Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
mahalaš

#8726 Re: FK Sarajevo

Post by mahalaš »

Max Bunker wrote:Pitanje ( postavio ga i ranije, ali nisam vidio da je neko odgovorio a jako je vazno ) jedno da ponovim.
Sta je sa clanskim kartama FK Sarajevo, tj. da li mi navijaci imamo pravo nekog glasa na skupstini kluba ?
:sax: :sax:
BP su to uzeli kao jedan od prioriteta za skupstinu, pa vidjecemo da li ce uspjeti...Nadam se da hoce. U najgorem slucaju bice ispred zgrade :-D

O igracima ne treba trositi rijeci, oni su svoje rekli!!! Nema popustanja, sami su se zajeb
video

#8727 Re: FK Sarajevo

Post by video »

Alkos wrote:Koji je to "ponos" da odbijes premije od svojih navijaca, a kuci nemas sta da jedes. Kao nisu pare od kluba, a isti ti navijaci placaju karte i na taj nacin jednim dijelom ucestvuju u platama igraca.

Neko ih je dobro zajeb'o i namagarcio sa svojim savjetima.

PS - igraci su zasrali, upravo iz razloga sto se odrzao sastanak sa navijacima i sto bi se njihov status rijesio i nikome FKS ne bi ostalo duzno. Umjesto da odaberu onu stranu koja je ispravna, koja ih prati na svakom jebenom gostovanju, koja ih bodri svih 90 minuta, koja im nikada nije uputila ni jednu ruznu rijec, koja ih nakon svakog rezultata isprati aplauzom... Umjesto da odaberu onu stranu koja misli dobro klubu i njima, oni potrce Baljku u zagrljaj kako bi zastitili svog trenera, koji ih je na namagarcio samo tako (ali i sebe).

Kad igrac kaze nama nije bitno koja je uprava, mi smo neutralni, kako i dalje davati podrsku istim tim?! A znaju da se godinama borimo sa govnima u klubu i da su oni rak rana FKS. Igraci su imali priliku da ispadnu pravi smekeri, mogli su ovo sve odigrati u svoju korist i postati idoli, ali su izabrali pogresan put i dobili su po nosu. Ukoliko ne bi dobili ono sto im je obecano, vjerujte da bi navijaci stali iza svojih igraca i natjerali upravu da im se isplati ono sto im se duguje. Ako treba, navijaci bi davali iz svog dzepa, jer ipak su to nasi igraci.

Sada, ko ih jebe! Nek' se peru kako znaju i umiju...
:thumbup: :thumbup:

Shto se ovoga http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-46581.htm tiche, NISHTA JA NJEMU NE VJERUJEM :x :x
Dokle god idiot egzistira u klubu tj. dok mu ne vidim djale, ja sam skeptican ( koga su komarci ujedali i misheva se boji :D :D ) po tom pitanju
omar_sa

#8728 Re: FK Sarajevo

Post by omar_sa »

4 plate duguje igracima nova uprava, navijaci su izmanipulisani (na srecu ne svi) izjavama notornog lazova Blekica.Da su Alihodzic,Merdanovic i Baljak lopovi to se znalo od ranije ali da se cuveni bordo prijatelji ispale kad je najteze to nije bilo planirano.I naravno da se igraci osjecaju ugrozeno kad se prijeti Mirzi, kojeg realno ne smatram pravim strucnjakom, ali taj covjek jedini stoji uz igrace, on je taj koji im daje plate i premije.I zato svi igraci stoje uz njega.
Igraci pruzaju svoj maksimum to se vidjelo i u sirokom zadnju utakmicu, to sto oni nemaju kvalitet da pruzaju bolje partije nisu oni krivi,nisu sami sebe doveli u klub.A danasnji rezultat vjerovatno ima veze i sa kvotom 5 na nerjeseno, mozda su htjeli i na taj nacin da uzmu koji dinar :roll:
sistematski pregled

#8729 Re: FK Sarajevo

Post by sistematski pregled »

Danas se vidjelo koga podržavaju navijači. I sa sjevera i istoka i zapada je jasno poručeno: Baljak odlazi! E sad ako je nas 99% izmanipulisano, šta ćeš! Doduše bila je u loži i ispod nje jedna grupa uvlakača, oni su bili kontra nas. Možda su to "pravi" navijači?
omar_sa

