I ja sam confused totalno. Ako nije ni za sta nadlezan onda sto ce nam ovo ministarstvo. Totalni gubitak novca.dreambox wrote:Usaglasite stranačke stavove. Kakvu asistenciju Fahra. Je li čovjek lijepo rekao da on nema nikakve operativne nadležnosti. Je li lijepo rekao da on nemože nikome ništa narediti. Je li rekao da on nema nikakvih operativnih informacija niti mu je itko dužan dostavljati operativne podatke uključujuči i OSU.nikad_vise wrote:Evo zasto je Fahrudin trenutno najsposobniji i najprihvatljiviji politicar u BiH?klixo wrote: Tko o cemu kurva o postenju, njegovi tornjevi su izgradjeni na temeljima kokaina i heroina... Ja stvarno ne znam tko su savjetnici Fahrudina Radoncica... Definitivno najzasluzniji za ponovno uzdizanje SDA.
Znaci totalne nebuloze,ovo je najveci domet njegovih kriticara lupiti ovakvu glupost.
Kokain i Heroin?
Ja sad pitam kakav kokain i heroin? Jel znas uopste sta je to?![]()
Znaci nikakvog dokaza nego cisto partijsko naprdnjavanje.Ja sad pitam o cemu prica?
Vjerovatno o Keljmendiju?Keljmendi uhapsen uz asistenciju Fahrudina i OSE?A isti se slobodno kretao za vrijeme dva posljednja SDA-ova ministra sigurnosti.Kada im odgovoris ovo onda se jave sa pricom o KOS-u?Kada kazes da sa KOS-om nema veze i da je prije par dana dobio tuzbu zbog klevete o tome onda predju na Sandzaklije.i Sve tako u krug.
Kad malo mantra prestane onda se javi poneki skakac i uleti sa "odkud mu pare".Kad kazes da su covjeku inspekcija i revizije svako malo u firmama onda se predje na drzavni udar i slicne budalestine.Odvojit cu jedan dan da ovako sve sumiram vase nebuloze i neka ljudi imaju na uvid na sta se pokusava covjek diskreditirati.![]()
Znači Fahro uhvatio Keljmendija i za njega najzaslužniji, za huligane nije nadležan ???
Daj ne nasmijavaj me. Nrod ima malo i mozga da zna tko je Fahro.
Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
- Styling
#8701 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
- nikad_vise
#8702 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ajmo malo da utvrdimo gradivo
Moram malcice i da budem iskren prema forumasima,nekad mi stvarno zargonski receno "doqurci" ljudima iznova i iznova objasnjavati neke stvari al u dubini duse osjetim da je to moja obaveza prema mojoj drzavi i mojim sugradjanima
Nego ima li sta novo,jel kuhinja spremila jos kakvu nebulozu nastojeci ocrniti Fahru?Nesto ste se usutili haman vas dirnuli ovi nemili dogadaji u Ukrajini :kokicesmajli:
-
hellue
#8703 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Kako da ga ocrne, lik je izmedju opstih i lokalnih izbora izgubio 30-tak hiljada glasova bez da je vidio vlasti, ima dva nacelnika od koji su pobjegulje iz SDA i SBIH, moze li crnje od ovoganikad_vise wrote:
Ajmo malo da utvrdimo gradivo![]()
Moram malcice i da budem iskren prema forumasima,nekad mi stvarno zargonski receno "doqurci" ljudima iznova i iznova objasnjavati neke stvari al u dubini duse osjetim da je to moja obaveza prema mojoj drzavi i mojim sugradjanima![]()
![]()
Nego ima li sta novo,jel kuhinja spremila jos kakvu nebulozu nastojeci ocrniti Fahru?Nesto ste se usutili haman vas dirnuli ovi nemili dogadaji u Ukrajini :kokicesmajli:
-
The BEN10
#8704 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Hoćeš reći, u dubini novčanika!? Ipak je tvoja pozicija mnogo bolja od npr onih jadnih kolportera kojih je sve manje na raskrcsnicama jer sve ljudi kupuje smeće, ili onih jadnika što moraju pod punim imenom i prezimenom pisati hvalospjeve Šćepi - ti sjediš za računarom i pod punom anonimnosti braniš Utemeljitelja...nikad_vise wrote:ljudima iznova i iznova objasnjavati neke stvari al u dubini duse osjetim da je to moja obaveza prema mojoj drzavi i mojim sugradjanima
- Ali Kemal
#8705 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Zakonom bi trebalo zabraniti da predsjednik moze biti bilo ko rodjen van granica Bosne i Hercegovine.
Najbogatiji covjek u Sarajevu nije Bosanac, apsurdno!
-
hellue
#8706 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Kao u AmericiAli Kemal wrote:Zakonom bi trebalo zabraniti da predsjednik moze biti bilo ko rodjen van granica Bosne i Hercegovine.
