Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
.. i odakle Kerol kljuc za onaj katanac, tako im svega.
Ako se ne varam kljucOvi su bili kod onog tipa sto mu je noz prislonila na vrat.
Nisam upratio, gdje su bili rick i onaj motorista sa strijelama pa zaganjase onu dvojicu sa maximom.
Cudi me zasto im carol nije izbusila gume, mada smo primijetili da se rafalanjem sa pet metara ne moze nista pogoditi..... Pogotovu kada pucas iz .50 ili ti 12.7 da budemo dosljedni
irac300 wrote:Kol'ko su grohnuli osjeti se i po komentarima. Prije ne mozes iscitati hrpu postova, sada se nabere 10-ak od epizode do epizode.
bas tako,nemas sta vala ni napisati
Ali zato se svi nacrtaju ispred televizora u 10h i okrenu fox bez obzira koliko loše bilo.
Ma kakvo crtanje pred tv-om. Torrenti..... Ko ce to maksuz cekati, pa jos reklame, jos i strip citam pa znam kako ce se odvijati radnja dalje, a opet gledam
r_faruk wrote:
Ma kakvo crtanje pred tv-om. Torrenti..... Ko ce to maksuz cekati, pa jos reklame, jos i strip citam pa znam kako ce se odvijati radnja dalje, a opet gledam
Pa eto isto ti dođe. Poenta je da svi gledamo i pored toga što je serija grohnula.
@kakavdanakneiskustvu Opsjednut si serijom, znam kako ti je.
Predzadnja epizoda je imala najlošiju gledanost do sada koja je ponovo u padu. Valjda će to natjerati AMC da
ubrzaju Kirkmana da ovu patnju privede kraju.
r_faruk wrote:
Pa eto isto ti dođe. Poenta je da svi gledamo i pored toga što je serija grohnula.
dale cooper wrote:Koje je ovo besmisleno sranje od serije postalo. Došlo je do toga da gotovo prekinem gledati - Nihilo style.
U suštini serija je na isti fazon kao na početku, red krkanja sa zombijima, red sa bandama.
Ono što je bilo zanimljivo u početku, neka postapokaliptična atmosfera , je isto dosadila.
Jednostavno su se ponavljali toliko da su postali dosadni
r_faruk wrote:
gledam sad upravo zadnju epizodu prve sezone, kad CDC explodira. CGI je od pocetka katastrofa. tu eksploziju ko da je neki osnovac obradio.. barem su u tome konzistentni..
dale cooper wrote:Koje je ovo besmisleno sranje od serije postalo. Došlo je do toga da gotovo prekinem gledati - Nihilo style.
U suštini serija je na isti fazon kao na početku, red krkanja sa zombijima, red sa bandama.
Ono što je bilo zanimljivo u početku, neka postapokaliptična atmosfera , je isto dosadila. Jednostavno su se ponavljali toliko da su postali dosadni
Da, rinse & repeat formula se istrošila do krajnjih granica.
dale cooper wrote:Predzadnja epizoda je imala najlošiju gledanost do sada koja je ponovo u padu. Valjda će to natjerati AMC da
Mislim da je gledanost jos dovoljno velika da ne moraju poduzet' nista trenutno. A s obzirom da im je trosak produkcije prilicno mali (jer se snima svake godine u vukojebini u Dzordziji), to znaci da ce ovo smece ici jos neko vrijeme.
Nego de ti k'o Niho, iskljuci se kompletno i uzivaj.
dale cooper wrote:Predzadnja epizoda je imala najlošiju gledanost do sada koja je ponovo u padu. Valjda će to natjerati AMC da
Mislim da je gledanost jos dovoljno velika da ne moraju poduzet' nista trenutno. A s obzirom da im je trosak produkcije prilicno mali (jer se snima svake godine u vukojebini u Dzordziji), to znaci da ce ovo smece ici jos neko vrijeme.
Nego de ti k'o Niho, iskljuci se kompletno i uzivaj.
Ja ba, što neko reče svaku epizodu scene jedne te iste jebene ceste, kadrovi slični. Ko god režira ovo izgubio je
čini mi se svaku želju za životom i piči na autopilotu.
Lagano odustajem od serije
Pretproslu nisam gledala, na proslu sam bacila oko i prebacila vrlo brzo
Dosadno i bez ideje
Nema vise iscekivanja epizode, za sve likove me prestalo biti briga, cak i za Ricka vrijeme da se zavrsi
annoy wrote:Lagano odustajem od serije
Pretproslu nisam gledala, na proslu sam bacila oko i prebacila vrlo brzo
Dosadno i bez ideje
Nema vise iscekivanja epizode, za sve likove me prestalo biti briga, cak i za Ricka vrijeme da se zavrsi
Kazem ja 3 2 1 kuhaj, nikad neces znati kako ce Spicek reagovati