Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
adnanini

#8726 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by adnanini »

Danguba wrote:
vi mu dodjete kao zandari...cunjate po forumima i prijavljujete...zbirovi, cinkarosi ili dousnici... :izet:

:D
nešto kontam , bolje i to nego krast 80.000 glasova na izborima
Danguba

#8727 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Danguba »

adnanini wrote:
Danguba wrote:
vi mu dodjete kao zandari...cunjate po forumima i prijavljujete...zbirovi, cinkarosi ili dousnici... :izet:

nema potrebe za otimanjem...toliko ste pali izmedju dva izborna kruga :-)
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#8728 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by KatarinaKosaca »

Danguba wrote:

Ja baš imam osjećaj da je u tom pogledu SDA najaktivnija. Čak ni tradiocionalno "virtualni" SDP nije tako aktivan kao SDA sad. Za SBB baš i ne vidim nešto pristalica. Više su na fb.
hellue

#8729 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by hellue »

adnanini wrote:
Danguba wrote:

OMG jos uvijek ta mantra vrijedi, jadni soson :D :D
Styling

#8730 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Styling »

adnanini wrote:
Danguba wrote:

Koliko vidim, naj ti je vaznije ovdje raspolagati tacnim brojevima. Do narednih izbora izaci ce na 100.000.
nikad_vise

#8731 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by nikad_vise »

Sa ovih par padobranaca vise ne ulazim u pricu.

-Osobe koje opravdavaju stranke koje nas kradu i koje su dovele drzavu na izdisaj su neprijatelji svog naroda.
-Osobe koje opravdavaju stranke koje su urusile ekonomiju i na ulicu poslali 50% stanovnista su neprijatelji svog naroda i drzave.
-Osobe koje opravdavaju stranke koje su odgovorne za svu korupciju i sav ovaj nepotizam od vladajucih stranaka su neprijatelji drzave.
-Osobe koje podrzavaju stranke koje svoj gladni i siromasni narod nazivaju huliganima,narkomanima i slicno su neprijatelji ove drzave.
Te osobe su karcinom ovog drustva.Te osobe ne razmisljaju kao Bosanci i Hercegovci nego kao SDP-ovci(e) ili SDA-ovci(e).
Te osobe bi u normalnom svijetu trebale da se najmanje cuju jer imaju najmanje da kazu ali su najvise drski i najglasniji protiv drugih stranaka.

U jednom normalnom drustvu su osobe koje stave ruku u budzet drzave najveci izdajnici drzave jer kradu od svog naroda, dok je u nasoj zahvaljujuci miljeu koji su stranke stvorile,ti izdajnici imaju i svoje ahbabe koji narodu pravdaju svu tu izdaju drzave.

Niko se nije udostojio da kaze za prijedlog zakona koji je uputio SBB svaka im cast,od koga god prijedlog dosao jer je ukrasti od drzave,i to od drzave koja je rijekom krvi placena,najveci grijeh i izdaja.Boli vas karina vecinu jer ste se otrgli od stvarnosti.Jebe se vama kad se majka koja je dala 4 sina u ratu bori da ima sta jesti,boli vas neka stvar i kad covjek pred tv kamerom donese plastiku s kuhanjem i kaze da od toga zivi zadnjih 10 godina,boli vas kad omladina zavrsi fakultet pa ide da radi na "crno" za 300 maraka,boli vas briga sto vecina nas u drzavi nece ni docekati penzije i to sve zahvaljujuci vama i onim koje vi podrzavate.Podrzavajte i dalje al je sve ocitije da ste karcinom ovog drustva.

Onaj jadnicak @bent opet stavlja o KOS-u,covjek dobio tuzbu protiv klevete upravo zbog toga al jadnicku je to jedino preostalo.Zalijepi jos koji put,sacuvaj svoje ahbabe na vlasti.Dabogda ti bilo isto onako kako je onim ljudima koji su bili na protestima a i kao onim koji nisu imali para da iz okoline tuzle,sarajeva i slicno dodju na te proteste.
adnanini

#8732 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by adnanini »

nikad_vise wrote:Sa ovih par padobranaca vise ne ulazim u pricu.

