Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- jeza u ledja
- Jack Be Nimble
#8727 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Udario na vladine baze gdje se i Rusi nalaze, a nije pitao predstavnicki dom da mu dadne zeleno svijetlo 
- Alfons Kauders
#8728 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Bannonu dali poziciju da se malo zabavi i trenira, kako bi Breitbart i baza bili zadovoljni, a cim je trebalo zapucati na protivnicki kos, trener ga poslao na klupu...General War wrote:Nije on, vec izgleda da je i Banon "kompromitovan" ( sa "ruskom vezom" ili sta drugo)...pa ga odjebali. Ovaj je nije jos oglasio niti tvitaoultima_palabra wrote:Jel se to kutarisao Bannona?
I da, meni je to ocit znak da Bannon nije materijal za takve situacije, odnosno da je drugi ruski covjek u NSC-u. Prvo su se kutarisali Flynna, pa sad Bannona.
Svako ko je mislio da ce ruske agente ostaviti u chain of command za vrijeme vojnih operacija se malcice zahebo.
- Alfons Kauders
#8729 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jes vala, nema se tu plaho sta pricat, samojeza u ledja wrote:
- ultima_palabra
#8730 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Forumski borci protiv NWO na aparatima.Jack Be Nimble wrote:Udario na vladine baze gdje se i Rusi nalaze, a nije pitao predstavnicki dom da mu dadne zeleno svijetlo
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#8731 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
čim je meni jahu na fesu prestao izbacivati koliko je ivanka derište kako je melanija neukusne haljine te koliko državu košta čuvanje trampove čerge odmah mi se bubica sumnje ubacila da je nezavisnost trajala samo 2-3 mjeseca
propalo je sve u što sam vjerovao pa i ovo
- Alfons Kauders
#8732 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Zavjera, sve su to oni gusteri, bilderberzi i monsuni napravili!Black swan wrote:čim je meni jahu na fesu prestao izbacivati koliko je ivanka derište kako je melanija neukusne haljine te koliko državu košta čuvanje trampove čerge odmah mi se bubica sumnje ubacila da je nezavisnost trajala samo 2-3 mjeseca
- cyprus
#8733 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Black swan wrote:propalo je sve u što sam vjerovao pa i ovo
Lik se zajebava na vlastiti račun... Hajd, cijenim to
- ultima_palabra
#8734 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Još samo da se Trump izjasni da podržava abortuseAlfons Kauders wrote:Zavjera, sve su to oni gusteri, bilderberzi i monsuni napravili!Black swan wrote:čim je meni jahu na fesu prestao izbacivati koliko je ivanka derište kako je melanija neukusne haljine te koliko državu košta čuvanje trampove čerge odmah mi se bubica sumnje ubacila da je nezavisnost trajala samo 2-3 mjeseca
- General War
#8735 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Alfons Kauders wrote:Bannonu dali poziciju da se malo zabavi i trenira, kako bi Breitbart i baza bili zadovoljni, a cim je trebalo zapucati na protivnicki kos, trener ga poslao na klupu...General War wrote:Nije on, vec izgleda da je i Banon "kompromitovan" ( sa "ruskom vezom" ili sta drugo)...pa ga odjebali. Ovaj je nije jos oglasio niti tvitaoultima_palabra wrote:Jel se to kutarisao Bannona?
I da, meni je to ocit znak da Bannon nije materijal za takve situacije, odnosno da je drugi ruski covjek u NSC-u. Prvo su se kutarisali Flynna, pa sad Bannona.
Svako ko je mislio da ce ruske agente ostaviti u chain of command za vrijeme vojnih operacija se malcice zahebo.
- Alfons Kauders
#8736 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Realno, barem 20tak, imajuci u vidu da je napravio petero djece s tri zene (mislim ovih sto znamo)ultima_palabra wrote:Još samo da se Trump izjasni da podržava abortuseAlfons Kauders wrote:Zavjera, sve su to oni gusteri, bilderberzi i monsuni napravili!Black swan wrote:čim je meni jahu na fesu prestao izbacivati koliko je ivanka derište kako je melanija neukusne haljine te koliko državu košta čuvanje trampove čerge odmah mi se bubica sumnje ubacila da je nezavisnost trajala samo 2-3 mjeseca
propalo je sve u što sam vjerovao pa i ovoKojih je vjerovatno platio jedno 20-ak komada dok je bio mlađi...
