Prvo cekam sesticu 35 min
Onda pjehe do cvile
Code: Select all
U sarajevskom naselju Pofalići danas u poslijepodnevnim satima dogodila se nezgoda kada je jedno ženska osoba pala ispred tramvaja na šinama.
Kako su potvrdili za Avaz.ba radi se o ženi koja je duševno bolesna.
- Nije bilo kontakta sa tramvajem, jednostavno žena je pala - rekli su iz MUP-a KS.
Dok je trajao uviđaj, tramvajski saobraćaj je bio obustavljen, a žena je prevezena na UKCS, gdje joj nisu konstatovane povrede.
Jarane zamoli nekoga od raje da te maksuz prati na diskretnoj udaljenosti jednom-dva puta. Nadji nekoga ko ima neko neupadljivo totalno auto.mirzet87sa wrote:.........
Normalno da neće. Jaka leđa su čudo. Štima mu se potpuno oslobođanje ili recimo neka kazna od mjesec dana.al-em wrote:Gdje je ubica sanjin sefic?
Taj nece biti u zatvoru ni godinu dana, ukljucujuci ove zajebancije u novom sadu i neka lafo izrucenja.
Sta vozis ako se smije znatimirzet87sa wrote:A ne znam sta..Logovan wrote: Poduzmi nešto, budi spreman, ako je već takva situacija.da prijavim muriji, blijedo bi me gledali.. da nosim oruzje sa sobom, ranim ga, eto meni zatvora.. za hladno isto tako.. kita situacija, kako god
nema dileme ili te neko hoce odradit ili te murija prati prije da je murija.lopovi nisu tako ofirni.tablice zapisi pa na muriju odmah sve da su i oni nek znaju da si ih provalio.mirzet87sa wrote:Ma jebe mi se, kasko je. Nego se nadovezao na black swana oko pratnje, da zadnjih par dana primjetim dva ista auta iza sebe, svaki dan. Da mi je ruta ista pa bih i razumio, al nije. jebat ga, dosta offa
mirzet87sa wrote:Ma prati, imam oko u saobracaju, primjetim i pamtim sve.. mozda i ne prati, mozda slucajno bude iza mene zadnjih par dana, samo me kopka to kako me uvijek nadje, kad i nemam neki odredjeni put ni vrijeme kojim se krecem. Vidjet cu sta ce biti ovih dana, ako se potrefi opet reagovat cu vec nekako.Black swan wrote:slušaj... ako sumnjaš dovoljan razlog da postoji nešto...
jer čak i ako si paranoidan ne znači da te neko ne prati
http://forum.klix.ba/mercedes-c-klasa-p9749185.htmlmirzet87sa wrote: Evo ti primjer - rutina svakodnevne voznje, grbavica - zeljeznicka stanica- uz kosevsko brdo - do vogosce
http://forum.klix.ba/ukraden-sinoc-13-7 ... 69868.htmlmirzet87sa wrote:A sto se tice postavljaca teme, interesantno, i meni su ukrali mercedesa koji sam uzeo u tom salonu gdje i ti. Meni su ga skinuli u sred bijela dana na parkingu preko puta hitne pomoci. Auto sam pronasao par dana kasnije u bijeljini, tacnije u nekoj zabiti pokraj bijeljine. Samo sto sam ja blagovremeno ugradio gps tracker pa sam znao gdje se nalazi. Te sitne zastite se ne isplate radit ili kasko ili tracker, pa nek ga vozi gdje god hoce, samo nece dokle hoce
jbt kakav si ti u karijeri ako si vakav na forumuHaris.ba wrote:mirzet87sa wrote:Ma prati, imam oko u saobracaju, primjetim i pamtim sve.. mozda i ne prati, mozda slucajno bude iza mene zadnjih par dana, samo me kopka to kako me uvijek nadje, kad i nemam neki odredjeni put ni vrijeme kojim se krecem. Vidjet cu sta ce biti ovih dana, ako se potrefi opet reagovat cu vec nekako.Black swan wrote:slušaj... ako sumnjaš dovoljan razlog da postoji nešto...
