FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- R2D2_SA
#8726 Re: FK Sarajevo - Europa League
Vakat je euforije 
-
ibizza
#8727 Re: FK Sarajevo - Europa League
https://www.dropbox.com/s/azi45oxfz0zzy ... .55.38.jpgwannabe_ultra wrote:ocel' bit sta od onog sala, pola Sarajevo pola Borrusia![]()
serija samo za ovu utakmicu, rado bi ga dodao kolekciji
25KM
-
racionalista
#8728 Re: FK Sarajevo - Europa League
gdje se moze kupiti ovaj šal???
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- Butmiran
#8730 Re: FK Sarajevo - Europa League
Fan shopracionalista wrote:gdje se moze kupiti ovaj šal???
-
todd_smith
#8731 Re: FK Sarajevo - Europa League
je li bio ko u fan shopu maloprije ili ranije? Ima li dresova, idem 2-3 sedmice sve S velicine samo

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- fosil
#8733 Re: FK Sarajevo - Europa League
Jel' to samo ja ne vidim sliku sto je ibizza postavio? 
- R2D2_SA
#8734 Re: FK Sarajevo - Europa League
U klubu guzvara. Necete vjerovati ali kupio sam prijatelju jedan istok. Ja vec ranije uzeo sebi, i odem do kluba kad ostao mali štos, ako je nekom hitno neka se zaleti mozda je ostala jos neka ali ce brzo otici. Inace pun fan shop, vidio Ibrakadabru, neki covjek zaustavi Dupovca da ga slika sa sincicem, kad mali: "A ko je ovaj" ja oplakao
. Dzeno pije kafu s rajom u basti ispred ulaza
Samo da znate šalovi su vam 25KM za članove i svileni su, ja uzeo, evo ga još neotpakovan. Pitam onog momka ima li onih pletenih, kaze nema, jednostavno nisu imali vremena da te takve salove naprave.
U fan shopu nema dresova, ali imaju oni trening dresovi, okrugla kragna, dosle su i polo majice, imaju neke nove skroz bordo i one bordo sa bijelom kragnom i obrnuto, sto igraci nose kad su na putu.
Samo da znate šalovi su vam 25KM za članove i svileni su, ja uzeo, evo ga još neotpakovan. Pitam onog momka ima li onih pletenih, kaze nema, jednostavno nisu imali vremena da te takve salove naprave.
U fan shopu nema dresova, ali imaju oni trening dresovi, okrugla kragna, dosle su i polo majice, imaju neke nove skroz bordo i one bordo sa bijelom kragnom i obrnuto, sto igraci nose kad su na putu.
-
febo_acm
#8735 Re: FK Sarajevo - Europa League
Jebo te život što mlate pare u onom fan shopu... Jutros neki stranci ueltiše i kupiše bruku majica, šalova... Kada bi festival trajao mjesec dana, pola budžeta bi napunili iz od fan shopa 
- R2D2_SA
#8736 Re: FK Sarajevo - Europa League
Još ako su naštancali ovih šalova pa fino da otpreme jedan dio u tu fan zonu gostujućih navijača da pukne ko halva
-
Fauja Singh
#8737 Re: FK Sarajevo - Europa League
Neki dan ja bio u bezistanu u fan shopu, onaj mali prostor krcat, bilo je nekoliko stranaca, gledam isto neko dijete doslo s roditeljima i izlijece iz one kabine, probalo dres i na kraju mu kupise roditelji, sav sretan... kontam u sebi vidi fino odgojenog dijeteta 
Last edited by Fauja Singh on 20/08/2014 12:22, edited 1 time in total.
- Dr. Kuca
#8738 Re: FK Sarajevo - Europa League
Kad smo kod dresova, dresova vise neeeeeema. Bit ce danas eventualno sutra, a mozda ih nece biti do vikenda
.
- R2D2_SA
#8739 Re: FK Sarajevo - Europa League
http://www.klix.ba/sport/nogomet/na-kos ... /140820025
i ovo:
Selimović: Dočekajmo Nijemce na lijep-sarajevski način
Sarajevo će ugostiti Borussiju, a medijima se danas obratio i direktor Sarajeva, Dino Selimović koji je istakao da ekipa ima veliku šansu da se plasira u grupnu fazu i kako za sutrašnji okršaj vlada prava pomama za ulaznicama.
