Javi na 1430 i trazi merimu jer je jedina koja zna svoj posao u Call centru. Reci da su doli blizu tebe i da hoces da prikljucis i zavrsice toazdralovic wrote:pa vec dvije godine se kanim da uvedem telemah i nista od te ljubavi... adrese gradacacka i dzemala bijedica... gradacacka imaju samo 2 broja mogucnost uvodjenja a dzemala bijedica ovi brojevi oko 90 i preko 200Esso_i_Ajla wrote:Nije istina. Pokriva CV.azdralovic wrote:
evo ne pokriva cengic vilu za pocetak
BHTelecom All About
Moderator: Benq
- Esso_i_Ajla
#8726 Re: BHTelecom All About
- zateznistub
#8727 Re: BHTelecom All About
Ne kaze se pokriva vise korisnika nego pokriva vecu teritotiju ili ima vise korisnika.Esso_i_Ajla wrote:Sta ti pricas ba. Telemach pokriva vise korsnika od BHT-a. Jednom je neko cak i nabrojao gradove a medjunjima i cijli kanton SAkakaljin wrote:irac300 wrote:Još da pojedini skontaju da Sarajevo nije Bosna i Hercegovina. Te brzine kojima se hvaletate bi imale svoju težinu kada bi ih imao i neki Meho Mehić iz sela Zabrđe Donje. Ja prvi imam zamjerke na BHT, ali bar su s ADSL-om pokrili i ruralne dijelove zemlje. I normalno da je njima teže povećavati brzine svojim korisnicima, u odnosu na ove kompanije koje operišu u centru Sarajeva.
to ovi telemachovci logosoftovci nece da shvate da oni mogu imati te brzine kada ima malo korisnika, i sve su to privatne firme i ne zavise od tendera,
za pocetak neka telemach i logosoft pokriju kompletan kanton Sarajevo, pa da vidimo onda hoce li svi imati ustu brzinu i ovako veliku.
O ponudama se da raspravljati kada imas mogucnost da mozes uvesti bilo koga i telemcah i logosoft i BHT, a dok ne bude tako neka svako uzme ono sto mu najbolje odgovara, a ne ubjedjuje one koji nemaju mogucnost da uvedu bilo kojeg operatera.
ali ni jedna cinjenica nije tacna
-
kakaljin
#8728 Re: BHTelecom All About
ne pokriva Vraca i Bijelave za pocetak, tako da ne siri dezinformacije, Kada hoces nesto da odgovoris spremi argumenteEsso_i_Ajla wrote:Sta ti pricas ba. Telemach pokriva vise korsnika od BHT-a. Jednom je neko cak i nabrojao gradove a medjunjima i cijli kanton SAkakaljin wrote:irac300 wrote:Još da pojedini skontaju da Sarajevo nije Bosna i Hercegovina. Te brzine kojima se hvaletate bi imale svoju težinu kada bi ih imao i neki Meho Mehić iz sela Zabrđe Donje. Ja prvi imam zamjerke na BHT, ali bar su s ADSL-om pokrili i ruralne dijelove zemlje. I normalno da je njima teže povećavati brzine svojim korisnicima, u odnosu na ove kompanije koje operišu u centru Sarajeva.
to ovi telemachovci logosoftovci nece da shvate da oni mogu imati te brzine kada ima malo korisnika, i sve su to privatne firme i ne zavise od tendera,
za pocetak neka telemach i logosoft pokriju kompletan kanton Sarajevo, pa da vidimo onda hoce li svi imati ustu brzinu i ovako veliku.
O ponudama se da raspravljati kada imas mogucnost da mozes uvesti bilo koga i telemcah i logosoft i BHT, a dok ne bude tako neka svako uzme ono sto mu najbolje odgovara, a ne ubjedjuje one koji nemaju mogucnost da uvedu bilo kojeg operatera.
