chrome
Moderator: Benq

Presaltao, radi, nije se ni zagrcnuoBobi wrote:Sad presaltaj konekciju brzo
Isti problem, i poslije osvježenja servisa situacija se nije promijenila.dječak sa šibicama wrote:
chrome
pa hoce li ikada na ovom kurcevom telemachu sve biti kako treba
Radi na tom provajderu bez problemaIcedFlame wrote:Evo kupih gigu na BH Telecomu, i radim USB tethering sa mobitela na komp, i EON radi.Bobi wrote:A jebo sam mu znanje..dok je radio na Bichnetu disconnect pa connect na telemach..sad radi
![]()
![]()
Mislim da je ovo do satelitskog linka sa kojeg Nova BH preuzima signal.i agree wrote:Jel se moze gospodo iz telemaha odgledat ijedna utakmica bez kockanja,sjeckanja slike?
i agree wrote:Jel se moze gospodo iz telemaha odgledat ijedna utakmica bez kockanja,sjeckanja slike?
Pa nemoguce da uzimaju uvjek link koji sjece sad na reprezentacji a na sport klubu kad je neka jaca utakmica isto se desavacrnivrag wrote:Mislim da je ovo do satelitskog linka sa kojeg Nova BH preuzima signal.i agree wrote:Jel se moze gospodo iz telemaha odgledat ijedna utakmica bez kockanja,sjeckanja slike?
@arelinho,arelinho wrote:Opet mi na računaru izbacuje ovaj errror kada otvorim Eon.Telemach wrote:Zdravo arelinho,arelinho wrote:Kod mene isto EON na računaru ne radi.
Obrisao sam cache i historiju pa opet izbacuje error.
@Telemach
Da li možete otkloniti problem koji se desio?
Hvala unaprijed
Uvidom u sistem, zadnja prihjava je bila danas u 11h.
Servis je osvježen, molimo Vas provjerite ponovo.
An error receiving the signal has occurred. (#1000)
Na mobitelima normalno EON radi.
@i agree,i agree wrote:Jel se moze gospodo iz telemaha odgledat ijedna utakmica bez kockanja,sjeckanja slike?
Meni vec para dana sjecka slika na svakom kanalu, zvao u subotu, rekli doci ce za 24 do 48 sati, jos uvijek ih nema.i agree wrote:Pa nemoguce da uzimaju uvjek link koji sjece sad na reprezentacji a na sport klubu kad je neka jaca utakmica isto se desavacrnivrag wrote:Mislim da je ovo do satelitskog linka sa kojeg Nova BH preuzima signal.i agree wrote:Jel se moze gospodo iz telemaha odgledat ijedna utakmica bez kockanja,sjeckanja slike?
A sto vam je losa distribucija uvjek kad je utakmica jer nova bh nema nikakvih problema do utakmice?Sa finskom je bila slicna stvar pa nemoguce da je i do finaca i do talijana.Telemach wrote:@i agree,i agree wrote:Jel se moze gospodo iz telemaha odgledat ijedna utakmica bez kockanja,sjeckanja slike?
Podsjećamo da smo distrubuter, a ne emiter kanala.
I na mojatv isto, tako da je 100% do distribucije kanala, a onda je skoro sigurno satelitski link slaba tačka.crnivrag wrote:Mislim da je ovo do satelitskog linka sa kojeg Nova BH preuzima signal.i agree wrote:Jel se moze gospodo iz telemaha odgledat ijedna utakmica bez kockanja,sjeckanja slike?
Nema signala na kanalu "Sport Klub 8" putem svih verzija online EON platforme.Telemach wrote:
Pogrešnoj osobi se obraćaš, pošalji upit Novoj.i agree wrote:A sto vam je losa distribucija uvjek kad je utakmica jer nova bh nema nikakvih problema do utakmice?Sa finskom je bila slicna stvar pa nemoguce da je i do finaca i do talijana.Telemach wrote:@i agree,i agree wrote:Jel se moze gospodo iz telemaha odgledat ijedna utakmica bez kockanja,sjeckanja slike?
Podsjećamo da smo distrubuter, a ne emiter kanala.
Vidi nesto jedno je prekid signala sto je imao i komentator kao i ovo sto navodi korisnik moje tv a drugo je sjeckanje slike koje se telemahu desava i na novoj bh i na sport klubu hd kad je imalo jaca utakmica, da dosta ljudi gleda.Nema to veze ni sa novom znaci ni sa sport klubom nego sa njima.TESLA_EDISON wrote: Pogrešnoj osobi se obraćaš, pošalji upit Novoj.
E to je već drugo. Mislio sam na povremenu pikselizaciju koja je stalno prisutna na Novoj. To čak ni FACE tv nije imao u svoje vrijeme.i agree wrote:Vidi nesto jedno je prekid signala sto je imao i komentator kao i ovo sto navodi korisnik moje tv a drugo je sjeckanje slike koje se telemahu desava i na novoj bh i na sport klubu hd kad je imalo jaca utakmica, da dosta ljudi gleda.Nema to veze ni sa novom znaci ni sa sport klubom nego sa njima.TESLA_EDISON wrote: Pogrešnoj osobi se obraćaš, pošalji upit Novoj.
Dok sam imao satelitsku u to sam se uvjerio jer na sport klubu kod njih je sjeklo kod mene radilo bez ikakvih problema.
Zaboravih totalno i na kodi,eto ako njega imas sljedeci put kad se ovo desi moci ces se uvjeriti da nije do kanala koji prenosi.
Nemoj, kvari se stb od toga. HBO je prikriveni virus.duffy_duck wrote:Moze li mi neko poslati Apk HBO GO za Eon stb posto je poznato da je na HBO GO na Stb HD kvalitet.
@sve na kvadrat,sve na kvadrat wrote:Đe onaj iz telemaha, šta je ovo sa konekcijom navečer na području Ilijaša, tačnije Donja Luka, Novo naselje....Preko dana sve ok, a navečer isto ko puž....Ne mogu fillm na popcorn da pogledam da si Bog.
Odavno ne radi ili je toliko spora da je neupotrebljiva i niko ništa .Radar71 wrote:šteta za stranicu mojtelemach.ba, bila je korisna