jer čak i ako si paranoidan ne znači da te neko ne pratihttp://forum.klix.ba/mercedes-c-klasa-p9749185.htmlmirzet87sa wrote: Evo ti primjer - rutina svakodnevne voznje, grbavica - zeljeznicka stanica- uz kosevsko brdo - do vogosce
http://forum.klix.ba/ukraden-sinoc-13-7 ... 69868.htmlmirzet87sa wrote:A sto se tice postavljaca teme, interesantno, i meni su ukrali mercedesa koji sam uzeo u tom salonu gdje i ti. Meni su ga skinuli u sred bijela dana na parkingu preko puta hitne pomoci. Auto sam pronasao par dana kasnije u bijeljini, tacnije u nekoj zabiti pokraj bijeljine. Samo sto sam ja blagovremeno ugradio gps tracker pa sam znao gdje se nalazi. Te sitne zastite se ne isplate radit ili kasko ili tracker, pa nek ga vozi gdje god hoce, samo nece dokle hoce
Stvar je sigurnosne kulture. Zapamtio sam ti nick sa jedne teme o parkiranju. I samo malo proguglao kad si napisao da misliš da te prate.mirzet87sa wrote:Kakve to veze ima? Ta putanja dok sam bio u pretisu i vozao c, a ukrali e, dok sad imam trece auto i drugo zanimanje
Ima smisla to sto pises. Svjestan sam da se svaka zastita moze zaobici te ako je auto zapikano da ce prije ili kasnije otici. Ja sve sto mogu jeste da ih namucim u tome, mozda i odustanuHaris.ba wrote: Stvar je sigurnosne kulture. Zapamtio sam ti nick sa jedne teme o parkiranju. I samo malo proguglao kad si napisao da misliš da te prate.
Pola krađe lopov odradi prikupljanjem informacija. Oni Srbi skinuše Kim Kardašijan prateći je na fejsbuku. Mijenjaj navike, ne pričaj na internetu o zaštiti na autu (koja se inače može neutralizirati sa uređajem koji košta stotinjak eura).
Teška su vremena, I poštenom insanu je ostalo malo opcija.
Ja ti mogu samo dati savjet da uradiš sve da osiguraš život. A auto ako su nanijetili, odnijeće. To ne znači da ne treba i auto osigurati na razne načine. Ima primjera kako ga iz garaže vade a čovjek u dnevnom boravku. Svi su lopovi naoružani i spremni da ti uzmu život.
Policija je naravno uvezana sa lopovima. Ali bih ja opet prijavio. Samo radi toga da obavjestim lopove da znam da me "tipuju". A ako griješim, nema veze. Bolje puhati u jogurt, nego se opeći.
P.S.
Meni se smiju što vozam neugledna auta. I izađem sa jaranom na kahvu kad je policija pucala na lopove na Ilidži kad su krali bmw. I vidim oblijeva mi kolegu znoj. Parkirao bengu, a nije mu na oku.
Došao vakat, problem imati i problem neimati.
Privatnik labudeBlack swan wrote:
jbt kakav si ti u karijeri ako si vakav na forumu
mora da si neki gazda
zdruzdjo wrote:Ma zasto jaraneTercius wrote:Ovaj desno hemicar na ovim tananim nogicama izgleda kao da je Dž.K, loša je rezolucija slike pa nisam 100% siguran.Iskreno se nadam da nije a sve su prilike da jeste i ovom slikom bi se eventualno trebali pozabaviti odredjeni autoriteti.wolfie wrote:
Sabrija Avdagic, Tomo Spahovic i N.N., vjerovatno ce biti hat-trick uskoro.
Ovi su momci donedavno volontirali na institutu za nuklerne nauke Vinca u Beogradu. Narod to ne zna ali tako je.