Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ruud

#8726 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

LUUUUUUUUUDIIIIIIILOOOOOOOOOOOOOOO

JOJ SVE SAM DO SAD SLAVIO....

Džeko zabio, Real slavio!
Kombinacija iz snova!
:bih: :bih: :thumbup: :thumbup: :dance: :dance:

HALA MADRID!
Logovan

#8727 Re: Real Madrid C.F.

Post by Logovan »

Ronaldo. :thumbup: I kada loše igra, zna odlučiti utakmice.
Revolucionar ★

#8728 Re: Real Madrid C.F.

Post by Revolucionar ★ »

Jebes Essiena i Khediru, tu pricu pricaj pticama Mou, zna se ko su kraljevi veza Bernabea ! iHala MAdrid
north

#8729 Re: Real Madrid C.F.

Post by north »

Real je klasa za City, mogli su još 3 komada hladno zabiti, kako su ih stisli onih zadnjih par minuta, kao da igraju sa nižerazrednom ekipom...Kako su jaki i pisihički madriđani, u 87 minuti gubiti 2-1 i dobiti tekmu, ali jebi ga Real je to sa majstorom na klupi koji zna kad i kako treba..

Žao mi zbog Edina što njegov gol neće dobiti na težini, nimalo zbog City-a.....
LSD

#8730 Re: Real Madrid C.F.

Post by LSD »

Kakve su mu ono furke sa Kedirom i Esienom :? ne kontam :roll: drži na klupi majstora Ozila i Modrića, kad su oni ušli Real poludi totalno i poce stvarati šansu za šansom....korisniji onaj Marcelo sa svojim šutevima nego Esien.

Real je ovo veceras sam sebi napravio teškoce sa šahovskim pristupom, umjesto da odmah nagazi od prve minute.
Tek zadnjih 20 minuta uraganski napadi po Hartu koji je spasio City biblijskog potopa.
kory_galaktikos

#8731 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

uh dugo nisam gledo bolje al ni dramaticnije utakmice...ajme sta su sve fulali..

vise definitivno netrebaju igrati 3 zadnja vezna zajedno nemoze to tako
svi igraci sasvim dobri,pipita standard al mi je opet drag nemogu protiv njega,di maria me nerviro al se trudio,marcelo klasa,varane super ;) ostali sasvim ok

sta je sa ramosom znal iko??
Tomahawk11
Globalni moderator

#8732 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Bolje ovako, bas dobra ispala tekma :thumbup:
ruud

#8733 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

Tomahawk11 wrote:Bolje ovako, bas dobra ispala tekma :thumbup:
znalo se da ce Real uzeti od prve minute
samo je Mourinhu dusa zajebavat Mancinija
vidjeli ste da se raduje ko malo dijete! 8-)

HALA MADRID !

fixer

#8734 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Joj drame :) :roll:
gidora

#8735 Re: Real Madrid C.F.

Post by gidora »

LSD wrote:Kakve su mu ono furke sa Kedirom i Esienom :? ne kontam :roll: drži na klupi majstora Ozila i Modrića, kad su oni ušli Real poludi totalno i poce stvarati šansu za šansom....korisniji onaj Marcelo sa svojim šutevima nego Esien.

Real je ovo veceras sam sebi napravio teškoce sa šahovskim pristupom, umjesto da odmah nagazi od prve minute.
Tek zadnjih 20 minuta uraganski napadi po Hartu koji je spasio City biblijskog potopa.
Džaba i ovakav Real je presmiješan za Barsu,ču sa modrićem ,ozilom i kedirom na čavija i inijestu :lol:
skafiskafsnjak

#8736 Re: Real Madrid C.F.

Post by skafiskafsnjak »

Nek ste sjebali onog zabara volim nek stooo maraaka :D
Revolucionar ★

#8737 Re: Real Madrid C.F.

Post by Revolucionar ★ »

gidora wrote:
LSD wrote:Kakve su mu ono furke sa Kedirom i Esienom :? ne kontam :roll: drži na klupi majstora Ozila i Modrića, kad su oni ušli Real poludi totalno i poce stvarati šansu za šansom....korisniji onaj Marcelo sa svojim šutevima nego Esien.