-Osobe koje opravdavaju stranke koje nas kradu i koje su dovele drzavu na izdisaj su neprijatelji svog naroda.
-Osobe koje opravdavaju stranke koje su urusile ekonomiju i na ulicu poslali 50% stanovnista su neprijatelji svog naroda i drzave.
-Osobe koje opravdavaju stranke koje su odgovorne za svu korupciju i sav ovaj nepotizam od vladajucih stranaka su neprijatelji drzave.
-Osobe koje podrzavaju stranke koje svoj gladni i siromasni narod nazivaju huliganima,narkomanima i slicno su neprijatelji ove drzave.
Te osobe su karcinom ovog drustva.Te osobe ne razmisljaju kao Bosanci i Hercegovci nego kao SDP-ovci(e) ili SDA-ovci(e).
Te osobe bi u normalnom svijetu trebale da se najmanje cuju jer imaju najmanje da kazu ali su najvise drski i najglasniji protiv drugih stranaka.

U jednom normalnom drustvu su osobe koje stave ruku u budzet drzave najveci izdajnici drzave jer kradu od svog naroda, dok je u nasoj zahvaljujuci miljeu koji su stranke stvorile,ti izdajnici imaju i svoje ahbabe koji narodu pravdaju svu tu izdaju drzave.

Niko se nije udostojio da kaze za prijedlog zakona koji je uputio SBB svaka im cast,od koga god prijedlog dosao jer je ukrasti od drzave,i to od drzave koja je rijekom krvi placena,najveci grijeh i izdaja.Boli vas karina vecinu jer ste se otrgli od stvarnosti.Jebe se vama kad se majka koja je dala 4 sina u ratu bori da ima sta jesti,boli vas neka stvar i kad covjek pred tv kamerom donese plastiku s kuhanjem i kaze da od toga zivi zadnjih 10 godina,boli vas kad omladina zavrsi fakultet pa ide da radi na "crno" za 300 maraka,boli vas briga sto vecina nas u drzavi nece ni docekati penzije i to sve zahvaljujuci vama i onim koje vi podrzavate.Podrzavajte i dalje al je sve ocitije da ste karcinom ovog drustva.

Onaj jadnicak @bent opet stavlja o KOS-u,covjek dobio tuzbu protiv klevete upravo zbog toga al jadnicku je to jedino preostalo.Zalijepi jos koji put,sacuvaj svoje ahbabe na vlasti.Dabogda ti bilo isto onako kako je onim ljudima koji su bili na protestima a i kao onim koji nisu imali para da iz okoline tuzle,sarajeva i slicno dodju na te proteste.

:thumbup:
Adriatic

#8733 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Adriatic »

Je li stvarno u avazu ličnost godine Vučić?
Havatar

#8734 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Havatar »

Adriatic wrote:Je li stvarno u avazu ličnost godine Vučić?
Jeste
Adriatic

#8735 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Adriatic »

Havatar wrote:
Adriatic wrote:Je li stvarno u avazu ličnost godine Vučić?
Jeste
Stvarno je ovaj Fahro Beogradska špijunčina.
A najsmješnije je kad se predstavlja kao zaštitnik interesa Bošnjaka.
Fahro nemoj nas ti braniti, Mile i Momira ti tvog.
klixo

#8736 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by klixo »

Bogami ga Šešelj i Fahri zabio nedavnom izjavom.

