FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- Altsa
#8701 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zar nije malo previse ovog kretena dodika na face tv-u?
- afannedim
#8702 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Svako veće snimci svih intervjua koje je vodio sa konjemAltsa wrote:Zar nije malo previse ovog kretena dodika na face tv-u?
-
saale
#8703 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Gledao sam gostovanje Šemsudina Mehmedovica na Fejsu. Ljudi mene tacno bilo stid, u kavog se novinara i čovjeka Senad pretvorio, neke mahalske price i uvrede na racun SDA,ne znam majke mi JA PA JA JE DOEGAO NEKE NOVE VISINE

- hekaton
#8704 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad vodi Freemana na vikednicu u Blagaj, frajerski.oldtajmer wrote:sta li ovo Morgan Freeman snima sa Senadom po Sarajevu
-
peepeep
#8705 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Valjda Story of God. Što nas više svijet vidi, to će nas više i posjećivati a to nikako ne može biti loše.oldtajmer wrote:sta li ovo Morgan Freeman snima sa Senadom po Sarajevu
EDIT: Evo i članak sa radiocapajebotačkaba
Holivudski glumac i oskarovac Morgan Freeman (80) tri dana je boravio u glavnom gradu Bosne i Hercegovine i u Srebrenici gdje je s filmskom ekipom snimao kadrove za svoj dokumentarni film. Snimanje prve epizode filma je završeno.
Kako saznaje Radiosarajevo.ba, Freeman snima dokumentarac o našoj zemlji, a u prvoj epizodi želio je prikazati upravo ljepote Sarajeva i Srebrenice. Jedan od glavnih aktera cijelog projekta je i bosanskohercegovački novinar Senad Hadžifejzović, kroz čiji lik Freeman jednim dijelom želi prikazati BiH. Stoga je Hadžifejzović važna karika u prvoj epizodi Freemanovog dokumentarca.
Slavni oskarovac jučer je boravio i u Srebrenici, a kako saznajemo, obišao je Memorijalni centar Potočari gdje je njegova filmska ekipa također zabilježila kadrove za dokumentarac. Izvori iz ovog grada su nam kazali da je Morgan bio oduševljen onim što je vidio te kako ni on nije ostao ravnodušan na priču o stradanju i srebreničkom genocidu. Dodali su kako je s jakom porukom otišao iz Srebrenice.
"Prvu epizodu za svoj dokumentarac Morgan je snimao u Sarajevu i u Srebrenicu, a riječ je o izuzetno velikom TV projektu. Na snimanju je bilo angažirano 30 osoba i zaista je sve bilo na svjetskom nivou produkcije. Ovo je zaista velika čast za našu zemlju i za Senada Hadžifejzovića. Freeman ovako nešto izuzetno rijetko radi tako da je njegov dolazak čudo", kaže naš izvor koji je dio organizacijskog tima iz Sarajeva.
Dodaje kako su njegovi dokumentarni, naučni i istraživački programi najgledaniji u svijetu prema svim istraživanjima.
Dokumentarac čije je snimanje počelo u Sarajevu imat će nekoliko epizoda, a nastavak će biti sniman i u drugim bh. gradovima, ali i u ostatku Europe i svijeta.
Uskoro će biti poznato više detalja o dokumentarcu i tematici filma čiji naziv još uvijek nije poznat. Također, premijera filma će biti održana na jednoj od najvećih svjetskih TV kuća.
- karanana
#8706 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Po ovome mi se cini da nije dio serijala story of god nego nesto drugo. Alhemija balkana
- BarbaDue
#8707 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad samo statira, ko je on, šta će ba on u Morganovom prođektuoldtajmer wrote:sta li ovo Morgan Freeman snima sa Senadom po Sarajevu
- cenecimoveocino
#8708 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Bit ce mu Freeman u CD iduci petak
- Jara
#8709 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne bi se reklo da "samo statira"BarbaDue wrote:Senad samo statira, ko je on, šta će ba on u Morganovom prođektuoldtajmer wrote:sta li ovo Morgan Freeman snima sa Senadom po Sarajevu
- BarbaDue
#8710 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Malo sam sarkasticanJara wrote:Ne bi se reklo da "samo statira"BarbaDue wrote:Senad samo statira, ko je on, šta će ba on u Morganovom prođektuoldtajmer wrote:sta li ovo Morgan Freeman snima sa Senadom po Sarajevu
Naravno da ne statira. Senad je rođen za glavne uloge.
-
peepeep
#8711 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Hoće li i njega prekidati i upadati mu u riječ kao i svima drugima?cenecimoveocino wrote:Bit ce mu Freeman u CD iduci petak

