Bitcoin & crypto svijet
Moderator: anex
- Dozer
#8726 Re: Bitcoins
Ja probao s VPN-om i Proxyjem, ali nista. Account je "affected", ne IP adresa.
Elem, sve prebacio na Exmo.
- Rene Higuita
#8727 Re: Bitcoins
Uspio sam prebaciti na wallet sa Binance.
Koristio sam VPN plugin za Chrome i sve je proslo savrseno bez problema.
To je bio ovaj plugin: https://chrome.google.com/webstore/deta ... nd/related
Na Operi u settingsu imate aktivaciju VPN-a, i koliko sam upratio uspjesno je koriste.

Koristio sam VPN plugin za Chrome i sve je proslo savrseno bez problema.
To je bio ovaj plugin: https://chrome.google.com/webstore/deta ... nd/related
Na Operi u settingsu imate aktivaciju VPN-a, i koliko sam upratio uspjesno je koriste.
- Rene Higuita
#8729 Re: Bitcoins
Ma crna rupa od drzave.512MB wrote:Jebada ziva
Nego, kada ce ovo da pocne da se zeleni?
- shiljak
#8730 Re: Bitcoins
Radi preko VPN, ali ne radi ako si se već ulogovao bez VPN-a pa onda se izloguješ pa na vpn.. Moraš očistit cache ili idi preko incognito modaDozer wrote:Ja probao s VPN-om i Proxyjem, ali nista. Account je "affected", ne IP adresa.
- victom
#8731 Re: Bitcoins
AML je američki izum da kontroliše money flow.
Last edited by victom on 01/03/2021 04:00, edited 3 times in total.
- 512MB
#8732 Re: Bitcoins
Sta da ti kazem, suspektno mi je ovo, dolaze dobre news sa svih strana (https://www.finanzen.net/nachricht/devi ... es-6894719) a kurs ipak pomalo klizi dole... nesto mi tu smrdi. Nije valjda kitovi namjerno guraju cijenu dole kako bi uletili sto jeftinije, prije sljedeceg boom-a.Rene Higuita wrote:Ma crna rupa od drzave.512MB wrote:Jebada ziva
Nego, kada ce ovo da pocne da se zeleni?
Ja sam oprezan i drzim spremnu lovu, da se ima uljetit kad bude vrijeme
- Dozer
#8733 Re: Bitcoins
Ma znam, ali nije to rjesenje.shiljak wrote:Radi preko VPN, ali ne radi ako si se već ulogovao bez VPN-a pa onda se izloguješ pa na vpn.. Moraš očistit cache ili idi preko incognito modaDozer wrote:Ja probao s VPN-om i Proxyjem, ali nista. Account je "affected", ne IP adresa.
- HowForWhom
#8734 Re: Bitcoins
Jebite me ako ja vas ista kontam 
- Rene Higuita
#8735 Re: Bitcoins
Nije lose da se pogleda
1:00 What’s going on in the market now?
5:55 Have we hit the bottom?
6:26 What is the best strategy on the panic market?
8:43 How to act rationally when everyone else is panicking?
9:49 Why is now a good time to invest in Bitcoin?
11:00 What are your forecasts and predictions?
1:00 What’s going on in the market now?
5:55 Have we hit the bottom?
6:26 What is the best strategy on the panic market?
8:43 How to act rationally when everyone else is panicking?
9:49 Why is now a good time to invest in Bitcoin?
11:00 What are your forecasts and predictions?
- victom
#8736 Re: Bitcoins
Dow Jones je krkno 3%.
Kad god berza ide dole, bitcoin ide 2-3 puta jače dole. Za ocekivat je pad ispod 3500 $/BTC u dva dana.
Kad god berza ide dole, bitcoin ide 2-3 puta jače dole. Za ocekivat je pad ispod 3500 $/BTC u dva dana.
Last edited by victom on 01/03/2021 04:00, edited 4 times in total.
- Rene Higuita
#8737 Re: Bitcoins
Nije nerealno ocekivati da BTC posjeti zonu 2-3k $, gdje bi mu vjerovatno i bilo nekakvo dugorocno/akumulacijsko dno.victom wrote:Dow Jones je krkno 3%.
Kad kod berza ide dole, bitcoin ide 2-3 puta jače dole. Za ocekivat je pad ispod 3500 $/BTC u dva dana.
- Dozer
#8738 Re: Bitcoins
Sta ba ne kontasPitar_na_motoru wrote:Jebite me ako ja vas ista kontam
Da smo kanta od drzave s idiotima na celu?
Ili da nas je Binance nogirao s platforme, sve nas u BiH?
Ili kako i sta sad da radis ako si u BiH, a i na Binance-u?
@Rene
Nije nemoguce, ali nece nikako valjati ako se to desi jer mislm da onda nece biti nikakvih jacih skokova pravo dugo....
Ja ipak mislim da ce sada doci do nekog malo jaceg oporavka oko NG, mozda da skokne na 5-6, ali samo mozda, nakon cega ce opet ici cjelogodisnja lagana stagnacija.
Jedino bi se XRP moga o iscupati iz ovoga, i to sam, jer iza NG ce biti jos nekih pomaka oko primjene xRapid-a, sto bi moglo znaciti neke njegove jace skokove.
Gledajuci ga u svemu ovome, on se, realno, drzi najbolje.
- Rene Higuita
#8739 Re: Bitcoins
xrp do sada kao armirani beton.Dozer wrote:Sta ba ne kontasPitar_na_motoru wrote:Jebite me ako ja vas ista kontam![]()
![]()
@Rene
Nije nemoguce, ali nece nikako valjati ako se to desi jer mislm da onda nece biti nikakvih jacih skokova pravo dugo....