Džaba i ovakav Real je presmiješan za Barsu,ču sa modrićem ,ozilom i kedirom na čavija i inijestu :lol:
Taj sastav je uzeo Superkup protiv Barce. Now cry me a river how Barca players were unmotivated .. bem' ti kompleksase svih vrsta
dječak sa šibicama

#8738 Re: Real Madrid C.F.

Post by dječak sa šibicama »

gidora wrote:

Presmijesni prije par dana uzese Barselonu lopatom u Superkupu, ako nisi zaboravio :-)
ruud

#8739 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

:thumbup: bas tako !

Image

TRENER SVIH TRENERA!
GRANDE JOSE MOURINHO! :thumbup: :dance:
Madrid

#8740 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Di maria i Marcelo, kolko su ljudi samo trcali :thumbup:
Moglo je jos pasti da nije Harta, ali ovako je slađe :D
neka je i Džeko zabio, nije problem...

Casillas u Realu i Casillas u Spaniji kao da su dvije razlicite osobe...
drugtito2011

#8741 Re: Real Madrid C.F.

Post by drugtito2011 »

Provuce se opet .ovno firaunsko
zilla_

#8742 Re: Real Madrid C.F.

Post by zilla_ »

Zgazio ih je real u svim segmentima... Samo kod njih kao i uvijek problem u realizaciji... Murinjo poptuno pogodio sa postavom u prvom pol i trebali su već na poluvremenu vodit bar 2:0... Manćiniju je bolje da ide u penziju jer nikad trenera od njega :x
Verocious

#8743 Re: Real Madrid C.F.

Post by Verocious »

Strasno drugo poluvrijeme :thumbup:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#8744 Re: Real Madrid C.F.

Post by bordo gandalf »

gidora wrote:

Kad ovako pilot uleti na temu :-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#8745 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

zilla_ wrote:Zgazio ih je real u svim segmentima... Samo kod njih kao i uvijek problem u realizaciji... Murinjo poptuno pogodio sa postavom u prvom pol i trebali su već na poluvremenu vodit bar 2:0... Manćiniju je bolje da ide u penziju jer nikad trenera od njega :x
Sad ce Dzeko opet biti kriv za poraz :roll: da on nije dao gol, ne bi ni Real procepio.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#8746 Re: Real Madrid C.F.

Post by plain vanilla »

ruud wrote:
Tomahawk11 wrote:Bolje ovako, bas dobra ispala tekma :thumbup:
znalo se da ce Real uzeti od prve minute
samo je Mourinhu dusa zajebavat Mancinija
vidjeli ste da se raduje ko malo dijete! 8-)

HALA MADRID !

Hala Madrid
Dzeko, halali :mrgreen:
roboth

#8747 Re: Real Madrid C.F.

Post by roboth »

Real ne gotivim,ali zasluzena pobjeda. Zao mi je samo zbog Edina.
Kuvet

#8748 Re: Real Madrid C.F.

Post by Kuvet »

Sta je sa ramosom?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Bosanski_kralj

#8749 Re: Real Madrid C.F.

Post by Bosanski_kralj »

Real mora kupiti nekog klasnog napadača. Higuain je katastrofa, a Benzema tek nešto malo bolji.
senty

#8750 Re: Real Madrid C.F.

Post by senty »

Kuvet wrote:Sta je sa ramosom?
Mou je večeras Ramosu i Ozilu htio pokazati tko je šef. Čini se da su imali neko nepoštivanje u prethodnim utakmicama, tj. nisu odigrali na nivou, njih dvojica osobito. Stoga je stavio Essiena, iako, vidjelo se večeras da Kedira i Essien ne mogu mnogo napraviti napadački. Kad je stavio Ozila, Modrića i Benzemu puno, puno je to bolje bilo. S obzirom na to da je u postavi imao Essiena, i zato što je Marcelo zato morao igrati više naprijed, Modrić je mogao ući tek kad i Ozil i kad se Marcelo mrvicu povukao (iako to nije napravio kako je zamišljeno, vjerujem, što se vidjelo po propuhu u obrani), a i bila je panika.

Stvarno mu svaka čast, treba u utakmici s engleskim prvakom imati hrabrosti ići pokazivati kako nitko nije nedodirljiv.
Post Reply