- nikad_vise
#8707 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Covjek je pripadnik Bosnjackog naroda koji je jedan od konstituivnih naroda u BiH.Ali Kemal wrote:Zakonom bi trebalo zabraniti da predsjednik moze biti bilo ko rodjen van granica Bosne i Hercegovine.
Ne pricaj gluposti.
-
kakavdanakneiskustvu
#8708 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
nikad_vise wrote:Covjek je pripadnik Bosnjackog naroda koji je jedan od konstituivnih naroda u BiH.Ali Kemal wrote:Zakonom bi trebalo zabraniti da predsjednik moze biti bilo ko rodjen van granica Bosne i Hercegovine.
Ne pricaj gluposti.
@Ali kemal to nije ni spomenuo
- nikad_vise
#8709 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Ako imas nekih nedoumica oko mene i mog novcanika kao i mog identiteta,nemam nikakvog problema da mi se javis na privat i da se upoznamo.Nikakav novcanik i slicne nebuloze,jeftin pokusaj diskreditacije sagovornika.The BEN10 wrote:Hoćeš reći, u dubini novčanika!? Ipak je tvoja pozicija mnogo bolja od npr onih jadnih kolportera kojih je sve manje na raskrcsnicama jer sve ljudi kupuje smeće, ili onih jadnika što moraju pod punim imenom i prezimenom pisati hvalospjeve Šćepi - ti sjediš za računarom i pod punom anonimnosti braniš Utemeljitelja...nikad_vise wrote:ljudima iznova i iznova objasnjavati neke stvari al u dubini duse osjetim da je to moja obaveza prema mojoj drzavi i mojim sugradjanima
Meni je zao jadnika koji moraju pisati hlavospjeve o ljudima koji su 20 godina u vlasti.Zamisli koliko covjek mora biti glup i antipatriota pa podrzavati opcije koje su drzavu dovele na izdisaj.Koliko taj covjek mora biti neprijatelj ove zemlje da presutno gleda na 50% nezaposlenih i siromasnih ljudi u drzavi.Koliko taj covjek mora biti mrzitelj ove drzave i njen neprijatelj pa njeno stanovnistvo koje je dovedeno na rub propasti nazvati huliganima,drogerasima i kako sve ne.
Vi ne razumijete da ste neprijatelji ove drzave.
Srbija nas u ratu nije uspjela unistiti ali jesu nasi domaci stranacki izdajnici.Unistili su ekonomiju zemlje,unistili su ponos naseg naroda a drzavu za koju je dalo zivote na hiljade plemenitih ljudi doveli na rub propasti i raspada.Najveci neprijatelji drzave nisu Srbi,Hrvati ili neko treci nego domaci stranacki izdajnici.Pun mi je qrac slusati istu demagogiju 20 godina.200 000 ljudi je izgubilo zivot da bi stvorilo drzavu,drzavu koju danas partijska oligarhija pljacka a njeni puleni sole pamet narodu po forumu.Dabogda se osusile obje ruke svakom politicaru koji je od ove napacene zemlje uzeo i marke nelegalno bilo iz koje stranke da dolaze.
Najskuplje smo platili drzavu da je dobijemo,da bi danas gledali kako je jedni te isti pljackaju 20 godina i slusali supke koje te iste lopove opravdavaju.
- Danguba
#8710 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
jesi li siguran da je bosnjak...nikad_vise wrote:Covjek je pripadnik Bosnjackog naroda koji je jedan od konstituivnih naroda u BiH.Ali Kemal wrote:Zakonom bi trebalo zabraniti da predsjednik moze biti bilo ko rodjen van granica Bosne i Hercegovine.
Ne pricaj gluposti.
sutra ce biti rom ili srbin ako zatreba...
jaki su to karakteri i beton puca...
-
The BEN10
#8711 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
nikad_vise wrote:Covjek je pripadnik Bosnjackog naroda koji je jedan od konstituivnih naroda u BiH.Ali Kemal wrote:Zakonom bi trebalo zabraniti da predsjednik moze biti bilo ko rodjen van granica Bosne i Hercegovine.
Ne sporim pravo da se bilo ko osjeća pripadnikom konstitutivnih naroda, ali s obzirom na njegovo crnogorsko-albansko porijeklo, s obzirom na to da su ostale nedoumice i kada i kako je došao u našu zemlju, čak ne znamo ni koju stručnu spremu posjeduje, s obzirom na broj Bošnjaka koje tako sustavno napada, volio bih da mi neko kaže – šta to njegovo predstavljanje uistinu znači.