#8730 Re: FK Sarajevo

Post by omar_sa »

sistematski pregled wrote:Danas se vidjelo koga podržavaju navijači. I sa sjevera i istoka i zapada je jasno poručeno: Baljak odlazi! E sad ako je nas 99% izmanipulisano, šta ćeš! Doduše bila je u loži i ispod nje jedna grupa uvlakača, oni su bili kontra nas. Možda su to "pravi" navijači?
Na istoku su klasicni pljuvaci, ti pljuju i kad treba i kad ne treba.Na sjeveru i nije bilo nesto puno raje,vecina djeca, a primjetices u nastavku da dosta ozbiljnijih momaka vise nece biti na sjeveru.Moguce bas ispod loze, a ne u lozi kako ti kazes " uvlakaca" koji nisu davali podrsku navedenoj trojki ni BP nego Mirzi i igracima, jer jedini govore istinu.
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#8731 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

omar_sa wrote:Na istoku su klasicni pljuvaci, ti pljuju i kad treba i kad ne treba.Na sjeveru i nije bilo nesto puno raje,vecina djeca, a primjetices u nastavku da dosta ozbiljnijih momaka vise nece biti na sjeveru.Moguce bas ispod loze, a ne u lozi kako ti kazes " uvlakaca" koji nisu davali podrsku navedenoj trojki ni BP nego Mirzi i igracima, jer jedini govore istinu.
Naravno jer ih ja znam popriličan broj koji neće da dolaze dok je žvaljak tu. A svi su članovi UNFKS i svi podržavaju UNFKS i BP1946. Kad savladaš činjenicu da navijači nisu ni uz Zijada ni uz petog desetog već uz Sarajevo, a protiv svih onih koji rade na štetu Sarajeva (u njih se ubraja trener koji u talu sa tadašnjim operativcima kluba toliko puta spominjanim do sad potpisuje ugovor na 4 godine iako prije toga nema ni jednog radnog dana provedenog kao trener) onda se javi da pređemo na novu oblast koju ti treba objasniti. Uz to da dodamo da zalizani ne bi više imao podršku ni jednog navijača Sarajeva jer je ispao iz utrke za titulu, ispao je iz kupa, a vala igra njegovog tima nema ni glavu ni rep. U stvari nema ništa.
omar_sa

#8732 Re: FK Sarajevo

Post by omar_sa »

U mom ranijem postu sam naveo da ne podrzavam Mirzu kao trenera, a ni nacin na koji je dosao u klub.Medjutim oko ovih stvari zbog kojih je na kraju krajeva sve i puklo,tj finansije je Mirza apsolutno u pravu.A vi ako podrzavate BP onda treba da kazete zbog cega ih podrzavate, sta su to oni konkretno uradili za boljitak kluba???Usli su u upravu iako je cijelo vrijeme bila prica da ce oni biti kao neki korektivni faktor(nadzorni organ), kad su vec usli u upravu onda su imali legalan nacin da se bore sa lopovima koji su od ranije poznati.Oni se povlace kad su vidjeli da nema para, nema sponzora i da igrace treba placati preko zime kad nema utakmica i dodatnih prihoda!Po tebi je to znaci dobro i pravilno uradjeno??A kad vec dajete podrsku BP onda mi odma i objasni, zasto, iako pouzdano znam da neki iz unfks znaju da su price oko plata koje ovi iz BP stalno isticu da su bile redovne i da su im oni placali nije tacna.Zasto ih javno ne demantujete, nego pustate da sire lazi??Kad mi to objasnis mozemo preci na novu oblast.
Impavidus

#8733 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

Jesu igraci zasrali, nek rade sta znaju da se iskupe za to, al da dozivim da jedan Gutic i Kojasevic vracaju citav tim iz tunela da pozdrave igrace?! -opet ste pokazali koliko nas cijenite.
Dobili ste virsli moze vam biti brat bratu sedmicu vam moze biti...sto bi sema rekao jaha sad ce i plin i vodu ukinut, samo internet neka ne diraju ;-)
nadam se da ce se do kraja ispuniti ona kletva (vidim prandelli najavljuje odlazak, inshallah)
daBogda vas sve Drina odnijela!!!
Legion84

