jesam, odbijene od strane igraca zato sto su od navijaca pa zavrsile kod baljka, pitaj njega , vama je ocigledno tesko skontati da imamo veci problem od bilo kakve uprave, a to su ovi notorni uhljupi u menadzmentu kluba, nije nasa krivica sto je varesanovic u tom kolu pa se batraga zbog punca da njihove guzove spasava, njegov problem. i niko ovdje ne velica blekica, uostalom on je otisao i koliko vidim niko ne spominje njegov povratak. dakle, do konacnog oslobodjenja kluba od navedenih parazita, primi pozdrav.a jesili se ikad zapito gdje su one pare sa derbija?sjeti li se iko toga? sjecas li se blekiceve izjave zujo koliko kosta taj sjever daj mi 2000 karata pa brate oni ako nisu primili platu a onako se borili bar aplauz zasluzuju,ali hajde problem je sto oni nisu poceli ranije kukat a nije problem sto ste vi skupljali pare za derbi a oni ih nisu dobili...
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
The 51st State
#8701 Re: FK Sarajevo
-
cunga lunga
#8702 Re: FK Sarajevo
Sve sama istina iz usta ljige od covjeka koji pokusava iskoristiti novonastalu situaciju da se ulize navijacima. Kao da neko ima kokosije pamcenje.lerdi wrote:Sebe inače smatram za mirnu i staloženu osobu ali danas nakon utakmice i Mirzinog gledanja prema istoku bio sam toliko bjesan da je malo falilo da pođem dole prema njemu. Pa koji ti je više čovječe dragi? Ti koji se predstavljaš za djete ovog grada vadiš živce i maltretiraš ljude čijim se dijelom predstavljaš. Imaš li više obraza sekundu? Šta treba da se desi? Da nekome pukne film da te pukne po labrnji nečim? Kome to treba? Umjesto da budeš čovjek i gradska raja, ti si izabrao da budeš kreten i papak. Svaka čast na izboru. Al haj što sebe zavali kod raje, nego i ove momke čijim si se zaštitnikom predstavio zavaljuješ do bola. Igrači su izmanipulisani i njima je možda i najteže u ovom trenutku. Iako sam pravo, ali pravo ljut na njih shvatam i poziciju u kojoj se nalaze. Mnogi od njih znaju da su mnogi odlazili, ali da su konstante ostajale. Šta ako ostanu i ovaj put? Nije im lako, ali nisu morali ni srati toliko. Sranje su napravili, ali ga moraju i počistiti. Kako umiju i znaju. Nek sazivaju pres konferencije, šalju dopise, šta god ali ovo MORAJU ispraviti.
I taman se malo smirim, kad gle divnog čuda. Javlja se naš veliki ugostitelj, jebo sliku svoju. UNFKS je u svakom svom dopisu govorio da je protiv dotičnog i da ga ne žele u klubu, al gle čuda on se kao sada sjetio "fantastičnih navijača". E jebem i tebe i Baljka i Merdanoviće i Fazlagiće i Alihohodžiće i sve sitne duše i gobare FKS. Mrš stoko jedna. Svi ste isti.
Sve ovo stoji ali Muco imao si priliku da budes covjek milion puta, nisi to htio i tako si odavno na putu bez povratka u ocima navijaca.
-
upaljac
#8703 Re: FK Sarajevo
The 51st State wrote:jesam, odbijene od strane igraca zato sto su od navijaca pa zavrsile kod baljka, pitaj njega , vama je ocigledno tesko skontati da imamo veci problem od bilo kakve uprave, a to su ovi notorni uhljupi u menadzmentu kluba, nije nasa krivica sto je varesanovic u tom kolu pa se batraga zbog punca da njihove guzove spasava, njegov problem. i niko ovdje ne velica blekica, uostalom on je otisao i koliko vidim niko ne spominje njegov povratak. dakle, do konacnog oslobodjenja kluba od navedenih parazita, primi pozdrav.a jesili se ikad zapito gdje su one pare sa derbija?sjeti li se iko toga? sjecas li se blekiceve izjave zujo koliko kosta taj sjever daj mi 2000 karata pa brate oni ako nisu primili platu a onako se borili bar aplauz zasluzuju,ali hajde problem je sto oni nisu poceli ranije kukat a nije problem sto ste vi skupljali pare za derbi a oni ih nisu dobili...
