Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
manekenka u penziji wrote:@anonimna osoba: prava koza protopi ukoliko se konstantno kvasi i ne odrzava.
ove čizme ne protapaju.
iste ovakve, samo marke docker's, imaju i zastitu protiv klizanja cak i na ulju i ostalim masnim i klizavim podlogama.
tako da, ko kupi ove cizme, nema zime
Pa dobro, sve vrste obuće će napraviti problem ako se ne održavaju, da li će biti isuviše prljave, poderane ili pak propuštati vodu, zavisi...
P308 wrote:@anonimnaosoba - ja sam svoje kupio prosle godine, i nema gdje nisu bile, ukljucujuci i planine i nikad se nista nije desilo. Inace imaju deklaraciju waterproof, tako da nema brige
Ja sam razmišljao o ovakvim Caterpillarovim čizmama, samo smeđim, al' džaba kad me bilo strah oko toga i kupih Adidasove na kraju:
anonimnaosoba wrote:Ja sam ih platio 200 u Peku, sad takve imaš za 220 u Adidasu (jer su te u Adidasu noviji model, mada se razlikuju samo po natpisu na ulošku)
holowey wrote:kupiti/nabaviti djeciju kasicu (prasicu)? ne mora bas biti prasica, vise bi odgovaralo nesto djecacko, tipa automobila, mede, cuke, lava itd.
obisao sam par knjizara, trznih centara ali jedine kasice koje imaju su u obliku konzerve, totalno nemastovito...
e da, pozeljno je da se ne moze otvarati prije vremena nego da se mora rasturiti kad se napuni do vrha znate, kriza je pa da niko ne dodje u iskusenje
Vidio sam neku na fol auta u swatchu preko puta pozorišta.
holowey wrote:kupiti/nabaviti djeciju kasicu (prasicu)? ne mora bas biti prasica, vise bi odgovaralo nesto djecacko, tipa automobila, mede, cuke, lava itd.
obisao sam par knjizara, trznih centara ali jedine kasice koje imaju su u obliku konzerve, totalno nemastovito...
e da, pozeljno je da se ne moze otvarati prije vremena nego da se mora rasturiti kad se napuni do vrha znate, kriza je pa da niko ne dodje u iskusenje
Vidio sam neku na fol auta u swatchu preko puta pozorišta.
U obliku auta imas u Bingu 4 KM kosta, ali ima katanac sa strane