Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
soha96 wrote: ↑23/10/2021 22:52
Sredi malo instagram, okaci par lijepih fotki i dodaji cure. Mozes dobiti dovoljno follow backova svaki dan da se javis 5-10 njih. Naletit ce neka da ti odgovara taman da si najgori i najgluplji na svijetu, a nisi. I zaboravi na iskazivanje ozbiljnih namjera online. To ostavis za uzivo nakon par dejtova.
Ma pokušavati nešto preko IG je promašaj. Haj recimo da tu i tamo imam OK fotki i da sam tu pokriven, ja tipa imam 150 followera i isto toliko pratim ili da prevedem djevojkama kojima pošaljem zahtjev izgledam ko neki les miserables. Jako teško je dobiti follow back.
A ovo za iskazivanje namjera si upravu. Tu sam ovaj put pogriješio ali bio sam malo uvučen u tu priču i sa njene strane plus činjenica da sam je trebao vidjeti tek nakon mjesec dana od početka razgovora. To sam ja kriv, ali bio sam baš loš sa zdravljem pa nisam mogao prije. Ali hajd jbg, nije bilo suđeno i šta bi sad.
U 2021. godini je instagram izlog i bez njega si ugasio 90% mogucnosti. Pa manje vise sve djevojke su tamo, nemas kud dalje ici.
Dobit ces follow back, idi na mass following i neke ce vratiti sto posto. Poslije unfolujes ove sto ti nisu vratile. Zaprati danas 50 makar ce ti 5-6 vratiti i eto ti 5 potencijalnih javljanja dnevno. Probaj.
al recimo sta sam zakljucio je da su instagram i pokemon go u biti iste aplikacije
oboje je aplikacij
oboje radis swipe
oboje trazis cudovista u svom okruzenju
foxlife wrote: ↑24/10/2021 22:23
al recimo sta sam zakljucio je da su instagram i pokemon go u biti iste aplikacije
oboje je aplikacij
oboje radis swipe
oboje trazis cudovista u svom okruzenju
Oj Tidzeeee gromaaaaa :run
Savjet za ove koje cure nece, kupite brza kola, izlazite na cool mjesta tipa Parlament, nosite markiranu odjecu i imajte fancy pricu. Fancy prica je da ako nemate love uvjerite curu da vam uskoro na racun lijeze milion maraka....
Iker C wrote: ↑29/10/2021 00:01
Oj Tidzeeee gromaaaaa :run
Savjet za ove koje cure nece, kupite brza kola, izlazite na cool mjesta tipa Parlament, nosite markiranu odjecu i imajte fancy pricu. Fancy prica je da ako nemate love uvjerite curu da vam uskoro na racun lijeze milion maraka....
Izašli tako bez veze, frajer se pravi smiješan, kao ono napinje se i misli da ima smisla za humor.
Haj nejse završili kod njega kući, ja pošla na vrata on ni habera da me odveze, a auto ispred zgrade. Sjedoh tako u trajvan kasno je bilo baš i vratih se kući. Poslije sam bježala od njega glavom bez obzira.
snijeg_led wrote: ↑11/03/2023 04:27
Izašli tako bez veze, frajer se pravi smiješan, kao ono napinje se i misli da ima smisla za humor. Haj nejse završili kod njega kući, ja pošla na vrata on ni habera da me odveze, a auto ispred zgrade. Sjedoh tako u trajvan kasno je bilo baš i vratih se kući. Poslije sam bježala od njega glavom bez obzira.
Sta se desilo izmedju ''zavrsili kod njega kuci i ja posla na vrata''?