gledaj ovako sreca ulazi na usta,brakovi se raspadaju,porodice gdje vlada neimastina,ti ljudi su sportisti ok ovo je smjesna zemlja i sport i sve,ali tesko je kad si u drugom gradu na bausteli a para nema,djete se na oca naljuti kad mu neda za kafe a ne nesto drugo...sve razumijem borba protiv uprave lopovi itd itd ali ovi momci su tu na poslu i ruku na srce bar ono utakmica sto sam gledo svaku su trcali,borili se i dali svoj maksimum.sta ocekivat od kojasevica?gutica ? arsenijevica? da vole sarajevo vise od svog stomaka?brate ja da radim 5 mjeseci u crnoj gori poslije 3 mjeseca bi reko jebo ovo mogu i kuci djaba igrat...
-
leo karan
#8704 Re: FK Sarajevo
Mislim da sada treba skinuti fokus sa igraca, oni su najmanji problem u svemu.hz__semir wrote:“Sve je ovo uticalo na nas. Ja ću samo reći da mi nismo na strani niti jedni niti drugih. Mi smo sazvali pres konferenciju na kojoj se pojavio Nihad Baljak. Ja vam sada kažem da ga niko nije zvao. Sam se pojavio”, kaže za SCsport.ba, Muhamed Džakmić.
Poslije jeb.anja nema kajanja, moj Hame. Što niste otjerali govno, a ne pustili ga da sjedne između vas i da sere.
P.S.
Arrivederci Prandelli
Meni je iskreno zao sto su bili dovededeni u situaciju da oni moraju birati stranu.
Vjerujem da Muhamed Dzakmic govori istinu. Nezahvalno je od njih traziti da vode tudje bitke.
Sto se mene tice, oprosteno im je, dobri su to momci. Osim Avdica, Ihtijarevica i ahbaba im Varesanovica.
-
The 51st State
#8705 Re: FK Sarajevo
govoris kao da je u sarajevu prije ove nove uprave bilo sve med i mlijeko, halo bolan, ljudi isplatili 4 zaostale plate od prethodne uprave, a ovi im nozinu zavukli pod bubrege sto nisu uduplo platili? ti ocigledno fulas poentu, da su igraci usli unutar sukoba koji se vodi protiv menadzmenta, ja im zaista nisam kriv i ostali navijaci sto su popusili foru od strane njihovog sefa. a za racun njegovog punca i raje u klubu.gledaj ovako sreca ulazi na usta,brakovi se raspadaju,porodice gdje vlada neimastina,ti ljudi su sportisti ok ovo je smjesna zemlja i sport i sve,ali tesko je kad si u drugom gradu na bausteli a para nema,djete se na oca naljuti kad mu neda za kafe a ne nesto drugo...sve razumijem borba protiv uprave lopovi itd itd ali ovi momci su tu na poslu i ruku na srce bar ono utakmica sto sam gledo svaku su trcali,borili se i dali svoj maksimum.sta ocekivat od kojasevica?gutica ? arsenijevica? da vole sarajevo vise od svog stomaka?brate ja da radim 5 mjeseci u crnoj gori poslije 3 mjeseca bi reko jebo ovo mogu i kuci djaba igrat...
-
upaljac
#8706 Re: FK Sarajevo
ok kraj diskusije,ne shvatas...nije sarajevo humanitarna organizacija pa da daje koliko misli da treba,nego koliko pise u ugovoru,valjda ti ugovori sluze za nesto.ali hajde ovi su dobri dali im po stooju...The 51st State wrote:govoris kao da je u sarajevu prije ove nove uprave bilo sve med i mlijeko, halo bolan, ljudi isplatili 4 zaostale plate od prethodne uprave, a ovi im nozinu zavukli pod bubrege sto nisu uduplo platili? ti ocigledno fulas poentu, da su igraci usli unutar sukoba koji se vodi protiv menadzmenta, ja im zaista nisam kriv i ostali navijaci sto su popusili foru od strane njihovog sefa. a za racun njegovog punca i raje u klubu.gledaj ovako sreca ulazi na usta,brakovi se raspadaju,porodice gdje vlada neimastina,ti ljudi su sportisti ok ovo je smjesna zemlja i sport i sve,ali tesko je kad si u drugom gradu na bausteli a para nema,djete se na oca naljuti kad mu neda za kafe a ne nesto drugo...sve razumijem borba protiv uprave lopovi itd itd ali ovi momci su tu na poslu i ruku na srce bar ono utakmica sto sam gledo svaku su trcali,borili se i dali svoj maksimum.sta ocekivat od kojasevica?gutica ? arsenijevica? da vole sarajevo vise od svog stomaka?brate ja da radim 5 mjeseci u crnoj gori poslije 3 mjeseca bi reko jebo ovo mogu i kuci djaba igrat...