„Zahvalio bih se svim medijima u BiH u ime rukovodstva i uprave. Želim zahvaliti Dženanu Usčupliću , igračima, članovima stručnog štaba, administraciji kluba. Ovo je prilika da se plasiramo u grupnu fazu i učinit ćemo sve da to učinimo. Ulazimo rasterećeni u utakmicu i očekujemo ispunjen stadion. Odštampano je oko 30.000, rasprodan je jug gdje će biti 1.200 gostujućih navijača, istok i sjever su blizu rasprodaje. Ima još dosta karata za zapad. Nadam se da ćemo napraviti iznenađenje uz podršku navijača“, kazao je Selimović i dodao:
„Ova utakmica zahtjeva kompleksnu organizaciju. Posebnu pažnju posvećujemo zaštiti. Održali smo dva ili tri sastanka sa policijom kako bi sve prošlo u najboljem redu, jer mnogo je turista u gradu zbog SFF-a, a bit će gostujućih navijača. Zamolio bih naše građane da ne bude provokacija. Trebamo ih dočekati na lijep sarajevski način.
Xhaka: U Sarajevu su ludi za nogometom, zvučat će kao da ih ima 50.000
Fudbaleri Borussije M'Gladbach uskoro će poletjeti ka Sarajevu, gdje ih sutra čeka okršaj protiv Sarajeva u okviru play-offa Evropa lige.
Trener Lucien Favre će na put povesti 18 igrača, a neki važni igrači su ostali kod kuće, među kojima su Max Kruse, Christoph Kramer, Filip Daems, Amin Younes i Nico Brandenburger.
U taboru njemačkog bundesligaša znaju da će ih na tribinama čekati 30.000 gledalaca.
„Ljudi su tamo su ludi za nogometom. Bit će takvo raspoloženje koje je teško zamisliti ovdje. Iako to nije veliki stadion, ali će zvučati kao da ih ima 50.000“, kaže uoči puta Granit Xhaka i dodaje:
"Moramo biti psihički vrlo dobro pripremljeni i bez obzira n sve moramo igrati kao tim“.
Nijemci napisali na bosanskom: Borussia se raduje boravku u Bosni i Hercegovini
Fudbaleri Borussije M'Gladbach za 20-tak minuta će krenuti ka glavnom gradu
BiH. Na oficijelnoj facebook grupi bundesligaša je napisano da se u Borussiji raduju dolasku u BiH. Zanimljivo je da su to napisali na našem bosanskom jeziku.
„Odlazak u Sarajevu za Europa League play-off utakmicu. Borussia se raduje boravku u Bosni i Hercegovini“, napisano je iznad slike aviona koji je spremn za let.
i ovo:
Selimović: Dočekajmo Nijemce na lijep-sarajevski način
Sarajevo će ugostiti Borussiju, a medijima se danas obratio i direktor Sarajeva, Dino Selimović koji je istakao da ekipa ima veliku šansu da se plasira u grupnu fazu i kako za sutrašnji okršaj vlada prava pomama za ulaznicama.
„Zahvalio bih se svim medijima u BiH u ime rukovodstva i uprave. Želim zahvaliti Dženanu Usčupliću , igračima, članovima stručnog štaba, administraciji kluba. Ovo je prilika da se plasiramo u grupnu fazu i učinit ćemo sve da to učinimo. Ulazimo rasterećeni u utakmicu i očekujemo ispunjen stadion. Odštampano je oko 30.000, rasprodan je jug gdje će biti 1.200 gostujućih navijača, istok i sjever su blizu rasprodaje. Ima još dosta karata za zapad. Nadam se da ćemo napraviti iznenađenje uz podršku navijača“, kazao je Selimović i dodao:
„Ova utakmica zahtjeva kompleksnu organizaciju. Posebnu pažnju posvećujemo zaštiti. Održali smo dva ili tri sastanka sa policijom kako bi sve prošlo u najboljem redu, jer mnogo je turista u gradu zbog SFF-a, a bit će gostujućih navijača. Zamolio bih naše građane da ne bude provokacija. Trebamo ih dočekati na lijep sarajevski način.
Xhaka: U Sarajevu su ludi za nogometom, zvučat će kao da ih ima 50.000
Fudbaleri Borussije M'Gladbach uskoro će poletjeti ka Sarajevu, gdje ih sutra čeka okršaj protiv Sarajeva u okviru play-offa Evropa lige.
Trener Lucien Favre će na put povesti 18 igrača, a neki važni igrači su ostali kod kuće, među kojima su Max Kruse, Christoph Kramer, Filip Daems, Amin Younes i Nico Brandenburger.