Da sumiramo
-snajperista na jevrejskom groblju
-1 srbin vrijedio kao 100 muslimana

= licnost godine u avazu

aaa zaboravih da je Fahro prodao avaz :run:
The BEN10

#8737 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by The BEN10 »

klixo wrote:Bogami ga Šešelj i Fahri zabio nedavnom izjavom.
Da sumiramo
-snajperista na jevrejskom groblju
-1 srbin vrijedio kao 100 muslimana
= licnost godine u avazu
aaa zaboravih da je Fahro prodao avaz
Koji vam je klinac više, šta Fahro ima veze sa Avazom. Zar ga nije prodao bivšoj hanumi-frizerki, koja je ušparala milion KM i platila prvu ratu!?
madner

#8738 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by madner »

Beogradski projekt izgradnje Bosnjacke drzave napreduje punom snagom.
Ali Kemal

#8739 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Ali Kemal »

nikad_vise wrote:
Ali Kemal wrote:Zakonom bi trebalo zabraniti da predsjednik moze biti bilo ko rodjen van granica Bosne i Hercegovine.
Najbogatiji covjek u Sarajevu nije Bosanac, apsurdno!
Covjek je pripadnik Bosnjackog naroda koji je jedan od konstituivnih naroda u BiH.
Ne pricaj gluposti.
Raoncic je rodjen, odrastao i skolovao se u Crnoj Gori, cini mi se da je fakultet zavrsio u Beogradu sto ne pise u ovoj biografiji :D
http://database.cin.ba/baza/biography.php?id=119
ali pise da je bio pripadnik Armije BiH kao član Kabineta Sefera Halilovića :lol: :lol: :lol:
Nije on neko ko se rodio slucajno u nekoj drugoj drzavi nego je u BiH dosao kao odrastao covjek, obogatio se i to mu nije bilo dovoljno i sada bi jos da vlada. :izet:
Nidje veze :zzzz:
U stvari ima veze, treba osigurati svoje super bogatstvo :oops:
Danguba

#8740 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Danguba »

SBB-ovci su marsovci :D
hellue

#8741 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by hellue »

nikad_vise wrote:Sa ovih par padobranaca vise ne ulazim u pricu.

Pobjedimo beznadje :-) :-) :-)
miop

#8742 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by miop »

ČISTKE U POLICIJI
Nedelja, 02.03.2014 u 10:52
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/128 ... ljeni.html
Prva žrtva obračuna direktora policijskih agencija u BiH je dugogodišnji načelnik Sektora kriminalističke policije FUP-a Edin Vranj, kojeg je direktor federalne policije Dragan Lukač smijenio u petak.

Iako je Lukač već dulje vrijeme bio nezadovoljan angažmanom Vranja i njegovim rezultatima, njihov je sukob kulminirao nakon što je direktor FUP-a dobio informacije da je načelnik krim-policije povjerljivi dokument o formiranju federalnog Kriznog štaba dostavio ministru sigurnosti Fahrudinu Radončiću.

Uz Edina Vranja, s dužnosti je suspendiran i inspektor Rasim Hadžić, koji je priznao da je dokumente FUP-a predao Edinu Garapliji, bivšem operativcu AID-a i samoproglašenom stručnjaku za protupožarnu zaštitu. Garaplija je, opet, službene informacije o Kriznom štabu FUP-a proslijedio ministru Radončiću.
x
Avaz»Naslovnica » Vijesti » Teme | objavljeno: 04.03.2014. 11:00 | Autor: Edin Garaplija
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/zasto-p ... te-na-mene
Otvoreno pismo Edina Garaplije javnosti BiH
Zašto paraobavještajci Munja i Fićo „imaju pravo“ da se ljute na mene
Umjesto reakcije na provokativni prilog FTV-a u kojem se moja malenkost spominje u kontekstu paraobavještajnih aktivnosti, u nastavku je moje otvoreno pismo javnosti i paraobavještajcima Muniru Alibabiću MUNJI i Fikretu Muslimmoviću FIĆI, koji više od 25 godina vuku BiH unazad i koje javnost, struka i politika konačno trebaju otkačiti i poslati u arhiv istorije.