- jeza u ledja
#8737 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
hmm. cudi me da se nije jos razvezalo o siriji.
ja govorim mjesecima da ce puci izmedju trumpa i putina jer ga je vrlo lako isprovocirati. a volio bih naci i sve one postove o tome kako ce trump prekinuti "tradiciju americkih intervencija u silne ratove na bliskom istoku".
inace, trump je uradio ono sto je obama trebao godinama ranije. sad je vec malo je reci kasno. al stoka samo poznaje silu.
ja govorim mjesecima da ce puci izmedju trumpa i putina jer ga je vrlo lako isprovocirati. a volio bih naci i sve one postove o tome kako ce trump prekinuti "tradiciju americkih intervencija u silne ratove na bliskom istoku".
inace, trump je uradio ono sto je obama trebao godinama ranije. sad je vec malo je reci kasno. al stoka samo poznaje silu.
- mixone1995
#8738 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ukratko, sta se znacajno promijenilo otkad je Trump postao predsjednik, posto bas ne pratim politiku? Hvala 
- Acid25
#8739 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Zavera bre... Masonci gušćeri mu isprali mozak.jeza u ledja wrote:hmm. cudi me da se nije jos razvezalo o siriji.![]()
ja govorim mjesecima da ce puci izmedju trumpa i putina jer ga je vrlo lako isprovocirati. a volio bih naci i sve one postove o tome kako ce trump prekinuti "tradiciju americkih intervencija u silne ratove na bliskom istoku".![]()
Inače ježe... ne bi bilo loše da pročitaš.
http://www.wikihow.com/Build-a-Fallout-Shelter
- Hame_
- Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!
#8740 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Opauči hin Tramp ko grom iz vedra neba...
- exliberal-ex
- Truba
#8742 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
trumpe sexamo ti zenu
izdaja!!!!
izdaja!!!!
- jeza u ledja
#8743 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jos niko nije spomenuo false flag operation.
Ccc razocaran sam.
Ccc razocaran sam.
- Hame_
- Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!
#8744 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa ovaj radi sve kontra onoga što je čapri prije

- jeza u ledja
#8745 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
to je faktor iznenadjenja 
- Kikibombona
#8746 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ko je stoka?jeza u ledja wrote:hmm. cudi me da se nije jos razvezalo o siriji.![]()
ja govorim mjesecima da ce puci izmedju trumpa i putina jer ga je vrlo lako isprovocirati. a volio bih naci i sve one postove o tome kako ce trump prekinuti "tradiciju americkih intervencija u silne ratove na bliskom istoku".![]()
Amerikanci?
Al Kaida?
Danas su ubili 13 civila u okolini Rake. U Siriji i Iraku su pobili par hiljada civila u protekle dvije godine iako imaju super precizno oruzje.
Amerikancima i njihovim medijima se nista ne treba vjerovati. Niko nema nize kriterije za istinu od pro-americkih medija.
- Truba
#8747 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
trumpe konjino 
- Hame_
#8748 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Donald Tomahawk Trump

Last edited by Hame_ on 09/04/2017 00:23, edited 1 time in total.
-
Fudo387
#8749 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Da.Kikibombona wrote:Ko je stoka?jeza u ledja wrote:hmm. cudi me da se nije jos razvezalo o siriji.![]()
Amerikanci?
Al Kaida?
Danas su ubili 13 civila u okolini Rake. U Siriji i Iraku su pobili par hiljada civila u protekle dvije godine iako imaju super precizno oruzje.
Amerikancima i njihovim medijima se nista ne treba vjerovati. Niko nema nize kriterije za istinu od pro-americkih medija.
Nista bez kurdskih sredstava informisanja.
Krampom signal salju u eter.
- exliberal-ex
#8750 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sinoc gledam Bill Maher show i jedan od gostiju je bio kongresmen iz Kalifornije
Kaze covjek fino predsjednik mora trazit odobrenje kongresa ako hoce da napadne drugu drzavu ( jedino ako je ta drzava direktno napala ameriku tad odobrenje nije potrebno) , ovaj to nije trazio znaci da je prekrsio ustav sjedinjenih americkih drzava...al to nije vazno , vazno je da su ispaljene rakete...