#8734 Re: FK Sarajevo

Post by Legion84 »

omar_sa wrote:U mom ranijem postu sam naveo da ne podrzavam Mirzu kao trenera, a ni nacin na koji je dosao u klub.Medjutim oko ovih stvari zbog kojih je na kraju krajeva sve i puklo,tj finansije je Mirza apsolutno u pravu.A vi ako podrzavate BP onda treba da kazete zbog cega ih podrzavate, sta su to oni konkretno uradili za boljitak kluba???Usli su u upravu iako je cijelo vrijeme bila prica da ce oni biti kao neki korektivni faktor(nadzorni organ), kad su vec usli u upravu onda su imali legalan nacin da se bore sa lopovima koji su od ranije poznati.Oni se povlace kad su vidjeli da nema para, nema sponzora i da igrace treba placati preko zime kad nema utakmica i dodatnih prihoda!Po tebi je to znaci dobro i pravilno uradjeno??A kad vec dajete podrsku BP onda mi odma i objasni, zasto, iako pouzdano znam da neki iz unfks znaju da su price oko plata koje ovi iz BP stalno isticu da su bile redovne i da su im oni placali nije tacna.Zasto ih javno ne demantujete, nego pustate da sire lazi??Kad mi to objasnis mozemo preci na novu oblast.
Djem podrsku BP zato sto su jedini, u ovih zadnjih nekoliko godina, pokusali sa pravim i realim projektom pomoci nasem klubu iz ljubavi a ne iz interesa :)
omar_sa

#8735 Re: FK Sarajevo

Post by omar_sa »

Da znas samo kolko sam se ja radovao tom projektu, al su me tim vise razocarali....
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#8736 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

Podržavamo ih zbog konkretnog i jasnog (I JEDINOG) plana kako izvući Sarajevo iz govana u kojim smo i u kojim su i svi ovi predratni klubovi (ne računam tu raznorazne novoformirane zrinjske i lištice) ili ove što ih cijeli entiteti guraju. Konkretno su krenuli da otplaćuju dugove koje im je ostavila prošla uprava i ovi lopovi koji su ostali i danas tu. Konkretno su krenuli u kresanje platnog spiska, konkretno su krenuli da modernizuju organizaciju u klubu, konkretno su pokušali ukinuti javašluk u klubu...Nisu svi BP ušli u upravu, upravu su još sačinjavali hujić (koji nije BP), bašić (koji nije BP), talović (koji nije BP), Bećirević (koji nije BP)-valjda nisam koga fulio. Imali su oni legalan način, ali nisu imali većinu u UO, a i pročitaj tekst u Slobodnoj Bosni pa će ti možda sinuti zašto nije mogao biti žvaljak odmah smijenjen. Nova uprava (nisu svi BP kao što rekoh tako da ih ne možeš zvati BP) jeste isplaćivala plate, a to se ne može nazvati redovno dok se ne pokrpe dugovi od prijašnje uprave. Kako će i biti sponzora kad niko normalan neće da daje pare dok su oni lopovi tu? Možeš se nadati samo crkavici od javnih preduzeća koja se daje po podobnosti. Usprkos svemu dvojica direktora su dali sve od sebe, ali ti ne možeš raditi ako ti neko "tvoj" stalno podmeće nogu. Isto kao da gradiš kulu od karata i desna ruka postavi kartu, a lijeva izmakne kartu do nje...naravno da će se kula srušiti. Na stranu to kakvom su šikaniranju na poslu bili izloženi od strane papaka baljaka.
Impavidus

#8737 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

zaboravih napisat, hajd sto smo baljka prozvali torabijem u 2. pol., vec i onaj suljic, cim dotakne protivnickog igraca koji lezi, iste sekunde ustane... :D
lerdi

#8738 Re: FK Sarajevo

Post by lerdi »

omar_sa wrote:U mom ranijem postu sam naveo da ne podrzavam Mirzu kao trenera, a ni nacin na koji je dosao u klub.Medjutim oko ovih stvari zbog kojih je na kraju krajeva sve i puklo,tj finansije je Mirza apsolutno u pravu.A vi ako podrzavate BP onda treba da kazete zbog cega ih podrzavate, sta su to oni konkretno uradili za boljitak kluba???Usli su u upravu iako je cijelo vrijeme bila prica da ce oni biti kao neki korektivni faktor(nadzorni organ), kad su vec usli u upravu onda su imali legalan nacin da se bore sa lopovima koji su od ranije poznati.Oni se povlace kad su vidjeli da nema para, nema sponzora i da igrace treba placati preko zime kad nema utakmica i dodatnih prihoda!Po tebi je to znaci dobro i pravilno uradjeno??A kad vec dajete podrsku BP onda mi odma i objasni, zasto, iako pouzdano znam da neki iz unfks znaju da su price oko plata koje ovi iz BP stalno isticu da su bile redovne i da su im oni placali nije tacna.Zasto ih javno ne demantujete, nego pustate da sire lazi??Kad mi to objasnis mozemo preci na novu oblast.
Gdje si padobranac? Prije nego uđeš i počneš ovako lupati, poželjno bi bilo da pročitaš šta se pisalo na ovoj temi od kako je kompletna situacija nastala. Ako pročitaš mnoge će ti stvari nadam se biti jasne, a ako ne, javi se pa da ih probamo razjasniti. Do tada možeš u ložu sa ostalim uvlakačima. Pozdrav ;)
video

