Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Real je klasa za City, mogli su još 3 komada hladno zabiti, kako su ih stisli onih zadnjih par minuta, kao da igraju sa nižerazrednom ekipom...Kako su jaki i pisihički madriđani, u 87 minuti gubiti 2-1 i dobiti tekmu, ali jebi ga Real je to sa majstorom na klupi koji zna kad i kako treba..
Žao mi zbog Edina što njegov gol neće dobiti na težini, nimalo zbog City-a.....
Kakve su mu ono furke sa Kedirom i Esienom ne kontam drži na klupi majstora Ozila i Modrića, kad su oni ušli Real poludi totalno i poce stvarati šansu za šansom....korisniji onaj Marcelo sa svojim šutevima nego Esien.
Real je ovo veceras sam sebi napravio teškoce sa šahovskim pristupom, umjesto da odmah nagazi od prve minute.
Tek zadnjih 20 minuta uraganski napadi po Hartu koji je spasio City biblijskog potopa.
uh dugo nisam gledo bolje al ni dramaticnije utakmice...ajme sta su sve fulali..
vise definitivno netrebaju igrati 3 zadnja vezna zajedno nemoze to tako
svi igraci sasvim dobri,pipita standard al mi je opet drag nemogu protiv njega,di maria me nerviro al se trudio,marcelo klasa,varane super ostali sasvim ok
LSD wrote:Kakve su mu ono furke sa Kedirom i Esienom ne kontam drži na klupi majstora Ozila i Modrića, kad su oni ušli Real poludi totalno i poce stvarati šansu za šansom....korisniji onaj Marcelo sa svojim šutevima nego Esien.
Real je ovo veceras sam sebi napravio teškoce sa šahovskim pristupom, umjesto da odmah nagazi od prve minute.
Tek zadnjih 20 minuta uraganski napadi po Hartu koji je spasio City biblijskog potopa.
Džaba i ovakav Real je presmiješan za Barsu,ču sa modrićem ,ozilom i kedirom na čavija i inijestu
LSD wrote:Kakve su mu ono furke sa Kedirom i Esienom ne kontam drži na klupi majstora Ozila i Modrića, kad su oni ušli Real poludi totalno i poce stvarati šansu za šansom....korisniji onaj Marcelo sa svojim šutevima nego Esien.
Džaba i ovakav Real je presmiješan za Barsu,ču sa modrićem ,ozilom i kedirom na čavija i inijestu
Taj sastav je uzeo Superkup protiv Barce. Now cry me a river how Barca players were unmotivated .. bem' ti kompleksase svih vrsta
Presmijesni prije par dana uzese Barselonu lopatom u Superkupu, ako nisi zaboravio
Zgazio ih je real u svim segmentima... Samo kod njih kao i uvijek problem u realizaciji... Murinjo poptuno pogodio sa postavom u prvom pol i trebali su već na poluvremenu vodit bar 2:0... Manćiniju je bolje da ide u penziju jer nikad trenera od njega
zilla_ wrote:Zgazio ih je real u svim segmentima... Samo kod njih kao i uvijek problem u realizaciji... Murinjo poptuno pogodio sa postavom u prvom pol i trebali su već na poluvremenu vodit bar 2:0... Manćiniju je bolje da ide u penziju jer nikad trenera od njega
Sad ce Dzeko opet biti kriv za poraz da on nije dao gol, ne bi ni Real procepio.
Mou je večeras Ramosu i Ozilu htio pokazati tko je šef. Čini se da su imali neko nepoštivanje u prethodnim utakmicama, tj. nisu odigrali na nivou, njih dvojica osobito. Stoga je stavio Essiena, iako, vidjelo se večeras da Kedira i Essien ne mogu mnogo napraviti napadački. Kad je stavio Ozila, Modrića i Benzemu puno, puno je to bolje bilo. S obzirom na to da je u postavi imao Essiena, i zato što je Marcelo zato morao igrati više naprijed, Modrić je mogao ući tek kad i Ozil i kad se Marcelo mrvicu povukao (iako to nije napravio kako je zamišljeno, vjerujem, što se vidjelo po propuhu u obrani), a i bila je panika.
Stvarno mu svaka čast, treba u utakmici s engleskim prvakom imati hrabrosti ići pokazivati kako nitko nije nedodirljiv.