- Esso_i_Ajla
#8729 Re: BHTelecom All About
Pokriva MMDS-om. Kanton sarajevo je pokriven 100% i lupetajte glupostikakaljin wrote:
ne pokriva Vraca i Bijelave za pocetak, tako da ne siri dezinformacije, Kada hoces nesto da odgovoris spremi argumente
-
kakaljin
#8730 Re: BHTelecom All About
smjesan si pravo, radije cu riblju kost imati nego mmds.Esso_i_Ajla wrote:Pokriva MMDS-om. Kanton sarajevo je pokriven 100% i lupetajte glupostikakaljin wrote:
ne pokriva Vraca i Bijelave za pocetak, tako da ne siri dezinformacije, Kada hoces nesto da odgovoris spremi argumente
Da bi dosao u neko naselje on mora kablom doci u to naselje da bi se racunalo da je i u tom naselju
Jeli na MMDS mozes imati sve sto Telemach nudi i HD kanale i internet i sve kanale koji su u ponudi
Last edited by kakaljin on 10/11/2012 16:50, edited 1 time in total.
- Esso_i_Ajla
#8731 Re: BHTelecom All About
Kako god pokriva a vi niste u stanju cijelu dobrinju pokriti ADSL-om a "idete prvi..." U cemu ba?. Smijesni stekakaljin wrote:smjesan si pravo, radije cu riblju kost imati nego mmds.Esso_i_Ajla wrote:Pokriva MMDS-om. Kanton sarajevo je pokriven 100% i lupetajte glupostikakaljin wrote:
Da bi dosao u neko naselje on mora kablom doci u to naselje da bi se racunalo da je i u tom naselju
Dosta od mene vise. Jadni ste
-
kakaljin
#8732 Re: BHTelecom All About
objasni kako pokriva ako ne mogu imati svu uslugu koju nudiEsso_i_Ajla wrote:Kako god pokriva a vi niste u stanju cijelu dobrinju pokriti ADSL-om a "idete prvi..." U cemu ba?. Smijesni stekakaljin wrote:smjesan si pravo, radije cu riblju kost imati nego mmds.Esso_i_Ajla wrote:
Pokriva MMDS-om. Kanton sarajevo je pokriven 100% i lupetajte gluposti
Da bi dosao u neko naselje on mora kablom doci u to naselje da bi se racunalo da je i u tom naselju![]()
![]()
![]()
![]()
Dosta od mene vise. Jadni ste
- Esso_i_Ajla
#8733 Re: BHTelecom All About
Preko MMDS-a imas najbolji wireless internet u evropi. Nadji mi nekog providera u evropi a i sire da nudi wireless sa onakvim brzinama po onoj cijeni. Drugo, imas preko 80 kanala u digitalnom formatu (MPEG) kao i fixni telefon sa BH Flat opcijom. Treba li jos?. I ne rise vise. Dajete 2 mbita na izmaku 2012 godine i usudjujete se govoriti da ste najbolji. VI ste obicno evropsko telekomunikacijsko smece-dno dna, lopov do lopova, moj do mojega... Svaka cast logosoftu, jedino je ta firma konkunkurencija telemachu a vi niste ni do noznih prstiju dogurali. Pos***em vam se na vašu pokrivenost u dejcicima koju ste toliko puta spomunuli na ovom forumu, kad su vam cijene, kvalitet i ljubaznosst osoblja cista 0kakaljin wrote:
objasni kako pokriva ako ne mogu imati svu uslugu koju nudi
-
kakaljin
#8734 Re: BHTelecom All About