Oj tito, zagrljaj.
Oj bože dragi, šta ga ono pipka po licu.

- Romanista 101%
- sunceKOtepsija
#8713 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
http://www.facetv.ba/novost/10606/sulej ... skižjutros je bio na jutarnjem, on je predlozio Morganu da dode u bosnu i snimi epizodu u okviru serijala The Stroy of Us, Senad im je domacin ovdje mislim da rece
-
nema me tamo
#8714 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Drugi gif identicna mi faca samo što sam se držao ruke na licu 5 sekundi.peepeep wrote:Hoće li i njega prekidati i upadati mu u riječ kao i svima drugima?cenecimoveocino wrote:Bit ce mu Freeman u CD iduci petak
Oj tito, zagrljaj.
Oj bože dragi, šta ga ono pipka po licu.
- Edin H.
#8715 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Konta Morgan preko Face-a da se probije na bosansko trziste. 
- ExNihilo
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#8717 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Cekamo reakciju Raje sa biroa 
- Thorgerson
#8718 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Freeman, odlazeci glumac.
- BarbaDue
#8719 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jesi li ovo reakcije izostale?_BataZiv_0809 wrote:Cekamo reakciju Raje sa biroa
-
l33t
#8720 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
oj Senad ko da je htio da poljubi Morgana 
- saibaba
#8721 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jarane kakve su ono pjevaljke kod Senada na vilsonovom ?
-
peepeep
#8722 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Vilsonovo je generalno usrano sa pojavom ovih kafića. Ne može insan proći onuda bez da muzika ne drma. Al' šta češ, dok ovo pišem, dva sprata niže mene drma tehno muzika iz jednog Sarajevskog "kafića". Sva tri gosta "uživaju" a meni predstoji slušanje "muzike" do 12 večeras, dok gazda ne zasjedne i ne krene se derati sa svojim gostima ili dok njegovo mjesto ne zauzme konobar i par fufica. I tako svakog ljeta. 'bro došli u rajvosa.saibaba wrote:Jarane kakve su ono pjevaljke kod Senada na vilsonovom ?
- Better Man
#8723 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Za sve je odgovorna općinska vlast zajedno sa načelnikom.
-
RtrnOfSalisbury
#8724 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
senadu ti si tito jer ...
otkrio sam jednu emisiju dje je voditeljka halka vucica, vidimo se us arajvu.
sence kad zapne nema price nikome al kod halke brale svi pricaju odjednom. kad ima jedan gost haj nekako ... ona nesto priupita ovaj podje odgovarat ona ga prikine i tako ... valja se nekako al kad je vise gostiju ne zna se nis. svi pitaju i odgovaraju, sta je pitanje niko ne zna a ni odgovor vala. zele ce joj cak rijet: pusti me da zavrsim
pravda za senceta
otkrio sam jednu emisiju dje je voditeljka halka vucica, vidimo se us arajvu.
sence kad zapne nema price nikome al kod halke brale svi pricaju odjednom. kad ima jedan gost haj nekako ... ona nesto priupita ovaj podje odgovarat ona ga prikine i tako ... valja se nekako al kad je vise gostiju ne zna se nis. svi pitaju i odgovaraju, sta je pitanje niko ne zna a ni odgovor vala. zele ce joj cak rijet: pusti me da zavrsim
- thekupus