Povodom izrečenih grubih laži, plasiranih putem Federalne televizije, kao društveno odgovorna osoba i ugledan privrednik, želim širu javnost upoznati s deset frustracija nesretnih paraobavještajaca Munje i Fiće spram moje malenkosti:

1. Sve ono što Munja ni za 25 godina svog policijskog rada nije umio dokumentovati o postojanju Fićinog i KOS-ovog paraobavještajnog sistema te terorističke jedinice „Ševe“ i njihove saradničke mreže, čak ni kada je bio visokopozicionirani rukovodilac tajne i javne policije, prije, za vrijeme i nakon rata, ja sam rekao javno i dokumentovao pred najvećim međunarodnim pravnim autoritetima: Domom za ljudska prava i Haškim tribunalom, i to kao SVJEDOK SUDA, a ne kao Karadžićev svjedok, kako su mi bezuspješno pokušavali podvaliti.

2. Ja sam bio jedan od rijetkih koji se odmah nakon završetka rata usudio zadokumentovati i javnost upoznati sa zločinom u Velikom parku koji su počinili pripadnici paraobavještajne terorističke jedinice „Ševe“, kojom prilikom je Nedžad Herenda mučki lišio života zarobljene vojnike VRS i civile srpske nacionalnosti. U to je vrijeme Munja bio šef policije Centra javne bezbjednosti Sarajevo, te je s umišljajem propustio da s kriminalističko-pravnog aspekta čist zločin s poznatim izvršiocem, zadokumentuje i procesuira po tadašnjem važećem Krivičnom zakonu, čime je počinio teška krivična djela zloupotrebe položaja, ometanje istrage, prikrivanja i pomaganja izvršiocu krivičnog djela.

Da podsjetim javnost, ja sam s operativcima službe uhapsio Herendu, koji nam je priznao ta djela, pa umjesto da njega procesuiraju, paraobavještajna ruka KOS-a i njeni produženi prsti Munja i Fićo i njima slični nas su pohapsili i montirali nam sudski proces, a Herendi omogućili bijeg i skrivanje sve ove godine kako ne bi ispričao ko su mu nalogodavci.

3. Dok su Munja i njegove kolege paraobavještajci godinama kao visokopozicionirani policijski i vojni rukovodioci, prikrivali i uništavali dokaze gnusnog zločina nad porodicom Halilović, te putem svojih saradnika advokata pakovali robiju komandantu Armije Seferu Haliloviću, ja sam zadokumentovao iskaz teroriste Herende u kojem priznaje da su pripadnici terorističke jedinice „Ševe“ po nalogu svojih pretpostavljenih, podmetnuli eksplozivnu napravu na balkon porodice Halilović u cilju likvidacije komandanta Armije BiH, čime su počinili djelo veleizdaje i slabljenja odbrambene moći države.

4. Provodeći operativnu akciju „Orao“, ja sam zadokumentovao iskaz teroriste Herende dat u junu 1996. kako je po nalogu svojih pretpostavljenih u cilju izazivanja terora i haosa i produbljivanja međusobnih sukoba, snajperisao po srpskim civilima na Grbavici, likvidirao sarajevske Romea i Juliju te sa zgrade Izvršnog vijeća mučki snajperom ubio francuskog mirotvorca, a za šta pisane dokumente iz drugih relevantnih izvora imaju i istražni organi Haškog tribunala.
Za to su se vrijeme Munja i Fićo sa svojom paraobavještajnom bratijom, obnašajući visoke policijske i vojne dužnosti, trudili da putem svojih političkih i medijskih saradnika optuže srpsku stranu i smjer istrage svjesno usmjere u pogrešnom pravcu, kako bi prikrili ova teroristička djela i sakrili teroriste i njihove nalogodavce.

5. Uzalud su bili pokušaji Munje i Fiće da nas medijski linčuju, i putem svojih novinara saradnika u „Ljiljanu“ i „Večernjem listu“, mene i moje operativce prikaže kao radikalne islamiste, jer sam ja dokazao pred Domom za ljudska prava da se radilo o „politički motiviranom slučaju“ kako stoji u presudi Doma, te je naređeno Vladi Federacije da moj slučaj obnovi i garantuje fer suđenje.