-
Alkos
#8707 Re: FK Sarajevo
Koji je to "ponos" da odbijes premije od svojih navijaca, a kuci nemas sta da jedes. Kao nisu pare od kluba, a isti ti navijaci placaju karte i na taj nacin jednim dijelom ucestvuju u platama igraca.
Neko ih je dobro zajeb'o i namagarcio sa svojim savjetima.
PS - igraci su zasrali, upravo iz razloga sto se odrzao sastanak sa navijacima i sto bi se njihov status rijesio i nikome FKS ne bi ostalo duzno. Umjesto da odaberu onu stranu koja je ispravna, koja ih prati na svakom jebenom gostovanju, koja ih bodri svih 90 minuta, koja im nikada nije uputila ni jednu ruznu rijec, koja ih nakon svakog rezultata isprati aplauzom... Umjesto da odaberu onu stranu koja misli dobro klubu i njima, oni potrce Baljku u zagrljaj kako bi zastitili svog trenera, koji ih je na namagarcio samo tako (ali i sebe).
Kad igrac kaze nama nije bitno koja je uprava, mi smo neutralni, kako i dalje davati podrsku istim tim?! A znaju da se godinama borimo sa govnima u klubu i da su oni rak rana FKS. Igraci su imali priliku da ispadnu pravi smekeri, mogli su ovo sve odigrati u svoju korist i postati idoli, ali su izabrali pogresan put i dobili su po nosu. Ukoliko ne bi dobili ono sto im je obecano, vjerujte da bi navijaci stali iza svojih igraca i natjerali upravu da im se isplati ono sto im se duguje. Ako treba, navijaci bi davali iz svog dzepa, jer ipak su to nasi igraci.
Sada, ko ih jebe! Nek' se peru kako znaju i umiju...
PS - igraci su zasrali, upravo iz razloga sto se odrzao sastanak sa navijacima i sto bi se njihov status rijesio i nikome FKS ne bi ostalo duzno. Umjesto da odaberu onu stranu koja je ispravna, koja ih prati na svakom jebenom gostovanju, koja ih bodri svih 90 minuta, koja im nikada nije uputila ni jednu ruznu rijec, koja ih nakon svakog rezultata isprati aplauzom... Umjesto da odaberu onu stranu koja misli dobro klubu i njima, oni potrce Baljku u zagrljaj kako bi zastitili svog trenera, koji ih je na namagarcio samo tako (ali i sebe).
Kad igrac kaze nama nije bitno koja je uprava, mi smo neutralni, kako i dalje davati podrsku istim tim?! A znaju da se godinama borimo sa govnima u klubu i da su oni rak rana FKS. Igraci su imali priliku da ispadnu pravi smekeri, mogli su ovo sve odigrati u svoju korist i postati idoli, ali su izabrali pogresan put i dobili su po nosu. Ukoliko ne bi dobili ono sto im je obecano, vjerujte da bi navijaci stali iza svojih igraca i natjerali upravu da im se isplati ono sto im se duguje. Ako treba, navijaci bi davali iz svog dzepa, jer ipak su to nasi igraci.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#8708 Re: FK Sarajevo
I meni je žao, također vjerujem Džakmiću, ali trebaju snositi posljedice svojih djela. Mi nismo od njih tražili da vode našu bitku, a ovi lopovi su im zatražili i oni su pristali. Više ili manje svjesno, pravo da ti kažem i ne interesuje me, rezultat je bitan, a to je press konferencija sa žvaljkom i njima. Bilo im je ispod časti da uzmu pare od navijača poslije derbija, a nije im ispod časti sjediti kraj žvaljka?!? Eh sad su tim istim navijačima koji su te pare njima dali (moglo se i kući ostati gledati) zabili nož u leđa. Danas su dobili odgovor od navijača sa svih tribina šta misle o tome. I što se mene tiče oprati se više nikako ne mogu (ovim mlađima tipa Suljića, Kene, Trebinjca, Nuhića ne zamjeram ništa)leo karan wrote:Mislim da sada treba skinuti fokus sa igraca, oni su najmanji problem u svemu.
