Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ramzess Veliki wrote:
Da ... nekad ide na zivce kad od svake isto cujes.
- Ijao koliki ti je golem ...
- De ne lazi, drzao sam ja I vece ...
Ma meni je najjače kad mi povjeruje i ono sav važan, a ja kontam u sebi: al' ga i ja znam slagat.
Imao sam druga kojem je bio 36 cm tako da nema dalje price.
Postoje samo manji ...
Srecom odselio se u Swi.... khm ... na drugu planetu.
Do mene je poodavno dosla info da je rahmetli Nisvet Dzanko bas bio obdaren. Mozda nije tih 36 ali kazu bas velik.
Ali bio skroman i fin momak, redakcija, cuga u Zvonu i njemu dosta. Pokasno se ozenio.
Ovo se bas nastimalo za one druge teme dje mi pitamo hanume, al’ zajebacu nesto sa pitanjem i nece ni jedna odgovoriti.
Haj ti tomo pitaj, ti si suptilniji.
vrijedi li za vas ona da prilika čini lopova? tačnije, da li bi ste prevarili ukoliko vam se ukaže prilika? znači u vezi ste, lijepo vam, zadovoljni ste aliiii....iskoči prilika
shmizlica wrote:vrijedi li za vas ona da prilika čini lopova? tačnije, da li bi ste prevarili ukoliko vam se ukaže prilika? znači u vezi ste, lijepo vam, zadovoljni ste aliiii....iskoči prilika
Umiješ pitati, što jes jes
Onaj...iskušenje svakako, sad koliki bi stepen otpora bio, koliko bih se uspio otimati....s ovom pameti bi definitivno gledao da ne iskoristim priliku, jer će poslije biti belaja, ali...kažu čovjeku se pamet okrene
shmizlica wrote:vrijedi li za vas ona da prilika čini lopova? tačnije, da li bi ste prevarili ukoliko vam se ukaže prilika? znači u vezi ste, lijepo vam, zadovoljni ste aliiii....iskoči prilika
Samo ako je bomba pa poslije kad se desi sranje da mogu reci jebajiga, vrijedilo je
Umiješ pitati, što jes jes
Onaj...iskušenje svakako, sad koliki bi stepen otpora bio, koliko bih se uspio otimati....s ovom pameti bi definitivno gledao da ne iskoristim priliku, jer će poslije biti belaja, ali...kažu čovjeku se pamet okrene
Pa evo...najiskreniji je odgovor ako kažu da ne znaju. Realno, nikad ne znaš šta te u životu čeka a svako normalan će gledati da ne prevari. I onaj koji neće...sigurno ne priča iskreno o tome naglas.