#8739 Re: FK Sarajevo

Post by video »

lerdi wrote:
Gdje si padobranac? Prije nego uđeš i počneš ovako lupati, poželjno bi bilo da pročitaš šta se pisalo na ovoj temi od kako je kompletna situacija nastala. Ako pročitaš mnoge će ti stvari nadam se biti jasne, a ako ne, javi se pa da ih probamo razjasniti. Do tada možeš u ložu sa ostalim uvlakačima. Pozdrav ;)

Ma jook padobranac, prije kameni spavach :D
sjever76

#8740 Re: FK Sarajevo

Post by sjever76 »

@omare
BP nikad nisu odustali od svog prvobitnog plana, plana koji je predstavljen prije godinu dana. ušli su u upravu vjerujući da mogu iznjeti taj svoj plan i pored osoba koji su i dalje sjedile tu i cijelo vrijeme im podmetali noge. tu su se zajebali tj. vjerovali su da će se ovi promjeniti i kao rezultat toga svi su napustili upravu da se i njima nebi desilo da ih raja strpa u isti koš kao sa ostalim govnima.
po meni to je bio dobar potez jer su sada sve maske pale i sada nema nazad. BP su pokušali ali im je brzo vrlo jasno bilo da to neće izaći na dobro. sad mi reci šta su trebali? da organizuju sponzore i namiču pare koje će opet alihodžić krčmiti kako on želi.pa nije niko od tih ljudi idiot.
BP i UNFKS su i dalje jedina snaga iza koje treba stati.ko ima dilemu oko toga ili je dobro neinformisan ili je zlonamjeran.
niko ne može očekivati da sve funkcije u nekoj budućoj upravi zauzmu sve članovi BP-a,oni to nisu nikad ni tražili, ali došlo je tako vrijeme da bilo ko ko ima uticaj a stane iza BP i njihovog plana može se smatrati dobrodošlim.
nisam ljubitelj ni blekića a kamoli muće ali ako su u ovom trenutku spremni da jasno i glasno kažu da stoje iza BP onda bujrum. ovaj drugi će biti i uvijek je bio pod posebnom prismotrom i niko mu neće vjerovati na lijepe oči ali ako sa svojim djelima pokaže da će raditi u interesu kluba na način na koji BP i UNFKS to žele onda ok.
sve u životu je stvar kompromisa i dogovora pa tako i ova naša borba. jasno je rečeno sa kim nema kompromisa. ostale opcije treba dobro izvagati i na osnovu toga izvršiti pripreme za skupštinu.
lerdi

#8741 Re: FK Sarajevo

Post by lerdi »

