Najverovatnije cemo saznati porijeklo Jon-a na kraju kroz kombinaciju Branovih vizija sa pobjedom Jonove vojske na sjeverupink floydd wrote:i kakav šok nas čeka na kraju ove sezone ? Ajmo nagađanja.... more bit da White Walkers konačno krenu preko Zida i istrijebe Noćnu stražu
Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- Brkooo
#8726 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
- seln
#8727 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Za ne povjerovati s koliko mrznje ga malac gledao sa omcom oko vrata.Brkooo wrote:
Da mu se pruzila prilka, ubio bi ga jos jednom.
- esmasaric
#8728 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jedva čekam da vođa Walker-a zgrabi Brana, to će biti woow...
Bitka mi je manje više zanimljiva, zna se da će John pobijediti.
Šta nam je sa Maloprstićem?
Bitka mi je manje više zanimljiva, zna se da će John pobijediti.
Šta nam je sa Maloprstićem?
- Rockefeller
#8729 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Bran će sigurno imat' viziju i onaj vođa će ga potapšat po ramenu, prijateljski 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#8730 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
seln wrote:Za ne povjerovati s koliko mrznje ga malac gledao sa omcom oko vrata.Brkooo wrote:
Da mu se pruzila prilka, ubio bi ga jos jednom.
ipak je istina da sa svakim ozivljavanjem gubis dio sebe ... ja sam ranije napisao ako Jon oprosti Olliju da je ostao onaj stari, mada se je kolebao pogotovo pri presjecanju uzeta, ono su svi stali kao nece to uraditi zbog Olija a i zao im je bilo sto je djecaka objesio, Jon je odgledao njegovu smrt i odustao od Komandovanja Nocnom Strazom...Jon definitifno nije onaj Jon iz prijasnih pet sezona, bice dosta hladniji i suroviji, i to se je dalo predvidjeti, napisah ranije da nam se mozda i nece svidjeti novi Jon
- kokuz_sa
#8731 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
on mora postat kao njegov brat Rob koji je postao kralj..
biti taktican, nemolosrdan..ali ovo sto su ga ubili ..ce napraviti prevagu za buducnost
biti taktican, nemolosrdan..ali ovo sto su ga ubili ..ce napraviti prevagu za buducnost
- annoy
#8732 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Olly je dijete...koje je vidjelo kako mu ubijaju roditelje i cijelo selo pred očima. Da nije ubio nekoga, bilo bi čudno
- Capajebo
#8733 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ni Aliser Thorn, ni Olly nisu strogi negativci kad se malo razmisli i prestane gledati Jon-ov POV.
Prvi nikada nije preksio neku naredbu, cak je i otvorio kapije Zida po naredjenju Jona. Drugi je vidio kako mu ubijaju divljaci roditelje, pa je i "spasio" zivot Jonu od Yigritte, a on mu vratio tako sto je one koji su mu ubili roditelje pustio da prodju Zid.
Nema apsolutno pozitivnog lika u ovoj seriji, Jon ce nam to najbolje i pokazati, u to sve vise vjerujem
Prvi nikada nije preksio neku naredbu, cak je i otvorio kapije Zida po naredjenju Jona. Drugi je vidio kako mu ubijaju divljaci roditelje, pa je i "spasio" zivot Jonu od Yigritte, a on mu vratio tako sto je one koji su mu ubili roditelje pustio da prodju Zid.
Nema apsolutno pozitivnog lika u ovoj seriji, Jon ce nam to najbolje i pokazati, u to sve vise vjerujem
- esmasaric
#8734 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Nema pozitivnih, ali zato brate negativnih na sve strane.
Joj kako mi je bilo drago kada su ubili ono razmaženo derište od kralja. Joooj... a i glumac ga je super prikazao, pravo antipatično.
Joj kako mi je bilo drago kada su ubili ono razmaženo derište od kralja. Joooj... a i glumac ga je super prikazao, pravo antipatično.