Meni je iskreno zao sto su bili dovededeni u situaciju da oni moraju birati stranu.
Vjerujem da Muhamed Dzakmic govori istinu. Nezahvalno je od njih traziti da vode tudje bitke.
Sto se mene tice, oprosteno im je, dobri su to momci. Osim Avdica, Ihtijarevica i ahbaba im Varesanovica.
-
leo karan
#8709 Re: FK Sarajevo
igraci, igraci, igraci...?Alkos wrote:Koji je to "ponos" da odbijes premije od svojih navijaca, a kuci nemas sta da jedes. Kao nisu pare od kluba, a isti ti navijaci placaju karte i na taj nacin jednim dijelom ucestvuju u platama igraca.
Kad igrac kaze nama nije bitno koja je uprava, mi smo neutralni, kako i dalje davati podrsku istim tim?! A znaju da se godinama borimo sa govnima u klubu i da su oni rak rana FKS. Igraci su imali priliku da ispadnu pravi smekeri, mogli su ovo sve odigrati na svoju kartu i postati idoli, ali su izabrali pogresan put i dobili su po nosu. Ukoliko ne bi dobili ono sto im je obecano, vjerujte da bi navijaci stali iza svojih igraca i natjerali upravu da im se isplati ono sto im se duguje. Ako treba, navijaci bi davali iz svog dzepa, jer ipak su to nasi igraci.
shvatam ja tebe kolega i tacno je to sto govoris,
ali igraci su najmanji problem
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#8710 Re: FK Sarajevo
Ja zamjeram suljicu samo sto zivi kao podstanar na teret kluba a ima kucu na ilidzi ipak nepotreban trosak1946 wrote:I meni je žao, također vjerujem Džakmiću, ali trebaju snositi posljedice svojih djela. Mi nismo od njih tražili da vode našu bitku, a ovi lopovi su im zatražili i oni su pristali. Više ili manje svjesno, pravo da ti kažem i ne interesuje me, rezultat je bitan, a to je press konferencija sa žvaljkom i njima. Bilo im je ispod časti da uzmu pare od navijača poslije derbija, a nije im ispod časti sjediti kraj žvaljka?!? Eh sad su tim istim navijačima koji su te pare njima dali (moglo se i kući ostati gledati) zabili nož u leđa. Danas su dobili odgovor od navijača sa svih tribina šta misle o tome. I što se mene tiče oprati se više nikako ne mogu (ovim mlađima tipa Suljića, Kene, Trebinjca, Nuhića ne zamjeram ništa)leo karan wrote:Mislim da sada treba skinuti fokus sa igraca, oni su najmanji problem u svemu.
-
cunga lunga
#8711 Re: FK Sarajevo
Hoce malisa da sta privede u standon_emir wrote:Ja zamjeram suljicu samo sto zivi kao podstanar na teret kluba a ima kucu na ilidzi ipak nepotreban trosak1946 wrote:I meni je žao, također vjerujem Džakmiću, ali trebaju snositi posljedice svojih djela. Mi nismo od njih tražili da vode našu bitku, a ovi lopovi su im zatražili i oni su pristali. Više ili manje svjesno, pravo da ti kažem i ne interesuje me, rezultat je bitan, a to je press konferencija sa žvaljkom i njima. Bilo im je ispod časti da uzmu pare od navijača poslije derbija, a nije im ispod časti sjediti kraj žvaljka?!? Eh sad su tim istim navijačima koji su te pare njima dali (moglo se i kući ostati gledati) zabili nož u leđa. Danas su dobili odgovor od navijača sa svih tribina šta misle o tome. I što se mene tiče oprati se više nikako ne mogu (ovim mlađima tipa Suljića, Kene, Trebinjca, Nuhića ne zamjeram ništa)leo karan wrote:Mislim da sada treba skinuti fokus sa igraca, oni su najmanji problem u svemu.