sjever76 wrote:@omare
BP nikad nisu odustali od svog prvobitnog plana, plana koji je predstavljen prije godinu dana. ušli su u upravu vjerujući da mogu iznjeti taj svoj plan i pored osoba koji su i dalje sjedile tu i cijelo vrijeme im podmetali noge. tu su se zajebali tj. vjerovali su da će se ovi promjeniti i kao rezultat toga svi su napustili upravu da se i njima nebi desilo da ih raja strpa u isti koš kao sa ostalim govnima.
po meni to je bio dobar potez jer su sada sve maske pale i sada nema nazad. BP su pokušali ali im je brzo vrlo jasno bilo da to neće izaći na dobro. sad mi reci šta su trebali? da organizuju sponzore i namiču pare koje će opet alihodžić krčmiti kako on želi.pa nije niko od tih ljudi idiot.
BP i UNFKS su i dalje jedina snaga iza koje treba stati.ko ima dilemu oko toga ili je dobro neinformisan ili je zlonamjeran.
niko ne može očekivati da sve funkcije u nekoj budućoj upravi zauzmu sve članovi BP-a,oni to nisu nikad ni tražili, ali došlo je tako vrijeme da bilo ko ko ima uticaj a stane iza BP i njihovog plana može se smatrati dobrodošlim.
nisam ljubitelj ni blekića a kamoli muće ali ako su u ovom trenutku spremni da jasno i glasno kažu da stoje iza BP onda bujrum. ovaj drugi će biti i uvijek je bio pod posebnom prismotrom i niko mu neće vjerovati na lijepe oči ali ako sa svojim djelima pokaže da će raditi u interesu kluba na način na koji BP i UNFKS to žele onda ok.
sve u životu je stvar kompromisa i dogovora pa tako i ova naša borba. jasno je rečeno sa kim nema kompromisa. ostale opcije treba dobro izvagati i na osnovu toga izvršiti pripreme za skupštinu.
Slažem se sa ovim, ali po meni Muco ni u jednoj od kombinacija nije poželjan. Da sad postane majka Tereza, ne dolazi u obzir i nadam se da će UNFKS i BP zauzeti isti stav. Govno jednom, govno uvijek druže. Imamo primjer iz jako bliske prošlosti koji potvrđuje ovo. Sve je to ista bagra. ;)
sjever76

#8742 Re: FK Sarajevo

Post by sjever76 »

slažem se ja sa tobom lerdi. to mi je bio najomraženiji lik oko fks. sad mu je baljak preuzeo taj primat :x ali kao što rekoh sve u životu je stvar kompromisa pa tako i ovo. ako je tačno ono nedimovo iz SB vezano za plan o 5 igrača koje će dovesti uz opciju kasnije prodaje u korist kluba 60:40 i ako je tačno da će izaći u javnost poslije bajrama sa još podataka koji će trajno diskreditovati fazlagića onda ok. ja bi najsretniji bio da može bez njega ali situacija je jako teška i svako ko može nešto uraditi je prijeko potreban.
sjever76

#8743 Re: FK Sarajevo

Post by sjever76 »

i još nešto. najviše me brine ili bolje rečeno nejasan mi je stav dževada bećirevića pa i mense bašića. dževad nam je pravo bitan lik ma šta god ko o njemu mislio zbog politike. on takođe nije naivan frajer da ne skonta želju većine jer se to direktno odražava na biračko tijelo. nadam se da će se u narednim danima oglasiti i da će jasno stati iz BP.
meso je govno samo takvo ali je još uvijek na poziciji sa koje može pomoći finansijski klubu. mahalao je da ima spremnih 200 milja za fks od pošte ali da ih ne pušta zbog nesređene situacije u klub. očekujem i njegovo izjašnjavanje. daj bože da mi sa članskim budemo neko buduće skupštinsko tijelo ali treba biti spreman i ako se to ne desi. u najjebenijoj situaciji je sada predsjednik skupštine i on je trenutno ključna osoba u ovom procesu a čovjek ne pripada niti jednoj struji (bar se meni tako čini). sad tek na težini dobija ona ostavka nijaza merdanovića na prošloj skupštini. da je on još uvijek na toj funkciji mogli bi se jebati lagano. nek se toga sjete svi oni koji kažu da BP nije napravio ništa.
missko

#8744 Re: FK Sarajevo

Post by missko »

Menso je los ko i Baljak, pa Merdanovic i on ko nokat i meso, a nema logike to sa Mucom. Fol doveo bi par pojacanja 60-40 prodaja a mi ovako olako se odricemo svih ovih sadasnjih igraca. Menadzer moze imat procenat od dobre prodaje 10-15% al 40 % je brate previse, nek on njih hrani po Popaju al klub ih podize kao igrace i svojim imenom im dize cjenu. Po omjeru 60-40 ispade vrijedi i Muco haman ko Sarajevo. samo jedno moze da upali a to je Sarajevo da pripada navijacima i nikom vise, mi od politike nemamo koristi.
sjever76

#8745 Re: FK Sarajevo

Post by sjever76 »

missko wrote:Menso je los ko i Baljak, pa Merdanovic i on ko nokat i meso, a nema logike to sa Mucom. Fol doveo bi par pojacanja 60-40 prodaja a mi ovako olako se odricemo svih ovih sadasnjih igraca. Menadzer moze imat procenat od dobre prodaje 10-15% al 40 % je brate previse, nek on njih hrani po Popaju al klub ih podize kao igrace i svojim imenom im dize cjenu. Po omjeru 60-40 ispade vrijedi i Muco haman ko Sarajevo. samo jedno moze da upali a to je Sarajevo da pripada navijacima i nikom vise, mi od politike nemamo koristi.
znaš gdje je ovo boldirano moguće? u čarobnoj zemlji oz dok god je klub registrovan kao UG. jednog lijepog dana kad budemo DD ili šta već a mi navijači ispadnemo hadžije pa se istresemo za dionice onda možemo pričati o navijačima kao vlasnicima.

