family paket. Poenta je u tome što korisnike prave budalama, i izjednačavaju 10 filmova sa 60+KM vrijednosti otključanih kanala i kataloga koje će uredno naplatit premium korisnicima. Ako ne možeš to da shvatiš, onda nemamo o čemu pričat.CooK wrote: Nije 3 mjeseca nego 2 mjeseca i 10 dana. Uostalom svake godine Telemach otkljucava sve kanale i svake godine se zale pojedini korisnici premium paketa. Do sad su vam ugovori isticali nekoliko puta a i Telemach je poskupljivao 3 godine uzastopno pa ste imali mnogo sansi da raskinete ugovore i predjete na manje pakete ako vam je dovoljno ovih par mjeseci kada su kanali i VOD besplatni, ali jok, i dalje ostajete na istim paketima i svake godine vristite kad budu ta promotivna otkljucavanja 2-3 mjeseca kao da ih otkljucavaju zauvijek. Kako reagujete neko bi pomislio da su vama zakljucali te kanale da bi ih drugima otkljucali. Uostalom brzine interneta nisu promotivno povecane i niti su ikada bile a mogu zamisliti kako bi vi tada reagovali. To je onaj zalosni balkanski "komsiji crkne krava" mentalitet koji nas i drzi tu gdje jesmo. I jos nesto, ne otkljucava Telemach ove kanale i VOD zato sto mrzi korisnike premium paketa ili sto voli korisnike nizih paketa nego prvenstveno radi sebe odnosno da bi se ljudi u nizim paketima navukli na pojedine kanale ili VOD-ove i narucili ih odnosno presli na veci paket kada prodje ovaj promotivni period.
- Benq
#87489 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ko zna sta se desilo sa tim nalogom, ipak se javi Telemachu da provjere gdje je zapelo. Kazem ti, troskova dodatnih nemas nikakvih, samo dodju ljudi, postave modul ili stb, za sta se vec odlucis i to je to.sencobih wrote: Predao sam bio za modul kad je ona akcija bila tek počela, tad nije bilo modula i rekli javiće . Nikad javili nisu. Bio sam se naložio da ih nalijepim kad me nazovu, ili da ih vratim ako dođu, ali ne ne nazvaše niti dođoše nikad. Sada sam se ohladio, a nisam htio da za glupost ovdje peglam ove sa nicka @telemah, vjerujem da bi oni to završili. Baš sam htio da vidim može li išta bez ganjanja za bilo šta i bilo gdje. Sad sam odustao možda opet pred zimu podnesem zahtjev.
-
CooK
#87490 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Slazem se da je taj "poklon" za premium korisnike samo zamazivanje ociju ali sta da vam daju kada vec imate sve sto oni nude? Uostalom, kao sto sam iznad napisao, ovo otkljucavanje kanala i VOD-ova na nizim paketima nije nikakav poklon kao sto se pokusava predstaviti nego promotivno otkljucavanje a zna se zasto se organizuje promocija necega, da bi korisnik mogao isprobati i kupiti nesto.TESLA_EDISON wrote:Nije problem otključavanje kanala već odnos prema Premium korisnicima. Dati VOD "Naš poklon" u kojem su svi filmovi koji su već odgledani i sastavni dio paketa i govoriti da nam je to "benefit" i "poklon" je za zatvora. Sama ta izjava, sve ostalo na stranu.CooK wrote:Nije 3 mjeseca nego 2 mjeseca i 10 dana. Uostalom svake godine Telemach otkljucava sve kanale i svake godine se zale pojedini korisnici premium paketa. Do sad su vam ugovori isticali nekoliko puta a i Telemach je poskupljivao 3 godine uzastopno pa ste imali mnogo sansi da raskinete ugovore i predjete na manje pakete ako vam je dovoljno ovih par mjeseci kada su kanali i VOD besplatni, ali jok, i dalje ostajete na istim paketima i svake godine vristite kad budu ta promotivna otkljucavanja 2-3 mjeseca kao da ih otkljucavaju zauvijek. Kako reagujete neko bi pomislio da su vama zakljucali te kanale da bi ih drugima otkljucali. Uostalom brzine interneta nisu promotivno povecane i niti su ikada bile a mogu zamisliti kako bi vi tada reagovali. To je onaj zalosni balkanski "komsiji crkne krava" mentalitet koji nas i drzi tu gdje jesmo. I jos nesto, ne otkljucava Telemach ove kanale i VOD zato sto mrzi korisnike premium paketa ili sto voli korisnike nizih paketa nego prvenstveno radi sebe odnosno da bi se ljudi u nizim paketima navukli na pojedine kanale ili VOD-ove i narucili ih odnosno presli na veci paket kada prodje ovaj promotivni period.Sarabon96 wrote:![]()
![]()
Nekad je zaista bolje prešutjeti nego ovakvo nešto izvaliti.