Za to vrijeme su časni novinari iz „Slobodne Bosne“, „Dana“, „Avaza“ uz pomoć i moje malenkosti između ostalih, demaskirali trojicu Hamza (Hamza el-Misri, Abu Hamza Tunisi i Hamza Dumont iz „Takwir vel Hidzra“, produžene ruke El-Kaide, najradikalnije terorističke prijetnje na svijetu), koju su godinama paraobavještajne strukture preko Munje i Fiće poturale Bošnjacima u cilju radikalizacije i stvaranja terora i haosa.

6. Dok su Munja i Fićo po nalogu svojih šefova iz Predsjedništva BiH projektovali afere „državni udar“, ja sam svih ovih godina uspješno odbijao da budem „ključni svjedok“ tih istih lažnih optužbi, a na šta sam s ljudskog i profesionalnog aspekta posebno ponosan jer nisam dozvolio da niko nepravedno bude osuđen i prođe golgotu zatvora i anateme teroriste, koju su paraobavještajci i meni bili namijenili, a zbog koje imam probleme u kretanju izvan zemlje i zbog koje i dan-danas trpim tešku diskriminaciju.

Ova kvalifikacija izuzetno je opasna i svjedoci smo da je ista i danas u upotrebi, čime paraobavještajne strukture plaše pošteni i obespravljeni narod u BiH koji se drzne ustati protiv njih i njihovih političkih mentora, ali i ostavlja trajni pečat i breme budućim pokoljenjima bosanske omladine koja taj diskriminatorski pečat mora nositi po bijelom svijetu.

7. I kad im se izjalovio posljednji pokušaj poturanja „terorizma“ ministru sigurnosti BiH, lažno ga preko svog policijskog satelita direktora FUP-a Lukača optužujući da je trebao nelegalno formirati krizni štab, paraobavještajci za svoje aktivnosti pokušavaju metodom zamjene teza i mene uvući u svoje prljave igre i preko FTV-a optužiti da sam doturao informacije ministru sigurnosti o formiranju Kriznog štaba u FMUP-u dan prije početka masovnih demonstracija građana, što nije tačno jer sam ja samo ohrabrio visoke policijske službenike da to učine.

Tom naredbom su unutar rukovodne policijske strukture FMUP-a, s Lukačem na čelu, demaskirani pravi krivci za sprečavanje nereda, a Munji i Fići i njihovim političkim mentorima propao je pokušaj kompromitacije Radončića.

Image
8. I dok su se posljednjih desetak godina Munja i Fićo politički kurvali i lutali, od kabineta Izetbegovića i jednog i drugog, preko Lagumdžije, pa sve do Komšića, koji su im za njihove „profesionalne“ usluge „paraobavještajnih bitangi“ obezbjeđivali funkcije direktora tajnih službi i savjetnika za sigurnosna pitanja, ja sam marljivo radio, izgrađivao sistem privatne zaštite i zapošljavao na stotine demobilisanih boraca i pripadnika policije te mladih i školovanih kadrova svih profila. Sve što sam zaradio u zadnjih deset godina, u potpunosti sam reinvestirao u posrnulu domaću firmu za zaštitu od požara INZA, vraćajući je na lidersku poziciju u regionu.

9. Dok penzioneri Munja i Fićo čuče ispred kabineta svojih političkih šefova, čekajući par stoja paušala prije „mukotrpno zarađene“ penzije za desetine godina rada na kreiranju „bošnjačkog terorizma“, te ostalih svojih paraobavještajnih intriga i podmetanja političkim neistomišljenicima, ja danas sa svojim firmama u regionu sarađujem sa 10-ak doktora nauka i zapošljavam 30-ak magistara i specijaliziranih inžinjera, 20-ak stručnjaka društvenih nauka, 50-ak certificiranih tehničara. I ne samo da sam ja priznati međunarodni ekspert u tehničkom komitetu TC13 za zaštitu od požara nego je to i desetak naših vrijednih i stručnih uposlenika.

