Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
fusion_ba wrote:
Ko te tjera da plaćaš pa sad kukaš.
Ugovor, naravno. Kako njemu, tako i ostalim korisnicima.
Pa zna se da svake godine otključavaju kanale, pogotovo oko Nove godine i ljeta i onda svake godine ide kukanje.
Tako je godinama, a za to vrijeme ugovor je sigurno nekoliko puta bio istekao pa se moglo preći na jeftiniji paket.
A premium korisnici opet dobijaju samo deset buđavih filmova koji su već bili dio VOD ponude, pa samo prebačeni u novi katalog "Naš poklon" (Na koji čak nisam ni pretplaćen).
I tako ćemo mi naredna tri mjeseca plaćati punu cijenu pretplate, a ostali korisnici će tarlahati besplatno sa svim otključanim TV paketima i svim sadržajima iz VOD ponude.
Znači ovaj potez je krajnje degutantan, jer je ovo drugo besplatno otključavanje cijele ponude, i skoro pola godine svi sve mogu da gledaju, a mi da vam plaćamo 91.50 KM mjesečno, ne ide to.
Zašto Telemach, zašto???
Uvijek nađeno način da "pripazimo" i Premium korisnike
madesa wrote:moze li info koji programi su otkljucani
Svi osim Arena Sport HD kanala (a HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD, Cinemax 2 HD, HBO OD i HBO GO aktiviraš putem promotivne reklame na moj telemach portalu).
Otključani su i svi katalozi u Video Klub ponudi.
Kako putem promotivne reklame? Daj sliku, ako nije problem
madesa wrote:moze li info koji programi su otkljucani
Svi osim Arena Sport HD kanala (a HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD, Cinemax 2 HD, HBO OD i HBO GO aktiviraš putem promotivne reklame na moj telemach portalu).
crnivrag wrote:moze li info koji programi su otkljucani
crnivrag wrote:Dakle sada svi besplatno dobiju pakete vrijedne 74 KM, koje ja uredno plaćam:
Prošireni paket - 10 KM
CineStar Premiere HD paket - 8 KM
HBO Premium paket - 12 KM
Pink paket - 5 KM
Arena Sport SD paket - 4 KM
Pickbox SVOD - 8.80 KM
Zauder SVOD - 8.90 KM
Hopster SVOD - 9.90 KM
NG+ SVOD - 4.90 KM
My Baby TV SVOD - 2.50 KM
E iz ovih razloga minimum što mogu uraditi za sve premium korisnike jeste Arene HD otključane u sklopu EON Premium
Šta će mi arena kada su svi sportovi na pauzi. Smanjenje računa 50% svim premiumašima i ništa ispod toga ne treba tražiti. Fakat niđe veze da Premium plaćaju punu cijenu a ostali prvo što su dobili popust za priključenje, sada imaju sve kanale besplatno. Dakle 33KM i sve otključano. Čista diskriminacija.
erotica wrote:@telemah imam problem sa registracijom na HBO go, kada ukucam aktivacijski kod javlja da je korisnik već registrovan, e sada kad probam da se prijavim sa mailom kaže da nije moguće.
Jesi vec imao nalog povezan sa tim mejlom na koji si kucao kod?
Moras napraviti novi nalog
erotica wrote:@telemah imam problem sa registracijom na HBO go, kada ukucam aktivacijski kod javlja da je korisnik već registrovan, e sada kad probam da se prijavim sa mailom kaže da nije moguće.
Riješeno, nego nisam znao sa kojim mailom sam prijavio HBO preko Telemaha. @telemach problem sa netom Tuzla?
fusion_ba wrote:
erotica wrote:
@telemah imam problem sa registracijom na HBO go, kada ukucam aktivacijski kod javlja da je korisnik već registrovan, e sada kad probam da se prijavim sa mailom kaže da nije moguće.
Riješeno, nego nisam znao sa kojim mailom sam prijavio HBO preko Telemaha. @telemach problem sa netom Tuzla?
Ukoliko i dalje imate poteškoće, pozovite nas na 1360.
erotica wrote:
@telemah imam problem sa registracijom na HBO go, kada ukucam aktivacijski kod javlja da je korisnik već registrovan, e sada kad probam da se prijavim sa mailom kaže da nije moguće.
Provjerite na portalu Moj Telemach koji su Vam uređaji registrovani. Imate opciju brisanja uređaja, kao i mijenjanja lozinke. Username je e-mail adresa sa kojom ste se prijavili.
Ovo je vrijeđanje inteligencije! Filmove prebacili iz drugih kataloga u katalog "Naš poklon", i mi bi sad kao trebali biti zadovoljni s' tim? Nemam ništa protiv da korisnici manjih paketa dobiju dodatne kanale, ali šta onda korisnici Premium paketa plaćaju ta 3 mjeseca i zašto, s' obzirom da je sve to besplatno do kraja Augusta? Tih 10 filmova definitivno ne mogu nadomjestiti tu nepravdu, još i "poklon", dakle poklanjate nam ono što smo već imali u vod katalogu, bravo!
TESLA_EDISON wrote:
Šta će mi arena kada su svi sportovi na pauzi.
Doduše ima Copa America ali svakako se slažem da je krajnje šupački što su baš za ljeto pustili Arene HD. Ipak je i ovo lakše nego npr ujednačiti ponudu tj. brzine interneta sa onima iz komšiluka, SBB-a konkretno.
Ali neka, ovo je razlog više da mi kao preduslov za obnovu ugovora bude upravo ArenaHD paket kada dođe vakat i budu zvali i moljakali za novi potpis. Vjerujem da neću biti jedini sa takvim zahtjevom. Znači ArenaHD paket + SBB brzine, poyy.