spisak kanala u kablovskom sistemu TelemachaEsso_i_Ajla wrote:Preko MMDS-a imas najbolji wireless internet u evropi. Nadji mi nekog providera u evropi a i sire da nudi wireless sa onakvim brzinama po onoj cijeni. Drugo, imas preko 80 kanala u digitalnom formatu (MPEG) kao i fixni telefon sa BH Flat opcijom. Treba li jos?. I ne rise vise. Dajete 2 mbita na izmaku 2012 godine i usudjujete se govoriti da ste najbolji. VI ste obicno evropsko telekomunikacijsko smece-dno dna, lopov do lopova, moj do mojega... Svaka cast logosoftu, jedino je ta firma konkunkurencija telemachu a vi niste ni do noznih prstiju dogurali. Pos***em vam se na vašu pokrivenost u dejcicima koju ste toliko puta spomunuli na ovom forumu, kad su vam cijene, kvalitet i ljubaznosst osoblja cista 0kakaljin wrote:
objasni kako pokriva ako ne mogu imati svu uslugu koju nudi
http://telemach.ba/D3+-+digitalna+telev ... v_start2=0
spisak kanala u mmds-u
http://telemach.ba/MMDS/469/Raspored+ka ... v_start2=0
a za internet mi nemoj pricati jer malo malo nema konekcije, a da ne govorim kada je lose vrijeme nije nimalo stabina konekcija tako da moze nuditi i 100 Mb ako nije stabilna konekcija
Tako da nemam full ponudu telemacha u mmds-u
nesiri dezinformacije kada sve pise na njihovoj stranci
-
StupskaBitanga
#8735 Re: BHTelecom All About
Da rekoh da mnogi u Telecomu nemaju pojma o dešavanju u njihovoj firmi i procesimaazdralovic wrote:za ove sto hoce ove nove student pakete, ocekujte razlicite informacije po razlicitim poslovnicama, uglavnom kazu kako im ta ponuda nije jos uvrstena u njihov software ili gdje god vec oni provjeravaju uslove, ali ako naletite na nekoga za salterom ko zna o cemu pricate a imate sve potrebne dokumente nece biti problema
budite istrajni i javljajte pozitivna i negativna iskustva
- Tiger 033
#8736 Re: BHTelecom All About
A zasto ne mozeR_v_P20 wrote:Telemach da moze najradije bi ugasio mmds, provjereno
-
neki
#8737 Re: BHTelecom All About
Esso_i_Ajla ocigledno radi u telemachu, prica mu je totalno suplja i neargumentovana
-
zilog
#8738 Re: BHTelecom All About
Ovo prvo uopste nije istina (da ne napisem LAZ). Brzine se lako dizu kada predjes odredjeni broj korisnika, a i tranziti su jeftiniji kada ih kupujes na 10 Gbps. Prica o tenderima je davno isfurana i ovih malo, sto se zaista objavi, moze se zavrsiti unutar godinu dana. Ono sto BHT sada diskvalifikuje traje mnogo duze.kakaljin wrote:to ovi telemachovci logosoftovci nece da shvate da oni mogu imati te brzine kada ima malo korisnika, i sve su to privatne firme i ne zavise od tendera,
Na sarkazam sa pokrivenoscu je lako odgovoriti kada se uoptrijebi ista retorika. Niti BHT pokriva cijelu Federaciju, a kamo li cijelu BiH, pa im niko od nas to ne nabija na nos. Da su HS, Logosoft i Telemach dobili ono sto je BHT prisvojio, a sto je, za 50 godina, izgradjeno sredstvima gradjana i firmi, imali bi istu pokrivenost. Kada se uporedi ono sto je BHT izgradio odkako postoje LOL, HS i TM, zakljuci se da su ovi izgradili mnogo vise.
Uostalom, sta BHT sprijecava da izbaci diferenciranu ponudu? Jedino sto ja mogu predpostaviti je da bi morali spustiti cijene onima koji ne mogu imati pune brzine.
