Onako gledam. Za tv produkciju je OK. Naravno ne moze se porediti sa Netflix, HBO, Showtime itd.sizifinho wrote:znači da ne gledam...Jack Be Nimble wrote:Poceo ovu Pines gledati i mrak mi pao na oci kada sam vidio da je reziser/producent onaj Shalajaman.
da Bogda mu svaka kamera prestala raditi i nikad dinara ne zaradio. Takvim antitalentima treba zabraniti da išta dodirnu...
Airbendera upropastio, nikad mu halalit neću
Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- Jack Be Nimble
#8701 Re: Gledate seriju - preporucite je
-
DON_eARL
#8702 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pogledah sinoć pilot za Dark Metter i prilično mi se dopao. Nadam se samo da neće završiti kao Firefly ili Stargate Universe...
http://www.imdb.com/title/tt4159076/
- Dr Kova
#8703 Re: Gledate seriju - preporucite je
Tito_i_Partija wrote:Poceo sam da gledam zicu, dos'o do 5. epizode prve sezone. Zasad je ok, solidna serija, al' nista ono sad wow.
Samo nastavi gledati. Od treće sezone je perverzija, mada su i prve dvije dobre...
-
baxul
#8704 Re: Gledate seriju - preporucite je
1992 is an Italian political drama television series... It’s difficult to avoid seeing this TV series as a cross between House of Cards, The Sopranos, The West Wing.
https://en.wikipedia.org/wiki/1992_%28TV_series%29
- ultima_palabra
#8705 Re: Gledate seriju - preporucite je
Nisam lud za Shymalanom, ali Pines je odlična zasad.
- zomri
#8706 Re: Gledate seriju - preporucite je
da, zasad je jako zabavna, što je podcijenjena kvaliteta. i ne kontam što su se svi uhvatili shyamalana. model po kojima radi većina ovih serija je da im poznati reditelj služi kao marketinški alat s tim da se njegovo ime povezuje sa showom putem executive producer role, a da se njegova stvarna aktivnost na seriji svede na režiranje pilota.ultima_palabra wrote:Nisam lud za Shymalanom, ali Pines je odlična zasad.
ima li gdje prve epizode deutschland 83? sinoć emitovana na sundance kanalu, a još nema na, khm, poznatim mjestima
-
Pirija
#8707 Re: Gledate seriju - preporucite je
pines glup ko qrac...
-
sizifinho
#8708 Re: Gledate seriju - preporucite je
kako će im indijac koji je usrao avatara, koji je napravio jedan jedini loš film u karijeri Will Smitha, režiser čiji filmovi imaju prosječnu ocjenu 5 na imdbu... kako će im on biti reklama?zomri wrote:da, zasad je jako zabavna, što je podcijenjena kvaliteta. i ne kontam što su se svi uhvatili shyamalana. model po kojima radi većina ovih serija je da im poznati reditelj služi kao marketinški alat s tim da se njegovo ime povezuje sa showom putem executive producer role, a da se njegova stvarna aktivnost na seriji svede na režiranje pilota.ultima_palabra wrote:Nisam lud za Shymalanom, ali Pines je odlična zasad.
ima li gdje prve epizode deutschland 83? sinoć emitovana na sundance kanalu, a još nema na, khm, poznatim mjestima
- zomri
#8709 Re: Gledate seriju - preporucite je
i najgori holivudski režiser i dalje je bolji od ovih koji rade na televiziji. svakako da neće staviti na reklamu "from the makers of the village and the last airbender", nego prije "...sixth sense and unbreakable"sizifinho wrote:kako će im indijac koji je usrao avatara, koji je napravio jedan jedini loš film u karijeri Will Smitha, režiser čiji filmovi imaju prosječnu ocjenu 5 na imdbu... kako će im on biti reklama?zomri wrote:da, zasad je jako zabavna, što je podcijenjena kvaliteta. i ne kontam što su se svi uhvatili shyamalana. model po kojima radi većina ovih serija je da im poznati reditelj služi kao marketinški alat s tim da se njegovo ime povezuje sa showom putem executive producer role, a da se njegova stvarna aktivnost na seriji svede na režiranje pilota.ultima_palabra wrote:Nisam lud za Shymalanom, ali Pines je odlična zasad.
mislim mogli su staviti i jamesa foleya koji je režirao petu epizodu i bolji je od m nighta, ali kakva svrha kad nije dobar "match" za ovaj proizvod i kad osim filmofilima nije nikome poznat.
-
jastuk1
#8710 Re: Gledate seriju - preporucite je
Nije loše. Nema ništa da mi smeta, nervira bezveze. I ne znam šta se neki na kritikama žale na glumu, jer već se u ovoj prvoj epizodi osjeti konzistentnost likova. Meni je odlično za početak. Sutra valjda epi 2.DON_eARL wrote:Pogledah sinoć pilot za Dark Metter i prilično mi se dopao. Nadam se samo da neće završiti kao Firefly ili Stargate Universe...
- Jack Be Nimble
#8711 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pines je smjesna serija ali kobiva zabavna pa se nekako moze izdrzati.