- luckylaka
#8712 Re: FK Sarajevo
[quote="ćiro"]Eto im i Mirze, Baljka, Alihodžića i ostalih lopova, pa nek idu gdje hoće samo neka ostave naše Sarajevo.
Naći ćemo i bolje igrače nije nikakav problem, a za dugovanja neka nas tuže.[/quotOnako iskreno jesil ti navijac Sarajeva?
Naći ćemo i bolje igrače nije nikakav problem, a za dugovanja neka nas tuže.[/quotOnako iskreno jesil ti navijac Sarajeva?
-
Alkos
#8713 Re: FK Sarajevo
igraci, igraci, igraci su bili kljucni i mogli su svojim stavom pomoci u tjeranju baljka i co. Ali nisu!leo karan wrote:igraci, igraci, igraci...?Alkos wrote:Koji je to "ponos" da odbijes premije od svojih navijaca, a kuci nemas sta da jedes. Kao nisu pare od kluba, a isti ti navijaci placaju karte i na taj nacin jednim dijelom ucestvuju u platama igraca.
Kad igrac kaze nama nije bitno koja je uprava, mi smo neutralni, kako i dalje davati podrsku istim tim?! A znaju da se godinama borimo sa govnima u klubu i da su oni rak rana FKS. Igraci su imali priliku da ispadnu pravi smekeri, mogli su ovo sve odigrati na svoju kartu i postati idoli, ali su izabrali pogresan put i dobili su po nosu. Ukoliko ne bi dobili ono sto im je obecano, vjerujte da bi navijaci stali iza svojih igraca i natjerali upravu da im se isplati ono sto im se duguje. Ako treba, navijaci bi davali iz svog dzepa, jer ipak su to nasi igraci.
shvatam ja tebe kolega i tacno je to sto govoris,
ali igraci su najmanji problem
Znam ja dobro ko je glavni problem, spominjani su danas i nasa borba ide ka cilju da se isti uklone sa svih funkcija, iz svih pora kluba. Klub cemo ocistiti od tih govana, prije ili kasnije.
Ja sam vjerovao tim igracima, davao i srce i glas za njih 90 minuta i nikada im nisam uputio ruznu rijec, tako da me boli njihov postupak i izdaja. Glupo se sada praviti kao da je sve u redu i pravdati ih "eto oni su zaposleni, treba im plata, imaju ugovori". Razumijem ja njih, shvatam da su tu zbog para i da se fudbal sveo danas samo na to da dobro zaradis i dobro se prodas... Nema vise casti, strasti, ljubavi prema fudbalu, klubu, navijacima, pare pare pare a ko jebe ostalo.
Plata bi se rijesila, vec je napisano da je bio sastanak sa predstavnicima UNFKS-a. Mi smo njih postovali max, oni su nama pljunuli u lice i popisali se na nas. Ukoliko bilo ko od igraca cita ovaj forum, nek dobro razmisli o posljedicama onog izlaska u javnost sa baljkom. Danas su vidjeli samo dio toga!
pozz
Last edited by Alkos on 13/11/2010 18:43, edited 1 time in total.
- bordo gandalf
#8714 Re: FK Sarajevo
Ma ima hotel za tocunga lunga wrote:Hoce malisa da sta privede u standon_emir wrote:Ja zamjeram suljicu samo sto zivi kao podstanar na teret kluba a ima kucu na ilidzi ipak nepotreban trosak1946 wrote: I meni je žao, također vjerujem Džakmiću, ali trebaju snositi posljedice svojih djela. Mi nismo od njih tražili da vode našu bitku, a ovi lopovi su im zatražili i oni su pristali. Više ili manje svjesno, pravo da ti kažem i ne interesuje me, rezultat je bitan, a to je press konferencija sa žvaljkom i njima. Bilo im je ispod časti da uzmu pare od navijača poslije derbija, a nije im ispod časti sjediti kraj žvaljka?!? Eh sad su tim istim navijačima koji su te pare njima dali (moglo se i kući ostati gledati) zabili nož u leđa. Danas su dobili odgovor od navijača sa svih tribina šta misle o tome. I što se mene tiče oprati se više nikako ne mogu (ovim mlađima tipa Suljića, Kene, Trebinjca, Nuhića ne zamjeram ništa)
- lerdi
#8715 Re: FK Sarajevo
E jebi ga sad. Vidiš da se nemadon_emir wrote:Ma ima hotel za tocunga lunga wrote:Hoce malisa da sta privede u standon_emir wrote: Ja zamjeram suljicu samo sto zivi kao podstanar na teret kluba a ima kucu na ilidzi ipak nepotreban trosak
-
Alkos
#8716 Re: FK Sarajevo
Suljica su nedavno zaganjali manijaci na ilidzi! mislim da mu nije bas svejedno ici kuci 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#8717 Re: FK Sarajevo
Neutralnost je sve sto se ocekivalo od njih
(ako vec,barem ovi sto tvrde da su djeca Sarajeva, nisu nasli za potrebno da ses tave na stranu Sarajeva i navijaca)
Neutralnost je nesto sto je bilo toliko tesko ispostovati ???!!