-
sencobih
#8739 Re: BHTelecom All About
Ne radi on nigdje, da radi nebi visio po forumima i valjao svakakve glupostineki wrote:Esso_i_Ajla ocigledno radi u telemachu, prica mu je totalno suplja i neargumentovana
- cappy_tempo
#8740 Re: BHTelecom All About
joj glupe price...da LOL i telemach imaju korisnika kao bht vidjeli bi onda brzinu...pa to je opet sramota BHT-a. tolike milione na kraju godine imaju i ne mogu pola drzave eto gurati sa brzinama.pa jebena evropa bilo koja drzava,bilo koji grad imaju brzine nenormalno velike. kod njih se za mobitel koriste bhtelecom brzine interneta
. mogu povecati i da opet svima bude dobro ali nece. jel sad nesto cekaju nemam pojma ali da imaju najgoru internet ponudu vala imaju. ostale firme bili privatnici ili ne su konkurencija,a konkurencija opasno ubija bhtelecom sto se interneta tice.
-
kojeime
#8741 Re: BHTelecom All About
"Preko MMDS-a imas najbolji wireless internet u evropi. Nadji mi nekog providera u evropi a i sire da nudi wireless sa onakvim brzinama po onoj cijeni. Drugo, imas preko 80 kanala u digitalnom formatu (MPEG) kao i fixni telefon sa BH Flat opcijom. Treba li jos?. I ne rise vise. Dajete 2 mbita na izmaku 2012 godine i usudjujete se govoriti da ste najbolji. VI ste obicno evropsko telekomunikacijsko smece-dno dna, lopov do lopova, moj do mojega... Svaka cast logosoftu, jedino je ta firma konkunkurencija telemachu a vi niste ni do noznih prstiju dogurali. Pos***em vam se na vašu pokrivenost u dejcicima koju ste toliko puta spomunuli na ovom forumu, kad su vam cijene, kvalitet i ljubaznosst osoblja cista 0
"
Elem, osoba koju znam uvela Moja TV jer iz Telemacha nisu bili sposobni da nabave zamjenski reciever za onaj koji je ta osoba imala dok je bila pretplatnik Telemacha pa je nesretnim slucajem bio unisten. I tako je Terlemach zbog sopstvene gluposti i arogancije izgubio jednog pretplatnika kojeg je vec imao i dao ga BH Telecomu.
Tako da ne treba pricati o profesionanosti i kvalitetu usluga Telemacha, dzaba im super usluga kada ih covjek nazove da je kupi, a oni nadju nacin da ne prodaju tu uslugu zainteresovanom, vec ga otkace i natjeraju da ode konkurenciji. Svaka cast.
Teleamch, vozdra. A ionako ovo je tema o BH Telecomu ne o Telemahu.
Elem, osoba koju znam uvela Moja TV jer iz Telemacha nisu bili sposobni da nabave zamjenski reciever za onaj koji je ta osoba imala dok je bila pretplatnik Telemacha pa je nesretnim slucajem bio unisten. I tako je Terlemach zbog sopstvene gluposti i arogancije izgubio jednog pretplatnika kojeg je vec imao i dao ga BH Telecomu.
Tako da ne treba pricati o profesionanosti i kvalitetu usluga Telemacha, dzaba im super usluga kada ih covjek nazove da je kupi, a oni nadju nacin da ne prodaju tu uslugu zainteresovanom, vec ga otkace i natjeraju da ode konkurenciji. Svaka cast.
- zateznistub
#8742 Re: BHTelecom All About
Tvoj nacin komunikacije necu komentarisati, ali podvuceno jednostavno nije tacno!kojeime wrote:"Preko MMDS-a imas najbolji wireless internet u evropi. Nadji mi nekog providera u evropi a i sire da nudi wireless sa onakvim brzinama po onoj cijeni. Drugo, imas preko 80 kanala u digitalnom formatu (MPEG) kao i fixni telefon sa BH Flat opcijom. Treba li jos?. I ne rise vise. Dajete 2 mbita na izmaku 2012 godine i usudjujete se govoriti da ste najbolji. VI ste obicno evropsko telekomunikacijsko smece-dno dna, lopov do lopova, moj do mojega... Svaka cast logosoftu, jedino je ta firma konkunkurencija telemachu a vi niste ni do noznih prstiju dogurali. Pos***em vam se na vašu pokrivenost u dejcicima koju ste toliko puta spomunuli na ovom forumu, kad su vam cijene, kvalitet i ljubaznosst osoblja cista 0"
-
FMDzem
#8743 Re: BHTelecom All About
Prooblem
Ne očitava mi mrežu, nema signala..