10. I na kraju, dok ja mirno i spokojno čekam da neovisno državno tužilaštvo konačno pokrene slučajeve političkih ubistava: Turajlića, Ugljena, Leutara, Ljubijankića, porodice Halilović, Redžića... paraobavještajna aždaha koja je posljedjih 25 godina proždirala bosanske patriote, a napaćenom narodu poturala terorizam, nervozno iščekuje odlazak i konačno raskrinkavanje svojih gurua Munje i Fiće... bez kojih više ništa neće biti kao što je bilo.
Maystor

#8743 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Maystor »

Da ne postoji dno kada je u pitanju ljudski otpad Fahrudin Radončić i njegovi poltrončići iz velikosrpske agencije zvane SBB, najbolje govori činjenica da im je glavna ličnost ovih dana - ni manje ni više - Edin Garaplija. Smrad kakvog nema na kugli zemaljskoj, kriminalac i ubica, prevarant koji je ovu zemlju opljačkao uzduž i poprijeko, ne silazi sa naslovnica tariguza zvanog dnevni avaz. Pitam se, koliko još ima naivnih budala koji nisu prozreli ovu bagru?

Image

Image
Maystor

#8744 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Maystor »

KatarinaKosaca wrote:
Danguba wrote:

Ja baš imam osjećaj da je u tom pogledu SDA najaktivnija. Čak ni tradiocionalno "virtualni" SDP nije tako aktivan kao SDA sad. Za SBB baš i ne vidim nešto pristalica. Više su na fb.
SDA je bez konkurencije kada je u pitanju aktivizam. Za njih ne postoje granice, doslovce se radi o hobotnici sa hiljadu krakova. Kada dođu izbori, njihovi aktivisti (posebno djevojke) manijakalno nadziru glasačka mjesta, čak i u najzabačenijim mjesnim zajednicama. Sravnavaju spiskove, mobitelima provjeravaju članstvo i šalju auta/kombije kojima dovlače ljude kao stoku da prije zatvaranja glasaju. Naravno, gdje se ukaže prilika, dopisivanje i prepravke na glasačkim listićima se podrazumijevaju. Dobar primjer je opština Novi Grad na posljednjim lokalnim izborima.
Styling

#8745 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Styling »

Maystor wrote:Da ne postoji dno kada je u pitanju ljudski otpad Fahrudin Radončić i njegovi poltrončići iz velikosrpske agencije zvane SBB, najbolje govori činjenica da im je glavna ličnost ovih dana - ni manje ni više - Edin Garaplija. Smrad kakvog nema na kugli zemaljskoj, kriminalac i ubica, prevarant koji je ovu zemlju opljačkao uzduž i poprijeko, ne silazi sa naslovnica tariguza zvanog dnevni avaz. Pitam se, koliko još ima naivnih budala koji nisu prozreli ovu bagru?

Image
I svjedok odbrane Radovana Karadzica.
Danguba

#8746 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Danguba »

Styling wrote:
Maystor wrote:Da ne postoji dno kada je u pitanju ljudski otpad Fahrudin Radončić i njegovi poltrončići iz velikosrpske agencije zvane SBB, najbolje govori činjenica da im je glavna ličnost ovih dana - ni manje ni više - Edin Garaplija. Smrad kakvog nema na kugli zemaljskoj, kriminalac i ubica, prevarant koji je ovu zemlju opljačkao uzduž i poprijeko, ne silazi sa naslovnica tariguza zvanog dnevni avaz. Pitam se, koliko još ima naivnih budala koji nisu prozreli ovu bagru?

