Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Murat Sabanovic wrote:prije par mjeseci procitah u nekom casopisu(ne sjecam se koji) , da je stankovic kocio srpskim kosarkasima da igraju za BiH. valjda zato sto su se jos vodili kao jugoslovenski igraci... navodno ,nasi htjeli i danilovica.....
ma ja,sve je moguce tad bilo,mozda zato miroljub mitrovic nije igrao za nas
Djedovic je odigrao strasnu utakmicu za Bayern protiv Albe u gostima, ubacivsi 30 poena u pobjedi nad velikim rivalom za ukupnu pobjedu 3-2 i prolaz dalje.
Ali budućnost je sjajna, u regionu možda jedino Srbija može imati neke bolje sastave mlađih kategorija jer je bazen ogroman, nevjerovatno, neki dan čitam jedan prijateljski srpski forum i suze u očima jer je Harun i kompanija uspio neke klince iz RS privoliti da igraju za BiH...
Biti ce zanimljivo ljeto pred nama, suska se da se niko od glavnih igraca nece odazvati, neki su cak navodno jednostavno bacili nase drzavljanstvo u kontejner da bi dobili drugo pa ne mogu igrati sve i da hoce, vidjet cemo hoce li fanaticosi i njima upucivati parole ili je to samo kad vlah zgrijesi
SkyLimit wrote:Biti ce zanimljivo ljeto pred nama, suska se da se niko od glavnih igraca nece odazvati, neki su cak navodno jednostavno bacili nase drzavljanstvo u kontejner da bi dobili drugo pa ne mogu igrati sve i da hoce, vidjet cemo hoce li fanaticosi i njima upucivati parole ili je to samo kad vlah zgrijesi
SkyLimit wrote:Biti ce zanimljivo ljeto pred nama, suska se da se niko od glavnih igraca nece odazvati, neki su cak navodno jednostavno bacili nase drzavljanstvo u kontejner da bi dobili drugo pa ne mogu igrati sve i da hoce, vidjet cemo hoce li fanaticosi i njima upucivati parole ili je to samo kad vlah zgrijesi
Ovo sam i ja čuo.
Navodno, Teletović neće ostati u Netsima, a dođe li u novi klub, gotovo sigurno ga neće pustiti. Za Đedovića postoje problemi administrativne prirode. Nurkić ne može
Ali hajde da sačekamo, prije vjerovanja ovim pričama.