Dakle, SIM kartica, stavim je u telefon, nema mreže, stavim drugu sve normalno, stavim treću sve normalno.
Kartica prihvati i pin kod i sve, ali kada dođe do glavnog desktopa, tako da ga nazovem, prikazuje da nema mreže, nije dostupan...
Do čega bi moglo da bude..
Jaah' da napomenem da ta ista kartica radi na svim ostalim telefonima.
Ukratko, ako ima nekih nejasnoća javite.
Hvaala
Ne očitava mi mrežu, nema signala..
Dakle, SIM kartica, stavim je u telefon, nema mreže, stavim drugu sve normalno, stavim treću sve normalno.
Kartica prihvati i pin kod i sve, ali kada dođe do glavnog desktopa, tako da ga nazovem, prikazuje da nema mreže, nije dostupan...
Do čega bi moglo da bude..
Jaah' da napomenem da ta ista kartica radi na svim ostalim telefonima.
Ukratko, ako ima nekih nejasnoća javite.
Hvaala
-
FMDzem
#8744 Re: BHTelecom All About
Čisto sumnjam, telefon je još uvijek pod garancijom.R_v_P20 wrote:do telefona je..
Mada, sve je moguće.
Da li u servisu uvažavaju ovaj vide reklamacije, šta da očekujem?
-
neki
#8745 Re: BHTelecom All About
Moguce da ti je i do sim kartice ako je stara, neki novi mobiteli su osjetljivi na neki hepek u vezi kartice. Kupi novi broj-sim karticu pa probaj s njomFMDzem wrote:Čisto sumnjam, telefon je još uvijek pod garancijom.R_v_P20 wrote:do telefona je..![]()
Mada, sve je moguće.
-
FMDzem
#8746 Re: BHTelecom All About
Al' što je najgore ta kartica radi na ostala dva telefona.neki wrote:Moguce da ti je i do sim kartice ako je stara, neki novi mobiteli su osjetljivi na neki hepek u vezi kartice. Kupi novi broj-sim karticu pa probaj s njomFMDzem wrote:Čisto sumnjam, telefon je još uvijek pod garancijom.R_v_P20 wrote:do telefona je..![]()
Mada, sve je moguće.
U svakom slučaju hvala.