- pici
#8735 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Zato i pisem da Jon duboko vjeruje uOlijevu djecacku nevinost jer je sticanjem okolnosti zamrzio divljane zbog ubistva roditelja cak mu je Jon oprostio ubistvo Ygritt pa i izdaju (prvog cega se je sjetio proboda macevima i zadnji Olijev u srce) zato se je na tren i kolebao al ovaj Vaskrsni Jon je nesto sasvim drugo i nece nam se svidjet njegove odluke, mogao je Olija postedjet i kaznit sasvim drugacije niko mu od divljana i crne straze nebi zamjerio... ovako, bice ono bas hladniji i okrutniji...annoy wrote:Olly je dijete...koje je vidjelo kako mu ubijaju roditelje i cijelo selo pred očima. Da nije ubio nekoga, bilo bi čudno
- Radar71
#8736 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Sviđa mi se okrutni i hladni Jon 
- annoy
#8737 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Nadam se da će Jon postati još suroviji...i dalje mi je nekako mlak, s obzirom da bi trebao izgubiti dio "sebe"pici wrote:
Zato i pisem da Jon duboko vjeruje uOlijevu djecacku nevinost jer je sticanjem okolnosti zamrzio divljane zbog ubistva roditelja cak mu je Jon oprostio ubistvo Ygritt pa i izdaju (prvog cega se je sjetio proboda macevima i zadnji Olijev u srce) zato se je na tren i kolebao al ovaj Vaskrsni Jon je nesto sasvim drugo i nece nam se svidjet njegove odluke, mogao je Olija postedjet i kaznit sasvim drugacije niko mu od divljana i crne straze nebi zamjerio... ovako, bice ono bas hladniji i okrutniji...
- esmasaric
#8738 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Da se John krene ponašati kao i do sad, opet bi ga neko koknuo.
Ovako će Remzu nokautirati i to jedva čekam
Pa polako, tek vaskrsnuo
Ovako će Remzu nokautirati i to jedva čekam
Pa polako, tek vaskrsnuo
-
swanfilter
#8739 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jel jos samo Jonoc vuk ziv ostao?
- kokuz_sa
#8740 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
trebao bi i od one male sto progledala..da je negdje u divljini i predvodi druge "sumske" vukoveswanfilter wrote:Jel jos samo Jonoc vuk ziv ostao?
- annoy
#8741 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Živa je Nymeria, Aryin vukswanfilter wrote:Jel jos samo Jonoc vuk ziv ostao?
S tim da ja ne vjerujem da je Shaggydog ubijen, meni ono nije izgledalo kao glava direwolfa
- Capajebo
#8742 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Branov - Summer, Arya - Nymeria.swanfilter wrote:Jel jos samo Jonoc vuk ziv ostao?
Nema cak puno ni negativnih, ali ima dosta sebicnih i egoisticnihesmasaric wrote:Nema pozitivnih, ali zato brate negativnih na sve strane.
- kokuz_sa
- Rockefeller
#8744 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
To samo Starkovi dobijaju te Dire vukove ili šta?
- Capajebo
#8745 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Rockefeller wrote:To samo Starkovi dobijaju te Dire vukove ili šta?
- esmasaric
#8746 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pobogu, pa bilo je u prvoj sezoniRockefeller wrote:To samo Starkovi dobijaju te Dire vukove ili šta?
Pronašli su vučicu koja je ubijena sa mladuncima i svako je uzeo po jednog. Otud i ona kultna scena gdje Stark ubija Lady koja nije ni kriva ni dužna samo zato što mu je kralj naredio.
Meni Ghost najdraži
- Rockefeller
#8747 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma zaboravio jebeš ga 
- Capajebo
#8748 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
"What about you Jon?"
"I'm not a Stark."
I onda se pojavi albino vuk, sa crvenim ocima... k'o Brynden Rivers... bastard Targaryen
Hints.. hits all over the world
Al' nas navlaci Martin momacki
"I'm not a Stark."
I onda se pojavi albino vuk, sa crvenim ocima... k'o Brynden Rivers... bastard Targaryen
Hints.. hits all over the world
Al' nas navlaci Martin momacki
- pici
#8749 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jon je sad konfuzan mislim da ce sljedecu epizodu odmarat do dolaska sanse i kad mu ona bude rekla desavanja na jugu otice po divljane i dici ih u napadu na Ostrozimlje, najvjerovatnije obecavajuci im da ce to biti njihov novi dom a i ovima odgovara sto dalje od sjevera i bijelih hodaca...Beric kad se je borio sa Dog-om svojom krvlju zapalio je maceve... mislim da ce i Jon saznat za svoje nove moci samo treba vremena
Beric Dondarrion

"Every time I come back, I'm a bit less. Pieces of you get chipped away."
―Beric Dondarrion
Beric Dondarrion

"Every time I come back, I'm a bit less. Pieces of you get chipped away."
―Beric Dondarrion
- annoy
#8750 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
A tko će se pozabavit white walkerima?
Džabe im njihove bitke i bitkice kad oni dođu svi će jednako završit u tami i hladnoći
I Jon to zna. I zato me čudi njegova odluka.
Džabe im njihove bitke i bitkice kad oni dođu svi će jednako završit u tami i hladnoći
I Jon to zna. I zato me čudi njegova odluka.