- yoda82
#8712 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ma serija onako, ali djeluje kao nešto što neće biti pretjerano napeto (u prevodu pomalo plitko), pa se čovjek može malo i odmoriti uz nju.jastuk1 wrote:Nije loše. Nema ništa da mi smeta, nervira bezveze. I ne znam šta se neki na kritikama žale na glumu, jer već se u ovoj prvoj epizodi osjeti konzistentnost likova. Meni je odlično za početak. Sutra valjda epi 2.DON_eARL wrote:Pogledah sinoć pilot za Dark Metter i prilično mi se dopao. Nadam se samo da neće završiti kao Firefly ili Stargate Universe...
http://www.imdb.com/title/tt4159076/![]()
Inače onaj sence8 neloš. Prve 4 epizode sasvim ok i ima potencijal.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#8713 Re: Gledate seriju - preporucite je
I ja se trudim da je nastavim gledat, nekako mi nije za mene, mada svi kazu da ne odustajemBuckethead wrote:Tito_i_Partija wrote:Poceo sam da gledam zicu, dos'o do 5. epizode prve sezone. Zasad je ok, solidna serija, al' nista ono sad wow.
Samo nastavi gledati. Od treće sezone je perverzija, mada su i prve dvije dobre...
- Tito_i_Partija
#8714 Re: Gledate seriju - preporucite je
Bato, izdrzi!_BataZiv_0809 wrote:I ja se trudim da je nastavim gledat, nekako mi nije za mene, mada svi kazu da ne odustajemBuckethead wrote:Tito_i_Partija wrote:Poceo sam da gledam zicu, dos'o do 5. epizode prve sezone. Zasad je ok, solidna serija, al' nista ono sad wow.
Dos'o sam do 7. ili 8. epizode, sve je dosad manje-vise k'o obicna policijska serija, al' glumci su dobri. Idris Elba i Dominic West pogotovo, ali ovaj je maaajka:

Bunk je zakon.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#8715 Re: Gledate seriju - preporucite je
Meni je najjaci Sedrik DenijelsTito_i_Partija wrote:
Bato, izdrzi!![]()
Dos'o sam do 7. ili 8. epizode, sve je dosad manje-vise k'o obicna policijska serija, al' glumci su dobri. Idris Elba i Dominic West pogotovo, ali ovaj je maaajka:
Bunk je zakon.
Izdrzacu, Tito i Partijo
- zomri
#8716 Re: Gledate seriju - preporucite je
Tito_i_Partija wrote:
Bato, izdrzi!![]()
Bunk je zakon.
ne to pisati
-
kakavdanakneiskustvu
#8717 Re: Gledate seriju - preporucite je
_BataZiv_0809 wrote:Meni je najjaci Sedrik DenijelsTito_i_Partija wrote:
Bato, izdrzi!![]()
Bunk je zakon.![]()
Izdrzacu, Tito i Partijo
meni lester freamon
- Dr Kova
#8718 Re: Gledate seriju - preporucite je
_BataZiv_0809 wrote:Meni je najjaci Sedrik DenijelsTito_i_Partija wrote:
Bato, izdrzi!![]()
Bunk je zakon.![]()
Izdrzacu, Tito i Partijo
izdržite momci
Btw, meni je najjači Lester Freamon, genije! A Buck je institucija
Last edited by Dr Kova on 21/06/2015 18:45, edited 1 time in total.
-
miss_gemini
#8719 Re: Gledate seriju - preporucite je
Gdje mogu pogledati?Buckethead wrote:_BataZiv_0809 wrote:Meni je najjaci Sedrik DenijelsTito_i_Partija wrote:
Bato, izdrzi!![]()
Bunk je zakon.![]()
Izdrzacu, Tito i Partijo
izdržite momci![]()
![]()
Btw, meni je najjaci Freamon Lester, genije! A Buck je institucija
- Dr Kova
#8720 Re: Gledate seriju - preporucite je
miss_gemini wrote:
Gdje mogu pogledati?
Imaš na torrentu... Chekiraj na extratorrent.cc imaš tamo sve sezone..
-
kakavdanakneiskustvu
#8721 Re: Gledate seriju - preporucite je
Buckethead wrote:miss_gemini wrote:
Gdje mogu pogledati?
i na http://filmovi.infopult.net/online-seri ... m/The-Wire
-
miss_gemini
#8722 Re: Gledate seriju - preporucite je
HvalaBuckethead wrote:miss_gemini wrote:
Gdje mogu pogledati?
-
miss_gemini
#8723 Re: Gledate seriju - preporucite je
Jos bolje. Hvalakakavdanakneiskustvu wrote:Buckethead wrote:miss_gemini wrote:
Gdje mogu pogledati?
i na http://filmovi.infopult.net/online-seri ... m/The-Wire
- Tito_i_Partija
#8724 Re: Gledate seriju - preporucite je
Jarane, ja samo picim Kodi. Imas sve, filmove, serije, dokumentarce, nema sta nema. Kvalitet nemere bit' bolji, imas i titlove ako hoces, ma sila ziva. Ne treba mi vise ni kino, ni DVD, ni torrenti, ni streaming websites.
http://kodi.tv/
A evo instrukcije kako ga setapovat'. Ma za pet minuta sve gotovo.
http://kodi.tv/
A evo instrukcije kako ga setapovat'. Ma za pet minuta sve gotovo.
-
miss_gemini
#8725 Re: Gledate seriju - preporucite je
Mali off.
Prilikom pokretanja serije, traži novu verziju Jave, tada kliknem na link i na download. Tada pise ovo:
"We have detected you are using Google Chrome and might be unable to use the Java plugin from this browser. Starting with Version 42 (released April 2015), Chrome has disabled the standard way in which browsers support plugins. More info"
Isto se dešava i na Operi. Moze li neko pomoći?
Prilikom pokretanja serije, traži novu verziju Jave, tada kliknem na link i na download. Tada pise ovo:
"We have detected you are using Google Chrome and might be unable to use the Java plugin from this browser. Starting with Version 42 (released April 2015), Chrome has disabled the standard way in which browsers support plugins. More info"
Isto se dešava i na Operi. Moze li neko pomoći?