U taboru njemačkog bundesligaša znaju da će ih na tribinama čekati 30.000 gledalaca.
„Ljudi su tamo su ludi za nogometom. Bit će takvo raspoloženje koje je teško zamisliti ovdje. Iako to nije veliki stadion, ali će zvučati kao da ih ima 50.000“, kaže uoči puta Granit Xhaka i dodaje:
"Moramo biti psihički vrlo dobro pripremljeni i bez obzira n sve moramo igrati kao tim“.
Nijemci napisali na bosanskom: Borussia se raduje boravku u Bosni i Hercegovini
Fudbaleri Borussije M'Gladbach za 20-tak minuta će krenuti ka glavnom gradu
BiH. Na oficijelnoj facebook grupi bundesligaša je napisano da se u Borussiji raduju dolasku u BiH. Zanimljivo je da su to napisali na našem bosanskom jeziku.
„Odlazak u Sarajevu za Europa League play-off utakmicu. Borussia se raduje boravku u Bosni i Hercegovini“, napisano je iznad slike aviona koji je spremn za let.
Last edited by R2D2_SA on 20/08/2014 12:22, edited 1 time in total.
- SmokingMan
#8740 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nemoj samo ko Gredić,ajfelovog ti tornja.Reglan wrote:ispulsiracu braco do sutra.
- refffko
#8741 Re: FK Sarajevo - Europa League
Lijep dan u gradu.
Na svakom mijestu samo se o utakmici i FK Sarajevu prica.
Velika je ovo stvar za nas klub
Mislim da se pojedini pojedose radi svega ovoga
Na svakom mijestu samo se o utakmici i FK Sarajevu prica.
Velika je ovo stvar za nas klub
Mislim da se pojedini pojedose radi svega ovoga
- pinokio04
#8742 Re: FK Sarajevo - Europa League
Uzivajmo,
Sent from my baypas mashyne
-
Nuken
#8743 Re: Odg: FK Sarajevo - Europa League
Jel istina ovo za Amidžu i za premije?

Sent from my YUSUN W91 using Tapatalk
-
FMDzem
#8744 Re: FK Sarajevo - Europa League
Išo na DBR i na Ilidžu i karte su nestale. Ima na DBR zapad. Zna li neko gdje mogu sjever da nađem dok sam u pokretu, te dvije lokacije su mi bile najbliže.
- Radar71
#8745 Re: FK Sarajevo - Europa League
Mjenjacnica u merkatoru na DobrinjiFMDzem wrote:Išo na DBR i na Ilidžu i karte su nestale. Ima na DBR zapad. Zna li neko gdje mogu sjever da nađem dok sam u pokretu, te dvije lokacije su mi bile najbliže.
- moa
#8746 Re: FK Sarajevo - Europa League
Da se samo kisa hoce danas ispadati a sutra za vrijeme tekme neka samo kisa ne pada.
IDEMOOOOOOOO!!!
IDEMOOOOOOOO!!!
-
FMDzem
#8747 Re: FK Sarajevo - Europa League
Sad bio jarane, evo me ispred Mercatora haha 
Ima zapad samo.
Ima zapad samo.
- Logovan
#8748 Re: Odg: FK Sarajevo - Europa League
Sve je moguće.Nuken wrote:Jel istina ovo za Amidžu i za premije?![]()
Jest lijepo biti navijač Sarajeva.
- pinokio04
#8749 Re: FK Sarajevo - Europa League
Tako ce i biti, evo gledam do 8 ce padat onda vedrooomoa wrote:Da se samo kisa hoce danas ispadati a sutra za vrijeme tekme neka samo kisa ne pada.
IDEMOOOOOOOO!!!
- R2D2_SA
#8750 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ma ebaet je neka pada, sada to nije ni bitno jer su karte haman otisle:) A nemojte se kao manekeni zaputiti, najbolje naci neku kabanicu, pa ne smetas nikome sa kisobranom, obuci, skini po potrebi, zacas. Samo nemoj da neke zelene ponesete
Mogli bi oni u fan shopu takvo nesto ponuditi, osim kisobrana, neke bordo kabanice pa i kad je kisa da smo svi u istoj boji:)
Mogli bi oni u fan shopu takvo nesto ponuditi, osim kisobrana, neke bordo kabanice pa i kad je kisa da smo svi u istoj boji:)