- ala7
#8747 Re: BHTelecom All About
Sa BH Telecom Foruma.. Ovo je postalo smiješno oko BH Telecoma..Prema nezvanicnim podacima Jatu trenutno gleda negdje priblizno 50.000 gledalaca,zbog toga se desavaju povremena trzanja i slicno.Probajte prebaciti na manje atraktivne kanale,tipa discovery,arene.... tu ne bi trebalo biti problema
-
irconbih
#8748 Re: BHTelecom All About
Vec godinu dana sam na Moja TV, "Full" paket. Od 03/11 nemam TV-a, ni telefona, jedino internet "radi". Prijavljen kvar u subotu, pa u nedjelju. U ponedjeljak zove monter u pola dva i pita ima li koga u stanu pa provjeri sta je. Naravno, nema nikoga, jer se mora raditi. Na pitanje moze li doci iza 4 sata, kaze evo vama broj mog sefa pa ga nazovite da on organizuje nekoga u drugoj smjeni. WTF? Uglavnom, u utorak je dosao u prvoj smjeni, upalio racunar, usao u konfiguraciju modema i: "Ma znam sta je u pitanju." Izasao ispred stana, "procackao" instalaciju i dovidjenja. Na pitanje hoce li se vracati, rekao je da ne. Zatim me nazvao, nisam ja bio kuci, i rekao da potrazim kljuc od "podruma" gdje su instalacije u susjednom haustoru, pa ce on doci sutra da to pogleda. U srijedu ujutro ga zovem i govorim da nisam pronasao kljuc u susjednom haustoru, ali da znam ko ima kljuc od "podruma" u mom. Monter tada odgovara sa "navratit cu ja kasnije". Negdje oko dva sata zovu iz telekoma i kaze covjek s druge strane zice da je iz tehnicke sluzbe i da li je rijesen kvar. Na moj odgovor da nije, pita je li monter dolazio. Odgovaram da jeste i da je rekao da ce danas navratiti, odgovara da je to jako neozbiljno i da on ne smije "navracati", nego da mora doci da popravi kvar. Taj dan se nista nije desilo. Sljedeceg dana zovem tehnicku sluzbu, ponovo zaprimaju prijavu kvara, da bi me nakon pola sata nazvao monter i rekao da je u tom susjednom haustoru gdje je "glavni vod" zamijenio parice na mojoj instalaciji i da je premjerio, te da je sada mnogo bolje nego sto je prije bilo. Kad sam se vratio s posla, restartujem STB i modem, ali nista. Po paljenju STB-a pise da se spaja, da ne moze da se spoji sa serverom radi konfiguracije tacnog vremena i da nema nove verzije, da bi zatim TV izbacio poruku da nema signala. Opet zovem podrsku, zaprimaju prijavu kvara, prosljedjuju me tehnickoj podrsci da bi mi gospodin predlozio da "provedemo proceduru" u ovakvim slucajevima, tj. da se restartuje STB, modem i provjere svi kablovi. Nakon sto je to uradjeno, kaze da ce monteri izaci na teren. Dosla je subota 10/11, TV ne radi, telefon ne radi, samo internet. Da napomenem da sam po preporuci montera podnio zahtjev da mi se vrati 033 broj, jer 070 ne radi. Isto mi je rekao drugi monter koji je pocetkom godine dolazio zbog problema sa telefonom. On je rekao da imaju problema sa IP telefonijom i da to vjerovatno nece ni rijesiti. Vjerovatno zato uvode opciju da se 033 broj moze uvrstiti u Moja TV pakete. Helem, subota popodne. Opet zovem podrsku, zaprimaju prijavu kvara, ali me jedva pronalaze u bazi podataka, jer zbog zahtjeva za vracanje 033 broja, 070 broj je vec iskljucen, a ovaj jos nije ukljucen, trebaju i za to izaci na teren. Prosljedjuju me tehnickoj sluzbi, covjek isto radi, "provodi proceduru", ali opet nista ne radi. Vraca me podrci da prijavim kvar. Opet isto radim, pa me opet oni vracaju na tehnicku sluzbu. Tako 7 puta. U mahali nemam Telemach, nemam Logosoft, jedino HS zbog kojih sam i pobjegao u Telecom. Sta raditi? Uredno ce naplatiti na ovih 10 dana sto usluga nije isporucena... Idemo prvi, dajemo da ne kazem sta! 
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#8749 Re: BHTelecom All About
Žali se i odbiće ti tih 10 dana s računa. Ja sam se žalio i došao mi je umanjen račun...irconbih wrote:Uredno ce naplatiti na ovih 10 dana sto usluga nije isporucena... Idemo prvi, dajemo da ne kazem sta!