E pa dragi nasi igraci,barem ovi sto su se igrali PR-a,sada "kusete ono sto ste zakuhali"
Vadiona,vadiona sa njihove strane naravno da postoji. A sada da'l ce biti dovoljno inteligentni pa postici povratak nase bezrezervne podrske,kakvu su imali do sada,e to je vec na njima.
(ako vec,barem ovi sto tvrde da su djeca Sarajeva, nisu nasli za potrebno da ses tave na stranu Sarajeva i navijaca)
Neutralnost je nesto sto je bilo toliko tesko ispostovati ???!!
E pa dragi nasi igraci,barem ovi sto su se igrali PR-a,sada "kusete ono sto ste zakuhali"
Vadiona,vadiona sa njihove strane naravno da postoji. A sada da'l ce biti dovoljno inteligentni pa postici povratak nase bezrezervne podrske,kakvu su imali do sada,e to je vec na njima.
- bordo gandalf
#8718 Re: FK Sarajevo
Svaku drugu noc ga vidim doleAlkos wrote:Suljica su nedavno zaganjali manijaci na ilidzi! mislim da mu nije bas svejedno ici kuci
-
Alkos
#8719 Re: FK Sarajevo
Mozda ga onda zbog treba ganjaju!
Inace, sad kad je ispeglo kosu prava je lafcina
Malo sale nije na odmet!
Inace, sad kad je ispeglo kosu prava je lafcina
Malo sale nije na odmet!
-
crazy north
#8720 Re: FK Sarajevo
ne gotivim mirzu al ovo sto je rekao za mustafu ducica je sve istina samo je ovo trebao ranije rec a ne sad kad je njegova guzica u pitanju
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-46538.htm
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-46538.htm
- GandalfSivi
#8721 Re: FK Sarajevo
Koji ba igraci? Evo ide ovo protiv njih vec 20 strana. Da se razumijemo, oni jesu zasrali, i treba ih smatrati najvecim pickama, ali jebo njih ba. Njih se pita koliko i mene i tebe i vazda je tako bilo. Da su se i na glavu nasadili da odbrane BP, ne bi bilo nikakve razlike, vjeruj mi. Pola ih je doslo ove godine, pola ce ih otici slijedece i vazda je to tako. Njihovo je da se pokazu na terenu, a nase je da se fokusiramo na prave krivce. Mogu ja kritikovati Avdica ili Ihtijarevica sto su stari i sto se bi trebali penzionisati, ali se oni pitaju o vodjenju kluba manje nego mnogi od nas ovdje na forumu...Alkos wrote: igraci, igraci, igraci su bili kljucni i mogli su svojim stavom pomoci u tjeranju baljka i co. Ali nisu!
Znam ja dobro ko je glavni problem, spominjani su danas i nasa borba ide ka cilju da se isti uklone sa svih funkcija, iz svih pora kluba. Klub cemo ocistiti od tih govana, prije ili kasnije.
Ja sam vjerovao tim igracima, davao i srce i glas za njih 90 minuta i nikada im nisam uputio ruznu rijec, tako da me boli njihov postupak i izdaja. Glupo se sada praviti kao da je sve u redu i pravdati ih "eto oni su zaposleni, treba im plata, imaju ugovori". Razumijem ja njih, shvatam da su tu zbog para i da se fudbal sveo danas samo na to da dobro zaradis i dobro se prodas... Nema vise casti, strasti, ljubavi prema fudbalu, klubu, navijacima, pare pare pare a ko jebe ostalo.