- Skijaš
#8712 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Samo nastavi, nemoj slučajno da poklekneš pa da neko pomisli kako Radončić možda i valja ali to nema ko da pojasni. S tobom nema dileme, ti ga predstavljaš kao bitangu koji je spreman na odvratne akrobacije kako bi izbjegao slovo zakona o sukobu interesa, ti ga predstavljaš kao velikosrpskog agitatora koji podrškom onom izdajničkom zakonu o prebivalištu poziva na to da se vjeruje policijskim i političkim strukturama manjeg entiteta. Kao da neko može ocrniti Radončića više od onih koji bi da ga brane.nikad_vise wrote:nekad mi stvarno zargonski receno "doqurci" ljudima iznova i iznova objasnjavati neke stvari al u dubini duse osjetim da je to moja obaveza prema mojoj drzavi i mojim sugradjanima
-
The BEN10
#8713 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Genijalno, aferim!Skijaš wrote:Kao da neko može ocrniti Radončića više od onih koji bi da ga brane.
-
adnanini
#8714 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
što ne mogu kad komunisti počnu o poštenju, moralu, naciji i obavještajnoj službi
sve same petokrake, srpovi i čekići, i mali sinovi i kćerke novopečenih begova, ustali protiv Radončića
sve same petokrake, srpovi i čekići, i mali sinovi i kćerke novopečenih begova, ustali protiv Radončića
- Skijaš
#8715 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Hajde junače, objasni ti zašto Radončić podržava Dodikov zakon o prebivalištu, a kojim će se legalizovati do sada nelegalno ponašanje policijskih struktura pod velikosrpskom kontrolom ?adnanini wrote:
-
hellue
#8716 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Bez veze gubis vrijeme, sto i koga Avaz odgoji njemu nema pomoci, ni duhovne ni civilizacijskeSkijaš wrote:Hajde junače, objasni ti zašto Radončić podržava Dodikov zakon o prebivalištu, a kojim će se legalizovati do sada nelegalno ponašanje policijskih struktura pod velikosrpskom kontrolom ?adnanini wrote:
-
adnanini
#8717 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
ne pregovaram sa petokrakama, sorrySkijaš wrote:Hajde junače, objasni ti zašto Radončić podržava Dodikov zakon o prebivalištu, a kojim će se legalizovati do sada nelegalno ponašanje policijskih struktura pod velikosrpskom kontrolom ?adnanini wrote:
- Skijaš
#8718 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Nemaš mi se šta izvinjavati, ja sam znao da su ti argumenti nula, samo sam htio da ti to potvrdiš.adnanini wrote:ne pregovaram sa petokrakama, sorrySkijaš wrote:Hajde junače, objasni ti zašto Radončić podržava Dodikov zakon o prebivalištu, a kojim će se legalizovati do sada nelegalno ponašanje policijskih struktura pod velikosrpskom kontrolom ?adnanini wrote:
-
adnanini
#8719 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
protiv petokraka nema argumentima, nego samo mecimaSkijaš wrote:ja sam znao da su ti argumenti nula, samo sam htio da ti to potvrdiš.
- Danguba
#8720 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
to nam donijeli seseljeve metode i sada upakujete kao vucic u demokratske i napredne...adnanini wrote:protiv petokraka nema argumentima, nego samo mecimaSkijaš wrote:ja sam znao da su ti argumenti nula, samo sam htio da ti to potvrdiš.
-
adnanini
#8721 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
svi ćete vi Radončiću polagati račune, samo polako 
- Danguba
#8722 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
strasni steadnanini wrote:svi ćete vi Radončiću polagati račune, samo polako
Last edited by Danguba on 04/03/2014 01:01, edited 1 time in total.
- Skijaš
#8723 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
Na forumu stvar ne funkcioniše tako i ako hoćeš da vršiš agitaciju u korist paščeta zvanog Fahrudin Radončić, moraćeš se naoružati argumentima.adnanini wrote:protiv petokraka nema argumentima, nego samo mecimaSkijaš wrote:ja sam znao da su ti argumenti nula, samo sam htio da ti to potvrdiš.
-
adnanini
#8724 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
mi ne radimo po forumima, nama je ovo zabava a vama posao/agitacija, mi to radimo onako kako treba, profesionalnoSkijaš wrote:Na forumu stvar ne funkcioniše tako i ako hoćeš da vršiš agitaciju u korist paščeta zvanog Fahrudin Radončić, moraćeš se naoružati argumentima.adnanini wrote:protiv petokraka nema argumentima, nego samo mecimaSkijaš wrote:ja sam znao da su ti argumenti nula, samo sam htio da ti to potvrdiš.
- Danguba
#8725 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos
vi mu dodjete kao zandari...cunjate po forumima i prijavljujete...zbirovi, cinkarosi ili dousnici...adnanini wrote:mi ne radimo po forumima, nama je ovo zabava a vama posao/agitacija, mi to radimo onako kako treba, profesionalnoSkijaš wrote:Na forumu stvar ne funkcioniše tako i ako hoćeš da vršiš agitaciju u korist paščeta zvanog Fahrudin Radončić, moraćeš se naoružati argumentima.adnanini wrote:
protiv petokraka nema argumentima, nego samo mecima