Image
ista osoba brani i rasu i fahru... :roll:

jednostavno, ideoloski isti... :izet:
hellue

#8747 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by hellue »

Danguba wrote:
Styling wrote:

Image
ista osoba brani i rasu i fahru... :roll:

jednostavno, ideoloski isti... :izet:
Ovome nema kraja, ludilo
Skijaš

#8748 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Skijaš »

nikad_vise wrote:Te osobe su karcinom ovog drustva.Te osobe ne razmisljaju kao Bosanci i Hercegovci nego kao SDP-ovci(e) ili SDA-ovci(e)
Ti se isto tako ponašaš, tvoja slijepa odanost Radončiću je jednako štetna kao i slijepa odanost Lagumdžiji, Dodiku, Čoviću ili Tihiću. Na primjer, ti kažeš "normalno da je se razveo samo pravno da ne bude u sukobu interesa.Lijepo se odrekao mjesta u Avazu i preuzeo ministarstvo sigurnosti. To je cisto radi slova zakona", i boljeg primjera slijepe odanosti dučeu ne može biti. Dakle ti si svjestan šta je suština zakona, svjestan si da je Radončić napravio akrobaciju kako bi izbjegao tu suštinu, ali ti to ne smeta jer razmišljaš identično kao i lojalni vojnici neke druge stranke.

Ili kada braniš Radončićevu sramotnu podršku zakonu o prebivalištu kojim se legalizuje do sada nelegalno maltretiranje povratnika od strane velikosrpske policije. Pa onda ulijećeš u kontradikcije navodnom brigom za povratnike dok istovremeno pozivaš da se vjeruje u integritet i profesionalizam dokazano četnički orijentisanog policijskog aparata.

I kao što rekoh, takvi ste svi koji slijepo branite svoje stranačke šefove, dijele vas samo dva, tri slova u skraćenicama naziva stranaka.
nikad_vise

#8749 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by nikad_vise »

SBB: Poglavlja 23. i 24. antikorupcijske politike historijska su prekretnica za BiH
Kategorija: Saopćenja, 28.02.2014

SBB pozdravlja najavu Delegacije EU u BiH da će Platforma o borbi protiv korupcije (poglavlja 23. i 24.), koju priprema Evropska komisija, biti usko povezana sa Strukturalnim dijalogom o pravosuđu između EU i BiH koji je u toku.

Upravo ova antikorupcijska politika Brisela čije provođenje treba da starta u martu, najava je svih ostvarenja koja su tražili građani i pojedine stranke, te posebno ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić, koji je od preuzimanja ministarskog mandata upozoravao bh. javnost da se bez snažne planske borbe protiv korupcije i organiziranog kriminala neće moći krenuti dalje putem euroatlanskih integracija.

SBB očekuje ujedinjeni napor agencija za provođenje zakona i pravosudnih institucija u ispunjavanju ove velike obaveze prema EU integracijama i građanima BiH.
:thumbup: :bih:
hellue

#8750 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by hellue »

nikad_vise wrote:
SBB: Poglavlja 23. i 24. antikorupcijske politike historijska su prekretnica za BiH
Kategorija: Saopćenja, 28.02.2014

SBB pozdravlja najavu Delegacije EU u BiH da će Platforma o borbi protiv korupcije (poglavlja 23. i 24.), koju priprema Evropska komisija, biti usko povezana sa Strukturalnim dijalogom o pravosuđu između EU i BiH koji je u toku.

Upravo ova antikorupcijska politika Brisela čije provođenje treba da starta u martu, najava je svih ostvarenja koja su tražili građani i pojedine stranke, te posebno ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić, koji je od preuzimanja ministarskog mandata upozoravao bh. javnost da se bez snažne planske borbe protiv korupcije i organiziranog kriminala neće moći krenuti dalje putem euroatlanskih integracija.

SBB očekuje ujedinjeni napor agencija za provođenje zakona i pravosudnih institucija u ispunjavanju ove velike obaveze prema EU integracijama i građanima BiH.
:thumbup: :bih:
Pobjedimo beznadje :bih: :bih: ..17 godina ovoga onoga
Post Reply