Plata bi se rijesila, vec je napisano da je bio sastanak sa predstavnicima UNFKS-a. Mi smo njih postovali max, oni su nama pljunuli u lice i popisali se na nas. Ukoliko bilo ko od igraca cita ovaj forum, nek dobro razmisli o posljedicama onog izlaska u javnost sa baljkom. Danas su vidjeli samo dio toga!
pozz
-
Alkos
#8722 Re: FK Sarajevo
Haj' dobro, super su nam igraci.
Ja se ne slazem sa tim da su igraci totalno nebitan faktor u svoj ovoj prici, ali eto! Svako ko je na baljkovoj, alihodzicevoj, merdanovicevoj strani moj je neprijatelj. A svi oni su sjedili na toj presici koju su sazvali igraci!
mozda je nekome promaklo!
hvala, zdravo, prijatno...
Ja se ne slazem sa tim da su igraci totalno nebitan faktor u svoj ovoj prici, ali eto! Svako ko je na baljkovoj, alihodzicevoj, merdanovicevoj strani moj je neprijatelj. A svi oni su sjedili na toj presici koju su sazvali igraci!
mozda je nekome promaklo!
eh sastanak sa igracima.
na njihovu inicijativu odrzan u ponedjeljak 8.11.2010.
prisutni bili hame, avdic, muharemovic, scepanovic, jahovic, hadzija i torlak.
u startu su rekli da nisu dosli da se zale niti da jadikuju, nego da nas upoznaju sa teskom finansijskom situacijom. pa rekose sljedece( sto su nasi predstavnici i zapisali):
nova uprava im je dala 2 plate i premiju(starijim igracima), a novim 1 platu i premiju, te su im isplacene po 1/3 ugovora.
dugovananja za stanarinu su izmirena, stim da im kasne jednu stanarinu samo.
nisu dobili premiju za banovice i odbili su premiju za zeljeznicar jer kao nije bila od kluba.
dogovor je bio da se organizuje sastanak sa upravom i da se pokusa naci modalitet kako da se isplate dugovanja. mi (hz) bi organizovali sastanak i ako se eventualni dogovr sa tog sastanak ne bi ispostovao onda bi mi stali uz igrace sta god da oni odluce, pa bio to i strajk ili sta vec)
rekli su da samo zele da se zna o dugovanjima, te da ne traze da im se odmah plati , jer su svjesni situacije ali da je za pocetak prihvatljivo i da im se daje mjesecno koliko god, ali da to ide onda kada se kaze, a ne da ih lazu. mi smo to i podrzali jer je taj zahtjev opravdan skroz i zakljucak svega je bio da cemo ih podrzati ako ih uprava izradi. napomenuli smo im jos i bilo koja uprava da bude u pitanju. znajuci sta se u tom trenutku desavalo na UO kluba jedan nas predstavnik im rece nemojte dozvoliti da vas iko uvuce u neke prljave igre i da manipulise sa vama. ma ni slucajno bio je njihov odgovor. i onda nam ga zabiju s ledja onako djonerski.
pusite ga karinasi sad
hvala, zdravo, prijatno...
