Nadzorna_ploca wrote:Svi igraci koji igraju u PL su amateri. Svako ko se vrati ovdje da igra lopte je u velikom padu talenta, forme i kvaliteta.
Sve ostalo je prosipanje iz supljeg u prazno.
fol za njih ne važi to pravilo, ali u q

Moderators: Charuga, Tomahawk11
Nadzorna_ploca wrote:Svi igraci koji igraju u PL su amateri. Svako ko se vrati ovdje da igra lopte je u velikom padu talenta, forme i kvaliteta.
Sve ostalo je prosipanje iz supljeg u prazno.

Kakav volej, o cemu ti pricas?LSD wrote:Nadzorna_ploca wrote:Svi igraci koji igraju u PL su amateri. Svako ko se vrati ovdje da igra lopte je u velikom padu talenta, forme i kvaliteta.
Sve ostalo je prosipanje iz supljeg u prazno.Eto vidiš kako sam naletiš na volej
jer kad sam ja to isto pisao svojevremeno za Benku, Jajala, Delaca i ostale vedete sa koševa- ovdje su skakali na mene.
bordo i plavi se zestoko bore za visoku 4. poziciju na ljestvici.sumirprimus wrote:Borba za sredinu tabele na vrhuncu...
Lik je Zeljij Dzenan Uscuplic. Ako ti mislis da je nesto jaci trener tj sposobniji u debeloj si zabludi.Bianconeri1988 wrote:Hajde, sad ne idi iz krajnosti u krajnost i ne donosi pogrešne zaključke, nije ni Mulalić zlatan, imao je i on kiskeva jesenas sa izborom igrača ponekad, ali za onaj poraz Pod Bijelim brijegom kojeg sam spomenuo su isključivi krivci dva igrača.todd_smith wrote:Kad Zeljo dobije utakmicu onda je Mulalic strucnjak, kad izgubi to su igraci krivi, a ne Mulalic?
Jbte ovaj u goroj zabludi nego oni uz Uniteda sa Van Gaalom
A čiji si ti?Kaćunak wrote:bordo i plavi se zestoko bore za visoku 4. poziciju na ljestvici.sumirprimus wrote:Borba za sredinu tabele na vrhuncu...
mashala
Benko više ovdje zaradjuje od Megamixa...LSD wrote:Nadzorna_ploca wrote:Svi igraci koji igraju u PL su amateri. Svako ko se vrati ovdje da igra lopte je u velikom padu talenta, forme i kvaliteta.
Sve ostalo je prosipanje iz supljeg u prazno.Eto vidiš kako sam naletiš na volej
jer kad sam ja to isto pisao svojevremeno za Benku, Jajala, Delaca i ostale vedete sa koševa- ovdje su skakali na mene.
neka te.avetinja wrote:A čiji si ti?Kaćunak wrote:bordo i plavi se zestoko bore za visoku 4. poziciju na ljestvici.sumirprimus wrote:Borba za sredinu tabele na vrhuncu...
mashala
Naravno.isto tako realno je da zeljo do kraja sezone igra ulogu tako sto otkida bodove favoritima.Bianconeri1988 wrote:Ako ćemo realno sa najboljom skupom igrača u ovoj našoj ligi svaki trener može biti prvak.
Napokon neko iskren...Gdje ces to reci ovde su neki pitari ko onamo oni preko Drine ne smijes istinu reci nikako kad su igraci Sarajeva u pitanju...Evo ti primjera ..Cimirot zabio gol u Paoku odmah ide prica dominira ligom..Visca ubi u Turskoj ili mali Bajic koji igra i zabija u ekipi koja je treca na tabeli i to u ligi koja je puno jaca od Grcke malo ko od Zeljovaca orgazam dozivljava ovde kao komsije zbog jednog gola..Hocu da kazem da ne postoje navijaci koji su manje realni i da vise padaju u euforiju od pitara, cast izuzetcima..todd_smith wrote:Kako god okrenes ja bih opet radije imao Stevanovica, Bekrica i Zolotica u bilo kakvoj formi u ekipi nego Cezara, Harbu i Kramara
Sve ono sto vazi za ostale ne vazi za Sarajevo....jebi ga....oni su DIVOVI!!!LSD wrote:Nadzorna_ploca wrote:Svi igraci koji igraju u PL su amateri. Svako ko se vrati ovdje da igra lopte je u velikom padu talenta, forme i kvaliteta.
Naveo si pogrešna imena.todd_smith wrote:Kako god okrenes ja bih opet radije imao Stevanovica, Bekrica i Zolotica u bilo kakvoj formi u ekipi nego Cezara, Harbu i Kramara
Ma nidje veze brate, oni se dole bas ne mogu. Nije to vise ni rivalitet, nego bas mrznja Siroki-Mostar. Usudio bih se reci mrze vise nego navijaci FKS-FKZ.Stroj-2 wrote:Šatro rivali, vatra, belaji, pljuvanje jednih drugih, a na kraju vazda se postigne dogovor komšija + kladionica, jednim titula drugom kup, godinama se ovo dešava dole.
Tako je. Posljednji poraz od Celika u martu 2013. Nakon toga 55 utakmica (liga i kup) 43 pobjede i 12 remija! Ili ako pogledamo jos poraz prije tog od Celika, 2011. kada su izgubili od Olimpica, nakon toga su odigrali 94 utakmice, 23 remija, 1 poraz (Celik) i 70 pobjeda!!!nKrkan wrote:Prvi poraz na pecari od marta 2013te BHF demantuj me ako nije .
Prvi nije, drugi jeste.leškarenje wrote:Ono u Listici nijedan penal nije biocekamo Boru i za Vrapcice
P.S.znaci cist penalcist ofsajd Bekica
ganjeta wrote:......i isprska vas Boro![]()
'vakoLogovan wrote:ganjeta wrote:......i isprska vas Boro![]()
Kako?
Pa Boro potvrdio ono što većina nas misli.ganjeta wrote:'vakoLogovan wrote:ganjeta wrote:......i isprska vas Boro![]()
Kako?
Mislim, zar je bilo sumnje u onaj penal? Ko iz udžbenika ali bilo je ovdje smislova koji su tvrdili da nije, neki su čekali Boru jer ako on kaže to je sveto slovo.
a jel hahahahah e nekaganjeta wrote:......i isprska vas Boro![]()
Meni je zapravo žao što je bio cist penal.leškarenje wrote:Ono u Listici nijedan penal nije biocekamo Boru i za Vrapcice
P.S.znaci cist penalcist ofsajd Bekica