Za kanale koliko vidim niko se ne budni što je drugome otključano već upravo zbog ovog "poklona". Ja sam Premium i meni to odgovara jer imam četvrtu televiziju samo DVB-C neki 70-tak kanala i sada ću imati oko 250 preko dva mjeseca (mada još nisam testirao). Meni je ok to ali ovaj "poklon" bolje neka ga uklone skroz. Vrijeđa inteligenciju.
- Benq
#87491 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ima i toga, a moguce je da rade i na toj giga mrezi pa dolazi do prekida signala.TESLA_EDISON wrote:Grupni kvarovi se svima dešavaju i niko na to ne može uticati. Bagerista se napije, zakači kabal i eto, 3000 korisnika bez usluge. Za tebe se samo može reći da nisi baš nafakalisoha96 wrote:Telemach nek promijeni ime u “Grupni kvar”. Grupni kvar svake sedmice i satima nema usluge u cijelom naselju. Pa da nemaju monopol na sport klubovima izgubili bi 50% korisnika, nemoj da bi mi slucajno neko trazio podatke da me “kontaktira” milioniti put.
Ubjedljivo najgora usluga i najmanje “zasluzen” racun koji placam svaki mjesec!.
-
soha96
#87492 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma zakacio sam se ja druze za njih nesrecom. Gdje su ti grupni kvarovi bili dok je bio HS? Godinama HS korisnik jednom ili dva puta ostao bez usluge. Za Telemach no comment. Da ima bilo gdje drugo sport klub iz inata bih presao makar se isto desavalo i tamo.TESLA_EDISON wrote:Grupni kvarovi se svima dešavaju i niko na to ne može uticati. Bagerista se napije, zakači kabal i eto, 3000 korisnika bez usluge. Za tebe se samo može reći da nisi baš nafakalisoha96 wrote:Telemach nek promijeni ime u “Grupni kvar”. Grupni kvar svake sedmice i satima nema usluge u cijelom naselju. Pa da nemaju monopol na sport klubovima izgubili bi 50% korisnika, nemoj da bi mi slucajno neko trazio podatke da me “kontaktira” milioniti put.
Ubjedljivo najgora usluga i najmanje “zasluzen” racun koji placam svaki mjesec!.
-
CooK
#87493 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kao sto rekoh, promotivno otkljucano a promocija sluzi da se nesto proda. Sta da tebi promotivno otkljucaju i posle prodaju kada sve imas(osim Arenasport HD kanala koji su i vama promotivno otkljucani a koje ne spominjete nego samo tih 10 filmova)?Sarabon96 wrote:Dobro, 2 mjeseca, nebitno. Nisam i neću raskinuti ugovor i prelazit na manji paket, a to nije ni rijesenje ovog problema. Telemach se ovako ophodi prema svojim korisnicima kontantno. Vidim da nisi korisnik Premium paketa, inače bi drugačije pričao, istina, i ja sam nekad tako razmišljao dok sam koristio Trio Grande Family paket. Poenta je u tome što korisnike prave budalama, i izjednačavaju 10 filmova sa 60+KM vrijednosti otključanih kanala i kataloga koje će uredno naplatit premium korisnicima. Ako ne možeš to da shvatiš, onda nemamo o čemu pričat.CooK wrote: Nije 3 mjeseca nego 2 mjeseca i 10 dana. Uostalom svake godine Telemach otkljucava sve kanale i svake godine se zale pojedini korisnici premium paketa. Do sad su vam ugovori isticali nekoliko puta a i Telemach je poskupljivao 3 godine uzastopno pa ste imali mnogo sansi da raskinete ugovore i predjete na manje pakete ako vam je dovoljno ovih par mjeseci kada su kanali i VOD besplatni, ali jok, i dalje ostajete na istim paketima i svake godine vristite kad budu ta promotivna otkljucavanja 2-3 mjeseca kao da ih otkljucavaju zauvijek. Kako reagujete neko bi pomislio da su vama zakljucali te kanale da bi ih drugima otkljucali. Uostalom brzine interneta nisu promotivno povecane i niti su ikada bile a mogu zamisliti kako bi vi tada reagovali. To je onaj zalosni balkanski "komsiji crkne krava" mentalitet koji nas i drzi tu gdje jesmo. I jos nesto, ne otkljucava Telemach ove kanale i VOD zato sto mrzi korisnike premium paketa ili sto voli korisnike nizih paketa nego prvenstveno radi sebe odnosno da bi se ljudi u nizim paketima navukli na pojedine kanale ili VOD-ove i narucili ih odnosno presli na veci paket kada prodje ovaj promotivni period.