- armin071
#8723 Re: FK Sarajevo
Igraci su ispali debili i to teski. Dozvolili su da ih izmanipulise bagra poput Baljka, Merdanovica i Alihodzica. Kakvi su debili govori i to da su "udarili" po "ruci" koja ih je jedina u zadnja 4 mjeseca "hranila". Dalje opet ti isti debili govore da su se navijaci okrenuli protiv njih. Pa koji to od onih pobrojanih na transparentu igra za Sarajevo?? Znaci debili se opet poistovjecuju sa uhljupima kao sto su ovaj "trojac". Otjerati ljude iz kluba koji su ih prvo doveli u Sarajevo, ljude koji su danima radili i pokusavali da animiraju uhljupe iz uprave da nesto rade, ravno je debilizmu a to su nasi dragi igraci upravo i napravili. I sad mi kao treba da ih zalimo za to. Ovim su dokazali ko su i sta su i mislim da nicim nisu zasluzili da ostanu u Sarajevu. Nek idu negdje drugo posto je vjerovatno svugdje bolje nego u Sarajevu, pa ce mozda onda imati za kifle i za struju. A to sto ne znaju dati go cak i kad je prazan, ma to nije ni bitno. Sve su to zvjezde (valjda im Dzeko nabio kompleks), ali Dzeko pobjedjuje sam klubove po Bundesligi a ovi bahili ne mogu ni nekakvu Drinu, halo ba Drinu i to na Kosevu. Uostalom imate odmah malo nize dole kod komsija kod njih "cvatu ruze" pa bujrum svi dole i povedite i Mirzu(ako imate kvalitete i za njih). Ja bih najsretniji bio kada bi jos sutra svi kolektivno napustili klub. Imamo dovoljno bodova tako da ovu sezonu nebi ispali. Hej igraca dan ranije oni sazivaju nekakve pressice a ne mogu dan kasnije ne mogu ni Drinu da pobjede. Ali veceras svi pravac grad i "zalijte" dobru igru. E moji "igraci" 
-
Max Bunker
#8724 Re: FK Sarajevo
Pitanje ( postavio ga i ranije, ali nisam vidio da je neko odgovorio a jako je vazno ) jedno da ponovim.
Sta je sa clanskim kartama FK Sarajevo, tj. da li mi navijaci imamo pravo nekog glasa na skupstini kluba ?

Sta je sa clanskim kartama FK Sarajevo, tj. da li mi navijaci imamo pravo nekog glasa na skupstini kluba ?
-
ultrajvosa 1987
#8725 Re: FK Sarajevo
Sto se tice igraca ..... "trazili ste gledaj te" ....
Pitanje: Da li bi igraci stali na stranu navijaca ( znaju koga prozivamo duze vremena, znaju kako je bilo prije Blekica i BP) i sazvali press, i rekli navijaci su u pravu, ova uprava ne radi svoj posao kako treba, duguju nam 4 plate, ugovorne rate, kirija.... (sve ovo je bilo i za vrijeme stare uprave) ??? Dug je 4 miliona, a oni su godinama tu ...
Mogli su i to uraditi, i to davno ....
Ali nisu, nego su sjeli za isti stol sa onima koje mi prozivamo, i sve svalili na ljude koji su tu 4 mjeseca, a oni koji su bili sa njima na pressu su tu 10 godina... Cudno zar ne ???
Ako su im toliko duzni predas papire arbitraznoj komisiji, i ako si kvalitet otima' ce se u januaru ostali klubovi za tebe.... kratko i jasno... Samim dugovanjima prema njima Baljak i komapanija ih nisu mogli ucjenjivati, vec obrnuto... Ili samo kod nas postoji da duznik ucjenjuje onoga kome je duzan ??? To sto su slijepo vjerovali Mirzi obilo im se o glavu, sad nek' kroz grad hodaju spustene glave, a mogli su uzdignute ...
Pitanje: Da li bi igraci stali na stranu navijaca ( znaju koga prozivamo duze vremena, znaju kako je bilo prije Blekica i BP) i sazvali press, i rekli navijaci su u pravu, ova uprava ne radi svoj posao kako treba, duguju nam 4 plate, ugovorne rate, kirija.... (sve ovo je bilo i za vrijeme stare uprave) ??? Dug je 4 miliona, a oni su godinama tu ...
Mogli su i to uraditi, i to davno ....
Ali nisu, nego su sjeli za isti stol sa onima koje mi prozivamo, i sve svalili na ljude koji su tu 4 mjeseca, a oni koji su bili sa njima na pressu su tu 10 godina... Cudno zar ne ???
Ako su im toliko duzni predas papire arbitraznoj komisiji, i ako si kvalitet otima' ce se u januaru ostali klubovi za tebe.... kratko i jasno... Samim dugovanjima prema njima Baljak i komapanija ih nisu mogli ucjenjivati, vec obrnuto... Ili samo kod nas postoji da duznik ucjenjuje onoga kome je duzan ??? To sto su slijepo vjerovali Mirzi obilo im se o glavu, sad nek' kroz grad hodaju spustene glave, a mogli su uzdignute ...