vezano za muću i tu priču o igračima i 60:40. ja koliko sam skontao njih neće platiti fk sarajevo nego neki privrednici koje je mućo nafatao tako da bi i tih 60% bili čista dobit. o ovome ne znam puno ali se nadam da nam nick Sarajevski to može malo razjasniti ako je to nešto uopšte potrebno da se razjašnjava na ovom tipu otvorenog foruma.
missko

#8746 Re: FK Sarajevo

Post by missko »

Ako nije moguce onda se nemamo sta qrcit ko god drugi da upravlja trazit ce svoje talove kao i ovi do sad. Uci ce zakon nekad i u nasu drzavu a tako i u sport, nada zadnja umire.
ibizza

#8747 Re: FK Sarajevo

Post by ibizza »

sjever76 wrote:slažem se ja sa tobom lerdi. to mi je bio najomraženiji lik oko fks. sad mu je baljak preuzeo taj primat :x ali kao što rekoh sve u životu je stvar kompromisa pa tako i ovo. ako je tačno ono nedimovo iz SB vezano za plan o 5 igrača koje će dovesti uz opciju kasnije prodaje u korist kluba 60:40 i ako je tačno da će izaći u javnost poslije bajrama sa još podataka koji će trajno diskreditovati fazlagića onda ok. ja bi najsretniji bio da može bez njega ali situacija je jako teška i svako ko može nešto uraditi je prijeko potreban.
Al ja ne kontam taj kompromis.Zasto bi to Mucho(u Junu su to bila ova 3 medjeda) bio kompromis....Mislim,to je jedan obicni navijac,nekada uposlenik FKS.nema kompromisa kad je u pitanju FKS.Znaci,UNFKS iBP trebaju da istraju do kraja,a kraj ce biti kad svi ljudi koji su se motali oko FKS u zadnjih 7-8 godina,nestanu iz kluba.Znaci,krecemo sa potpuno novim ljudima.Ako ne odstupe ovi idioti,jednostavno bojkotovati sve moguce utakmice FKS,pa makar osvojili LP.
sjever76

#8748 Re: FK Sarajevo

Post by sjever76 »

brate, BP i UNFKS imaju sve što je potrebno (ideju, volju, ljubav, intelekt itd) da bi bili glavni u klubu osim jedne male majušne sitnice. NEMAJU PARE ili makra nemaju dovoljno para a to je ono što nama treba kao žednoj zemlji kiša. ko misli da se bez para može taj živi u zabludi. kad para nema i najčvršći brakovi koji su satkani na ljubavi pucaju.
mućo, huso, haso kurac palac. imate pare? volite sarajevo? ok možete ih dati ali po striktno određenim pravilima i u skladu sa zakonom i transparentno a ne ko do sad na pijačnoj osnovi tipa "joj ja sam matere mi dao 100 milja za sarajevo al sam zijanio račun".
tacna

#8749 Re: FK Sarajevo

Post by tacna »

Jeko ba ovaj omar_sa, bjezi na temu o uvlakacima baljku i co.
Topla voda

#8750 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

mogul ja nesto rec?
igrace ne treba okrivljavati i ne treba siriti front ,jer to je ono sto nam ne treba.

momci nisu primili plate,njih ne interesuje ko im ih nije dao..doveli su ih na press i uvalili su se likovi,koji su se slikali sa njima.

ono sto je nama bitno,je da svu snagu usmjerimo na te tipove u klubu,da nam ne mazu oci sa izjavom dzakmica il jahovica,jer to je trivijalno,oni nisu problem,igraci koji nisu il jesu primili primanja,koji piju il ne piju koktele, sad po gradu...to je periferija i razvodnjavanje stvari ....

..mi imamo istinski problem s imenom i prezimenom,a ko je igrao danas ili nije,sta je rekao neki igrac nekome,pa sad ovdje citamo..sve je to nebitno..imamo jednog po jednog da skidamo,i to je jedino kako mozemo naprijed
Locked