Last edited by CooK on 22/06/2019 22:59, edited 1 time in total.
- Tesla Edison
#87494 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Tako ti je ljeti. Građevinska sezona. Puno se kopa i puno grupnjaka.Benq wrote:Ima i toga, a moguce je da rade i na toj giga mrezi pa dolazi do prekida signala.TESLA_EDISON wrote:Grupni kvarovi se svima dešavaju i niko na to ne može uticati. Bagerista se napije, zakači kabal i eto, 3000 korisnika bez usluge. Za tebe se samo može reći da nisi baš nafakalisoha96 wrote:Telemach nek promijeni ime u “Grupni kvar”. Grupni kvar svake sedmice i satima nema usluge u cijelom naselju. Pa da nemaju monopol na sport klubovima izgubili bi 50% korisnika, nemoj da bi mi slucajno neko trazio podatke da me “kontaktira” milioniti put.
Btw, imaš PP.
- Benq
#87495 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Perverzno zvuciTESLA_EDISON wrote: Puno se kopa i puno grupnjaka.
PP? Nije mi nista doslo
Last edited by Benq on 22/06/2019 23:03, edited 1 time in total.
-
soha96
#87496 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Najjaca situacija dosli jednom sami popeli se na banderu kao da nesto mijenjaju da poprave uslugu. Haj super. Odose ljudi nestade usluge
Zovemo svi redom, ubjedjujemo ih da nema niko tva interneta, oni tvrde kako je sve uredu nije grupni kvar itd. Tek nakon 2-3 sata su ubijedjeni da je do njih pa so opet dosli i nesto popravili.
Zovemo svi redom, ubjedjujemo ih da nema niko tva interneta, oni tvrde kako je sve uredu nije grupni kvar itd. Tek nakon 2-3 sata su ubijedjeni da je do njih pa so opet dosli i nesto popravili.
-
Sarabon96
#87497 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja ne gledam Arene, halal ti sve ijedna arenaCooK wrote: Kao sto rekoh, promotivno otkljucano a promocija sluzi da se nesto proda. Sta da tebi promotivno otkljucaju i posle prodaju kada sve imas(osim Arenasport HD kanala koji su i vama promotivno otkljucani a koje ne spominjete nego samo tih 10 filmova)?
Jbg, ne razumijemo se...
-
sencobih
#87498 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sačekaću dok prođe ljeto pa onda ponovo tražiti, nije frka jer imam i kablovsku od telemaha i moju tv od telekoma, a dugi dani nema se kad tv ni gledati. Ko zna šta nam donosi jesen možda i nešto još bolje (a možda i skuplje) gluho biloBenq wrote:Ko zna sta se desilo sa tim nalogom, ipak se javi Telemachu da provjere gdje je zapelo. Kazem ti, troskova dodatnih nemas nikakvih, samo dodju ljudi, postave modul ili stb, za sta se vec odlucis i to je to.sencobih wrote: Predao sam bio za modul kad je ona akcija bila tek počela, tad nije bilo modula i rekli javiće . Nikad javili nisu. Bio sam se naložio da ih nalijepim kad me nazovu, ili da ih vratim ako dođu, ali ne ne nazvaše niti dođoše nikad. Sada sam se ohladio, a nisam htio da za glupost ovdje peglam ove sa nicka @telemah, vjerujem da bi oni to završili. Baš sam htio da vidim može li išta bez ganjanja za bilo šta i bilo gdje. Sad sam odustao možda opet pred zimu podnesem zahtjev.
- Benq
#87499 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako gledamo prethodne godine, svake jeseni je bilo nesto novo, novi paketi, brzine neta.. vidjecemo sta ce ovaj put. Ovo drugo, bas gluho bilosencobih wrote: Sačekaću dok prođe ljeto pa onda ponovo tražiti, nije frka jer imam i kablovsku od telemaha i moju tv od telekoma, a dugi dani nema se kad tv ni gledati. Ko zna šta nam donosi jesen možda i nešto još bolje (a možda i skuplje) gluho bilo
- Tesla Edison
#87500 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A ne zamjeri, pogrešnog sam citiraoBenq wrote:Perverzno zvuciTESLA_EDISON wrote: Puno se kopa i puno grupnjaka.
PP? Nije mi nista doslo
Prenijelo me