Nego prica mi danas na kafi jedan poznanik, prije par sedmica isao u Ameriku sluzbeno ( nije mu prvi put ali neide stalno da ima razlog za Nexus card) i zaustavi ga onaj ciko na granici na Nijagari ...gleda kanadski pasos, gdje si rodjen? ...Sarajevo? ...koliko si dugo u kanadi..preko 20 godina...gdje ides? ...Pittsburgh, sto ides tamo?...seminar...ajde parkiraj sa strane...sto?....samo parkiraj i cekaj ??
Parkirao ja dodje drugi sluzbenik ja cu da ti pregledam auto a ti idi unutra i cekaj da te prozovu ?
Kaze usao ja u prostoriiju sve oko mene garavo i zamotano, samo ja bjeli...cekao pola sata pozvali ga...par istih pitanja, kad si zadnji put bio u americi. ono standardno i onda ga ovaj sluzbenik opet pita gdje si rodjen...Sarajevo, drzava....former Jugoslavija...sad?... Bosna i Hercegovina...pise u pasosu...i onda otvoreno koje si ti vjere?...kriscan , orthodox....nisi musliman?...ne...ok prijatno dovidjenja...zavrsi za pet minuta!
Kaze ja izadjoh, svi oni sto sam zatekao su ostali iza mene... nije mi bilo prijatno umalo se nisam vratio nazad...kad se vratio rekao je u firmi da nezeli vise da ide u amriku dok se ovo nesmiri i oni mu rekli nema problema
Meni se to isto tako desilo kad sam isao u Izrael ali u Ameriku nikad , mada sad na vijestima sve vise javljaju o sinkaniranju na granici ...cak su i skole pocele da otkazuju djacke eksurzije jer se boje da ce pocet djecu vracat sa granice.....zalosno...prije su granicni sluzbenici bili prijatni sad ...jebes naciste
Kaze covjek fino predsjednik mora trazit odobrenje kongresa ako hoce da napadne drugu drzavu ( jedino ako je ta drzava direktno napala ameriku tad odobrenje nije potrebno) , ovaj to nije trazio znaci da je prekrsio ustav sjedinjenih americkih drzava...al to nije vazno , vazno je da su ispaljene rakete...
Nego prica mi danas na kafi jedan poznanik, prije par sedmica isao u Ameriku sluzbeno ( nije mu prvi put ali neide stalno da ima razlog za Nexus card) i zaustavi ga onaj ciko na granici na Nijagari ...gleda kanadski pasos, gdje si rodjen? ...Sarajevo? ...koliko si dugo u kanadi..preko 20 godina...gdje ides? ...Pittsburgh, sto ides tamo?...seminar...ajde parkiraj sa strane...sto?....samo parkiraj i cekaj ??
Parkirao ja dodje drugi sluzbenik ja cu da ti pregledam auto a ti idi unutra i cekaj da te prozovu ?
Kaze usao ja u prostoriiju sve oko mene garavo i zamotano, samo ja bjeli...cekao pola sata pozvali ga...par istih pitanja, kad si zadnji put bio u americi. ono standardno i onda ga ovaj sluzbenik opet pita gdje si rodjen...Sarajevo, drzava....former Jugoslavija...sad?... Bosna i Hercegovina...pise u pasosu...i onda otvoreno koje si ti vjere?...kriscan , orthodox....nisi musliman?...ne...ok prijatno dovidjenja...zavrsi za pet minuta!
Kaze ja izadjoh, svi oni sto sam zatekao su ostali iza mene... nije mi bilo prijatno umalo se nisam vratio nazad...kad se vratio rekao je u firmi da nezeli vise da ide u amriku dok se ovo nesmiri i oni mu rekli nema problema
Meni se to isto tako desilo kad sam isao u Izrael ali u Ameriku nikad , mada sad na vijestima sve vise javljaju o sinkaniranju na granici ...cak su i skole pocele da otkazuju djacke eksurzije jer se boje da ce pocet djecu vracat sa granice.....zalosno...prije su granicni sluzbenici bili prijatni sad ...jebes naciste