Ja ipak mislim da ce sada doci do nekog malo jaceg oporavka oko NG, mozda da skokne na 5-6, ali samo mozda, nakon cega ce opet ici cjelogodisnja lagana stagnacija.
Jedino bi se XRP moga o iscupati iz ovoga, i to sam, jer iza NG ce biti jos nekih pomaka oko primjene xRapid-a, sto bi moglo znaciti neke njegove jace skokove.
- Ostri_Mac
#8740 Re: Bitcoins
Dozer wrote:Sta ba ne kontasPitar_na_motoru wrote:Jebite me ako ja vas ista kontam![]()
![]()
@Rene
https://www.r3.com/news/r3-launches-uni ... plication/
klap-klap-klap
lista partnera R3
https://marketplace.r3.com/directory?co ... ion&page=3
- Ostri_Mac
#8741 Re: Bitcoins
edit posta:Ostri_Mac wrote:Dozer wrote:Sta ba ne kontasPitar_na_motoru wrote:Jebite me ako ja vas ista kontam![]()
![]()
@Rene
https://www.r3.com/news/r3-launches-uni ... plication/
klap-klap-klapmarkica po markica
![]()
lista partnera R3
https://marketplace.r3.com/directory?co ... ion&page=3
XRP i R3 su se vukli po sudovima, milionske tuzbe...obrat nedavno, vansudska nagodba, sad su partneri (sto su trebali i od pocetka biti...) ali moguci liquidity koji R3 pruza ovim preko svog ekosistema je masivan...
not shillin' XRP, ali ljudi vuku prave poteze cijelo vrijeme...nema lose vijesti zadnjih 6 mjeseci...
- phillie
#8742 Re: Bitcoins
Mali off: Prati li neko Silicon Valley ? Na kraju pete sezone pocinju s radom na ICO-u i Pied Piper coinu
Tako da ce biti zanimljiva sesta sezona 
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#8743 Re: Bitcoins
to neka serija?phillie wrote:Mali off: Prati li neko Silicon Valley ? Na kraju pete sezone pocinju s radom na ICO-u i Pied Piper coinuTako da ce biti zanimljiva sesta sezona
-
mega_mashcine
#8744 Re: Bitcoins
Pregledao sam ja nedavno petu sezonu, malo su mi dosadili,ali sve u svemu nisu loši za ubiti vrijeme. Kada ide šesta sezona, pretpostavljam na proljeće nekad ?phillie wrote:Mali off: Prati li neko Silicon Valley ? Na kraju pete sezone pocinju s radom na ICO-u i Pied Piper coinuTako da ce biti zanimljiva sesta sezona
- 512MB
#8745 Re: Bitcoins
Pa nema losih vijesti ni od Bitcoina, niti bilo kojeg drugog kripto asseta. To je problem, samo dobre vijesti odasvud a kurs ide dole... NASDAQ uvodi bitcoin kao futurues, lightning network napreduje, itd itdOstri_Mac wrote: edit posta:
XRP i R3 su se vukli po sudovima, milionske tuzbe...obrat nedavno, vansudska nagodba, sad su partneri (sto su trebali i od pocetka biti...) ali moguci liquidity koji R3 pruza ovim preko svog ekosistema je masivan...![]()
not shillin' XRP, ali ljudi vuku prave poteze cijelo vrijeme...nema lose vijesti zadnjih 6 mjeseci...
- 512MB
#8746 Re: Bitcoins
Pogledajte WAVES il Verge, po 50% na gore u dan dva... jako mi smrdi na september 2017. gdje je svaki dan neki drugi coin po 50-100% napravio, dok nije sve to the moon islo, kao iskre sto se pale pomalo pa bukne pozarDozer wrote:Sta ba ne kontasPitar_na_motoru wrote:Jebite me ako ja vas ista kontam![]()
![]()
@Rene
- phillie
#8747 Re: Bitcoins
Ma ja, o programerima u silikonskoj dolini, koji pokrecu svoju firmu....geek komedijaparappa wrote:to neka serija?phillie wrote:Mali off: Prati li neko Silicon Valley ? Na kraju pete sezone pocinju s radom na ICO-u i Pied Piper coinuTako da ce biti zanimljiva sesta sezona
@pola gige
jedva te poznadoh
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#8748 Re: Bitcoins
https://news.livecoinwatch.com/venture- ... ar-winter/
evo nesto sto potvrdjuje ono sto pola gige pise... ustvari jos jedan tip koji misli da ce ovo opet dobro skociti.
ali manje vise se obraca na tehnologiju i na velike mozgove danasnjosti koji su krenuli raditi u ovome.
evo nesto sto potvrdjuje ono sto pola gige pise... ustvari jos jedan tip koji misli da ce ovo opet dobro skociti.
ali manje vise se obraca na tehnologiju i na velike mozgove danasnjosti koji su krenuli raditi u ovome.
-
joe_black
#8749 Re: Bitcoins
Otislo je ispod 3,5K...bas me interesuje do nove godine kako ce se ponasati? Majku .eblo za minutu 50 dolara down:)
- 512MB
#8750 Re: Bitcoins
Nije bilo realisticno da Bitcoin ne rokne kad su vecina financijskih instituta grohnule

Dok u pozadini kljuca:

Drzite lovu spremnu, i ne oklijevajte da uljetite
Ako sljedeci monster boom propustimo onda jebat nas, treba kljucat temu...

Dok u pozadini kljuca:

Drzite lovu spremnu, i ne oklijevajte da uljetite