Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
meLisaAaa wrote:Nađoh par stvarčica na GearBest, te ih kupih..Ebay mi je postala druga stranica za posjetiti, jednostavno ima dosta jeftinijih stvari na ovoj stranici, te toplo preporučujem..
Jedna od najboljih, najjeftinijih stvari, univerzalna dopunska baterija za mobitele, tablete, ventilatore, sijalice na usb priključak itd..
Za planinare, vozače, putnike ili bilo kome ko nije blizu punjača-struje, extra stvar za jeftine pare.. (Na piku prodaju po 50 KM.) http://www.gearbest.com/mobile-power-ba ... ?vip=45686
E narode kako je? Evo kreno da naručim neke elektronske komponente kad ono dva prodavca me banovala. Izađe mi poruka da neće više da trguju sa mnom.
Pitao jednog da mi ponovo pošalje ono što mi nije došlo u onom periodu kad nisu stvari dolazile, a nisam naravno uzeo refund. Prvo se izvinuo i reko prije 20 dana da nije problem i da će poslat. S obzirom da nije došlo ja ga fino upitam opet jeli poslao na što nisam dobio nikakav odgovor i još mi puko ban , gratis. KOntam da se obratim onoj podršci na ebayu sa ovim slučajem da vidim šta će oni reć.
Jeli imao tko ovakvu situaciju da neki trgovci neće da mu više prodaju robu pa poslije skinuta zabrana?
Evo jedan mali update. Pričali smo o tome da li dolaze one baterije 2032. Ja za probu naručio 5 komada, jedno pakovanje od 0,7 USD i evo danas došlo, nakon 17 dana iz Kine.
KvaziExpert wrote:
Sta je u pitanju? Stampana ploca od servo kontrolera od 1000+ dolara ce proci, a stari ajfon od 100KM nece, ako kontas sta hocu da kazem
.
Last edited by dosada_ziva on 04/09/2015 12:28, edited 1 time in total.
meLisaAaa wrote:Je li iko ista kupovao odavde?
(Imam kupon, snižava 4$ skoro svaki item sa ove stranice (negdje prihvata i po dolar, dva, ali opet je dobro), ako ko želi, nek' se javi)
kupovao sam ja motore za quadcopter, cekam jos da dodju
spominju ih na dosta foruma kao pouzdane
ako ti je kupon visak rado bih ga iskoristio (ali samo ako ti je bas visak)
meLisaAaa wrote:
Je li iko ista kupovao odavde?
(Imam kupon, snižava 4$ skoro svaki item sa ove stranice (negdje prihvata i po dolar, dva, ali opet je dobro), ako ko želi, nek' se javi)
Ja naručio linkani powerbank 10000mah, čekam da stigne, ako stignem javim kako je sve prošlo
meLisaAaa wrote:
Ja naručio linkani powerbank 10000mah, čekam da stigne, ako stignem javim kako je sve prošlo
Skoro 5$ silikonska zaštita, puno za jednu silikonsku zaštitu, a ta lampica mi baš i ne treba, u mene monitor na 77% svjetlosti svijetli dovoljno jako da se vidi kucati na tastaturi bez nekog dodatnog svjetla.
meLisaAaa wrote:
Trebao bi za 15-25 dana max...a sto se tice dole ispod linkova, ovaj case ne odgovara jer je to za 10400mah,a ta svjetiljka se moze naci jeftinije na ebay..
niho92 wrote:Dobro ono LED svjetlo kad nestane struje ima na eBay jos ona externa baterija od 20000mAh kinez prodaje za $7 i kusur
Ja sam tako bio kupio 12000mAh za 13$, nije imala ni 7000mAh i za 3-4 mjeseca se pokvarila, nije htjela da se puni više, nadam se sad da će ova xiaomi imati bar 9500 od deklarisanih 10000mAh, ipak je to neki brand.