- ala7
#8750 Re: BHTelecom All About
Mozes ti refundirati troskove tj. odbiti toliko dana koliko nisi imao usluge. Samo zavisi kad si uputio zalbu podrsci tj. kad su izdali nalog o kvaru. Mislim da neces imati problema oko toga..irconbih wrote:Vec godinu dana sam na Moja TV, "Full" paket. Od 03/11 nemam TV-a, ni telefona, jedino internet "radi". Prijavljen kvar u subotu, pa u nedjelju. U ponedjeljak zove monter u pola dva i pita ima li koga u stanu pa provjeri sta je. Naravno, nema nikoga, jer se mora raditi. Na pitanje moze li doci iza 4 sata, kaze evo vama broj mog sefa pa ga nazovite da on organizuje nekoga u drugoj smjeni. WTF? Uglavnom, u utorak je dosao u prvoj smjeni, upalio racunar, usao u konfiguraciju modema i: "Ma znam sta je u pitanju." Izasao ispred stana, "procackao" instalaciju i dovidjenja. Na pitanje hoce li se vracati, rekao je da ne. Zatim me nazvao, nisam ja bio kuci, i rekao da potrazim kljuc od "podruma" gdje su instalacije u susjednom haustoru, pa ce on doci sutra da to pogleda. U srijedu ujutro ga zovem i govorim da nisam pronasao kljuc u susjednom haustoru, ali da znam ko ima kljuc od "podruma" u mom. Monter tada odgovara sa "navratit cu ja kasnije". Negdje oko dva sata zovu iz telekoma i kaze covjek s druge strane zice da je iz tehnicke sluzbe i da li je rijesen kvar. Na moj odgovor da nije, pita je li monter dolazio. Odgovaram da jeste i da je rekao da ce danas navratiti, odgovara da je to jako neozbiljno i da on ne smije "navracati", nego da mora doci da popravi kvar. Taj dan se nista nije desilo. Sljedeceg dana zovem tehnicku sluzbu, ponovo zaprimaju prijavu kvara, da bi me nakon pola sata nazvao monter i rekao da je u tom susjednom haustoru gdje je "glavni vod" zamijenio parice na mojoj instalaciji i da je premjerio, te da je sada mnogo bolje nego sto je prije bilo. Kad sam se vratio s posla, restartujem STB i modem, ali nista. Po paljenju STB-a pise da se spaja, da ne moze da se spoji sa serverom radi konfiguracije tacnog vremena i da nema nove verzije, da bi zatim TV izbacio poruku da nema signala. Opet zovem podrsku, zaprimaju prijavu kvara, prosljedjuju me tehnickoj podrsci da bi mi gospodin predlozio da "provedemo proceduru" u ovakvim slucajevima, tj. da se restartuje STB, modem i provjere svi kablovi. Nakon sto je to uradjeno, kaze da ce monteri izaci na teren. Dosla je subota 10/11, TV ne radi, telefon ne radi, samo internet. Da napomenem da sam po preporuci montera podnio zahtjev da mi se vrati 033 broj, jer 070 ne radi. Isto mi je rekao drugi monter koji je pocetkom godine dolazio zbog problema sa telefonom. On je rekao da imaju problema sa IP telefonijom i da to vjerovatno nece ni rijesiti. Vjerovatno zato uvode opciju da se 033 broj moze uvrstiti u Moja TV pakete. Helem, subota popodne. Opet zovem podrsku, zaprimaju prijavu kvara, ali me jedva pronalaze u bazi podataka, jer zbog zahtjeva za vracanje 033 broja, 070 broj je vec iskljucen, a ovaj jos nije ukljucen, trebaju i za to izaci na teren. Prosljedjuju me tehnickoj sluzbi, covjek isto radi, "provodi proceduru", ali opet nista ne radi. Vraca me podrci da prijavim kvar. Opet isto radim, pa me opet oni vracaju na tehnicku sluzbu. Tako 7 puta. U mahali nemam Telemach, nemam Logosoft, jedino HS zbog kojih sam i pobjegao u Telecom. Sta raditi? Uredno ce naplatiti na ovih 10 dana sto usluga nije isporucena... Idemo prvi, dajemo da ne kazem sta!